زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

انجیررابازیتون بخوریم!

 

انجیررابازیتون بخوریم!منبع(آفتاب یزد- ص6تاریخ1/5/87)  

  

 

« انجیر دارای مقداری آهن است که به هنگام جذب در روده به علت ترکیب آهن با اکسیژن موجود درخون ، احتمال اسیدشدن آهن و بروز شکنندگی رگها و آسیب رسیدن به جداره روده را به وجود می آورد ولی زیتون دارای اسیدلینولئیک است که این اسید مانع فعل وانفعا لات در روده میشود  

درنتیجه ازچاقی عصبی(فیزیولوژیک) و بروز سکته و شکنندگی رگها پیشگیری می نماید 

انجیر دارای قند طبیعی که سوخت مغز است و ما هر روز نیازفوری فوتی به آن داریم می باشد از افت قندخون جلوگیری می نماید و دانه هایش مانع یبوست می گردد.»

انجیرهم 186میلی گرم در100گرم کلسیم داردوهم آهن داردکه هردوخونسازهستند.

نظرات 2 + ارسال نظر
فروزان یکشنبه 9 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 02:54 ب.ظ


مطلب مفیدی بود چشم
خب اینا از تخصص من خارجه !بیشتر چی بگم!

زهـــــــره دوشنبه 10 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 12:11 ب.ظ http://rozaneyeshq.persianblog.ir

اوهوم
چه عـــالـی
من نمیدونستم
اما خوشحالم که حالا فهمیدم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد