زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

شاخص های سلامتی

بسم الله الرحمن الرحیم

١- ادرار رنگ طلائی

هرکس ادرارش برنگ طلای معمولی باشد سالم است ولی اگر مثل اب بی رنگ باشد یا زرد مایل به قرم زباشد بیمار است

٢- یبوستی نبودن

هرکس به تعداد دفعاتی که در روز غذا میخورد دفع داشته باشد و دست شوئی پر داشته باشد سالم است در غیر اینصورت یبوستی  وبیماراست

٣- وزوزگوش نداشتن ،کم شنو اوکم بین انبودن

کسی که وزوزگوش یا کم بینائی وکم شنوائی یا دردهای عضلانی و ناراحتی سمت چپ سینه دارد ناشی ازکمبود ویتامین ب بدن او می باشد لذا بیماراست

۴- هیستامین بدن زیاد نبودن

معمولا اگر طبع ما سر د و تر باشد  وغذاهای ب اطبع سرد و تر مثل شیر و ماست و خیار و گوجه و ترشی امثالهم زیاد بخوریم به کبد نمی سازد کبد پس میزند چون جذب نشده وارد پوست و سایر قسمتهای بدن میشود که به آن حساسیت و آلرژی می گوئیم و برایش آنتی هیستامین یا بتامتازون مصرف می کنیم لذا تندرست نیستیم پس باید غذاهای سازگار با کبد استفاده کرد تا هیستامین زیاد نباشد وکسل و سست نباشیم انشاالله 

۵ -پوست درخشان  

پوست درخشان وبراق داشتن یعنی کبد خوب کار می کند ولی اگر پوست کدر باشد نشانه فشار زیاد بر کبد است باید برنامه غذائی را سازگار با کبد ساخت

املت نخود فرنگی

املت نخود فرنگی (آشپزی رنگین )

تخم مرغ حاوی ١گرم ویتامین ب در١٠٠گرم است باتوجه به اپیدمی وشیوع اختلالات عصبی که نشانه هایش وزوزگوش ، کم بینائی ،اختلالات قاعدگی ونازائی، درد سمت چپ سینه ودست چپ، سوزش معده ، وسواس ، هراس و فوبیا ی اترس بدون علت ودلشوره وتپش قلب ولرزش دست ، آرتروز ودیابت و سایرامراض هست از ضروری ترین غذاها می باشد که حداقل هفته ای ٢مرتبه باید استفاده کردچه بهترکه تخم رسمی ومرغ خانگی باشد که درشمال فراوان است بهترین سوغات شمال است

تخم اگرنیم برشته شود متعادل است وبرای هرطبعی خوب لذا کبد جذب میکند و پس نمی زند

با سیب زمینی وگوجه فرنگی و نخودفرنگی و...که سرد و ترهستند برای افراد طبع گرم مناسب است با خرما و ...که گرم وخشک هستند برای افرادطبع سردعالی است

دروبسایت رشد هم برخی خواص تخم مرغ را برای مرورکلیک کنیم

سایت پزشکان بدون مرز و تخم مرغ

ادامه از منصوره خانم کتابی 

مصرف زیاد قرص‌های کلسیم عوارض قلبی دارد

آفتاب یزد1387:محققان انگلیسی به همراه محققان دانشگاه اوکلند و زلاندنو دریافتند، افرادی که در سنین ‌میانسالی اقدام به مصرف خودسرانه و زیاد قرص‌های کلسیم می کنند بیشتر در معرض حملات قلبی و حتی مرگهای ‌ناگهانی قرار می‌گیرند.  

 به همین دلیل به افراد بالای 55 سال توصیه می شود کلسیم را از منابع طبیعی تامین کنند و در صورت تمایل به ‌استفاده از مکمل های کلسیم، حتما مقدار مصرف روزانه آن را زیر نظر متخصص تنظیم نمایند تا کمتر دچار عوارض ‌ناخواسته شوند. بسیاری از افراد به خصوص خانم ها در دوران یائسگی به تصور جلوگیری ‌از پوکی استخوان و شکستگی های لگن به مقدار زیاد از قرص‌های کلسیم استفاده می کنند در حالی که این کار برای ‌قلب مضر است 

----------------

زیتون: بادام،کشک،پنیر و شیر مشروط براینکه شب استفاده شوند،نخود،باقلا،کنجد و...سرشارازکلسیم هستند.

رابطه مستقیم میگرن و‌ خون لختگی دررگها

 

بسم الله الرحمن الرحیم 

برای درمان هرروز روغن زیتون بابو بخوریم چه مستقیم چه با غذا

روزنامه آفتاب یزد:دانشمندان در بررسی‌های اخیر خود دریافتند، خون در رگ های ‌مبتلایان به‌ ‌میگرن بیش از دیگر افراد لخته می شود.‌‌

در وضعیت ترومبوز سیاهرگی، حالتی که ‌خون‌ ‌در ورید لخته می شود، جریان خون محدود شده و تورم و درد را به دنبال می آورد. ‌ 

این‌ ‌لخته های خون از رگ بیرون آمده و به قلب و ریه جاری می شود که امکان مرگ پدید ‌می‌آید.‌

‌دانشمندان هنوز علت رابطه مستقیم میگرن و لخته شدن خون در رگ ها را پیدا‌ ‌نکرده‌اند

‌اما مطالعات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به میگرن در معرض سخت شدن سرخرگ‌ها ‌نیستند.‌ ‌

محققان اعلام کرده‌اند، افرادی که از میگرن رنج می‌برند بیشتر در‌ ‌معرض سکته مغزی ‌و مشکلات قلبی عروقی قرار دارند و همچنین ممکن است مبتلا به تصلب‌ ‌شریان زودرس ‌و شدید شوند.

زیتون:میگرن سردرد عصبی است که ناشی ازکمبود ویتامین ب دربدن و سردی خوردن زیاد و بعلت مصرف بیش ازحدقندوشکروشیرینی های فرآوری شده از شکر و غذاهای سرد و تر و ناسازگار با طبع است با حذف قند و شکر از غذای روزانه و پرهیز از بادمستقیم کولر وآب یخ و خوردن روزی یک قاشق روغن زیتون خواهیم دیدکه میگرن خرافات است.

امام رضا:روغن زیتون اعصاب را قوی میکند.

کم خونی مادر،ناراحتی های عصبی است ابتدا کم خونی را رفع کنیم در غیر اینصورت مراجعه به برجسته ترین روان پزشکان و متخصصین اعصاب وروان هم هیچ نیتجه ای ندارد.

چرا۷۵درصد زنان کم کاری تیروئید دارند ولی مردان ۲۵درصد

تاثیر کم کاری تیروئید بر خون

بسم الله الرحمن الرحیم

کم کاری تیروئیدنشان دهنده طبع سرداست وپرکاری تیروئیدنشان دهنده طبع گرم.

آفتاب یزد87: کم کاری تیروئید در افزایش چربی خون موثر است.‌ 

بررسی گروهی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره شیوع کم کاری تیروئید در 2222 ‌فرد مبتلا به افزایش کلسترول بدldlخون نشان داد، 13/5 درصد افرادی که کلسترول توتال آنان بیشتر از 310 میلی گرم در دسی ‌لیتر است ، به کم کاری تیروئید مبتلا هستند. 

‌این بررسی همچنین نشان می دهد ، 75 درصد مبتلایان به کم ‌کاری تیروئید را زنان و 25 درصد آنان را مردان تشکیل می دهند . ‌ 

 

 

کم کاری تیروئید ممکن است سبب افزایش چربی به ویژه افزایش کلسترول ، پرفشاری خون ، ایجاد تصلب شرائین و افزایش ‌خطر سکته قلبی شود .‌

زیتون :

دوبار سزارین یا جراحی فیبروم و کیست = مساوی با طبع سرد و تر میشود.

یعنی گلبولهای قرمز خون کم و پلاسما بیشترمیگردد.

درنتیجه علت آمار75%زنان محرزاست.

مردان مشکلات ماهانه وزایمان زنان را ندارند

خوردن غذاهای فریزشده و سرد (اسیدی) زیاد مثل ماست وترشی وسالاد وسیب زمینی و رب گوجه با برنج وخوردن آب یخ و غیره در کم کاری تیروئید وسرد شدن طبع موثرند

مقایسه بامشاهدات میدانی خودم ازکسانیکه طبعشان راسنجیده ام

که 75درصد طبع سرد دارند مطابقت دارد.

آیات تغذیه ۲

فلینطر الانسان الی طعامه ۲۴عبس 

پس آدمی به غذای خود بنگرد   

(طیب است ؟نیست؟ هرطیبی حلال است اما هرحلالی طیب نیست مثلا شیر را صبح خوردن طیب نیست واسترس زا می باشد ولی شب خوردن طیب است وآرامش بخش است یا آنرا بدون خرما یا عسل خوردن طیب نیست ولی با آنها خوردن طیب است تا اسید و باز آن متوازن شود - هرطیبی باید غصبی نباشد حرام نباشد سرقتی نباشد ) 

همه چی برای انسان است در تسخیر انسان است  نعمت ها برای انسان است  

انا صببنا الماء صبا ۲۵ 

ما باران را فرو  باریدیم باریدنی   

ثم شققنا الارض شقا ۲۶ 

و زمین را شکافتیم شکافتنی 

فانبتنا فیها حبا ۲۷ 

و در آن دانه ها را رویانیدیم   

و عنبا و غضبا ۲۸ 

و انگور و سبزی های خوردنی رویانیدیم    

 

و زیتونا و نخلا ۲۹    

و زیتون وخرما رویانیدیم   

و حدائق غلبا ۳۰ 

و باغ های پردرخت رویانیدیم  

و فاکهه و ابا ۳۱  

و میوه و علف رویانیدیم  

متاعا لکم ولانعامکم ۳۲  

غذا برای شما و چهارپایانتان هستند  

آیات تغذیه ۱

بسم الله الرحمن الرحیم  

والتین والزیتون   

 

قسم به انجیر و قسم به زیتون

آب انار در از بین بردن مواد سمی بدن ‌موثر است

بسم الله الرحمن الرحیم 

موقع خرید انار دقت کنیم نوک آن مثل این تصویر باریک باشد 

 

 

انارسردوتراست امابعلت خونسازی برای همه طبع هاخوب است.چون سرداست داروی طبع گرم نیزمی باشدوسبب تصفیه کنندگی آن بخصوص برای خانم هاست.

انارمیوه بهشتی است درسوره رحمن به آن اشاره شده است«دوبهشت دیگردردرون آن دوبهشت است که درآن دواست میوه ها،خرما وانا،فیمهافاکهة ونخل ورمان»

انارراصبحانه نیزمیل میکنند.

آب اناررادرمنزل بگیریم وازخریدآب انارصنعتی اجتناب کنیم

آفتاب یزد:مصرف آب انار در از بین بردن رادیکال های آزاد سمی در بدن موثر است. ‌ گروهی از پژوهشگران، خواص آنتی اکسیدانی آب انار را در خنثی کردن ‌رادیکال های آزاد بدن با 9 آب میوه تجاری مقایسه کردند. بر پایه این بررسی، در میان این آب میوه ها، بیشترین ‌ظرفیت آنتی اکسیدانی برای مهار یا خنثی سازی رادیکال های آزاد ، مربوط به آب انار و به میزان 96 درصد است . ‌ این بررسی همچنین نشان می د هد ، آب انار در جلوگیری از تخریب گلبول های قرمز خون یا در اصطلاح همولیز موثر ‌است. ‌ به گفته پژوهشگران، با توجه به این بررسی، آب انار آثار سودمندی در تقویت دستگاه دفاع آنتی اکسیدانی بدن دارد. ‌ آمارها نشان می دهد ، مصرف مناسب غذاها یا نوشیدنی های غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان ، میزان ابتلا به بسیاری از ‌بیماری ها از جمله بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد. ‌رادیکال های آزاد، موادی سمی هستند که بر اثر واکنش

های بدن ایجاد می شوند و مواد آنتی اکسیدان آنها را از بین می‌برند. دوشنبه,15 مهر87

اناردرطب نبوی

درطب آلوپاتیک(طب مرسوم غربی فعلی)ازشربتهای فروگلومین وقرص آن بهمراه ویتامین ب 12وسایرموادشیمیائی بنام مولتی ویتامین که سرطان زاهستندوسبب ناراحتی گوارشی وناراحتی اعصاب میشونداستفاده میکننداما درطب اسلامی ازغذاهای خون سازاستفاه میشودوغذاهائی که ویتامین ب دارندمثل گوشت نروگوشت شترکباب شده،پسته،باقلا،شیر،کشک،پنیر،جگر،تخم مرغ  وسایرغذاهای حیوانی ،چون ویتامین ب 12وب6که برای درمان کم خونی وکمبودب6استفاده میشود درغذاهای حیوانی وجوددارد.

امام معصوم ششم : از انــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار استفاده کامل ببرید زیرا اگرشخص گرسنه آنرا بخورد اوراکفایت می کند واگرشخص سیر بخورد اشتها آوراست همچنین درپاسخ سوال حارث ابن مغیره برای درمان سنگینی وسوزش معده ودرمان اضطراب ونگرانی وافسردگی وسوء هاضمه فرمودند : انار را با پیه بخورزیرا دراین صورت معده را دباغی وپاک می کند ، سوء هاضمه را درمان می نماید وکمک به هضم غذا می کند177

پیغمبرصل الله علیه وآله : من اکل رمانه (کسی که یک اناربخورد) نورالله قلبه (خدا قلبش رانورانی می کند) وطردعنه شیطان الوسوسه اربعین صباحا( وچهل روز ازاواختلال عصبی  اضطرابِ وسواس را دور می کند) [ اضطراب = هراس ـ وسواس – وحشت زدگی]

پیغمبرصل الله علیه وآله : کل الرمان بقشره(انار را با پوست زرد آن بخورید) فانه دباغ البطن(پس قطعاآن شکم راپاکسازی میکند.

امام معصوم اول خطاب به صعصه ابن صوهان که مسجدش دراطراف مسجد کوفه است وبرادرش زیدهم درآنجا مسجد دارد :  امام مقداری ازاناری راکه پیش رویش بود به صعصه داد وفرمود آنرا با پیه ها وپوست زردش بخور(کله مع قشره یرید مع شحمه " قشر= پوست زرد ، شحم = پیه" فانه یذهب بالحفروبالبخرویطیب النفس) زردی دندان  وبوی بــــد دهان راازبین می برد وطیب می کند نفس را[افسردگی وبدبینی ومگسی بودن رامی زداید]

امام معصوم اول : اطعموا صبیانکم الرمان(به کودکان خودانار بدهید) فانه اسرع لالسنتهم(پس قطعا تسریع می کند درزبانشان "صحبت کردنشان ")[ لکنت زبان یک اختلال عصبی است ]

 امام معصوم ششم : به کودکان خود انار بدهید زیرا جوانی آنها را زودتر شکفته می کند180 (...فانه اسرع لشبابهم )

[ کم خونی ام الامراض وریشه بیماری های جسمی وعصبی است که اگر شخص قوی ترین داروهای درمان اضطراب وافسردگی و درمان وسواس اعم از کلومی پرامین وپروزاک (فلوکسیتین) و... را مصرف نماید ولی دچار افت فشار خون باشد هیچ نتیجه ای نخواهد گرفت وکودکان که (تا 21سالگی) درحال رشد هستند نیاز به مصرف خون بیشتری دارند تا شاداب وسرزنده باشند درحال حاضربیش از50میلیون نفر درایران دچارفقرآهن وافت فشارخون هستند که بدون استثناء دچار دلشوره واضطراب وافسردگی می باشند]= "تغذیه کودک ونوجوان وتغذیة الحوامل"

امام معصوم هشتم : کل الرمان (اناربخورید) یزید فی ماء الرجل ویحسن الولد (اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی وسردمزاجی راکه امروزرتبه اول بیماری های کشورمامی باشددرمان میکندیعنی شهوت ونطفه رازیادمی کند ونوزادرازیبامی کنند.175

اهمیت اسید فولیک

بسم الله الرحمن الرحیم

اسید فولیک به همراه ویتامین B12 و ویتامین C به هضم غذا و استفاده ی بدن از پروتئین و ساخت پروتئین در زمان لازم کمک می کند. اسید فولیک برای ساخت گلبول های قرمز خون و DNA (که عمل کنترل وراثت را انجام می دهد و راهنمایی برای فعالیت های سلول ها می باشد.)نیز لازم است.

این ویتامین عمل ساخت و نگه داری سلول ها را بر عهده دارد. این وظیفه در هنگام تقسیم سلولی و رشد بسیار مهم است، پس مصرف آن برای زنان باردار و نوزادان ضروری است.

اسید فولیک همچنین در رشد بافت ها کمک می کند و باعث درست عمل کردن سلول ها می شود. این ویتامین در زمانی که بدن احتیاج به غذا خوردن دارد، موجب افزایش اشتها می شود و به همین ترتیب اسیدهای هضم کننده غذا را می سازد.

مکمل(قرص) اسید فولیک در درمان بی نظمی های وابسته به کمبود اسید فولیک استفاده می شود. اسید فولیک برای درمان زخم های پا و مشکلات قاعدگی نیز تجویز می شود.اسید فولیک در تکامل رشد جنین بسیار با اهمیت می باشد. رشد طناب نخاعی و مغز جنین در گرو مصرف اسید فولیک توسط مادر می باشد.

اغلب زنانی که می خواهند باردار شوند و زنان باردار، باید غذاهای حاوی  اسید فولیک مصرف کنند. دادن این ویتامین به زنان باردار بسیار مفید است، چرا که از ناهنجاری های عصبی زمان تولد، مانند نقص لوله عصبی نوزادان(اسپینا بیفیدا) جلوگیری می کند.

زنان باید غذای حاوی اسید فولیک را 2 تا 3 ماه قبل از بارداری و در 3 ماهه اول بارداری مصرف کنند، مخصوصا زنانی که سابقه ناهنجاری های عصبی در اقوامشان وجود دارد و زنانی که داروهای خاصی را مصرف می کنند، مثل برخی از داروهای ضد صرع .

اسید فولیک و بیماری قلبی

اگر غذاهای دارای اسید فولیک ( فولات) را مصرف کنید، احتمال خطر بیماری قلبی را کم کرده اید. اسید فولیک مقدار اسید آمینه هموسیستئین را نیز کم می کند.

انستیتوی سلامتی بسیاری از عوامل خطر بیماری قلبی را مشخص کرده است، نظیر: افزایش LDL (کلسترول بد)، افزایش فشار خون، کاهش HDL (کلسترول خوب)، چاقی و دیابت.

در سال های اخیر یکی دیگر از عوامل خطر برای بیماری قلبی شناخته شد و آن افزایش هموسیستئین است.

هموسیستئین، یک اسید آمینه می باشد که در خون وجود دارد و افزایش مقدار آن باعث سکته و بیماری قلبی می شود.

افزایش هموسیستئین باعث تنگ و گشاد شدن دریچه قلب می شود. همچنین، باعث تخریب رگ قلب و منعقد شدن خون در قلب و سکته قلبی شود.

کمبود فولات، ویتامین B12 [به تگ غذاهای حاوی ویتامین ب رجوع کنیم]و ویتامین B6 مقدار همموسیستئین خون را زیاد می کنند و به همین سبب بیماری قلبی را باعث می شوند. مصرف مکمل های فولات باعث کاهش مقدار هموسیستئین می شود و علاوه بر آن تنگ و گشاد شدن دریچه قلب را بهبود می دهد.

اسید فولیک و سرطان

فولات کم در خون، احتمال بروز سرطان را زیاد می کند. فولات برای ساخت، تعمیر و عملکرد DNA لازم است. شواهدی در دست است که نشان می دهد، کمبود فولات موجب تخریب DNA می گردد و این تخریب ممکن است باعث سرطان شود.

تحقیقات نشان داده است که کمبود فولات غذایی موجب افزایش سرطان روده بزرگ و بیماری کبدی میشود.

سلول های سرطانی به سرعت تکثیر می شوند. فولات، برای سلول ها و بافت های تکثیر یافته بسیار مفید است. برای سرطانی ها، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.

اسید فولیک و ویتامین B12

غذاهای حاوی اسید فولیک برای کم خونی ناشی از کمبود ویتامین B12 مفید است.اما این بر روی تغییرات و ناهنجاری های عصبی ناشی از کمبود ویتامین B12 اثری ندارد. برای درمان این ناراحتی های عصبی تنها مصرف غذاهای حاوی ویتامین B12 مفید است.

کمبود اسید فولیک

کمبود اسید فولیک وقتی پیدا می شود که مصرف منابع غذایی این ویتامین جوابگوی نیاز بدن نباشد و یا فولات دفع شده از بدن زیاد باشد.

کمبود فولات در زنان باردار، منجر به کاهش وزن تولد، نوزادان نارس و دچار نقص لوله ی عصبی جنین می گردد. 

در نوجوانان، کمبود فولات منجر به آنمی (کم خونی) می شود.

از دیگر علایم کمبود این ویتامین در بدن می توان کمبود اشتها ، اسهال، کمبود وزن، ضعف، سردرد، زود رنجی، فراموشی و ..... را نام برد.

به طور کلی، علائم زیر در کمبود این ویتامین ایجاد می شود:

خاکستری شدن موها، کم خونی، ضعف، آشفتگی در خواب، رنگ پریدگی، سرخی و بادکردگی و زخم های زبانی (گلوسیت)، زخم معده و اسهال.

 مقدار نیاز به اسید فولیک

زنان و مردان 19-14 ساله،  روزانه 400 میکروگرم نیاز دارند. خانم های باردار 19-14 ساله ، روزانه 600 میکروگرم و خانم های شیرده در همین محدوده سنی روزانه به 500 میکروگرم اسید فولیک  نیاز دارند.

انجمن دارویی برای برخی افراد، تجویز مکمل این ویتامین را ضروری می داند، از جمله:

• زنان باردار و شیرده

• بیماران سوء هضمی

• بیماران دیالیزی

• بیماران کبدی

دریافت زیاد اسید فولیک

زیادی اسید فولیک هیچ گونه ضرری برای بدن ندارد، زیرا که اضافی آن از طریق ادرار دفع می شود.

اما بعضی از شواهد نشان می دهد که زیادی اسید فولیک می تواند موجب تشنج در افرادی شود که از داروهای ضد تشنج استفاده می کنند.  لذا کسانی که دارو مصرف می کنند، باید با پزشک خود در مورد مصرف قرص اسید فولیک مشورت کنند.

منابع غذایی اسید فولیک

لوبیا چیتی، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، بامیه، کلم،گوشت مرغ خانگی، جگر، نان و غلات سبوس دار، مخمر آبجو(ماءالشعیر)، پنیر، خرما، سبزیجات برگی شکل، حبوبات، شیر، قارچ، ماهی تن، جوانه گندم خام، کاهو، آب پرتقال، زرده تخم مرغ

مریم سجادپور- کارشناس تغذیه/منبع :تبیان

خوردن انجیر باعث از بین‌ ‌رفتن بوی بد دهان ‌می‌شود

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی ازبیماری های فراگیر،کم خونی (آنومی یاآنمی)است واختلال ام اس(بیماری مغز) نیزشیوع زیاد ونفوذبیشتری درافرادسن کم از9به بالاپیداکرده است رازسوگند خوردن خدا به انجیرخاصیت درمانی آنرا میرساند انجیرپتاسیم داردموادغذائی پتاسیم دارمثل نخود،مغزها،لپه نخود،سبزی ،ادویه(یعنی زعفران،آویشن،پونه،دارچین،زردچوبه ،زنجبیل،زنیان،زیره،فلفل،سماق،کاکائو،هل،وانیل،سیاه دانه،...)که گرم "باز"وخشک"پتاسیم"هستندبرای پیشگیری ازکمخونی مفیدهستند.وبه علت اینکه کم خونی ریشه ومادرهمه بیماریهاست باخوردن انجیروموادغذائی گرم وخشگ ومیوه هائی مثل سیب درختی ازهمه امراض وبیماریها واختلالات عصبی وجنسی پیشگیری میشود

  

 

 

آفتاب یزد22آبان: نتایج تحقیقات نشان می دهد: انجیر میوه‌ای‌ ‌مقوی و شیرین است که موجب از ‌بین رفتن بوی بد دهان می‌شود.‌ ‌ ‌ انجیر با داشتن پتاسیم، تامین کننده سلامت‌ ‌کودکان ضعیف، کم خون و کم اشتها ‌بوده و موجب افزایش وزن آنها می‌شود.‌ ‌ همچنین انجیر ضد سرطان است و اگر با عسل‌ ‌مخلوط شود مصرف آن در تسکین ‌زخم معده بسیار مفید خواهد بود.‌ درخت انجیر از سال چهارم شروع به میوه دادن کرده و ‌تا بیست‌ ‌سالگی نیز میوه می‌دهد.‌

186میلی گرم کلسیم درهر100گرم داردکلسیم مغزاستخوان راپرمیکندومغزاستخوان خون سازاست.

املاح معدنی:منیزیم،پتاسیم،کلسیم،آهن.

بیشترافرادسوداوی(سردوتر)دهانشان بومیدهد

چاقی در کودکان باعث پیری زودرس می‌شود   

    

آفتاب یزد26آبان:پزشکان بااستفاده ازآزمایشات فراصوتی دریافتند وضعیت سرخرگها درکودکان چاق 10ساله مانند افراد 45ساله است وخطربروزبیماری‌های قلبی راتشدید می‌کند

دکتر گیتا راقوویر از بیمارستان اطفال شهر کنزاس که سرپرستی تحقیقات را برعهده داشته، اظهار داشت: پزشکان از قدیم گفته‌اند سن شما را وضعیت رگهایتان تعیین می‌کند و این یک زنگ خطر جدی است. یک مطالعه جداگانه نیز نشان داده است که چاقی در دوران کودکی می‌تواند باعث بزرگ شدن بطن چپ شود. این عارضه به عنوان فاکتور خطرزای بروز بیماری‌های قلبی، سکته و مشکل درضربان قلب شناخته شده است. چاقی سرعت پیرشدن رگهای خونی را افزایش می‌دهد.

زیتون:اساس چاقی طبع تر  داشتن و غذاهای ناسازگار با آن خوردن است.افراد طبع سوداوی (خشگ)معمولا اضافه وزن ندارند اما افراد بلغمی و دموی غالبشان اضافه وزن دارند که باید ازغذاهای خشگ استفاده کنند وکمترغذای تر (سدیم دار) مصرف نمایند. 

مثلانباید بدون سبزی برنج بخوریم نبایدبابرنج ترشی بخوریم.درکناربرنج دوعددگردوخوردن سبب جمع شدن رطوبت بدن میشود.

توضیح:افرادزیر18سال کودک محسوب میشوند