X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

آشپزی رنگین با مدیریت منصوره کتابی

بسم الله الرحیم الرحیم

باانتخاب غذا و کلیک بر روی آن طرز تهیه را ببینید

 منصوره کتابی:

استامبولی پلوی قالبی ، استیک جگر ، آش جو ، آش شله قلمکار ، آش شله قلمکار 2 ، استامبولی پلو ، آبگوشت آلوچه ، آبگوشت غوره وگوجه ، آبگوشت رب ونعناع داغ ، آبگوشت کشک ، آش دوغ ، آب هندوانه با طعم لیمو ، بژی ، باقلا پلو ، باقلوا ، بیف استروگانف ، بادمجان شکم پر ، برانی اسفناج ، پای چوپان ، پاستا با مرغ ، پیراشکی با گوشت چرخ کرده ، پودینگ ، پلو یونانی ، پلوی کدو حلوایی ، پاستا با قارچ و ماهی تن ، پیتزا ، پنیر ، ترشی ونوشک ، توپ و قاووت توت ، ترشی شپله ، تزیین تربچه ، تزیین فلفل ، تزئین پوره با قیف ، تزیین ماست و خیار ، تزیین حلوا مدل گل رز ، ترشی زو ، ترشی لبو ، ته جین قالبی ، ته چین ، ته دیگ کنجدی ، تزیین تربچه ، تزیین تربچه ، تزیین پیازچه ، تزیین تربچه ، تزیین خیار ، تزیین سنجد ، تزیین قارجی ، تزیین ماست و خیار ، ترش شامی ، جوجه کباب ، جوجه کباب با سس گوجه فرنگی ، چلو گوشت ، جند تزیین حلوا ، چای زنجبیلی ، چای آلبالو ، حلیم ، حلیم بادمجان ، جلوای شیر ، حلوای شیر و هویج ، حلوای بادام ، حلوای آرد گندم ، خوراک مغز گوساله ، خوراک لوبیا سبز ، خامه ، خورش خلال بادام ، خورش کنگر، خورش بامیه ، خورش سیب درختی و آلبالو ، خورش کدو و آلبالو ، خورش لوبیا سبز ، خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام 1 ، خورش لوبیا سبز و سیب زمینی ، خورش فسنجان ، خورش هویج ، خورش خلال پسته ، خورش چغاله بادام 2 ،خورش کدو حلوایی ، خورش سبزی ، خورش کلم بروکلی ، دلمه گوجه فرنگی ، دلمه فلفل ، دلمه قارچ ، دلمه کلم ، دلمه بادمجان ، دلمه پیاز ، دلمه برگ مو ، دسر کدو حلوایی ، رشته پلو ، رول خرما و گردو ، رول جگر ، رولت گوشت ، رولت مرغ ، رول گوشت و تخم مرغ ، رول اسفناج ، رنگینک ، روغن و کره کرمانشاهی ، ژله شیر و موز ، ژله در طالبی ، ،سالاد عدس ، سالاد قارچ با مرغ و پاستا ، سالاد با تزیین گل آفتاب گردان ، سالاد الویه با تزیین ماهی قرمز ، سالاد اولویه با تزیین تربچه ، سالاد الویه کاسه ای ، سالاد پاستا ، سالاد اولویه با تزیین ، سالاد کدو حلوایی ، سالاد سیب زمینی با تزیین قارچ ، سالاد کلم ، سالاد میوه ، سوپ گشنیز ، سوپ کشک ، سس بشامل ، سس مایونز ، سبزی پلو ، سیب پلو ، سمنو ، سبد کارامل ، ساندویچ مغز ، ساندویچ مرغ ، ساندویچ تخم مرغ ، ساندویچ کوکو سیب زمینی ، سوفله مرغ و قارچ ، سوفله مرغ و هویج ، سوپ ترخینه ، شیراز ، شنیتسل ماهی ، شیر و انگور ، شربت خاکشیر ، شربت شاه توت ، شربت به لیمو ، شکلات موزاییکی ، شیر و انجیر ، شیرینی توت ، شیر برنج ، شامی کباب مرغ ، شله زرد ، عدس پلو ، غذای فوری با ماهی تن ، فرنی ، فتو چینی با گوشت و ونوشک ، قورمه جگر ، قیمه پلو ، کالباس مرغ ، کباب دیگی ، کته در پلوپز ، کوفته هویج ، کوفته مرغ ، کوفته کباب ، کوفته عربی ، کوفته شامی ، کوفته سر گنجشکی ، کته ، کشک وبادمجان ساده ،کدو ورقه ، کله جوش ، کوکو سبزی در نان تست کوکوی گل کلم ،کتلت هویج ، کباب کوبیده ، کباب چوبی ، کباب کوبیده در فر ، کوکوی مرغ ، کوکوی شبت باقلا ، کوکو پاغازه ، کوکو شبت بافلا درنان تست ،کوکو سیب زمینی ، کوکو لوبیا سبز و هویج ، کتلت مرغ ، کوکو با سیب زمینی خام ، ، کسمک ، کلمپه ، کیلکای آب پز ، کلم پلو ، ، کیک اسفنجی ، کیک ماستی ، کیک گردویی ، کوکوی کلم بروکلی ، کوفته برنجی ،کاسترد ، کنگر ماست ،کاچی ، گل کوکب ،  گراتن بادمجان وگوشت  ،   گراتن کدو و هویج ، گردوی عسلی ، گوش فیل ، لوبیا پلو ، لبو پلو ، لواشک کیوی ، لواشک آلو ، لوبیا پلو ، لازانیا با گوشت چرخ کرده ، مرصع پلو ، ماست میوه ای ، ماست و ونوشک ، ، ماست و لبو ، ماست موسیر و لبو ، ماست و لبو ، ماهی سرخ شده ، ماهی قزل آلای آب پز ، ماهی کباب سفری ،ماست ، ماکارونی با پنیر پیتزا ، مربای آلبالو، مربای به ، مربای کدو حلوایی ، مربای کامکوات ، نوشیدنی شیر و انجیرخشک ، نان مخصوص صبحانه ، نخود پلو ، ناگت مرغ ، نان برنجی ، نان برنجی مخصوص عید نوروز ، نیمرو ، ونوشک پلو ، هلو کباب ، هویج پلو ،

نظرات (50)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
چهارشنبه 2 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:43 ق.ظ
+ مژگان
واقعا عالی است نمیدانم برای تشکر از حسن سلیقه ی شما از چه جملاتی استفاده کنم .
امتیاز: 12 1
سه‌شنبه 6 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 12:13 ق.ظ
+ هلن
من تازه با وبلاگتون آشنا شدم و از این همه سلیقه و هنر شما تشکر میکنم.چند ماه دیگه قراره زندگی مشترکمو شروع کنم ،امیدوارم با کمک سایتتون بتونم آشپز خوبی بشم
امتیاز: 8 1
پاسخ:
ان شاءالله
چهارشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 10:29 ب.ظ
+ fatemeh
سلام ممون خیلی عالی بوذ استفاده کرذیم امیدوارم بتوانید غذای بیشتری بگذارید
امتیاز: 7 0
پنج‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 06:07 ب.ظ
+ عطیه
آفرین بر این بانوی با سلیقه ی همشهری . من در خیلی از غذاها از دستورات شما استفاده میکنم با وجود اینکه تازه با شما آشنا شده ام.امیدارم برقرار باشید.
امتیاز: 7 0
جمعه 2 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 11:37 ق.ظ
+ نگار
سلام از دستورات شیرینی پزیتون استفاده کردم عالی بود
امتیاز: 5 0
چهارشنبه 21 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 01:02 ق.ظ
+ غزل
سلام دوست کرمانشاهی واقعالذت بردم دمت گرم خیلی باسلیقه ای
امتیاز: 3 1
یکشنبه 1 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 12:01 ب.ظ
+ عسل بابا
سلام عااالی بود ممنون
امتیاز: 4 0
چهارشنبه 4 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 07:13 ب.ظ
+ فاطمه
با سلام. از سایت بسیار خوبتون کمال تشکر رو دارم
امتیاز: 4 0
چهارشنبه 4 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 08:15 ب.ظ
+ زهرا
مرسی از وبلاگ قشنگت
حدود دوساله با وبلاگت آشنا شدم و به دیگران هم معرفی کردم
من دبیر ریاضی هستم
و به آشپزی خیلی علاقه دارم
آشپزی شمارو به بقیه آشپزی ها ترجیح میدم
چون همه جور غذا بلدید درست کنید
اونم با قابل دسترس ترین امکانات
همه توضیحاتتون رو با جان و دل میفهمم
بقیه این طور نیستند
امتیاز: 6 0
چهارشنبه 25 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 04:24 ب.ظ
+ فاطمه
ممنون از دستوراتون همه نوع غذایی داره
امتیاز: 5 1
چهارشنبه 25 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 05:32 ب.ظ
+ فاطمه
سلام ممنون از زحماتتون. لطفا غذاهای جدید هم اموزش دهید باتشکر
امتیاز: 6 0
پاسخ:
ان شاءالله
پنج‌شنبه 26 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 08:48 ق.ظ
+ پریا
سلام سرکارخانوم کتابی واقعا عالی وبی نظیر بود از خداسلامتی براتون آرزودارم
امتیاز: 3 0
سه‌شنبه 7 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 12:01 ب.ظ
+ نیلوفر
خانم کتابی عزیز ازوبلاگ خوبتون ممنونم واقعا عالیست ولی نمی دونم هر کاریمیکنم قورمه سبزیم خوب در نمیاد دوست دارم مثل قورمه رستورانها تیره و تند باشه ولی هرچه هم اب کم میریزم اما باز ابکی میشه
امتیاز: 3 0
چهارشنبه 8 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 02:00 ق.ظ
+ روشنک رضاییان
با عرضه خسته نباشید.خانومه کتابیه عزیز شکلات خانکیو با دستورتون تهیه کردم حرف نداشت وتنها شکلاته خانکی موجود درسایتها بود. بقیه با شکلات تخته ای اموزش داده بودن که من به اونا شکلات نمیکم.تنها نکته اینه یکم خیلی جزیی شکر توش حل نشده بود فکر کنم کم حرارت داده بودم. اکه بشه با شکلات شیری هم ترکیبش کرد عالی میشه همه ی فامیل بسندیدن.ممنون از زحمتی که میکشید وما با خیاله راحت از دستوراتون استفاده میکنیم.خرما در خمیر یادتون نره...
امتیاز: 4 0
پاسخ:
http://ashpazierangin.blogfa.com
پیام را دروبلاگ فوق که متعلق به خانم کتابی است قراردهید
یکشنبه 12 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 01:43 ب.ظ
+ منصوره کتابی
سلام دوست عزیز
بابت لینک آشپزی ممنونم و از کلیه دوستانی که اینجا پیام گذاشته اند متشکرم برایتان آرزوی سلامتی و سرافرازی دارم
امتیاز: 1 0
پاسخ:
جمعه 17 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 09:14 ب.ظ
+ فاطمه
سلام خانم کتابی . من چهارده سالمه و سایت شما رو خیلی دوست دارم . با اینکه آشپزی نمی کنم اما به سایت شما زیاد سر می زنم . شما واقعا با سلیقه اید . من وبلاگ شما رو لینک کردم با اینک موصوع وبلاگم درمورد آشپزی نیست . به امید دیدار موفق باشید .
امتیاز: 4 0
پنج‌شنبه 30 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 06:42 ب.ظ
+ مینو پرستار
لطفا کیک زبرا و مربای بادمجان وطالبی را اموزش بده
امتیاز: 2 1
پاسخ:
مینوخانم ابتدا وارد وبسایت منصوره خانم شوید مجدد نظرتان را برایش بگذارید روی یکی از غذاها کلیک کن وبسایت وی است همانجا نظر بگذار
یکشنبه 9 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 09:49 ب.ظ
+ افسانه رستمی
با سلام به دبیر بسیار نازنینم
علاوه بر اینکه دبیر خوبی بودید آشپز ی تان هم فوق العاده است .من همیشه شما را خیلی دوست داشتم و همین باعث شد من هم دبیر زیست شناسی شوم.امیدوارم همواره در پناه خدا وند سالم باشید.
امتیاز: 1 0
یکشنبه 16 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 09:43 ب.ظ
+ آسمان تب دار
از خاک تو کسب آبرو کردم من
با عطر ضریح تو وضو کردم من
تا صید کسی نگردد آهوی دلم
مولای غریب، بر تو رو کردم من
میلاد امام رضا علیه السلام مبارک باد
سلام.
شبتون بخیر
به به چ پست پروپیمونی
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سپاسگزارم
شنبه 12 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 06:33 ب.ظ
+ عاشقان کره
عالی بود
بیزحمت چند تا غذادرست کنید.
بفرستید در خونمون
امتیاز: 2 0
پاسخ:
سه‌شنبه 15 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 01:51 ب.ظ
+ تینا
عالی بود
امتیاز: 2 1
دوشنبه 21 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 08:04 ب.ظ
+ ستاره خلیقی
سلام خانم منصوره کتابی عزیز من دختر مروارید حق نظری هستم وسایت شما رو مورد تحسین قرار میدم شما واقعا یک کد بانو هستید من شخصن شما رو دوست دارم
امتیاز: 3 1
چهارشنبه 23 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 01:25 ب.ظ
+ رعنا
سلام من مدت دوساله با سایت شما آشنا شدم خیلی ممنون از زحمتهایی که می کشید و وقت میذارید برای گذاشتن تجربیات گرانبهای اشپزیتون روی سایت.خیلی استفاده میکنم.براتون آرزوی بهترینهارو دارم
امتیاز: 2 1
سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 08:25 ق.ظ
+ لیلی
سلام خسته نباشید واقعا همه چیز عالییییییییییییه .
لطفا خورش کرفس را هم آموزش دهید .
امتیاز: 1 1
پنج‌شنبه 15 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 09:40 ب.ظ
+ رو یا
سلام از اشبزی شما نهایت تشگر میکنم :
امتیاز: 2 0
سه‌شنبه 20 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 08:38 ب.ظ
+ heliya
سلام سایتتون خیلی عالیه ممنون ببخشید لینک مرصع پلو رو درست کنید صفحه اش پیدا نمی شه
امتیاز: 1 0
پاسخ:
http://ashpazierangin.blogfa.com/post-79.aspx
ادرسش این است اما مطلب ازبین رفته
شنبه 24 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 12:34 ب.ظ
+ خاکپور
سلام
چرا باز نمیکنه؟
امتیاز: 2 0
پاسخ:
شاید سایت مذکور اشکال داشته تلاش دوباره نمائید
پنج‌شنبه 4 دی‌ماه سال 1393 ساعت 11:58 ق.ظ
+ فاطمه
سایتتون خیلی خوب و اموزندست.ازتون ممنونم
امتیاز: 1 0
جمعه 17 بهمن‌ماه سال 1393 ساعت 04:56 ق.ظ
+ شاپرک
سلام من از دستور پخت ابگوشت قمری تون استفاده کردم و فوق العاده شد . ازتون تشکر میکنم و از انجایی که خارج از کرمانشاه زندگی میکنم این سایت برای من امکان بسیار خوبی هست برای پخت غذاهای بچگیم .
امتیاز: 2 0
شنبه 18 بهمن‌ماه سال 1393 ساعت 08:22 ق.ظ
+ فاطمه
به نظرم فوق العادست در مقایسه با سایت های دیگه اموزشتون خیلی بهتره یک دنیا تشکر
امتیاز: 2 1
پاسخ:
جمعه 1 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 12:57 ب.ظ
+ لیلا حرفه ای
عزیزم سایت قشنگت رو به همه معرفی میکنم بسکه خوبهقلب::
امتیاز: 2 1
شنبه 23 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 08:10 ب.ظ
+ ریحانه
با سلام و وقت بخیر من بسیار به غذاهای خانم کتابی علاقمند بودم. ولی متاسفانه نه در اینجا و نه در وبلاگ خودشان صفحات باز نمی شود علت چیست؟
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سلام
شاید علت ازسایت باشد که وبلاگشان دران است درساعات متفاوت کلیک کن مشکل رفع میشه
دوشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 10:39 ق.ظ
+ ناهید
سلام خدمت شما خانم دوست داشتنی و کدبانو من حدود سه سال هست که از سایت شما استفاده می‌نمود موقعی که یک غذا رو انتخاب میکنم تنها سایتی که مطمئن هستم اگر استفاده کنم مواد اولیه ام خراب نمیشه سایت شماست و خیلی هم تبلیغ این سایت رو می کنم قبلا طرز تهیه آلبالو پلو را گذاشته بودید الان این غذا در لیستتون نیست اگر امکان داره طرز تهیه این پلو رو هم در سایت بگذارید ممنون از لطف شما
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سلام
روی یکی ازلینکهای خانم حسابی کلیک کنید بعد پیام بگذارید
دوشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:35 ب.ظ
+ ناهید
با عرض سلام خدمت شما خانم محترم و باسلیقه به شما تبریک میگم به خاطر این همه ذوق و خلاقیت من مدت سه ساله که با این سایت سروکار دارم ولی جدیدا با مشکل روبرو شده و اطلاعات باز نمیشه اگر لطف کنید مشکل رو برطرف کنید ممنون میشم
امتیاز: 2 0
دوشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:52 ب.ظ
+ ناهید
برا باز شدن صفحات این پیام ظاهر میشه. مشکلی در اجرای برنامه یا عملیات درخواستی پیش آمده است
ممکن است مشکل به دلیل بروز رسانی سایت باشد، لطفا درخواست خود را دقایقی دیگر تکرار کنید.
امتیاز: 1 0
شنبه 30 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:42 ق.ظ
+ اسرا نقیلو
با سلام سایت اشپزی رنگین به روز رسانی نشده ؟
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سلام
وارد مطالب خانم کتابی شوید سوال کنید
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 12:12 ق.ظ
+ منصوره کتابی
سلام ، به اطلاع دوستانم میرسانم که متاسفانه شخصی از خدا بی خبر وبلاگم را هک کرده و زحمات هفت ساله اینجانب را جهت کسب در آمد و تبلیغات به کار گرفته و بلاگفا هم تا کنون هیچ اقدامی برای برگرداندن وبلاگم نکرده لطفا از این پس با من در اینستاگرام باشید .ممنونم
امتیاز: 1 0
پاسخ:
خدا به حق حضرت زینت اینطورافراد پست نابود کند
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 12:16 ق.ظ
+ منصوره کتابی
آدرس اینستاگرام
https://instagram.com/ashpazierangin.mketabi/
خوشحالم میشوم با این آدرس به من سر بزنید .
امتیاز: 1 0
پنج‌شنبه 12 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 07:58 ب.ظ
+ دلسا
ممنون ازاین همه سلیقه ،لطفا غذاهایی که باگوشت چرخ کرده درست میشه بیشتر اموزش دهید
امتیاز: 1 0
پاسخ:
وبلاگ خانم حسابی حک شده
به ادرس ایشان در
ketabi_mansooreh@yahoo.com

https://instagram.com/ashpazierangin.mketabi/
سربزنید
پنج‌شنبه 19 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 01:19 ب.ظ
+ منصوره جانقربان
با سلام وتشکر از خانم کتابی عزیز چرا صفحه تون باز نمیشه؟؟!!
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سایت ایشان حک شده است به ادرس جدیدایشان رجوع کنید درکامنت ها ی این پست هست
سه‌شنبه 31 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 05:44 ب.ظ
+ اعظم صالحی
SALAM
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سلام
سپاسگزارم
چهارشنبه 15 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 03:43 ب.ظ
+ فاطمه
باسلام دستوردرست کردن بستنی قبلا در وبلاگتون بود ولی الان پیداش نمیکنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سلام
اگرمنظورت وبلاگ خانم کتابی است هک شده ودر کامنت ها به ادرس جدیدش رجوع کن
اگرمنظورت وبلاگ زیتون است میوه را درمخلوط کن بریز با کمی ثعلب وعسل بعد دردیس وفریزرقراربده تا اماده شود بخور
پنج‌شنبه 7 آبان‌ماه سال 1394 ساعت 10:16 ق.ظ
+ آیدا
سلام منصوره جون
منم کرمانشاهی هستم والبته کارمند
همیشه برای ایجادتنوع توی آشپزی ازسایت آشپزی رنگین شما استفاده میکنم.
انصافا خوش سلیقه وهنرمندی
فقط یه گله
من ازسال نود با این سایت آشنا شدم وهرهفته یه سری بهش میزنم
دستور غذا ها همونه زیاد اضافه نشده.
چرا؟؟؟؟؟
امتیاز: 1 0
پاسخ:
سلام
سایت خانم حسابی حک شده وبه ادرس جدیدش درکامنت های همین پست رجوع کنید
دوشنبه 9 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 04:35 ب.ظ
+ نازنین
سلام..خیلی خیلی خوشحالم که باز به وبلاگ شما سرزدم..من توسال اولی که این برنامه رو شروع کردین ازکارهای شما ایده های زیادی گرفتم وهمیشه غذاهامو بادستورات شما میپختم.. الان بعدازچندسال دوباره وبلاگتون رو دیدم...شمامثل یه دوست قدیمی..مثل خاطرات خوب گذشته هستین...عالییییی...همیشه سلامت وسرزنده باشین..
امتیاز: 1 0
پاسخ:
یکشنبه 22 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 01:08 ب.ظ
+ محبوب
سلام خسته نباشین . عالی و فوق العادی اس.. همیشه استفاده کردم از سایت شما . ممنون
امتیاز: 2 1
پنج‌شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 12:04 ق.ظ
+ ارغوان
سلام خانم کتابی من تازه ازدواج کردم ومیخوام واسه شوهرم یه غذایی خوشمزه وجدیددرست کنم میشه موادلازم وطرزتهیه یه غذایی خوشمزه روبهم بگید.ممنونم
امتیاز: 0 1
پاسخ:
سایت خانم حسابی حک شده است سرقت کرده اندمدیریتش را لذا به ادرس جدید ایشان رجوع کنید درکامنت های قبل هست
پنج‌شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 05:18 ب.ظ
+ ارغوان
سلام خانم کتابی میشه طرزتهیه همبرگر.سوسیس وکالباسوبهم بگین ممنونم
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام
سایت منصوره خانم حک شده وادرس جدیدش درکامنت های قبل نوشته شده است به انجا رجوع کن
کتاب ارمغان الهی غذای خام گیاهی
نوشته جمشید خدادادی
مرکز پخش - تهران – خیابان جمال زاده جنوبی – خیابان کلهری – پ19- واحد 2صندوق پستی449- 15855تلفن 66121797تهیه کن قیمت پشت جلدش 000 25هزارتومان ااست
غذای ها ی پرانرژی را اموزش میدهد
دوشنبه 12 مهر‌ماه سال 1395 ساعت 06:42 ق.ظ
+ فاطمه
مرسی از وبلاگ خوبتون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
جمعه 30 مهر‌ماه سال 1395 ساعت 11:23 ق.ظ
+ کیک شکلاتی زرد الو و فندق
عااااااااالی
امتیاز: 0 0
پاسخ:
جمعه 7 آبان‌ماه سال 1395 ساعت 11:52 ب.ظ
+ اتی
باسلام وخسته نباشیدخدمت شما خانم کتابی
بسیارعالی واقعا غذاهاتون محشره وبسیاربا کیفیت وزیبا
شما حرف ندارید من خیلی پسندیدم خوشحالم به عنوان یه کرمانشاهی این همه شاهکارازشما میبینم
مستدام وپیروزباشید
امتیاز: 0 0
پاسخ: