زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

آشپزی رنگین با مدیریت منصوره کتابی

بسم الله الرحیم الرحیم

باانتخاب غذا و کلیک بر روی آن طرز تهیه را ببینید

 منصوره کتابی:

استامبولی پلوی قالبی ، استیک جگر ، آش جو ، آش شله قلمکار ، آش شله قلمکار 2 ، استامبولی پلو ، آبگوشت آلوچه ، آبگوشت غوره وگوجه ، آبگوشت رب ونعناع داغ ، آبگوشت کشک ، آش دوغ ، آب هندوانه با طعم لیمو ، بژی ، باقلا پلو ، باقلوا ، بیف استروگانف ، بادمجان شکم پر ، برانی اسفناج ، پای چوپان ، پاستا با مرغ ، پیراشکی با گوشت چرخ کرده ، پودینگ ، پلو یونانی ، پلوی کدو حلوایی ، پاستا با قارچ و ماهی تن ، پیتزا ، پنیر ، ترشی ونوشک ، توپ و قاووت توت ، ترشی شپله ، تزیین تربچه ، تزیین فلفل ، تزئین پوره با قیف ، تزیین ماست و خیار ، تزیین حلوا مدل گل رز ، ترشی زو ، ترشی لبو ، ته جین قالبی ، ته چین ، ته دیگ کنجدی ، تزیین تربچه ، تزیین تربچه ، تزیین پیازچه ، تزیین تربچه ، تزیین خیار ، تزیین سنجد ، تزیین قارجی ، تزیین ماست و خیار ، ترش شامی ، جوجه کباب ، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی ، چلو گوشت ، جند تزیین حلوا ، چای زنجبیلی ، چای آلبالو ، حلیم ، حلیم بادمجان ، جلوای شیر ، حلوای شیر و هویج ، حلوای بادام ، حلوای آرد گندم ، خوراک مغز گوساله ، خوراک لوبیا سبز ، خامه ، خورش خلال بادام ، خورش کنگر، خورش بامیه ، خورش سیب درختی و آلبالو ، خورش کدو و آلبالو ، خورش لوبیا سبز ، خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام 1 ، خورش لوبیا سبز و سیب زمینی ، خورش فسنجان ، خورش هویج ، خورش خلال پسته ، خورش چغاله بادام 2 ،خورش کدو حلوایی ، خورش سبزی ، خورش کلم بروکلی ، دلمه گوجه فرنگی ، دلمه فلفل ، دلمه قارچ ، دلمه کلم ، دلمه بادمجان ، دلمه پیاز ، دلمه برگ مو ، دسر کدو حلوایی ، رشته پلو ، رول خرما و گردو ، رول جگر ، رولت گوشت ، رولت مرغ ، رول گوشت و تخم مرغ ، رول اسفناج ، رنگینک ، روغن و کره کرمانشاهی ، ژله شیر و موز ، ژله در طالبی ، ،سالاد عدس ، سالاد قارچ با مرغ و پاستا ، سالاد با تزیین گل آفتاب گردان ، سالاد الویه با تزیین ماهی قرمز ، سالاد اولویه با تزیین تربچه ، سالاد الویه کاسه ای ، سالاد پاستا ، سالاد اولویه با تزیین ، سالاد کدو حلوایی ، سالاد سیب زمینی با تزیین قارچ ، سالاد کلم ، سالاد میوه ، سوپ گشنیز ، سوپ کشک ، سس بشامل ، سس مایونز ، سبزی پلو ، سیب پلو ، سمنو ، سبد کارامل ، ساندویچ مغز ، ساندویچ مرغ ، ساندویچ تخم مرغ ، ساندویچ کوکو سیب زمینی ، سوفله مرغ و قارچ ، سوفله مرغ و هویج ، سوپ ترخینه ، شیراز ، شنیتسل ماهی ، شیر و انگور ، شربت خاکشیر ، شربت شاه توت ، شربت به لیمو ، شکلات موزاییکی ، شیر و انجیر ، شیرینی توت ، شیر برنج ، شامی کباب مرغ ، شله زرد ، عدس پلو ، غذای فوری با ماهی تن ، فرنی ، فتو چینی با گوشت و ونوشک ، قورمه جگر ، قیمه پلو ، کالباس مرغ ، کباب دیگی ، کته در پلوپز ، کوفته هویج ، کوفته مرغ ، کوفته کباب ، کوفته عربی ، کوفته شامی ، کوفته سر گنجشکی ، کته ، کشک وبادمجان ساده ،کدو ورقه ، کله جوش ، کوکو سبزی در نان تست کوکوی گل کلم ،کتلت هویج ، کباب کوبیده ، کباب چوبی ، کباب کوبیده در فر ، کوکوی مرغ ، کوکوی شبت باقلا ، کوکو پاغازه ، کوکو شبت بافلا درنان تست ،کوکو سیب زمینی ، کوکو لوبیا سبز و هویج ، کتلت مرغ ، کوکو با سیب زمینی خام ، ، کسمک ، کلمپه ، کیلکای آب پز ، کلم پلو ، ، کیک اسفنجی ، کیک ماستی ، کیک گردویی ، کوکوی کلم بروکلی ، کوفته برنجی ،کاسترد ، کنگر ماست ،کاچی ، گل کوکب ،  گراتن بادمجان وگوشت  ،   گراتن کدو و هویج ، گردوی عسلی ، گوش فیل ، لوبیا پلو ، لبو پلو ، لواشک کیوی ، لواشک آلو ، لوبیا پلو ، لازانیا با گوشت چرخ کرده ، مرصع پلو ، ماست میوه ای ، ماست و ونوشک ، ، ماست و لبو ، ماست موسیر و لبو ، ماست و لبو ، ماهی سرخ شده ، ماهی قزل آلای آب پز ، ماهی کباب سفری ،ماست ، ماکارونی با پنیر پیتزا ، مربای آلبالو، مربای به ، مربای کدو حلوایی ، مربای کامکوات ، نوشیدنی شیر و انجیرخشک ، نان مخصوص صبحانه ، نخود پلو ، ناگت مرغ ، نان برنجی ، نان برنجی مخصوص عید نوروز ، نیمرو ، ونوشک پلو ، هلو کباب ، هویج پلو ،

نظرات 50 + ارسال نظر
مژگان چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:43 ق.ظ

واقعا عالی است نمیدانم برای تشکر از حسن سلیقه ی شما از چه جملاتی استفاده کنم .

هلن سه‌شنبه 6 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 12:13 ق.ظ

من تازه با وبلاگتون آشنا شدم و از این همه سلیقه و هنر شما تشکر میکنم.چند ماه دیگه قراره زندگی مشترکمو شروع کنم ،امیدوارم با کمک سایتتون بتونم آشپز خوبی بشم

ان شاءالله

fatemeh چهارشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 10:29 ب.ظ

سلام ممون خیلی عالی بوذ استفاده کرذیم امیدوارم بتوانید غذای بیشتری بگذارید

عطیه پنج‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 06:07 ب.ظ

آفرین بر این بانوی با سلیقه ی همشهری . من در خیلی از غذاها از دستورات شما استفاده میکنم با وجود اینکه تازه با شما آشنا شده ام.امیدارم برقرار باشید.

نگار جمعه 2 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 11:37 ق.ظ

سلام از دستورات شیرینی پزیتون استفاده کردم عالی بود

غزل چهارشنبه 21 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 01:02 ق.ظ

سلام دوست کرمانشاهی واقعالذت بردم دمت گرم خیلی باسلیقه ای

عسل بابا یکشنبه 1 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 12:01 ب.ظ

سلام عااالی بود ممنون

فاطمه چهارشنبه 4 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 07:13 ب.ظ

با سلام. از سایت بسیار خوبتون کمال تشکر رو دارم

زهرا چهارشنبه 4 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 08:15 ب.ظ http://keianblogfa.com

مرسی از وبلاگ قشنگت
حدود دوساله با وبلاگت آشنا شدم و به دیگران هم معرفی کردم
من دبیر ریاضی هستم
و به آشپزی خیلی علاقه دارم
آشپزی شمارو به بقیه آشپزی ها ترجیح میدم
چون همه جور غذا بلدید درست کنید
اونم با قابل دسترس ترین امکانات
همه توضیحاتتون رو با جان و دل میفهمم
بقیه این طور نیستند

فاطمه چهارشنبه 25 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 04:24 ب.ظ

ممنون از دستوراتون همه نوع غذایی داره

فاطمه چهارشنبه 25 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 05:32 ب.ظ

سلام ممنون از زحماتتون. لطفا غذاهای جدید هم اموزش دهید باتشکر

ان شاءالله

پریا پنج‌شنبه 26 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 08:48 ق.ظ

سلام سرکارخانوم کتابی واقعا عالی وبی نظیر بود از خداسلامتی براتون آرزودارم

نیلوفر سه‌شنبه 7 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 12:01 ب.ظ

خانم کتابی عزیز ازوبلاگ خوبتون ممنونم واقعا عالیست ولی نمی دونم هر کاریمیکنم قورمه سبزیم خوب در نمیاد دوست دارم مثل قورمه رستورانها تیره و تند باشه ولی هرچه هم اب کم میریزم اما باز ابکی میشه

روشنک رضاییان چهارشنبه 8 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 02:00 ق.ظ

با عرضه خسته نباشید.خانومه کتابیه عزیز شکلات خانکیو با دستورتون تهیه کردم حرف نداشت وتنها شکلاته خانکی موجود درسایتها بود. بقیه با شکلات تخته ای اموزش داده بودن که من به اونا شکلات نمیکم.تنها نکته اینه یکم خیلی جزیی شکر توش حل نشده بود فکر کنم کم حرارت داده بودم. اکه بشه با شکلات شیری هم ترکیبش کرد عالی میشه همه ی فامیل بسندیدن.ممنون از زحمتی که میکشید وما با خیاله راحت از دستوراتون استفاده میکنیم.خرما در خمیر یادتون نره...

http://ashpazierangin.blogfa.com
پیام را دروبلاگ فوق که متعلق به خانم کتابی است قراردهید

منصوره کتابی یکشنبه 12 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 01:43 ب.ظ http://ashpazierangin.net

سلام دوست عزیز
بابت لینک آشپزی ممنونم و از کلیه دوستانی که اینجا پیام گذاشته اند متشکرم برایتان آرزوی سلامتی و سرافرازی دارم

فاطمه جمعه 17 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 09:14 ب.ظ http://www.maralkara.belogdehi.com

سلام خانم کتابی . من چهارده سالمه و سایت شما رو خیلی دوست دارم . با اینکه آشپزی نمی کنم اما به سایت شما زیاد سر می زنم . شما واقعا با سلیقه اید . من وبلاگ شما رو لینک کردم با اینک موصوع وبلاگم درمورد آشپزی نیست . به امید دیدار موفق باشید .

مینو پرستار پنج‌شنبه 30 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 06:42 ب.ظ

لطفا کیک زبرا و مربای بادمجان وطالبی را اموزش بده

مینوخانم ابتدا وارد وبسایت منصوره خانم شوید مجدد نظرتان را برایش بگذارید روی یکی از غذاها کلیک کن وبسایت وی است همانجا نظر بگذار

افسانه رستمی یکشنبه 9 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 09:49 ب.ظ

با سلام به دبیر بسیار نازنینم
علاوه بر اینکه دبیر خوبی بودید آشپز ی تان هم فوق العاده است .من همیشه شما را خیلی دوست داشتم و همین باعث شد من هم دبیر زیست شناسی شوم.امیدوارم همواره در پناه خدا وند سالم باشید.

آسمان تب دار یکشنبه 16 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 09:43 ب.ظ

از خاک تو کسب آبرو کردم من
با عطر ضریح تو وضو کردم من
تا صید کسی نگردد آهوی دلم
مولای غریب، بر تو رو کردم من
میلاد امام رضا علیه السلام مبارک باد
سلام.
شبتون بخیر
به به چ پست پروپیمونی

سپاسگزارم

عاشقان کره شنبه 12 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 06:33 ب.ظ http://g

عالی بود
بیزحمت چند تا غذادرست کنید.
بفرستید در خونمون

تینا سه‌شنبه 15 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 01:51 ب.ظ

عالی بود

ستاره خلیقی دوشنبه 21 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 08:04 ب.ظ

سلام خانم منصوره کتابی عزیز من دختر مروارید حق نظری هستم وسایت شما رو مورد تحسین قرار میدم شما واقعا یک کد بانو هستید من شخصن شما رو دوست دارم

رعنا چهارشنبه 23 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 01:25 ب.ظ

سلام من مدت دوساله با سایت شما آشنا شدم خیلی ممنون از زحمتهایی که می کشید و وقت میذارید برای گذاشتن تجربیات گرانبهای اشپزیتون روی سایت.خیلی استفاده میکنم.براتون آرزوی بهترینهارو دارم

لیلی سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 08:25 ق.ظ

سلام خسته نباشید واقعا همه چیز عالییییییییییییه .
لطفا خورش کرفس را هم آموزش دهید .

رو یا پنج‌شنبه 15 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 09:40 ب.ظ

سلام از اشبزی شما نهایت تشگر میکنم :

heliya سه‌شنبه 20 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 08:38 ب.ظ

سلام سایتتون خیلی عالیه ممنون ببخشید لینک مرصع پلو رو درست کنید صفحه اش پیدا نمی شه

http://ashpazierangin.blogfa.com/post-79.aspx
ادرسش این است اما مطلب ازبین رفته

خاکپور شنبه 24 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 12:34 ب.ظ

سلام
چرا باز نمیکنه؟

شاید سایت مذکور اشکال داشته تلاش دوباره نمائید

فاطمه پنج‌شنبه 4 دی‌ماه سال 1393 ساعت 11:58 ق.ظ

سایتتون خیلی خوب و اموزندست.ازتون ممنونم

شاپرک جمعه 17 بهمن‌ماه سال 1393 ساعت 04:56 ق.ظ

سلام من از دستور پخت ابگوشت قمری تون استفاده کردم و فوق العاده شد . ازتون تشکر میکنم و از انجایی که خارج از کرمانشاه زندگی میکنم این سایت برای من امکان بسیار خوبی هست برای پخت غذاهای بچگیم .

فاطمه شنبه 18 بهمن‌ماه سال 1393 ساعت 08:22 ق.ظ

به نظرم فوق العادست در مقایسه با سایت های دیگه اموزشتون خیلی بهتره یک دنیا تشکر

لیلا حرفه ای جمعه 1 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 12:57 ب.ظ

عزیزم سایت قشنگت رو به همه معرفی میکنم بسکه خوبهقلب::

ریحانه شنبه 23 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 08:10 ب.ظ

با سلام و وقت بخیر من بسیار به غذاهای خانم کتابی علاقمند بودم. ولی متاسفانه نه در اینجا و نه در وبلاگ خودشان صفحات باز نمی شود علت چیست؟

سلام
شاید علت ازسایت باشد که وبلاگشان دران است درساعات متفاوت کلیک کن مشکل رفع میشه

ناهید دوشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 10:39 ق.ظ

سلام خدمت شما خانم دوست داشتنی و کدبانو من حدود سه سال هست که از سایت شما استفاده می‌نمود موقعی که یک غذا رو انتخاب میکنم تنها سایتی که مطمئن هستم اگر استفاده کنم مواد اولیه ام خراب نمیشه سایت شماست و خیلی هم تبلیغ این سایت رو می کنم قبلا طرز تهیه آلبالو پلو را گذاشته بودید الان این غذا در لیستتون نیست اگر امکان داره طرز تهیه این پلو رو هم در سایت بگذارید ممنون از لطف شما

سلام
روی یکی ازلینکهای خانم حسابی کلیک کنید بعد پیام بگذارید

ناهید دوشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:35 ب.ظ

با عرض سلام خدمت شما خانم محترم و باسلیقه به شما تبریک میگم به خاطر این همه ذوق و خلاقیت من مدت سه ساله که با این سایت سروکار دارم ولی جدیدا با مشکل روبرو شده و اطلاعات باز نمیشه اگر لطف کنید مشکل رو برطرف کنید ممنون میشم

ناهید دوشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:52 ب.ظ

برا باز شدن صفحات این پیام ظاهر میشه. مشکلی در اجرای برنامه یا عملیات درخواستی پیش آمده است
ممکن است مشکل به دلیل بروز رسانی سایت باشد، لطفا درخواست خود را دقایقی دیگر تکرار کنید.

اسرا نقیلو شنبه 30 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:42 ق.ظ

با سلام سایت اشپزی رنگین به روز رسانی نشده ؟

سلام
وارد مطالب خانم کتابی شوید سوال کنید

منصوره کتابی یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 12:12 ق.ظ http://ashpazierangin.blogfa.com

سلام ، به اطلاع دوستانم میرسانم که متاسفانه شخصی از خدا بی خبر وبلاگم را هک کرده و زحمات هفت ساله اینجانب را جهت کسب در آمد و تبلیغات به کار گرفته و بلاگفا هم تا کنون هیچ اقدامی برای برگرداندن وبلاگم نکرده لطفا از این پس با من در اینستاگرام باشید .ممنونم

خدا به حق حضرت زینت اینطورافراد پست نابود کند

منصوره کتابی یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 12:16 ق.ظ https://instagram.com/ashpazierangin.mketabi/

آدرس اینستاگرام
https://instagram.com/ashpazierangin.mketabi/
خوشحالم میشوم با این آدرس به من سر بزنید .

دلسا پنج‌شنبه 12 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 07:58 ب.ظ

ممنون ازاین همه سلیقه ،لطفا غذاهایی که باگوشت چرخ کرده درست میشه بیشتر اموزش دهید

وبلاگ خانم حسابی حک شده
به ادرس ایشان در
ketabi_mansooreh@yahoo.com

https://instagram.com/ashpazierangin.mketabi/
سربزنید

منصوره جانقربان پنج‌شنبه 19 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 01:19 ب.ظ

با سلام وتشکر از خانم کتابی عزیز چرا صفحه تون باز نمیشه؟؟!!

سایت ایشان حک شده است به ادرس جدیدایشان رجوع کنید درکامنت ها ی این پست هست

اعظم صالحی سه‌شنبه 31 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 05:44 ب.ظ

SALAM

سلام
سپاسگزارم

فاطمه چهارشنبه 15 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 03:43 ب.ظ

باسلام دستوردرست کردن بستنی قبلا در وبلاگتون بود ولی الان پیداش نمیکنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

سلام
اگرمنظورت وبلاگ خانم کتابی است هک شده ودر کامنت ها به ادرس جدیدش رجوع کن
اگرمنظورت وبلاگ زیتون است میوه را درمخلوط کن بریز با کمی ثعلب وعسل بعد دردیس وفریزرقراربده تا اماده شود بخور

آیدا پنج‌شنبه 7 آبان‌ماه سال 1394 ساعت 10:16 ق.ظ

سلام منصوره جون
منم کرمانشاهی هستم والبته کارمند
همیشه برای ایجادتنوع توی آشپزی ازسایت آشپزی رنگین شما استفاده میکنم.
انصافا خوش سلیقه وهنرمندی
فقط یه گله
من ازسال نود با این سایت آشنا شدم وهرهفته یه سری بهش میزنم
دستور غذا ها همونه زیاد اضافه نشده.
چرا؟؟؟؟؟

سلام
سایت خانم حسابی حک شده وبه ادرس جدیدش درکامنت های همین پست رجوع کنید

نازنین دوشنبه 9 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 04:35 ب.ظ

سلام..خیلی خیلی خوشحالم که باز به وبلاگ شما سرزدم..من توسال اولی که این برنامه رو شروع کردین ازکارهای شما ایده های زیادی گرفتم وهمیشه غذاهامو بادستورات شما میپختم.. الان بعدازچندسال دوباره وبلاگتون رو دیدم...شمامثل یه دوست قدیمی..مثل خاطرات خوب گذشته هستین...عالییییی...همیشه سلامت وسرزنده باشین..

محبوب یکشنبه 22 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 01:08 ب.ظ

سلام خسته نباشین . عالی و فوق العادی اس.. همیشه استفاده کردم از سایت شما . ممنون

ارغوان پنج‌شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 12:04 ق.ظ

سلام خانم کتابی من تازه ازدواج کردم ومیخوام واسه شوهرم یه غذایی خوشمزه وجدیددرست کنم میشه موادلازم وطرزتهیه یه غذایی خوشمزه روبهم بگید.ممنونم

سایت خانم حسابی حک شده است سرقت کرده اندمدیریتش را لذا به ادرس جدید ایشان رجوع کنید درکامنت های قبل هست

ارغوان پنج‌شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 05:18 ب.ظ

سلام خانم کتابی میشه طرزتهیه همبرگر.سوسیس وکالباسوبهم بگین ممنونم

سلام
سایت منصوره خانم حک شده وادرس جدیدش درکامنت های قبل نوشته شده است به انجا رجوع کن
کتاب ارمغان الهی غذای خام گیاهی
نوشته جمشید خدادادی
مرکز پخش - تهران – خیابان جمال زاده جنوبی – خیابان کلهری – پ19- واحد 2صندوق پستی449- 15855تلفن 66121797تهیه کن قیمت پشت جلدش 000 25هزارتومان ااست
غذای ها ی پرانرژی را اموزش میدهد

فاطمه دوشنبه 12 مهر‌ماه سال 1395 ساعت 06:42 ق.ظ http://zatun.blogsky.com

مرسی از وبلاگ خوبتون

اتی جمعه 7 آبان‌ماه سال 1395 ساعت 11:52 ب.ظ

باسلام وخسته نباشیدخدمت شما خانم کتابی
بسیارعالی واقعا غذاهاتون محشره وبسیاربا کیفیت وزیبا
شما حرف ندارید من خیلی پسندیدم خوشحالم به عنوان یه کرمانشاهی این همه شاهکارازشما میبینم
مستدام وپیروزباشید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد