زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

کم خونی سبب کاهش قدرت یادگیری

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کم‌خونی موجب کمرنگ شدن خطوط کف دست، احساس ضعف وخستگی، سیاهی رفتن چشم، بی تفاوتی، سرگیجه، سر درد و بی اشتهایـی، تنگی‌نفس و تپش قلب می‌شود.

فارس : عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: کم‌خونی  فقر آهن در کودکان سنین مدرسه موجب کاهش قدرت یادگیری می‌شود. ضریب هوشی این کودکان 5 تا 10 امتیاز کمتر از حد طبیعی برآورده شده است. این کودکان تغییرات رفتاری و ابتلا به بیماری‌های عفونی، احساس خستگی و ضعف در این کودکان بیشتر است.

درستی گفت: از علائم کمبود آهن، رنگ پریدگی دائـمی زبان و مخاط و داخل پلک چشم و لب‌ها، کمرنگ شدن خطوط کف دست، احساس ضعف وخستگی، سیاهی رفتن چشم، بی تفاوتی، سرگیجه، سر درد و بی اشتهائیی، حالت تهوع، خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها، در موارد شدید تنگی نفس و تپش قلب اشاره کرد.

وی اضافه کرد: از عوامل ایجاد کمبود آهن می‌توان مصرف غذاهای غیر خانگی مانند انواع ساندویچ‌های سوسیس و کالباس، پیتزا و تنقلات غذایی کم ارزش مانند چیپس، نوشابه، شکلات و پفک، ابتلاء به عفونت‌ها، آلودگی‌های انگلی، مصرف کم انواع گوشت، مصرف چای همراه غذا، مصرف ناکافی غذای حاوی ویتامین C، مصرف نان‌های تهیه شده با جوش شیرین هستند، نام برد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: از غذاهای حاوی آهن می‌توان به انواع گوشت، حبوبات، غلات دارای سبوس و به مقدار کمتر سبزی‌ها اشاره کرد و عموماً میوه‌ها و لبنیات آهن ندارند.خبرخونه 24مهر89

فشار خون نرمال با انجیر تازه‌

بسم الله الرحمن الرحیم

6‌ عدد انجیر تازه حاوی 891 میلی گرم پتاسیم، کاهش دهنده فشار خون است. یعنی 20% از نیاز روزانه به این ماده با خوردن ‌انجیر تامین می شود. مقدار پتاسیم موجود در این تعداد انجیر برابر با مقدار موجود در یک موز بزرگ است[که به دلیل آغشته بودن به موادشیمیائی سرطانزاست].انجیر یکی از منابع سرشار از کلسیم است ‌که کلسیم موجود در آن(6 عدد) معادل نصف فنجان شیر پر چرب است. ‌1387  

 

  

زیتون:علت قسم خوردن خدابه انجیرشایدهمین کلسیم داشتن آن باشدکلسیم مغزاستخوان را پرمی کند ومغزاستخوان خون سازاست (گوشت که میخریم مغزاستخوان را نگاه کنیم قرمزاست)

خواص کنجد(غذای کلسیم دارکه فقط شب باید استفاده شود)

منبع:وبلاگ غذا(سیده زهره طباطبائی)

خواص کنجد

  • مزاج کنجد,گرم و تر است.

کنجد منبع خوب کلسیم است.

کمبودکلسیم(۹۰٪ایرانیان)=> کم خونی===> عدم جذب ویتامین ب=====>اضطراب 

  • غذاهای کلسیم دار را باید شب استفاده کرد اعم از پنیر و کنجد و باقلا و کشک و بادام و...چون هنگام آرامش جذب میگردد.

منبع: 

http://zatun.blogsky.com/category/cat-1/

تاریخ مصرف کنجد:

هندیها بیش از سایر اقوام برای این گیاه خاصیت و اثرات معجزه آسا قایلند و آن را زیادکننده قدرت و عامل طول عمر می شناسند و روی این اصل آن را در تشریفات مذهبی زیاد می خورند و همانطور که ما ایرانیان خرما و انجیر خیرات می کنیم آنها کنجد و شیرینهایی که با کنجد درست کرده اند خیر می کنند و بدون تردید علت طول عمر در بین مرتاضین و بعضی از دهاتیهای هندی خوردن کنجد است.

خوردن این گیاه از قدیم در ایران معمول بوده است، نانوایان مغز آن را روی نان می پاشیدند و آن کاری است که الان هم باید معمول شود.

حلواسازان آن را به کار می بردند که متاسفانه امروز ترک شده است. روغن کنجد دیر فاسد می شود و سابقا خوردن آن بسیار معمول بوده و هنوز هم معمول است.

  • میوه این گیاه به صورت کپسول و محتوی دانه های کوچک و مسطح و بیضوی است که دانه کنجد نامیده می شود و قسمت مورد استفاده این گیاه است.
  • وطن اصلی کنجد هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. در حال حاضر چین بزرگترین تولیدکننده کنجد در دنیا است. هندوستان و حبشه از نظر تولید، بعد از چین قرار دارند. در ایران نیز مقداری کنجد تولید می شود که بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.

  • ارده کنجد به همراه خرما غذایی مقوی برای رشد کودکان و همچنین کارگران یدی است. این دانه های ریز سفید و سیاه، قوای جنسی را تقویت می کند و نرم کننده معده و روده هاست.

روغن کنجد 

 

روغن کنجد بهترین روغن برای سرخ کردن دربین همه روغن ها است

روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود، زیرا این روغن نه تنها کلسترول خون  را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش نیز می دهد.

نکاتی جالب از کنجد:

  • روغن کنجد برای جلای مو بسیار مفید و بهترین روغنهاست.
  • روستاییانی که روغن کنجد می خورند عمر زیادتری می کنند و تا 80 سالگی تقریبا جوان هستند. برای اولین بار چند دانشمند فرانسوی در ترکیه به خواص معجزه آسای این گیاه پی برده و مصرف آن را در اروپا معمول کردند و امروز غذاهای اختصاصی از آن می سازند و می فروشند و اکنون ترکیبی از آن به نام تامینا معروف است ودر فرانسه معمول است. تامینا لغتی است ترکی به معنی کنجد و ترکیبی از آن است.
  • برای کسانی که نمی خواهند گوشت بخورند خوردن آن تقریبا واجب است و می توان آن را گوشت گیاهی نامید. لسیتین این گیاه حتی از باقلای هندی بیشتر است.

لسیتین چربی فسفر داری است که وجود آن برای نسوج و اعصاب نهایت لزوم را دارد و مغز و غدد انسان احتیاج زیادی به آن دارد. تقویت قوه حافظه بشر احتیاج زیادی به این ماده دارد و تقریبا ۲۸ درصد مغز از لسیتین ساخته شده است و مغز انسان بیش از سایر حیوانات ازاین ماده دارد و سر موفقیت بشر و پیشرفت آن در عالم تمدن مرهون همین لسیتین است که در گوشت و زرده تخم مرغ و گیاههایی مانند: باقلای چینی، ماش، قره ماش، خرفه و کنجد وجود دارد.

در امتحانات تشریحی ثابت شده که بیماران فکری در اعصابشان مقدار لسیتین پایین آمده است و در نتیجه خوردن اکسیر لسیتین یه سرعت معالجه می شوند، کلیمیها کنجد زیاد می خورند و زیاد زیرک هستند.

احتیاط:

کنجد با تمام فوایدی که دارد برای معده ضعیف مناسب نیست، زیرا هضم آن سنگین است. این گونه اشخاص باید آن را با عسل و سرکه بخورند.

"کنجد غذای کسانی است که می خواهند عمر زیاد توام با سلامتی داشته باشند"

منبع:

http://hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=821

ارزش غذایی کنجد

سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت:

  • کنجد یکی از بهترین‌ دانه‌های روغنی است؛ دانه‌های کنجد به رنگ‌های سفید، خاکستری و سیاه است که نوع سفید این دانه‌ها از همه مرغوب‌تر است.
  • کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم است؛ مصرف 50 گرم کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.
  •   این دانه منبع گیاهی آهن است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که به کم‌خونی فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر است.
  •  دانه کنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار می‌آید.

 کسانی که شیر دوست ندارند می‌توانند از کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می‌آید، استفاده کنند.

  • مصرف 30 گرم از این دانه بسیار مفید است.
  •  مصرف یک قاشق غذاخوری کنجد معادل یک واحد چربی است و 45 کیلوکالری انرژی دارد همچنین کنجد موجب افزایش چربی خون نمی‌شود بلکه کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد.

***

  • کنجد منبع بسیار خوب مس است که برای بهبود و تسکین دردهای آرتریت روماتوئید مفید است.
  • کنحد منبع خوب منیزیوم است که برای کاهش فشار خون بالا مفید است.

منبع:sesame seeds>>

در همین رابطه:


>
>طرز تهیه تاهینی با لی لی آشپز

تعریف اصطلاحات مخفف و کامل چکاب ونتیجه آزمایش

زحمت این پست راخواهرمعنوی عزیزم   یاسمن   کشیده یک صلوات برای شادی روح مامان معظم ومعززش هدیه کنید :

در مورد چربیها
چربیهایی که استفاده میکنیم منابع مختلفی دارند اندوزن....کبد می سازد اگزوزن....از طریق غذا بدست میاریم
اگزوزن دو دسته است مرئی و نامرئی . مرئی....مثل خامه..کره ..روغن و...نامرئی...مثل شیر لبنیات ..مغریجات و...
سیستم انتقال چربی در بدن بر عهده لیپو پرتئین هاست لیپوپرتئینها بر اساس دانسیته تقسیم بندی میشن 

  
HDL.....لیپوپرتئین با دانسیته بالا= بهنجار 60-35باید باشد بالاتربیماری محسوب میشود
LDL......لیپوپرتئین با دانسیته کم= 150تا130نرمال است
VLDL.....لیپوپرتئین با دانسیته خیلی کم = 38-6نرمال است
HDL هرچی بیشتر باشه بهتره چون کارHDL کلسترول اضافی را از بافتها برمیدارد و تحویل کبد میدهد
LDL...کلسترول را تحویل بافت میدهد هرچه کمتر باشه بهتر و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی کاهش می یابد.  

 

 
TG...تری گلیسیرید= 200-40بهنجار است  

   

دراین مورد 

  

CHOL.....کلسترول=200-150بهنجاراست   

  

دراین مورد 

 سبب کاهش میشه قدیم میگفتند تخم عامل افزایش است     اما امروزه مشخص شده ویتامین ب تخم مرغ سبب تقویت بینائی وشنوائی و درمان خیلی از امراض است وکلسترول بد را زیاد نمی کند 

دراین رابطه (کلیک شود) 


FBS....FAsting blood sugarقند خون ناشتا=110-70بهنجار است
2hpp.....مقدار گلوکز دو ساعت بعد از صبحانه(قندخوراکی)=170نرمال است
GTT.......Glucose tolerance testتست تحمل گلوکز
Hb A1C....قند خون سه ماه گذشته رو نشون میده    

 قندخون که خیلی بالا باشد زبان سوزن سوزن میشه ودهان خشک   

دراین مورد  

  U.A...Urice Acid.اسید اوریک 

دراین مورد 

urea....اوره= اروه خون بهنجار51-10است 

 انجیر برای کاهش اوره خون مفیداست  

دراین مورد 

BUN....blood urea nitroden..نیتروزن اوره خون  

 تصاویر دراین مورد 

AST.SGOT..

U.A...Urice Acid.اسید اوریک
AST.SGOT....Aspartate aminotransferaseاسپارتات امینو ترانسفراز
ALT.SGPT...Alanine aminotransferasehالانین امینوترانسفراز
ALP....Alkaline phosphataseفسفاتاز قلیایی
AST/ALT/ALPانزیمهای کبدی هستند

Na....سدیم 

تصاویر دراین مورد 

K.....پتاسیم 

 هرسلولی دربدن دارای یک پمپ سدیم - پتاسیم است  

تصاویردراین مورد  

Ca..کلسیم  

بادام بهترین تامین کننده کمبود کلسیم بدن است

تصاویر ومقالات دراین مورد  

بخش ادرار ازمایشات ماکروسکپی ادرار

1.رنگ ادرار

رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد کاهی یا کهربایی متغییر است رنگ ادرار تابع عوامل مختلفی می باشد غلظت.....ادرارهای رقیق زرد کم رنگ و ادرار های غلیظ زرد پررنگ هستند

برخی مواقع ادرار تابع رزیم غذایی است تغییر رنگ ادرار ممکنه به دلایل پاتولوزیک باشه.....بدلیل خونریزی های کلیوی که رنگ ادرار قرمز تیره میشه......اگر خونریزی از قسمت تحتانی مجاری ادراری باشه رنگ ادرار قرمز کم رنگ میشه گاهی اوقات وجود خون در ادرار رنگ ادرار را قرمز میکند که میتواند نشان دهنده سرطان یا سنگ کلیه باشه

رنگ ادرار را به صورت علایم زیر گزارش میکنند

 color less.......بی رنگ

 strow........کم رنگ

yellow.....زرد

 amber یا deep yellow......کهربایی

 less commonly pink........صورتی کم رنگ

 red..........قرمز

 orang......نارنجی ( مصرف اب هویج، ویتامین A و مصرف برخی داروها مثل ریفامپین باعث نارنجی شدن رنگ ادرار میشود)

 Brown.....قهوه ای

در حالت طبیعی رنگ ادرار بین طیف زرد کم رنگ تا پررنگ است   

 

رنگ ادرار اگرمثل اب بی رنگ باشد نشانه طبع سرد است که بیماری های نهفته مثل آرتروز و روماتیسم و کمردرد و دردهای عضلانی و آلرژی شدید و پادرد و دردهای قاعدگی و افسردگی رانشان میدهد ولی اگرمانند ۴لوله  وسط باشد نشانه سلامتی است

تصاویرونوشتارهائی دراین مورد 

 2.ظاهر ادرار
ادرار به صورت طبیعی باید شفاف باشد
شفاف appearances
اما ممکن است بر اساس مسائل مختلف تغییر کند که به صورت زیر گزارش می شود
تمیز clear
کدر hazy
توربید یا حالتی مه الود طوری که نوشته روزنامه از پشت ان خوانده نشود turbid
ابری clody
مات opaque

3.وزن مخصوص specific gravity (s.g)
قدرت کلیه را در تغلیظ ادرار نشان میدهد
بسته به وضعیت متابولیکی بدن تغییر می کند
رنج نرمال بین 1.030 - 1.005
میانگین 1.015
رنج بالاتر نشاندهنده غلیظ بودن ادرار و رنج پایین تر نشاندهنده رقیق بودن ادرار
عواملی که باعث زیاد شدن S.G می شود
افراد دیابتی ، تعریق ، تب زیاد ، اسهال استفراغ های شدید، پروتئین اوری ، گلوکز اوری ، افرادی که دچار مشکلات هیپوفیزی هستند،سوختگی، افرادی که دچار دهیدریشن هستند
عواملی که باعث کم شد S.G می شود
هیدریشن (افزایش مایعات بدن)، دیابت بی مزه( ترشح ناکافی ADH، التهابات کلیوی

4.pHادرار
نشان دهنده اسیدی یا قلیایی بودن ادرار است
غذاهای گیاهی ادرار را قلیایی میکند(استثنا: توت ادرار را اسیدی می کند)
غذاهای حیوانی ادرار را اسیدی می کند

مواردی که با عث افزایش PH می شوند
رژیم گیاهی، افرادی که ساکش معده انجام دادن، تهوع، استفراغ، عفونتهای مجاری ادراری، مصرف دیورتیک ها

عواملی که باعث کاهش PH می شوند
افرادی که دچار اسیدوز متابولیک هستند، دیابتی ها ، اسهال های شدید، گرسنگی ها

5. گلوکزGlucose
وجود گلوکز در ادرار را گلوز اوری می گویندglucoseuria
حد استانه برای گلوکز خون 160 تا 180 است اگر قند خون از این حد بیشتر شد قند وارد ادرار می شود

6. کتون ketone
وجود کتون در ادرار را کتون اوریا ketonuria می گویند
در حالت طبیعی کتون در ادرار وجود ندارد
موارد زیر  باعث ایجاد کتون در ادرار می شود
دیابت ، استفراغ های طولانی مدت، مصرف بیش از حد اسویرین ، گرسنگی شدید، مصرف الکل ،رژیم بدون کربوهیدرات

7. پرتئین در ادرارproteinیاpr
وجود پرتئین در ادرار را پرتئین اوریا proteinuria گویند.
وجود پرتئین در ادرار غیر طبیعی است
اسیب های کلیوی، عفونت ادراری ، فشار خون بالا ،دیابت، بیماری لوپوس، و سرطان باعث ورود پرتئین در ادرار می شود و همچنین تب ، ورزش شدید و مسمومیت بارداری

 8.نیتریت Nitrit
وجود نیتریت در ادرار نشانه عفونت است

ازمایشات ماکروسکوپی ادرار
RBC...... گلبول قرمز
نرمال ان 0-3 در ادرار مردان و 0-4 در ادرار زنان

WBC گلبول سفید
نرمال ان 0-4 و بیشتر نشان دهنده عفونت است
افرادی که دچار التهاب پروستات شدند ، پیوند های بافتی و بیماری های ایمنی باعث زیاد شدن WBC  در ادرار می شود

سلول های اپیتلیال(Epithelial cell)

کست هاcast
انواع کست
کست هیالن hyaline casts
کست RBC
کست WBC
Waxy casts
کست چربی fatty casts

-yeastمخمر
دیدن دمخمر در ادرار  یا بطور واقعی در مجری ادرار مخمر وجود داشته یا میتواند بدلیل الودگی نمونه باشد

کریستالها crystals
کریستالها به دو گروه تقسیم می شوند
کریستالهای غیر طبیعی: سیستئین(cystine( ، سولفونامیدها، لوسین ، تیروزین، کلسترول

کریستالهای طبیعی به دو گروه تقسم می شوند
در ادرار اسیدی: اگزالات کلسیم ، اسید اوریک ، اورات ، اورات سدیم ،
در ادرار قلیایی : کربنات کلسیم ، تریپل فسفات ، فسفات امورف، فسفات کلسیم

ازمایشات هورمونی

ازمایشات تیروئید:
TSH یا Thyroid Stimulating Hormone
T3
T4
T3 UPtake
Free T3 ،FreeT4
AntiTPo...(Antithyroglobulin antibody انتی بادی تیروگلوبولین

anti-HCV انتی بادی هپاتیت C..Viral Hepatitis C Antibody

anti-HAV.....Viral Hepatitis A Antibody آنتی بادی هپاتیت A
HBsAg....Hepatitis B surface antigen
HBeAg...........Hepatitis B e antigen
Anti- HBe...........Hepatitis B e antibody
Anti- HBs..........Hepatitis B surface antibody
Anti- HBc..........Hepatitis B core antibody

AMA..........Antimitochondrial Antibody آنتی میتوکندریال آنتی بادی

EBV IgG..........Epstein-Barr Virus Antibody to Viral Capsid Antigen, آنتی بادی IgG ویروس اپستین بار

EBV IgM............Epstein-Barr Virus Antibody to Viral Capsid Antigen, IgMآنتی بادی IgM ویروس اپستین بار

Measles (Rubeola) IgM Antibody آنتی بادی IgM سرخک

Measles (Rubeola) IgG Antibody  آنتی بادی IgG سرخک

Toxo IgG....Toxoplasma gondii Antibodies, IgGآنتی بادی IgG توکسوپلاسما

Toxo IgM.......Toxoplasma gondii Antibodies, IgM  آنتی بادی IgM توکسوپلاسما

ANA.......Antinuclear Antibody  آنتی بادی ضدهسته ای

CA-125......Cancer Antigen 125  (نوعی تومورمارکر) کارسینوم انتی زن125

CA 15-3.....Cancer Antigen 15-3   کارسینوم انتی زن15-3

CA 19-9.....Cancer Antigen 19-9   کارسینوم انتی زن9-19

Free PSA.......Free Prostate Specific Antigen

PSA........Prostate Specific Antigen   پروستات

CEA.......Carcinoembryonic Antigen

Beta hCG.....Human Chorionic Gonadotropin تست بارداری

GH.......Growth Hormone  هورمون رشد

Insulin  انسولین

Cortisol  کورتیزول

ACTH.....Adrenocorticotropic Hormone هورمون محرک بخش قشری فوق کلیه

25OHD..... 25-hydroxycholecalcifero ویتامین D

PTH.......Parathyroid Hormone  هورمون پاراتیروئید

17-OHP.......17-OH progesterone

Progesterone  پروژسترون

Testosterone  تستوسترون

PRL......Prolactin   پرولاکتین

LH.....Luteinizing hormone

FSH........Follicle-stimulating Hormone

..................................................................................................
AFP.........Alpha-fetoprotein  آلفا-فتوپروتئین

RF......Rheumatoid Factor   فاکتور روماتوئید

CRP.......C-Reactive Protein

PTT..........Partial Thromboplastin Time  ازمایشی برای انعقاد خون

ESR.....Erythrocyte Sedimentation Rate  سدیمانتاسیون

CPK........کراتینین فسفوکیناز (افزایش آن نشاندهنده آسیب به سلول های مغزی و قلبی است)

 تفسیر ازمایشCBC

 CBC مخفف complete blood count به معنای شمارش کامل خون

 RBC یا(Red blood cell ) گلبول قرمز نرمال ان 4.7 تا 6.1 میلیون در هر میکرولیتر خون این عدد برای خانمها مقداری کمتر و در کودکان مقداری بیشتر است

 WBC یا (white blood cell ) گلبول سفید نرمال ان  در بزرگسالان و بچه های بالای 2سال بین 5تا 10 هزار در هر میلی لیتر خون گلبول های سفید انواع مختلفی دارد که هر کدام معنی خاصی می دهد کلمه diff  که در جلوی CBC می نویسند در خواست برای شمارش همین انواع مختلف گلبول های سفید است

HCT هموتوکریت ( درصدی از حجم خون است )

( mean corpuscular volume ( MCV حجم متوسط گلبول های قرمز

( mean corpuscular hemoglobin ( MCH میانگین میزان هموگلوبین

( mean corpuscular hemoglobin concentration ( MCHC میزان موگلوبین در حجم مشخصی از گلبو های قرمز

RDW  red cell distribution width تغییرات اندازه گلبول های قرمز

 Plt پلاکت 

pdwیعنی پراکندگی دامنه حجم پلاکت ، کوچک وبزرگ بودن پلاکت ها رانشون میده  

RDWیعنی پراکندگی حجم گلبول های قرمز  

============== 

دراین رابطه : 

لیپو پروتئین خون وفعالیت جسمی    

راهنمای تفسیرآزمایش خون وادرار 

ادامه مطلب ...

هوای سرد موجب افزایش فشار خون در افراد می شود

بسم ا لله الرحمن الرحیم

کاهش دمای هوا در زمستان ممکن است موجب افزایش فشار خون در افراد سالمند شود. 

‌پژوهشگران موسسه تحقیقات بهداشت و سلامت پاریس، رابطه بین فشار خون و دمای هوا را بین8801 فرد بالای 65 سال در سه شهر فرانسه بررسی کردند و دریافتندکه افراد سالمند ممکن است ‌بیشتر از افراد دیگردر معرض تغییرات فشار خون ناشی از تغییر دمای هوا قرار بگیرند. ‌ 

در این بررسی، فشار خون افراد سالمند از سال 999 تا 2002 اندازه گیری شد  نشان می دهد که فشار خون ماکزیمم و مینیمم این افراد در فصل‌ها و دماهای مختلف ‌متفاوت بود . ‌ 

پژوهشگران این موسسه اعلام کردند: با افزایش هر چه بیشتر دما در طول این برر سی ،‌ فشار خون افراد بیشتر کاهش ‌پیدا می کرد و تغییر فشار خون در طول زمان در افراد 80 سال به بالا بیشتر بود. 

‌پژوهشگران هنوز به علت این رابطه پی نبرده اند اما معتقدند که ترشح یک هورمون در واکنش به سرما ممکن است با ‌بالا بردن ضربان قلب ،‌فشار خون را افزایش دهد.           پنج شنبه,26 دی,1387 - شماره : 2545

سابقه موضوع  :  

http://zatun.blogsky.com/1391/08/01/post-100/

http://zatun.blogsky.com/1391/08/03/post-108/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/08/03/post-109/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/08/02/post-104/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/08/02/post-101/  

http://zatun.blogsky.com/1391/07/30/post-94/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/27/post-89/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/27/post-88/

http://zatun.blogsky.com/1391/07/20/post-46/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/16/post-42/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/12/post-25/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/09/post-11/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/09/post-7/ 

عید بهانه است برای لبخند/عیدقربان مبارک

تاسیس دانشگاه خنده درشهربانگالورهند

بسم الله الرحمن الرحیم

خنده درمانی یک گرایش از روان شناسی است شیرخواران روزی 400مرتبه می خندند اگر بزرگسالان نیز هر روز بخندند مانند شیرخواران سالم خواهند بود هرچند نمی توانند به اندازه آنها بخندند  

هندی ها بعدازدانمارکی ها خوش رنگ ترین لباس رنگ روشن را می پوشند که یک خلاقیت و هنر روان شناسانه آنهاست خنده نیز مکمل خوبی برای آن لباس است در نتیجه مانند ایرانی ها عصبی نیستند :   

 

ایسنا: در این دانشگاه نیازی نیست برای امتحانات از خواب خود بزنید و در عوض یاد می‌گیرید که چگونه بی خوابی‌تان را معالجه کنید.

به گفته مسوولان هندی به زودی چنین دانشگاهی در حومه شهر بانگالور در هند تاسیس خواهد شد  

  

بنابراین گزارش، شهر بانگالور به دلیل اینکه مقر تعداد زیادی از شرکت‌ها و سازمان‌های فناوری اطلاعات است و زنان و مردان جوان بسیاری ساعات طولانی و پر استرس را در این مراکز مشغول به کار هستند، به عنوان پایتخت فناوری هند شناخته شده است

 

 

به گزارش روزنامه تایمز آوایندیا،‌ با توجه به تمام این ویژگی‌های شهر بانگالور اولین دانشگاه خنده در این شهر افتتاح خواهد شد و در آن به دانشجویان آموخته می‌شود که بخندند و به شیوه‌ای مناسب نفس بکشند تا از سلامت جسمی و ذهنی بیشتری بهره مند شوند.

اگر تمام مراحل افتتاح دانشگاه طبق برنامه پیش رود، این مجمع دانشگاهی بین آوریل تا ماه مه سال 2011 میلادی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.  

 

 

تصور کنید در دانشگاهی مشغول به تحصیل هستید که در آنجا به عنوان واحد درسی به جای ورق زدن و حفظ کردن جزوات و کتب درسی به شما می‌آموزند که چگونه لبخند بزنید و یاد می‌دهند که به جای ثروت و رفاه، سلامتی کسب کنید.

خبرخونه 2دی89

گوشت شتردرمان سرفه نوزادها و کودکان و بزرگسالان

بسم الله الرحمن الرحیم

ازخواص مهم گوشت شتراین است که گرم و خشک است بین همه گوشت های حیوانات تنهاگوشت شتر گرم و خشک است   

 

 

عصاره یا عرق گوشت شتر را گرفته به کودکی که سرفه میکند میدهیم تا بهبود یابد  

به کودکان زیر یک ماه نوزاد گفته میشود اگر نوزادان سرفه میکنند مادر آنها باید عرق گوشت شتر را بخورد تاشیرش گرم شود بعد به نوزاد شیر بدهد   اما برای کودکان عرق گوشت را گرفت تا بخورند

 

تمام ماداران در ماه اول زایمان بعلت خونریزی بدنشان سرد است باید غذاهای حاوی ب12بخصوص گوشت کباب شده استفاده کنند تا شیرشان گرم شود وخودشان نیز بهبود یابند  

==================== 

گوشت شترگرم و خشک است جایگزین آن غذاهای گرم و خشک است اگرکسی دسترسی ندارد یا دوست ندارد می تواند ازغذاهای گرم وخشک استفاده کند : 

1-      نان شیره انگورباگردوچرخ کرده

2-      نان خرما

3-      نان سبزی خوردن بدون گشنیز

4-      نان فسنجان

5-      نان ارده عسل

6-      نان نخوداب

7-      نان فلافل باروغن کنجدتهیه شده

8-      ...

اما گوشت شترمقوی ترازاین ها ست  والا اینها هم مانع بادگلوشدن و باد سرد درگلوافتادن میگردد 

=============== 

درصورتیکه سرفه با گوشت شتر وغذاهای مذکور بهبود نیافت پیاز خام با غذا بخوریم  در درمان سرفه موثر است به فضل خدا  

تطابق تحقیقات دانشمندان درباره زیتون وانجیرباقرآن

 بسم الله الرحمن الرحیم  

سابقه موضوع  

فریباخانم این خبرراارسال کرده اند ولی من  هنوزنشنیده بودم آنرادرج میکنم تا اگرنظری مخالف آن وصول شد نقد گردد: 

 

 

سلام .یک مطلب جالب شنیده بودم شماچطور؟  

در درون مغز ماده ای وجود دارد که طول عمر را افزایش می دهد ولی مقدار آن کم ترشح می شود (خدا عالم است) 

دانشمندان ژاپنی به دنبال این ترکیب درطبیعت دست به کار می شوند.متوجه می شوند این ترکیب در زیتون وانجیر نهفته است. 

دانشجویان  اهل سنت الازهر مصر به آنها یاد اوری می کنند  که در قرآن 6بار زیتون و یک بار از انجیر نام برده شده و این را ارسال می کنند ودانشمندان ژاپنی ترکیب راچند مرتبه  بانسبت های دیگه مثل نسبت 6به2 ،7به 1و غیره آزمایش و متوجه می شوند فقط در نسبت 6به1 جواب می دهد.  

ساده دل

http://fariba123.blogfa.com

غذای مانده نخوریم بخصوص مرغ مانده،آسیب به کبدمی رساند

از گرم و سرد کردن مکرر غذاها بپرهیزید    

بسم الله الرحمن الرحیم

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: بهتر است غذا به اندازه نیاز تهیه و در صورت اضافی بودن، به محض خنک شدن، در یخچال نگهداری شود. این متخصص با تأکید بر اینکه باید از گرم و سرد کردن مکرر غذاها پرهیز شود، تصریح کرد: این امر علاوه بر ایجاد مسمومیت در غذاها، موجب از دست رفتن خواص آنها نیز می شود.

وی افزود: بعد از پختن مواد غذایی، حتی در صورت نگهداری در یخچال، بهتر است طی 24 ساعت آینده، آنها را مصرف کرد

این متخصص بیماری‌های عفونی، ایجاد مسمومیت بسته به نوع مواد غذایی، طرز تهیه، مواد به‌کار رفته در آنها و مدت زمان فاسد شدن را متفاوت دانست و اظهار کرد: برخی از مواد غذایی فاسد شده بلافاصله پس از مصرف، موجب بروز علائم شدید مثل اسهال و استفراغ می شوند.

برخی علائم مسمومیت طی 24 ساعت پس از مصرف بروز می‌کند،

مسمومیت ها در برخی دیگر از غذاها موجب ‌بروز علائمی در کبد به صورت آسیب کبدی، چندین هفته پس از مصرف می شود. چهار شنبه,6 آبان,1388 - شماره : 2763  آفتاب یزد