زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

حمس غذائی فرا آوری شده از نخود

امروزه توجه متخصصین تغذیه به غذاهای مدیترانه ای است که سرشارازویتامین ب هستندنخودچه بصورت پخته که روی گاری قبلا فروخته می شد چه بصورت فلافل وچه بصورت حمس وغیره درالویت غذاهای این منطقه است البته درایران ازقدیم نخوداب مکمل آبگوشت برای بیماران بوده است کمی نخودبایک تکه گوشت گوسفندبافلفل زردچوبه ونمک) 

اینکه درقرآن به نخوداهمیت داده شده است والحب ذوالعصف والریحان درسوره رحمان وقسمی که به منطقه مذکوردرقرآن خورده شده است که زادگاه پیامیران ابراهیمی است بسم الله الرحمن الرحیم /والتین والزیتون/وطورسینین/وهذالبلدالامین/...مهمترین گزاره امنیت برای بشرگزاره امنیت غذائی است بلد امین یعنی جائی که بهترین موادغذائی دنیادرآنجامی روید وتولیدمیگرددکه ازامراضی مثل ایدزوسرطان وسکته پیشگیری می کند درمدیترانه که توجه متخصصین تغذیه واعصاب وروان رادردنیابخودجلب کرده اینگونه بیماری ها کمتراست

عارفه

حمس لبنانی

سلام به دوستان خوبم . می خوام براتون دستور درست کردن حمس را بهتون یاد بدم . می تونید . برای افطار درست کنین .

 

مواد لازم برای 6 نفر: 

 

نخود=500گرم 

روغن کنجد ( ارده ) =1 لیوان

ماست = نصف لیوان

سیر=5 حبه

نمک=بقدر کافی 

لیمو ترش=2عدد

روغن زیتون = به مقدار کافی ( حدود نصف استکان )

زیتون سیاه=مقداری

پاپریکا(یا فلفل قرمز کوبیده)= به میزان دلخواه 

طرز تهیه: 

نخود را چند ساعت قبل خیس کرده، آب آن را میریزیم و دوباره با مقداری آب  و نصف قاشق نمک کاملا می پزیم طوریکه مقدار کمی آب نخود باقی مانده باشد و بلافاصله  چرخ  می کنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. سیر را رنده کرده و با روغن کنجد  کم کم داخل پوره نخود می ریزیم و به هم می زنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. ماست را اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود . آب یک عدد لیمو را می گیریم و با پوره مخلوط می کنیم. سپس روغن زیتون را کم کم  اضافه میکنیم  . مخلوط را می چشیم و نمک آن را اندازه می کنیم. حمس بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین می ریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف می کنیم و فلفل قرمز را روی آن می پاشیم ( البته اگر دوست داشتید ) یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه می بریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حمس را تزئین می کنیم. بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و سر میز می بریم.

نوش جاااااااااااااااااااااااااان

------------------

عارفه  خانم عزیز غذای حاوی ویتامین ب بالائی رامعرفی کردی دنیای مادنیای استرس است یعنی همه کمبودویتامین ب داریم بخصوص خانم هابخاطردوره ماهانه یاااحیاناسزارین وجراحی کیست وفیبروم ب 12که علیه کم خونی نیازمبرم دارند نخودبعدازتخم  مرغ محلی بالاترین ویتامین ب رادارد اماب 12منحصردرغذاهای حیوانی است مثل تخم مرغ وگوشت وجگروکره محلی وشیرهم بشرطی که شب مصرف شودبخاطرکلسیمش

امازیتون سیاه باسولفات اهن سیاه میشه لذااسترس زاست البته اگرتولیدایتالیاواسپانیاکه سیاه درانجاتولیدمیشه خوبه امادرایران وخاورمیانه سمی است

روغن زیتون هم زیباکننده وهم ضداسترس است عالی است

سیرگرم وخشک است داروی طبع بلغم یاباصطلاح الرژی وحساسیت است که عالی است

لیموترش تصفیه کننده خون است بسیارعالی است

فلفل هاهم همه گرم وخشک (حاوی بازوپتاسیم)هستند که عالی هستندرطوبت بدن رامیکاهندودرمان بیماری های طبع سردمثل دیابت وسوزش معده ومیگرن وارتروزوروماتیسم ونامنظمی قاعدگی ونازائی واختلالات جنسی ودردهای عضلانی و...است ازاسم و ام اس  و سکته وسرطان هم پیشگیری میکنند

نظرات 3 + ارسال نظر
iraj یکشنبه 13 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 03:25 ب.ظ

سلام عارفه جان حالا این غذا چه اثری داره؟:

ویتامین ب نخود زیاداست

123 پنج‌شنبه 24 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 02:43 ب.ظ

صاد ق عرج دوشنبه 4 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 01:58 ب.ظ

عارفه خانم عزیز با توجه به پختن حبوبات به تجربه معلوم شده اگر حبوبات را با نمک بپزیم در مقابل پخته شدن مقاومتر میشوند به نظر شما میتوان نمک را در حین چرخ کردن نخود نمک را اضافه کرد ؟ در ضمن منظور از چرخ نخود با چرخ گوشت است یا با میکسر ( مخلوت کن ) و یا انیکه با غذا ساز میباشد ؟ . از زحمات شما متشکرم

بله بهتراست حین چرخ کردن با چرخ گوشت نمک اضافه شودحتی بی نمک هم باشد اولی تراست قبل وبعدغذانمک بچشیم کفایت میکند

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد