زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

خواص کنجد(غذای کلسیم دارکه فقط شب باید استفاده شود)

منبع:وبلاگ غذا(سیده زهره طباطبائی)

خواص کنجد

  • مزاج کنجد,گرم و تر است.

کنجد منبع خوب کلسیم است.

کمبودکلسیم(۹۰٪ایرانیان)=> کم خونی===> عدم جذب ویتامین ب=====>اضطراب 

  • غذاهای کلسیم دار را باید شب استفاده کرد اعم از پنیر و کنجد و باقلا و کشک و بادام و...چون هنگام آرامش جذب میگردد.

منبع: 

http://zatun.blogsky.com/category/cat-1/

تاریخ مصرف کنجد:

هندیها بیش از سایر اقوام برای این گیاه خاصیت و اثرات معجزه آسا قایلند و آن را زیادکننده قدرت و عامل طول عمر می شناسند و روی این اصل آن را در تشریفات مذهبی زیاد می خورند و همانطور که ما ایرانیان خرما و انجیر خیرات می کنیم آنها کنجد و شیرینهایی که با کنجد درست کرده اند خیر می کنند و بدون تردید علت طول عمر در بین مرتاضین و بعضی از دهاتیهای هندی خوردن کنجد است.

خوردن این گیاه از قدیم در ایران معمول بوده است، نانوایان مغز آن را روی نان می پاشیدند و آن کاری است که الان هم باید معمول شود.

حلواسازان آن را به کار می بردند که متاسفانه امروز ترک شده است. روغن کنجد دیر فاسد می شود و سابقا خوردن آن بسیار معمول بوده و هنوز هم معمول است.

  • میوه این گیاه به صورت کپسول و محتوی دانه های کوچک و مسطح و بیضوی است که دانه کنجد نامیده می شود و قسمت مورد استفاده این گیاه است.
  • وطن اصلی کنجد هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. در حال حاضر چین بزرگترین تولیدکننده کنجد در دنیا است. هندوستان و حبشه از نظر تولید، بعد از چین قرار دارند. در ایران نیز مقداری کنجد تولید می شود که بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.

  • ارده کنجد به همراه خرما غذایی مقوی برای رشد کودکان و همچنین کارگران یدی است. این دانه های ریز سفید و سیاه، قوای جنسی را تقویت می کند و نرم کننده معده و روده هاست.

روغن کنجد 

 

روغن کنجد بهترین روغن برای سرخ کردن دربین همه روغن ها است

روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود، زیرا این روغن نه تنها کلسترول خون  را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش نیز می دهد.

نکاتی جالب از کنجد:

  • روغن کنجد برای جلای مو بسیار مفید و بهترین روغنهاست.
  • روستاییانی که روغن کنجد می خورند عمر زیادتری می کنند و تا 80 سالگی تقریبا جوان هستند. برای اولین بار چند دانشمند فرانسوی در ترکیه به خواص معجزه آسای این گیاه پی برده و مصرف آن را در اروپا معمول کردند و امروز غذاهای اختصاصی از آن می سازند و می فروشند و اکنون ترکیبی از آن به نام تامینا معروف است ودر فرانسه معمول است. تامینا لغتی است ترکی به معنی کنجد و ترکیبی از آن است.
  • برای کسانی که نمی خواهند گوشت بخورند خوردن آن تقریبا واجب است و می توان آن را گوشت گیاهی نامید. لسیتین این گیاه حتی از باقلای هندی بیشتر است.

لسیتین چربی فسفر داری است که وجود آن برای نسوج و اعصاب نهایت لزوم را دارد و مغز و غدد انسان احتیاج زیادی به آن دارد. تقویت قوه حافظه بشر احتیاج زیادی به این ماده دارد و تقریبا ۲۸ درصد مغز از لسیتین ساخته شده است و مغز انسان بیش از سایر حیوانات ازاین ماده دارد و سر موفقیت بشر و پیشرفت آن در عالم تمدن مرهون همین لسیتین است که در گوشت و زرده تخم مرغ و گیاههایی مانند: باقلای چینی، ماش، قره ماش، خرفه و کنجد وجود دارد.

در امتحانات تشریحی ثابت شده که بیماران فکری در اعصابشان مقدار لسیتین پایین آمده است و در نتیجه خوردن اکسیر لسیتین یه سرعت معالجه می شوند، کلیمیها کنجد زیاد می خورند و زیاد زیرک هستند.

احتیاط:

کنجد با تمام فوایدی که دارد برای معده ضعیف مناسب نیست، زیرا هضم آن سنگین است. این گونه اشخاص باید آن را با عسل و سرکه بخورند.

"کنجد غذای کسانی است که می خواهند عمر زیاد توام با سلامتی داشته باشند"

منبع:

http://hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=821

ارزش غذایی کنجد

سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت:

  • کنجد یکی از بهترین‌ دانه‌های روغنی است؛ دانه‌های کنجد به رنگ‌های سفید، خاکستری و سیاه است که نوع سفید این دانه‌ها از همه مرغوب‌تر است.
  • کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم است؛ مصرف 50 گرم کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.
  •   این دانه منبع گیاهی آهن است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که به کم‌خونی فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر است.
  •  دانه کنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار می‌آید.

 کسانی که شیر دوست ندارند می‌توانند از کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می‌آید، استفاده کنند.

  • مصرف 30 گرم از این دانه بسیار مفید است.
  •  مصرف یک قاشق غذاخوری کنجد معادل یک واحد چربی است و 45 کیلوکالری انرژی دارد همچنین کنجد موجب افزایش چربی خون نمی‌شود بلکه کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد.

***

  • کنجد منبع بسیار خوب مس است که برای بهبود و تسکین دردهای آرتریت روماتوئید مفید است.
  • کنحد منبع خوب منیزیوم است که برای کاهش فشار خون بالا مفید است.

منبع:sesame seeds>>

در همین رابطه:


>
>طرز تهیه تاهینی با لی لی آشپز

نظرات 36 + ارسال نظر
یاسمن شنبه 6 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 08:54 ب.ظ http://paktarinehsas.blogfa.com/

تا قبل از اشنایی با شما مثل اکثر مردم فکر میکردم فقط لبنیات کلسیم داره ولی الان میبینم چه مواد غذایی غنی از کلسیم حتی بیشتر از لبنیات وجود داره

از اطلاع رسانیتون ممنون و متشکرم

خانه و خاطره ها یکشنبه 7 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 10:51 ب.ظ http://sepidedamid.persianblog.ir/

خیلی عالیه.
من که مدتی دارم شبها کنجد می خورم.
تشکر که قبلا هم گفته بودید کنجد سرشار از کلسیمه.

مدادهای آبی من یکشنبه 7 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 10:51 ب.ظ http://medadhayeaby.persianblog.ir/

فرهاد پنج‌شنبه 13 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 07:57 ب.ظ

عالی بود ممنونع

احسان یکشنبه 14 دی‌ماه سال 1393 ساعت 09:40 ق.ظ

با سلام
ممنوناز اطلاعاتتون بسیار مفید و سودمند بود ضمنا من کنجد واسه کم خونی می خورم به سفارش پزشک و منبع غنی کلسیمش هم بسیار عالیه

عالی است
منتهی سعی کن کلسیم دارها را ازساعت 16به بعد بخور وصبح میوه بخور وشب سبزیجات
برای اشنائی با سبزیجات به پست دیروز 13-10-93رجوع کن

باران دوشنبه 15 دی‌ماه سال 1393 ساعت 05:31 ب.ظ

سلام
منم چند روز دارم کنجد مصرف میکنم نمی دونستم کنجد این همه خواصیت داره
ممنونم

تمام خوراکی هایی که روی اتش نرفته وزنده باشد سبب تولید سلول های سالم دربدن میشه ولی اغلب پخته ها که مضرند سبب سلول بدلی ومعیوب که بش شیطان میگویند باید با همین خوراکی های زنده دفع بشن
پیغمبرمی فرماید زینت دهید سفره هایتان را باسبزی شیاطین راازبدن دفع میکند

طاهره خیریپور یکشنبه 21 دی‌ماه سال 1393 ساعت 09:29 ب.ظ

حسین حسین زاده جمعه 24 بهمن‌ماه سال 1393 ساعت 10:06 ب.ظ

بسیار خوب و آموزنده بود.
خیلی ممنون میشویم، چنانچه در مورد گیاهان دارویی که مانع امراض و بهبود آنها، مثل ام.اس. سرطان، و.... می شود. و طرز مصرف دقیقتر آنها مقالاتی و یا نوشته هایی منتشر نمایید.

به وبلاگ زیررجوع کن
nokhod1.mihanblog.com
غذادرمانی سرطان

ف.م یکشنبه 17 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 03:44 ب.ظ

خیلی ممنون از این مقاله ی کامل
سوالی برام پیش اومد در حین خوندن این مطلب.
شنیده م که کلسیم اثر آهن را خنثا میکنه.
پس چطور با خوردن کنجد، هم کلسیم به بدن میرسه و هم آهن؟

خوراکی های زنده که اتش وحرارت ندیده اند سیستم خوددرمانی بدن را فعال میسازند که ان نیازهای بدن را تامین میکند کنجد نیز زنده معمولا مصرف میشود درسالاد کاهو یا درعسل
موادمعدنی آلی ان جذب میشه
درپخته خوری که همه چی پخته میشه وموادمعدنی اش نابود میشه این تفکیک ها صورت میگیرد
درپخته خوری صحیح که تکی میخورند نه قاطی این تداخل صورت نمیگیرد
امام صادق فرمود لبنیات مضراست شب خوب است این نشان میدهد کلسیم دارها باید شب استفاده شوند تا همه موادالی اش جذب شود

فاطمه جمعه 19 تیر‌ماه سال 1394 ساعت 12:05 ب.ظ

سلام من چند جا خونده بودم کلسیم و آهن ضد همن و جایی که کلسیم باشه آهن جذب نمیشه
واسه همین مثلا باید با غذاهای آهن دار لبنیات نخوریم
الان سر در گم شدم

معجزه خاموش دوشنبه 26 مرداد‌ماه سال 1394 ساعت 02:51 ب.ظ http://mmahmoodichemazcoty.persianblog.ir/

ممنون

علی شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 10:21 ب.ظ

با سلام
به نظر شما از بین روغن های «ارده کنجد» و «کنجد پرس سرد» برای مصرف مناسب است؟
با سپاس

کاظمی چهارشنبه 11 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 02:54 ب.ظ

بسیار عالی بود.ممنون از اطلاعات شما.تندرست باشید.

امیدبهبودی طلب یکشنبه 15 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 08:30 ب.ظ

با سلام شرمنده من امروز صبح کنجد خوردم بعد گذشت 11هنگام دستشویی متوجه شدم کنجدها به صورت سالم از بدنم دفع شدن ایا این مورد طبیعی میباشد یا بنده به مشکل بر خوردم با تشکر از راهنمایتان

سلام
کنجد آسیا کن بعد مخلوط عسل کن وخوب بجو هرنوع غذائی را

سودی سه‌شنبه 17 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 10:15 ق.ظ

من ام اس دارم مواد سرد مزاج کم باید استفاده کنم باید از مواد گرم وتر استفاده کنم از این به بعد گنجد به جای ماست و پنیر استفاده میکنم متشکرم از دادن آگهی

سلام
ام اس داری باید دوسه ماه پخته نخوری وسردیجات هم که میخوری بعدش خرما یا شیره انگور یا کشمش پلوئی بخوری
کنجد که میخوری خوبه با عسل مخلوط کن یک قاشق سب بخور
هرشب هم 5عدد بادام درختی خام بخور

ن.پ دوشنبه 18 آبان‌ماه سال 1394 ساعت 10:08 ب.ظ

باسلام من کنجدخیلی دوست دارم ایا چاق کننده است ؟؟؟

سلام
بله گرم وتراست
یعنی سدیمش است تراست چاق میشی
اگرنمیخواهی چاق بشی با سماق یازرشک که خشک است ترکیب کن بخور
یا با کشک بخور

مریم چهارشنبه 11 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 10:07 ق.ظ

با سلام من کنجد رو سرخ میکنم با حرارت ایا خواصش از بین میره اخه سرخ شدش خوشمزه تره در ضمن کنجد رو باید با پوستش مصرف کرد یا بدون پوست کدومش بهتره.؟؟

سلام
هدفت مهم است اگرمیخوی شکمت پروخالی بشه سرخ کرده اش بهتراست اگرهدفت سلامتت است املاح معدنی کنجد نابود شده کلسیم نابود شده نیست که جذب شود یا ویتاممین ها همینطوبا حرارت نابود میشن پس زنده وبا پوست بهتراست چون امواج خورشیدی درمانگر در پوست میوه و خوراکی ها است

حسام الدین موسوی سه‌شنبه 13 بهمن‌ماه سال 1394 ساعت 05:05 ب.ظ

از توضیح مبسوط شما تشکر مینماید

پریسا دوشنبه 19 بهمن‌ماه سال 1394 ساعت 06:49 ب.ظ

عالی بود..خیلی ممنونم

مهرداد رمضانی opra hcgbu hsoma سه‌شنبه 18 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 12:54 ق.ظ http://09190859255

خیلی دوستم داشتم درباره کنجد اطلاعات داشته باشم خیلی ممنونم از لطفتون

رهگذر پنج‌شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 09:39 ب.ظ

این که خام بعضی مواد بهتره شکی نیست اما این شدتی که خام گیاه خواران بهش تاکید دارند بیمار گونست تعادلی درش نیست مقداری با حرارت تف؟ بدید عالی میشه طعمش منتهی نباید دود ازش بلند شه کمی حرارت که بسیار طعمشو عالی میکنه و بسیار بهتر از خامشه

سلام
درایام بیماری خام خوری سفارش پیغمبروامام علی است الحمیه راس کل دواء
وامام علی می فرماید دوای شما دربدن شما است دوائوک فیک
با تف دادن املاح معدنی آلی ان نابود میشه وتفاله میشه وقتی تفاله بشه املاح به بدن نمی رسد گرسنه وعلیل وبیمار دائمی هستیم که سلولها فعال نمیشه تا سخن امام علی محقق بشه لذا ایام بیماری خام خوری صحیح است ایام سلامتی غلط چون درقران تاکیدبرگوشت واستفاده ازخوراکی های حیوانات شده است
همان پیغمبری که فرموده شیربخورید به امام علی فرموده یک هفته ازشب عروسی به بعد شیرنخورید یا عروس شیرنخورد
وهمان پیغمبرکه فرموده اگرچهل روز گوشت نخورید تندخو میشوید فرموده ایام بیماری پختنی نخورید

علیرضا سه‌شنبه 25 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 07:28 ب.ظ

سلام
اولین بارست باسایت برخورده ام جالبه

وحید پنج‌شنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 10:42 ق.ظ

یگتانه چهارشنبه 16 تیر‌ماه سال 1395 ساعت 01:35 ب.ظ

این مقاله را در این سایت هم مطالعه کنید
http://www.melikala.com/food/82-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C/327-%D9%83%D9%86%D8%AC%D8%AF

وقتی کنجد خام بخوری اثردرمانی دارد خوراکی کلسیم دار شب خورده میشه که میشه هرشب دوسه قاشق خورد یا پودر کرد خورد یا با یک لیوان اب ویک قاشق عسل میکس کرد وشیرکنجدمیشه بخوریم

نینا شفیعی جمعه 25 تیر‌ماه سال 1395 ساعت 08:57 ب.ظ http:// پاکت نامه قدیم

سلام دوست قدیمی خوشحالم شما را دوباره دارمتان نینا شفیعی

سلام
درود برشما
سپاسگزارم ازتوجه شما

متین یکشنبه 27 تیر‌ماه سال 1395 ساعت 11:52 ب.ظ

سعید جمعه 1 مرداد‌ماه سال 1395 ساعت 12:19 ب.ظ

چرا مصرف کنجد برای بعضی گروههای خونی مضر است؟

سلام
کنجد یکی از چهارخوراکی اصلی بشراست ماکول نوراست گیاه است نه استخوان وپخته
شب ها کلسیم دارهارا باید با مویز یا کشمش قهوه ای خورد کلسیم شب جذب میشه
طبع کنجد گرم وتر است کسی که طبعش گرم وتر است باید انرا با سنجد کنارهم بخورد یا زرشک کنارش بخورد
تامعتدل شود ورطوبت بدن بالا نرود
دوسه قاشق کنجدبا کشمش قهو ه ای یک وعده شام است واضطراب را میکاهد انزیم ها تنظیم میشه و گوارش با وجود انزیم ها اسان میشه مانع نفخ ودل دردوسنگینی میشه

قوت اصلی بشر نورخدااست قوت حیوانی برایش ناسزااست /مولوی
قوت اصلی را فراموش کرده است روی درقوت مرض اورده است
گرخوری یک لقمه ازماکول نور خاک ریزی برسر نان تنور
با گیاه ومیوه ها قانع شوید وزپی هراستخوان (نماد سفتی وپخته خوری )کمتردوید
گرگیه خواهی بدان انسان رَکی استخوان (سس ورب وچیپس وپفک وتنقلات بقالی )خواهی یقین دان تو سگی
واندمیکر تاجرامریکائی این سخن امیرالمومنین رادرکتاب قابلمه را ترک کن به روز کرده است گشتم نبود نگرد نیست !! دوائوک فیک ، داروی شما دربدن شمااست
هیچ داروئی شفابخش دربیرون برای بدن وجود ندارد داروی تو دربدن تواست پخته خون را مسموم میکند مرض تولید میکند تنها درمان شفاء بخش رفع مسمومیت است یعنی پخته نخوردن
انزیم با حرارت ازبین میرود و نفخ عارض میشه

شب مهتابی سه‌شنبه 19 مرداد‌ماه سال 1395 ساعت 05:43 ب.ظ

مرسی ازت کنجد که اینقدر خاصیت داری


سلام
کنجد کلسیم دارد شب ها خام استفاده کن

نیلوفر سه‌شنبه 26 مرداد‌ماه سال 1395 ساعت 10:47 ق.ظ

مسود نامدار شنبه 6 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 05:34 ب.ظ

بسیار جالب بود ،اگر منابع ارائه مطالب هم ارائه شود بهتر است.با سپاس

کنجد سه برابر پنیر کندی ذهن وخنگی ایجاد میکند لذا هرچه نخوریم بهتراست
وازسایر کلسیم دارها مثل سنجد یا پودر یا سویق سنجداستفاده کنیم یا باقلا بخوریم بخصوص کسانی که ساق دست وپایشان ضعیف است وکلسیم دار درشب باید مصرف بشه نیم ساعت بعدش منیزیم دار بخوریم مثل خرما یا کشمش وانگور وروز دوش افتاب بگیریم تا ویتامین د کلسیم راجذب کندوگرنه دربافت های نرم رسوب میشه وسرطان میشه
دربزرگسالان سبب پوکی استخوان وخرابی دندان میشه

ایمان سه‌شنبه 16 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 01:41 ق.ظ http://eternalideals.persianblog.ir

ممنون از توضیحات بسیار مفید بود . واقعا چقدر خاصیت خوب داره .

سلام
کنجد سه برابر پنیر حافظه را کُند می کند لذا اگر مشغول تحصیل یا کارفکری هستید کنجد نخورید وارده هم نخورید اما روغن کنجد که ازکنجد پوست گرفته شده است خوب است میشه خورد
به بچه ها نان کنجدی نباید بدهیم حافظه اشان کندمیشه

هانی دوشنبه 20 دی‌ماه سال 1395 ساعت 02:55 ب.ظ

مرررررررررررررررسی

دهاتی چهارشنبه 20 بهمن‌ماه سال 1395 ساعت 09:36 ب.ظ

باسلام
خواستم بدونم آیا وقتی روغن کنجد بادستگاه می گیرن تفاله آن ارزش غذایی دارد

سلام
خیر
بلکه حافظه را کند میکند سه برابر پنیر خنگی می اورد

مهدی نظری جمعه 29 بهمن‌ماه سال 1395 ساعت 09:49 ب.ظ

سلام
خود کنجد یا تفاله کنجد باعث کند ذهنی میشود؟؟؟

سلام
پوست کنجد مواد آهکی زیاد دارد سه برابر پنیر عامل کندذهنی میشود با توجه به الزایمر وپارکینسون در مسن ها باید مراقب سال های بعد بود واعتیاد به کنجد پوست دار پیدا نکرد

حجت سه‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1396 ساعت 10:48 ب.ظ

با سلام من کنجد رو اسیاب میکنم و با مغزجات میپزم طوری که روغنش در بیاد . بهش میگن تره کنجد . میگن خیلی مقویه خوشمزه میشه . میخواستم بدونم خاصیتی داره .

سلام
کتاب خانم دکترزرین آذر برایت میل شد
کنجد حافظه را کند میکند ولی روغن کنجد خوب است روغنش را با عسل مخلوط کن صبحانه بخور
پختن وحرارت دادن سبب میشه مواد معدنی کمیاب آن نابود بشه
ترکیب هم خوب نیست تکی خوردن هرچیزی بهتراست
کتاب امراض ازاسمان نمی ایند پرفسورمنوچهرجعفریان بخوان دراین باره

زیبا سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1396 ساعت 04:47 ب.ظ

مگه میشه کنجد با اینهمه خاصیت و فایده های زیاد یک ضرر به این بزرگی برای انسان داشته باشه؟ من توی همه ی سایتها در مورد کنجد خوندم و هیچ جایی نگفتن که کنجد کند ذهنی میاره ، این حرف سندش کجاست؟ کودوم منبع علمی همچین حرفی زده؟

اگر واقعا کنجد کند ذهنی میاره پس باید کلا ازش دست کشید و مصرفش نکرد مخصوصا برای بچه های در حال رشد

ازقدیم گفتن که پنیرادم خنک میگند صبح نخورید وزیاد نخورید
پوست کنجد هم همان خواص پنیررا دارد کلسیمش زیاداست
کسی که درس میخواند یا کار فکری زیاد میکند نخورد بهتراست وگرنه اشکال ندارد همانطورکه پنیرمیخورد این را هم بخورد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد