زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

حمس غذائی فرا آوری شده از نخود

امروزه توجه متخصصین تغذیه به غذاهای مدیترانه ای است که سرشارازویتامین ب هستندنخودچه بصورت پخته که روی گاری قبلا فروخته می شد چه بصورت فلافل وچه بصورت حمس وغیره درالویت غذاهای این منطقه است البته درایران ازقدیم نخوداب مکمل آبگوشت برای بیماران بوده است کمی نخودبایک تکه گوشت گوسفندبافلفل زردچوبه ونمک) 

اینکه درقرآن به نخوداهمیت داده شده است والحب ذوالعصف والریحان درسوره رحمان وقسمی که به منطقه مذکوردرقرآن خورده شده است که زادگاه پیامیران ابراهیمی است بسم الله الرحمن الرحیم /والتین والزیتون/وطورسینین/وهذالبلدالامین/...مهمترین گزاره امنیت برای بشرگزاره امنیت غذائی است بلد امین یعنی جائی که بهترین موادغذائی دنیادرآنجامی روید وتولیدمیگرددکه ازامراضی مثل ایدزوسرطان وسکته پیشگیری می کند درمدیترانه که توجه متخصصین تغذیه واعصاب وروان رادردنیابخودجلب کرده اینگونه بیماری ها کمتراست

عارفه

حمس لبنانی

سلام به دوستان خوبم . می خوام براتون دستور درست کردن حمس را بهتون یاد بدم . می تونید . برای افطار درست کنین .

 

مواد لازم برای 6 نفر: 

 

نخود=500گرم 

روغن کنجد ( ارده ) =1 لیوان

ماست = نصف لیوان

سیر=5 حبه

نمک=بقدر کافی 

لیمو ترش=2عدد

روغن زیتون = به مقدار کافی ( حدود نصف استکان )

زیتون سیاه=مقداری

پاپریکا(یا فلفل قرمز کوبیده)= به میزان دلخواه 

طرز تهیه: 

نخود را چند ساعت قبل خیس کرده، آب آن را میریزیم و دوباره با مقداری آب  و نصف قاشق نمک کاملا می پزیم طوریکه مقدار کمی آب نخود باقی مانده باشد و بلافاصله  چرخ  می کنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. سیر را رنده کرده و با روغن کنجد  کم کم داخل پوره نخود می ریزیم و به هم می زنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. ماست را اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود . آب یک عدد لیمو را می گیریم و با پوره مخلوط می کنیم. سپس روغن زیتون را کم کم  اضافه میکنیم  . مخلوط را می چشیم و نمک آن را اندازه می کنیم. حمس بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین می ریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف می کنیم و فلفل قرمز را روی آن می پاشیم ( البته اگر دوست داشتید ) یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه می بریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حمس را تزئین می کنیم. بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و سر میز می بریم.

نوش جاااااااااااااااااااااااااان

------------------

عارفه  خانم عزیز غذای حاوی ویتامین ب بالائی رامعرفی کردی دنیای مادنیای استرس است یعنی همه کمبودویتامین ب داریم بخصوص خانم هابخاطردوره ماهانه یاااحیاناسزارین وجراحی کیست وفیبروم ب 12که علیه کم خونی نیازمبرم دارند نخودبعدازتخم  مرغ محلی بالاترین ویتامین ب رادارد اماب 12منحصردرغذاهای حیوانی است مثل تخم مرغ وگوشت وجگروکره محلی وشیرهم بشرطی که شب مصرف شودبخاطرکلسیمش

امازیتون سیاه باسولفات اهن سیاه میشه لذااسترس زاست البته اگرتولیدایتالیاواسپانیاکه سیاه درانجاتولیدمیشه خوبه امادرایران وخاورمیانه سمی است

روغن زیتون هم زیباکننده وهم ضداسترس است عالی است

سیرگرم وخشک است داروی طبع بلغم یاباصطلاح الرژی وحساسیت است که عالی است

لیموترش تصفیه کننده خون است بسیارعالی است

فلفل هاهم همه گرم وخشک (حاوی بازوپتاسیم)هستند که عالی هستندرطوبت بدن رامیکاهندودرمان بیماری های طبع سردمثل دیابت وسوزش معده ومیگرن وارتروزوروماتیسم ونامنظمی قاعدگی ونازائی واختلالات جنسی ودردهای عضلانی و...است ازاسم و ام اس  و سکته وسرطان هم پیشگیری میکنند

غذاهای مضربرای قلب

روزنامه آفتاب یزد:مصرف طولانی مدت چیپس و شکلات [موز، حبوبات بسته بندی شده که آغشته به مواد شیمیائی هستند ، غذاهای ناسازگار با کبد "طبع" کم خونی می آورد ] و سبب بروز عوارض  قلبی عروقی می شود  

 

  

 

رئیس کمیته تخصصی بهداشت مواد غذایی ایران گفت:  مصرف طولانی مدت چیپس، شیرینی و شکلات سبب بروز عوارض ‌قلبی عروقی در فرد می‌شود 

مصرف این دسته از مواد غذایی به دلیل دارا بودن بیش از حد ‌مجاز نوعی اسید چرب مضر برای بدن ، و شکر سلامت شهروندان را در طولانی مدت به خطر می اندازد 

  

زیتون:بهترین شکلات که ضرر ندارد مخلوط ارده و عسل و پودر کاکائو است بلکه گردکاکائو برای قلب مفید گزارش شده است

 

عرق یونجه و شبدر

اطفال عصرماعصبی اند ، زیاد گریه می کنند و غر می زنند 

 گاه سر خود را به زمین می زنند و...  

دکترزهرا موحد پزشک اطفال در قم ظرف سه ماه هرداروئی برای یک کودک اینچنیی تجویزکرده اثردرمانی نداشته است تا اینکه برای او تجویز عرق یونجه و روغن زیتون بابو کرده استفاده کنند با این روش او درمان شده است.  

شبدر و یونجه  ویتامین کا ، دارند و در درمان ناراحتی خون بسیارمؤثرمی باشد.

رابطه منفی فشارعصبی برآزمایش خون

امیدوار، دبیر اجرایی دهمین همایش سالانه آسیب شناسی ایران ،از تاثیر منفی استرس(تنیدگی) بر نتایج آزمایش‌های خون خبر داد و گفت: ‌وجود استرس اعم از اینکه مقطعی باشد یا درازمدت، جسمانی باشد یا فکری،‌ نتایج آزمایش خون را با اختلال همراه می‌سازد 

 در پاره‌ای موارد، تاثیر استرس به حدی جدی است که اختلالات فاحشی در نتیجه آزمایش‌ها به ‌وجود می‌آورد که این موضوع می‌تواند سبب قضاوت نادرست پزشک از بیمار خود شود. وی با اشاره به اینکه استرس فرد هنگام نمونه گیری می‌تواند باعث افزایش سطح قند خون شده و در نتیجه تست تحمل گلوکز کاهش یابد، ادامه داد: تغییرات افزایش هموگلوبین خون و تغییرات در میزان هورمون‌های رشد، پرولاکتین، کورتیزول و غیره از دیگر نتایج استرس است. سطح پروتئین‌های خون در پاسخ به تحریکات استرس بالا می‌رود و بیمار هنگام نمونه‌گیری نباید مضطرب و تحت فشار باشد. برای اطمینان از صحت نمونه گیری، ضروری است بیمار شب قبل از آزمایش را با آرامش سپری کرده باشد.

کاهش حمله قلبی در اثر افزایش خواب ‌شبانه

  

 

محققان سوئدی با بررسی تعداد حملات قلبی ظرف 20 سال گذشته متوجه شدند، افرادی که یک ساعت خواب بیشتر ‌داشته اند، تعداد حملات قلبی آنها به صورت قابل توجه کاهش داشته است.  

‌به گزارش رسانه های آمریکایی، "لوری موسکا" رئیس بخش جلوگیری از بیماری‌های قلبی در بیمارستان "پرسبیترین" در شهر ‌نیویورک، گفت: "خواب از طریق مکانیسم‌های متعددی سلامت قلبی عروقی ما را تحت تاثیر قرار می دهد."  

وی افزود: "این اطلاعات نشان می دهد که خواب نه تنها بر احساس ما اثر می گذارد، بلکه ممکن است احتمال اینکه ما ‌بیماری قلبی پیدا کنیم را نشان دهد." ‌ پزشکان همیشه صحبت از بدترین سکته های قلبی در اولین روز کاری هفته می کردند که آن را به فشارهای عصبی و افزایش ‌فعالیت نسبت می دادند، اما به نظر می رسد که کاهش خواب در روزهای یکشنبه در کشورهایی که روز یکشنبه را تعطیل ‌می‌کنند دلیل آن باشد.  

میزان خواب همچنین بر فشار خون، التهاب، لخته شدن خون، قند و کلسترول خون و حتی روی رگهای بدن اثر می گذارد.  

‌پزشکان معتقدند، خواب کم با مشکلات سلامتی بدن همراه است و بسیاری از افرادی که ناچارند در شیفت های شب کار ‌کنند، به طور متوسط عمر کوتاه تری دارند.

مغزاستخوان عملیات خون سازی را ازنیمه شب تا4صبح انجام میدهد

کسانی که می خواهند تناسب اندام داشته باشند، بهترین ساعت صرف صبحانه برای آنها، ساعت 7 و 30 دقیقه می باشد   

  

      

موادغذائی مناسب صبحانه عسل - کره گاوی وگوسفندی - ارده عسل با پودرکاکائو - تخم مرغ - جگر- هلیم - به رنده شده - هویج وسایرمیوه های گرم رنگ شده با عسل - سرشیروخامه - نان انگور- نان خرما - نان طالبی - نان سرکه طبیعی - نان با روغن زیتون بابو - ...

 

رسم است کله پاچه را هم صبحانه میخوریم اما سبب سکته است مگراینکه قلبش یک قاشق سیاه دانه آسیا یا پودرشده بخوریم بعد کله پاچه بخوریم  

-------------------

کسانی که اصلا صبحانه نمی خورند، بهتر است عادت خود را تغییر دهند و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه بخورند. 

دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب، باعث می شود مواد سمی از بدن دفع نشوند. 

از نصفه های شب تا ساعت 4 صبح، مغز استخوان عملیات خون سازی را انجام می دهد.  

 

 

 

در ایام تعطیل، بسیاری افراد تا دیر وقت بیدار می مانند و بعد از اتمام تعطیلات، با خستگی به سر کار می روند، چون اعمال بدنشان دچار سردرگمی شده است و نمی داند چه باید انجام دهد.  

پس همیشه، زود بخوابید و خواب آرامی داشته باشید.  

ازوب نوشت علیرضاشمس نیا 

 shamsnia.persianblog.ir 

فشار خون نرمال ‌ چیست؟

 

مطالب زیادی راجع به فشار خون، قابل دسترس است و در این بین، نکته های اصلی ممکن است به دست فراموشی سپرده ‌شود یا دچار کج فهمی گردد. اگر چه ما اغلب آگهی های مختلفی راجع به رهنمودهای فشار خون می شنویم ولی حقایق ‌اصلی راجع به این فاکتور برای دهه ها تغییر نکرده است. ‌فشار خون به وسیله دو شماره قابل برآورد است. فشار سیستولیک (بیشترین شماره)که ‌نشان دهنده بیشترین فشار موجود در شریانهاست و زمانی اندازه گیری می شود که قلب در حال انقباض است و این بخش فعال تپش قلب می باشد. برعکس فشار دیاستولیک (کمترین شماره)مربوط به کمترین فشار موجود در شریانهاست که در ‌زمان استراحت قلب اندازه گیری می شود. بحث های فراوانی در مورد اینکه کدام فشار بر سلامت فرد تاثیرگذار تر است وجود ‌داشته و شواهد اخیر نشان می دهد که فشار سیستولیک تا اندازه ای مهم تر است ولی به طور کلی می توان گفت ‌که هر دو شماره حائز اهمیت می باشد. ‌فشار خون نرمال120/80 و کمتر برآورد شده است. اصولا به موازات افزایش سن، فشار خون نیز بالا می رود که این مسئله به ‌دنبال خود خطر حملات قلبی و سکته مغزی، ضعف کلیه و سایر نقصان ها را به همراه خواهد داشت. ‌ فشار خون به طور نرمال در طول روز تغییر می‌کند و دامنه این تغییر تا 40 درجه می باشد. ورزش و استراحت باعث افزایش ‌فشار خون و برعکس خواب و استراحت سبب کاهش فشار خون می‌شود. (آفتاب یزد)

انجیررابازیتون بخوریم!

 

انجیررابازیتون بخوریم!منبع(آفتاب یزد- ص6تاریخ1/5/87)  

  

 

« انجیر دارای مقداری آهن است که به هنگام جذب در روده به علت ترکیب آهن با اکسیژن موجود درخون ، احتمال اسیدشدن آهن و بروز شکنندگی رگها و آسیب رسیدن به جداره روده را به وجود می آورد ولی زیتون دارای اسیدلینولئیک است که این اسید مانع فعل وانفعا لات در روده میشود  

درنتیجه ازچاقی عصبی(فیزیولوژیک) و بروز سکته و شکنندگی رگها پیشگیری می نماید 

انجیر دارای قند طبیعی که سوخت مغز است و ما هر روز نیازفوری فوتی به آن داریم می باشد از افت قندخون جلوگیری می نماید و دانه هایش مانع یبوست می گردد.»

انجیرهم 186میلی گرم در100گرم کلسیم داردوهم آهن داردکه هردوخونسازهستند.

غذای زنان باید قرمزو سبز ولی مردان سفید وسبز باشد

 غذای زنان باید سرخ و سبز(گوشت و جگر و زرده تخم مرغ وآلبالو  و به وانگورقرمز و مویز و سبزی)  

 

 

ومردان سفید و سبز(کشک وکنجد وپنیر و بادام و سبزی) باشد   

 

 

ریحان - کشک - پنیر - ...

اما به نتیجه یک تحقیق جدیدتوجه کنیم:

نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه ولزجنوبی نو درسیدنی استرالیا ودانشگاه مسی درویلینگتون نشان میدهد به دلیل تفاوتهای استخوانی وسوخت وسازبدن زن ومرد بایدازبرنامه غذائی مختلف‍ی پیروی کنند مردان به انرژی [هیدورکربات مثل نان سبوس دار"جووسنگک"،خرما،عسل،انجیر،مویز،...]بیشتربرای تحرک وکارنیازدارند ولی زنان به غذائی نیازدارند که کیفیت بهتری داشته باشد وپروتئین بیشتری داشته باشد[مثل گوشت گوسفندنروگوشت شتربه شرطی که کباب شود]هیدروکربات موردنیازبدن مردان8برابرپروتئین وزنان دقیق برابرپروتئین بایدباشد.اگرمشابه مردان غذامیل نمایند دچاراضافه وزن میشوند. روزنامه آفتاب یزد1/5/87ص6)

معمول هم هست که زنان ایرانی بیشترگوشت راچرخ کرده وبازیره یانعنا گوشتابه درست میکنند سرمیکشند.