غذای زنان باید سرخ و سبز(گوشت و جگر و زرده تخم مرغ وآلبالو و به وانگورقرمز و مویز و سبزی)
ومردان سفید و سبز(کشک وکنجد وپنیر و بادام و سبزی) باشد
ریحان - کشک - پنیر - ...
اما به نتیجه یک تحقیق جدیدتوجه کنیم:
نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه ولزجنوبی نو درسیدنی استرالیا ودانشگاه مسی درویلینگتون نشان میدهد به دلیل تفاوتهای استخوانی وسوخت وسازبدن زن ومرد بایدازبرنامه غذائی مختلفی پیروی کنند مردان به انرژی [هیدورکربات مثل نان سبوس دار"جووسنگک"،خرما،عسل،انجیر،مویز،...]بیشتربرای تحرک وکارنیازدارند ولی زنان به غذائی نیازدارند که کیفیت بهتری داشته باشد وپروتئین بیشتری داشته باشد[مثل گوشت گوسفندنروگوشت شتربه شرطی که کباب شود]هیدروکربات موردنیازبدن مردان8برابرپروتئین وزنان دقیق برابرپروتئین بایدباشد.اگرمشابه مردان غذامیل نمایند دچاراضافه وزن میشوند. روزنامه آفتاب یزد1/5/87ص6)
معمول هم هست که زنان ایرانی بیشترگوشت راچرخ کرده وبازیره یانعنا گوشتابه درست میکنند سرمیکشند.
سلام
مطالب مفیدی رو نوشتین. ممنون.