زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

محصولات کشاورزی وسرطان

سه‌شنبه ۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷

شاید شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که برای حفظ سلامت خود به انواع محصولات گیاهی و کشاورزی رجوع می‌کنید و سعی دارید سبد غذایی خود را با این محصولات تکمیل و پربار کنید. اما اگر گفته شود خود این محصولات اکنون از عوامل موثر در بروز بیماری‌های سرطانی هستند، چه خواهید کرد؟

به گزارش ایسنا به نقل از سایت تابناک، در تمامی نظریات علمی و کارشناسی این‌گونه مطرح است که مواد خوراکی طبیعی و میوه‌ها و محصولات "سبز" بهترین موارد برای حفظ سلامت جامعه در حوزه تغذیه است و کنوانسیون‌های بین‌الملل در زمینه بهداشت تغذیه توصیه اکید به استفاده از این گونه خوراکی‌ها برای کاهش بیماری‌های سرطانی در جوامع دارند.

اما این امر زمانی منطقی و میسر است که خود این مواد آلوده به انواع عوامل سرطان‌زا نباشند، که متأسفانه آن گونه که از شواهد پیداست، در کشور ما اکنون مواد و محصولات کشاورزی و میوه‌جات یکی از عوامل اصلی در شیوع بیماری‌های سرطانی هستند.

دهقانی، عضو هیئت رئیسه مجلس چندی پیش صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی را در مجلس مورد خطاب قرار داد و از او در این زمینه سؤال پرسید. محور سخنان دهقانی این بود که "محصولات کشاورزی ما سرطان‌زا شده‌اند."

بر اساس آماری که وی ارائه کرده وضعیت محصولات کشاورزی ما به دلیل استفاده از سموم شیمیایی زیاد، خطرناک است و سالانه 70 هزار بیمار سرطانی به آمار سرطانی‌های کشور اضافه می‌شود که یک سوم آن‌ها بر اثر محصولات کشاورزی مسموم دچار این بیماری می‌شوند.

سؤال این بود که چرا وزارت جهاد کشاورزی مفاد بند "و" ماده 34 قانون برنامه پنجم توسعه را اجرایی نکرده است؛ بندی که مستقیماً اشاره به کاهش استفاده از سموم ضد آفت و کودهای شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی و جایگزینی آن‌ها با کودهای زیستی و ارگانیک دارد؟

بند "و" ماده 34 قانون برنامه پنج توسعه اشعار دارد که:

"وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است با همکاری وزارت جهاد کشاورزی مقدار مصرف مجاز سموم و کودهای شیمیایی برای تولید محصولات باغی و کشاورزی را مشخص و عرضه محصولاتی را که به صورت غیرمجاز از سموم و کودهای شیمیایی استفاده کرده‌اند ممنوع نماید. وزارت جهاد کشاورزی موظف است ضمن اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در زمینه کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی امکان دسترسی مردم را به محصولاتی که از سلامت لازم برخوردارند فراهم آورد."

دهقانی با اشاره به کندی اقدامات در این باره از سوی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرده است: متأسفانه محصولات کشاورزی ما بعد از صادر شدن مرجوع می‌شوند و دوباره همین محصولات مرجوعی که استانداردهای لازم را نداشته‌اند بین مردم توزیع می‌شوند و آب هم از آب تکان نمی‌خورد.

در نهایت هیئت رئیسه مجلس برای پاسخ دادن به این سؤال، فرصتی سه ماهه به وزیر جهاد کشاورزی داد تا گزارش‌ها در این خصوص را ارائه کند.

نکته قابل توجه در این میان آن است که اکنون دیگر نمی‌توان به محصولات گیاهی و "سبز" به عنوان سالم‌ترین و مفیدترین نوع خوراکی اعتماد کرد. در جایی که خود این مواد آلوده به عوامل سرطان‌زا هستند، چگونه می‌توان برای حفظ سلامت، مصرف آن‌ها را در دستور کار قرار داد؟

دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه شهید بهشتی در باره تأثیر استفاده از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی به تابناک می‌گوید: هیچ شکی در این مورد نیست که استفاده بدون حساب و کنترل نشده از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی تأثیر مستقیمی بر افزایش بیماری‌های سرطانی دارد. این مواد شیمیایی در فرایند تولید به شکل ریشه‌ای جذب گیاه می‌شوند و وارد بافت ماده غذایی شده به گونه‌ای که به هیچ طریق قابل تجزیه و جداسازی از ماده غذایی نخواهند بود.

رحمانی اشاره می‌کند: در این خصوص نه تنها کودهای شیمیایی بلکه سموم آفت‌کش نباتی نیز از عوامل ایجاد بیماری سرطانی در محصولات کشاورزی هستند و استفاده بدون حساب از این سموم و آفت کش‌ها نیز تأثیر مستقیمی بر این امر دارد که وزارت جهاد کشاورزی باید نظارت و کنترل علمی و عملی بر استفاده از این مواد از سوی کشاورزان داشته باشد.

دکتر رحمانی همچنین به موضوع دیگری در بروز و شیوع بیماری‌های سرطانی در کشور اشاره می‌کند که فرآیند نگهداری مواد غذایی است و می‌افزاید: حتی در فرآیند نگهداری مواد غذایی نیز مشکلاتی وجود دارد و سموم ناشی از آلودگی‌های میکرو بیولوژیک می‌تواند به بیماری‌های سرطانی منجر شود.

وی در توضیح این مطلب می‌گوید: برای مثال دیده می‌شود که در برخی مغازه‌ها مواد غذایی همچون آجیل و خشکبار که از سال‌ها و ماه‌های قبل باقی مانده با مواد تازه تولید شده مخلوط می‌شود که در ظاهر هم به هیچ وجه قابل تشخیص نیست که استفاده این مواد به دلیل تولید آلودگی‌های میکرو بیولوژیک می‌تواند به بروز بیماری‌های سرطانی منجر شود. در نتیجه مشخص است که این امر باید در مجموع زنجیره غذایی یعنی از فرایند تولید تا نگهداری و مصرف کنترل و نظارت شود.

رحمانی با اشاره به وجود استانداردهای بین‌المللی در استفاده از مواد شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی می‌گوید: در تمام دنیا استاندارهایی در این خصوص وضع شده که با اعداد و ارقام مشخص میزان استفاده از این مواد شیمیایی را تعیین و محدود کرده است. اما متأسفانه نوع و میزان استفاده از کودها و سموم ضدآفات در کشور ما تحت نظارت و کنترل نیست که باید نظارت دقیقی در این خصوص اعمال شود.

اکنون فرصتی سه ماهه در اختیار وزیر جهاد کشاورزی است تا گزارش‌های مربوط به عملکرد وزارتخانه متبوعش در این حوزه را ارائه کند؛ موضوعی که البته تنها مربوط به وزارت جهاد کشاورزی نیست و وزارت بهداشت نیز در این خصوص مسئولیت مستقیم دارد.

نکته دیگر آنکه هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی این مورد به چه میزان است و آیا تا این حد که در خصوص فواید پیشگیری سخن گفته می‌شود، در عمل نیز شاهد انجام اقداماتی هستیم؟

اضمحلال رژیم‌های غذایی!

سه‌شنبه ۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۴

بعضی افراد برای اینکه خیلی سریع و در مدت زمان کوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند که هر چند باعث کاهش وزن زیاد در مدت زمان کوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری به سلامت بدن وارد می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت برترین‌ها، البته بعضی از عوارض در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم کمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود. البته همه این عوارض تا حدود زیادی با توصیه‌هایی که پزشکتان در طول رژیم خواهد داشت، پیش نمی‌آید اما بعضی خواه ناخواه دامن‌گیر شما خواهد شد و راه‌های برخورد با این عوارض می‌تواند راه سخت لاغری را کمی هموارتر کند.

وقتی موها شروع به ریختن می‌کنند

معمولا ریزش مو یک ماه پس از شروع برنامه رژیم لاغری شروع می‌شود که علت آن کاهش ویتامین‌ها در بدن است. البته خوشبختانه ریزش مو موقتی و برگشت‌پذیر است و با مصرف ویتامین‌های توصیه شده کم می‌شود و بعد از اتمام رژیم کاملا از بین می‌رود ولی بهتر است کسانی که قبل از شروع رژیم دچار ریزش مو بودند با مشورت پزشک از همان ابتدای رژیم شروع به خوردن ویتامین کنند.

ورزش و سبزی فراموش نشود

یکی دیگر از مشکلات رایج رژیم‌های لاغری یبوست است که خوشبختانه به راحتی حل می‌شود و با انجام ورزش‌های مناسب (تحرک)، مصرف سبزیجات و میوه‌های ملین مثل انجیر، آلوچه، آلو بخارا و زردآلو، مصرف غذاهای فیبردار مثل نان سبوس‌دار، کاهو، کلم و... مصرف صبحگاهی آب، دوری از استرس و... تا حد زیادی از بین می‌رود، البته درصورت لزوم هم با مشورت پزشک می‌توانید از پودر گیاهی پسیلیوم و قرص سیلاکس استفاده کنید ولی حواستان باشد که از مصرف سایر مسهل‌ها خودداری کنید. یک قاشق از پودر را داخل یک لیوان آب مخلوط و میل کنید. مصرف مایعات بیشتر زمانی که از پسیلیوم استفاده می‌کنید کمک‌کننده است.

راه چاره هویج است

اگر در طول روز احساس ضعف کردید ممکن است قند خونتان پایین آمده ‌باشد، این مشکل با خوردن هویج (نه آب هویج) برطرف می‌شود. هویج از غذاهای آزاد است که چون کالری کمی دارد در روند رژیم شما اختلالی به‌وجود نمی‌آورد پس می‌توانید از صبح تا شب هر موقع که احساس گرسنگی کردید، با یک هویج مشکل خود را حل کنید.

اما گاهی هم به دلیل افت فشار ممکن است دچار سرگیجه شوید، در این مواقع چاره کار نوشیدن آب صبحگاهی است، در ضمن اگر مشکل فشار خون نداشته ‌باشید می‌توانید از مقادیر متعارف نمک در رژیم‌های خود استفاده کنید.

با ناسازگاری‌های معده چه کنید؟

به‌دلیل تغییر عادات غذایی ممکن است معده شما نیز ناسازگاری‌هایی از خود نشان دهد. در این مواقع برای کاهش ناراحتی معده کارهای زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد:

1- غذاهای توصیه شده را در پنج نوبت میل کنید.

2- آهسته غذا بخورید و آن ‌را خوب بجوید.

3- آرامش در زمان غذا خوردن بسیار اهمیت دارد.

4- از خوردن غذاهای سنگین و پرچرب خودداری کنید.

5-بعد از غذا کمی استراحت کنید.

6- قهوه، چای پررنگ، میوه‌های خام، سبزی، ترب، خیار، ادویه و ترشی‌ها می‌تواند باعث تحریک معده شود، از مصرف بیش از حد این مواد خودداری کنید.

7- درصورت احساس درد می‌توانید با مشورت پزشک از داروهای آنتی اسید استفاده کنید.

با رژیم مناسب سردرد نخواهید داشت

اگر برای کاهش وزن به متخصص تغذیه مراجعه کنید با رژیم غذایی کاملی که به شما می‌دهد همه نیازهای بدن تامین می‌شود، بنابراین در رژیم غذایی سردرد نخواهید داشت ولی از آنجا که عده‌ای از افراد قبل از شروع رژیم به این سردردها مبتلا بوده‌اند چه بسا با شروع رژیم سردردشان افزایش پیدا کند. این افراد لازم است از خاصیت بسیار خوب هویج استفاده کنید و با خوردن هرچه بیشتر هویج این مشکل را از بین ببرند. افرادی که این نوع سردرد دارند باید رژیم‌های طولانی‌تری داشته باشند.

هنگام آشپزی شکم را کوچک کنید!

هنگام رژیم‌های کاهش وزن همه بدن لاغر می‌شود و لاغری اعضا با هم متفاوت است. مثلا شکم بسیار بیشتر از صورت لاغر می‌شود و مقدار کم لاغری در صورت، ممکن است ملموس و برای شکم هم سبب ایجاد چین و چروک شود. پس چه کار باید کرد؟ اگر تصمیم دارید وزن زیادی کم کنید، توصیه می‌کنیم در مدت رژیم هر روز سه یا چهار بار شکم خود را کاملا به طرف داخل کشیده و آن‌را به‌مدت 5تا 8 دقیقه به همان حال نگه داشته و به کار خود ادامه دهید و به آرامی تنفس کنید. البته به یاد داشته باشید این کار را نباید در حالت درازکش انجام دهید بلکه انجام آن موقع پیاده‌روی یا ایستادن یا انجام کارهای روزمره موثر است. خانم‌ها می‌توانند این کار را هنگام آشپزی یا ظرف شستن یا... انجام دهند.

رژیم‌های غذایی پوست را کدر می‌کند؟

برای سلامت پوست به ویتامین‌های A،وE و C و املاحی مثل آهن و روی نیاز است. اگر رژیم سنگین باشد، فرد دچار سوءتغذیه می‌شود. از جمله این عوارض کاهش ویتامین E است که باعث تیرگی پوست می‌شود، زیرا ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان است، بر اثر تابش نور آفتاب بر پوست اکسیدان زیادی در پوست ایجاد می‌شود که این اکسیدان‌ها باعث تخریب سلولی و التهاب می‌شوند.

ویتامین C و E به‌عنوان آنتی‌اکسیدان این مواد اکسیدانی را خنثی می‌کنند و اگر این التهاب پوست ادامه پیدا کند تیرگی‌های بعد از التهاب در پوست ایجاد می‌شود و پوست را تیره می‌کند. خود چربی پوست به آن قوام می‌دهد و در نتیجه پوست زیباتر به‌نظر خواهد رسید اما به‌طور مشخص کم شدن چربی باعث کدری پوست نمی‌شود، این کدری به‌صورت ثانویه به‌وجود می‌آید. در رژیم‌های غذایی عناصری در بدن کم می‌شود که وجود این عناصر باعث خون‌رسانی بهتر می‌شود و در نتیجه کمبود این عناصر به خشکی پوست می‌انجامد و پوست خشک کدرتر به ‌نظر می‌رسد. در این حالت می‌توانید از کرم‌های ترتینوئین و اسید میوه استفاده کنید تا دوباره پوستی شفاف پیدا کنید.

در دوران کاهش وزن چه کرم‌هایی استفاده کنید؟

بهتر است در دوران کاهش وزن و رژیم از کرم‌های سفت‌کننده پوست و لایه‌بردارها، کرم‌های اسیدهای میوه و کرم‌های ترتینوئین استفاده کنید، این محصولات می‌توانند تا حد زیادی مشکل افتادگی پوست را کمتر کنند و در نتیجه فرد در دوران رژیم از آسیب‌های پوستی تا حدی در امان باشد. همچنین باعث می‌شوند روی پوست فرد چروک‌های کمتری ایجاد شده و پوست شفافیت و زیبایی خود را در این دوران از دست ندهد.

چه کسانی با رژیم، صورتشان چروک می‌شود؟

هر نوع کاهش سریع وزن در بالای 30 سالگی باعث ایجاد چروک در پوست صورت می‌شود. اما اگر این کاهش وزن طبق برنامه رژیمی دقیق و همراه با مصرف غذاهای پرچرب و به خصوص روغن زیتون باشد، پوست حالت خود را حفظ می‌کند. با این حال چروک‌های ظاهر شده به مرور زمان کاهش می‌یابند. به افرادی که رژیم غذایی برای کاهش وزن می‌گیرند توصیه می‌شود با خوردن روغن زیتون و ماساژ دادن پوست با آن مانع چروک خوردن پوست خود شوند البته می‌توان از انواع کرم‌ها و ژل‌های موجود در بازار نیز برای این منظور استفاده کرد.

عوارض رژیم‌ لاغری بازگشت‌پذیرند؟

بالای 95 درصد عوارض ناشی از رژیم‌ها بازگشت‌پذیرند، مگر اینکه رژیم خیلی سفت و سخت باشد که در این حالت ممکن است بعضی‌ از این عوارض برنگردد.

رژیم‌های غذایی اگر کنترل نشده باشند و زیرنظر یک پزشک تغذیه تجویز نشوند، عوارضی مانند چروک‌های پوستی، افتادگی گونه‌ها، ریزش مو و شوره سر را به‌دنبال خواهند داشت. برای کاهش وزن همیشه باید ورزش را به‌عنوان بهترین راهکار در نظر گرفت.

تشخیص آپاندیس باسرعت گیر خیابان !

چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۶

رانندگی بر روی سرعت‌گیرهای خیابان می‌تواند به پزشکان در شناسایی آپاندیسیت حاد در بیماران کمک کند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ارتباط بین درد ایجاد شده در بدن بر اثر آپاندیسیت با عبور از سرعت‌گیرها تا کنون مورد شک بوده است، اما پژوهش محققان دانشگاه آکسفورد و بیمارستان مندویل برای اولین بار توانسته شواهدی برای این نظریه ایجاد کند.

پرسش از بیماران در مورد اینکه آیا درد آنها در زمان رانندگی بر روی سرعت‌گیرهای خیابان بدتر می‌شود یا خیر، می‌تواند به پزشکان در تشخیص بیماری کمک کند.

به گفته محققان، این شیوه به خوبی شیوه‌های دیگر ارزیابی افراد مشکوک به آپاندیسیت است.

تشخیص دقیق آپاندیسیت کار ساده‌ای نیست. تاکنون آپاندیس‌های سالم زیادی در جراحی‌های غیرضروری برداشته و حتی در برخی موارد آپاندیس‌های عفونی که ناشناخته مانده باعث مسمویت خونی شده‌اند.

نتایج پژوهش این محققان نشان داده که درد در سرعت‌گیرها با دیگر شیوه‌های تشخیص آپاندیسیت قابل مقایسه بوده و حتی دقیق‌تر است.

حساسیت بالا به درد در زمان عبور از روی موانع خیابانی در بیماران مبتلا به آپاندیسیت حاد به این معنی است که اگر این دست‌اندازها باعث یک شوک درد نشود، امکان ابتلا ضعیف‌تر است.

نتیجه این پژوهش نشان داده که پرسش از بیمار در مورد حساسیت آنها به سرعت‌گیرها باید بخشی از ارزیابی عادی برای بیماران آپاندیسیتی باشد.

این پژوهش در مجله BMJ منتشر شده است.

نگاهی به رویدادهای علمی ۲۰۱۲

در آخرین روزهای سال 2012، یادآوری لحظات بزرگی که دنیای علم را در این سال متحول کرده بود، می‌تواند دیدگاه‌ها را برای تحولات بیشتر در سالهای بعدی توسعه دهد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این گزارش به یادآوری مهمترین اخبار حوزه علم و فناوری در سال 2012 از توقف آزمایشات آنفولانزای مرغی تا ورود کاوشگر کنجکاوی به سیاره مریخ پرداخته است.

ماه ژانویه

محققان آنفولانزا در بحبوحه جنجال جاری در مورد اینکه آیا مزایای آزمایشات آنفولانزای مرغی H5N1 از خطرات احتمالی آن مهمتر است یا خیر، یک توقف موقت را در این آزمایشات اعلام کردند.

سایت ویکی‌پدیا یک خاموشی 24 ساعته را در اعتراض به دو لایحه حق تکثیر در کنگره آمریکا اعمال کرد.

ماه فوریه

سلولهای بنیادی در تخمدان انسان شناسایی شد که نشان‌دهنده تولید تخمکهای جدید در طول زندگی یک زن است. این یافته‌ها می‌تواند در آینده درمانهای لقاح خارج رحمی را ارتقا بخشد.

مرکز سرن اعلام کرد که نتایج تکان‌دهنده سال گذشته در مورد امکان سفر سریعتر نوترینوها نسبت به سرعت نور احتمالا در اثر یک کابل فیبر نوری معیوب بوده است.

ماه مارس

سابو، بدنام‌ترین هکر رایانه‌ای و رهبر گروه هک لولزسک در حقیقت یک خبررسان اف‌بی‌آی از آب درآمد.

ماه آوریل

زیست‌شناسان سنتزی دریافتند که شش مولکول دیگر بجز دی‌ان‌ای می‌توانند اطلاعات ژنتیکی را ذخیره و منتقل کنند.

ماه ژوئیه

فیزیکدانان ذرات در پی کشف احتمالی ذره گریزان بوزون هیگز توسط دانشمندان مرکز سرن تیتر تمام اخبار جهان را به خود اختصاص دادند. این ذره گریزان که بنظر می‌رسد جرم تمام ذرات ابتدایی را تامین کرده، با بررسی ضایعات چندین تریلیون برخورد بین ذرات پروتون در آشکارسازهای اطلس و CMS در برخورددهنده بزرگ هادرونی شناسایی شد. این کشف 50 سال پس از پیش‌بینی وجود این ذره توسط پیتر هیگز بدست آمده است.

ماه اوت

کاوشگر کنجکاوی ناسا در یکی از جاه‌طلبانه‌ترین و پیچیده‌ترین فرودهای فضایی تاکنون در سطح مریخ قرار گرفت.

ماه سپتامبر

یخ قطب شمال تا کمترین سطح آن در تاریخ کاهش یافت و اگر این کاهش ادامه داشته باشد، تا دهه 2050 تابستانهای قطب می‌تواند برای اولین بار در سه میلیون سال گذشته بدون یخ باشد.

ماه اکتبر

توفان سندی به ساحل شرق آمریکا اصابت کرده که منجر به ویرانی و قطع برق گسترده و فرو رفتن بخشهای عظیمی از شهر نیویورک در آب شد.

فلیکس باومگارتنر از یک بالن در ارتفاع 36 کیلومتری زمین پایین پرده و اولین چتربازی شد که سرعت صوت را در پرش آزاد شکسته است.

یک گزارش خبری هشدار داد که اروپا با بدتر شدن تغییرات آب‌وهوایی با سیلها و افزایش دمای بیشتر روبرو خواهد شد.

ماه دسامبر

اولین تحلیل از خاک مریخ توسط کاوشگر کنجکاوی نشانگر یک ترکیب کربنی اسرارآمیز بود.

شبها ۵عددبادام بخوریم ۹۰درصد کمبود کلسیم داریم

این توصیه رو به یکی از همکارام که کلسیم پایینی داشت کردم

یک ماه شبها بادام خورد و بعد ازمایش داد کلسیمش نرمال شد

از دوستان عزیز میخوام تک تک اینگونه غذاها را تجربه کنند و جدی بگیرن واقعا معجزه میکنه

 http://paktarinehsas.blogfa.com  

یاسمن  

سابقه موضوع : 

http://zatun.blogsky.com/1391/09/28/post-308/

غلامعلی پیمان مخترع عمل جراحی لیزیک برنده مدال ملی علوم-فنارآوری

فهرست برندگان این مدال که بالاترین مدال علوم و فناوری جمهوری فدرال آمریکاست، نام یک دانشمند ایرانی را نیز در خود جای داده است.

مدال ملی علوم در سال ۱۹۵۹ بنیان نهاده شده و توسط بنیاد ملی علوم برای کاخ سفید اداره می‌شود. مدال ملی فناوری و ابتکار در سال ۱۹۸۰ تحت حمایت اداره ثبت اختراع و نشان تجاری اداره بازرگانی آمریکا ایجاد شد. کمیته‌هایی نامزدها را برای مدال علوم جهت مشارکت در پژوهش و مدال فناوری برای مشارکت در رقابت و کیفیت زندگی آمریکا انتخاب می‌کنند.

در میان برندگان امسال، دکتر غلامعلی پیمان نیز حضور دارد. مهمترین دلیل شهرت وی، اختراع عمل جراحی لیزیک است که به کمک آن افراد دارای ضعف بینایی می‌توانند بدون استفاده از عینک دید طبیعی خود را بازیابند.

به گزارش ایسنا، دکتر پیمان در سال ۱۳۶۸ با ثبت اختراع رسمی جراحی لیزیک، انقلاب بزرگی در چشم‌پزشکی جهان ایجاد کرد و در سال ۱۳۸۴ با نظر بیش از ۳۰ هزار تن از چشم‌پزشکان جهان به عنوان یکی از اعضای تالار مشاهیر چشم‌پزشکی جهان شناخته شد.

از وی بیش از ۱۲۴ عنوان اختراع به ثبت رسیده است.

سایر برندگان مدال ملی علوم آمریکا نیز عبارتند از:

- آلن بارد، شیمیدان با تمرکز بر فتوسنتز مصنوعی، دانشگاه تگزاس در آستین

- سالی چیسهولم، زیست شناس با تمرکز بر موجودات دریایی، موسسه فناوری ماساچوست

- درل سیدنی، فیزیکدان و کارشناس کنترل سلاح، دانشگاه استنفورد

- ساندرا فابر، ستاره شناس با تمرکز بر تکامل کهکشانها و ساختارهای کیهانی، دانشگاه کالیفرنیا در سانتا کروز

- سیلوستر جیمز گیتس، فیزیکدان با تمرکز بر ابر تقارن و نظریه ریسمان، دانشگاه مریلند

- سولومون گولوم، ریاضیدان و مخترع پلیومینوها، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

- جان گودیناف، فیزیکدان شناخته شده برای توسعه پیلهای قابل شارژ لیتیوم یون، دانشگاه تگزاس در آستین

- فردریک هاوتورن، شیمیدان متمرکز بر هیدریدهای بور، دانشگاه میسوری

- لیروی هود، زیست‌شناس با تمرکز بر پزشکی دی‌ان‌ای، موسسه سیستمهای زیست‌شناسی

- بری میزور، ریاضیدان با تمرکز بر هندسه و نظریه اعداد، دانشگاه هاروارد

- لوسی شاپیرو، زیست‌شناس با تمرکز بر زیست‌شناسی تکوینی، دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد

- آن تریزمان، روانشناس با تمرکز بر توجه بصری، ادراک و حافظه، دانشگاه پرینستون

مدال ملی فناوری و ابتکار نیز به مخترعان و مهندسان زیر اهدا شد:

- دکتر غلام‌علی پیمان، جراح ایرانی شبکیه چشم و مخترع روش جراحی چشم لیزیک و عضو تالر آوازه چشم پزشکی، متخصصان شبکیه آریزونا

- فرانسیس آرنولد، مهندس با تمرکز بر تکامل هدایت شده، موسسه فناوری کالیفرنیا

- جورج کاروترز، مخترع، فیزیکدان و دانشمند فضا، آزمایشگاه تحقیقات نیروی دریایی آمریکا

- رابرت لانگر، مهندس با تمرکز بر فناوری زیست فناوری و پزشکی، موسسه فناوری ماساچوست

- نورمن مک کومبز، مهندس با تمرکز بر روی درمان با اکسیژن، شرکت AirSep

- آرت روزنفلد، فیزیکدان با تمرکز بر روی فناوریهای صرفه جویی در انرژی، آزمایشگاه ملی لارنس برکلی

- جان ویلکک، میکروبیولوژیست با تمرکز بر سیستم ایمنی بدن، مرکز پزشکی لانگون دانشگاه نیویورک

- شرکت آی بی ام: ساموئل بلوم، رانگاسوامی سرینیواسان و جیمز وین، مخترعان همکار لیزر اگزایمر اشعه فرابنفش

- فناوریهای BBN ریتون، شرکت تحقیق و توسعه با تمرکز بر برنامه‌های ارتش و همچنین غیرنظامی که به ادوارد کمپبل، مدیر عامل شرکت به نمایندگی اهدا شد

پیغمبر:برشماباد خوردن مویز...اخلاق را نیکومیکندماست باغذانخوریم

وقتی مویزکه آتشه ودوبرابرگوشت حرارت داخلی بدن را بالامیبرد اخلاق را نیکومیکند پس ماست که سرد و استراسوراست اخلاق را فاسد میکند بددهان میکند وبنگریم !!چه که نمی کند 

۱۱۰۰قتل درسال نشانه ماست با برنج خوردن ونتیجه غذاهای استرس زا خوردنه !! 

----------------------------

عضو هیأت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به قتل ۱۱۰۰ نفر با سلاح سرد در کشور گفت: با تصویب طرح ممنوعیت حمل سلاح سرد، دادستان ها با موافقت روسای دادگستری می توانند عکس مجرمان را در رسانه ها منتشر کنند.

ابوالفضل ابوترابی اظهار داشت: طرح ممنوعیت حمل، نگهداری و فروش سلاح سرد به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ارجاع شده و اعضای کمیسیون بررسی ها در این زمینه را آغاز کرده اند. در این طرح ممنوعیت شامل سلاح هایی خواهد بود که در ضرب و جرع عمدی، قتل و سرقت ها از آن استفاده می شود.

وی پنجه بوکس، چاقوهای ضامن دار، قمه، زنجیر، شمشیر و… را از مصادیق سلاح سرد مد نظر در این طرح اعلام کرد و افزود: مجرمان به یک تا سه میلیون جریمه نقدی و شش ماه حبس محکوم خواهند شد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ادامه داد: در این طرح به دادستان ها اجازه داده شده با صلاح دید روسای دادگستری چهره و اسامی مجرمان را قبل از تایید حکم در رسانه ها منتشر کنند.

ابوترابی تصویب و اجرای این طرح را باعث کاهش جرایم خشن به خصوص قتل در جامعه دانست و گفت: سالانه ۱۱۰۰ فقره قتل با سلاح سرد در کشور رخ می دهد. از سوی دیگر ۹۰ درصد این قتل ها در نزاع های خیابانی رخ می دهد که طرف های درگیری جوانان هستند. در حال حاضر علاوه بر قتل در جرایم دیگری مانند تجاوزبه عنف، سرقت به عنف و زورگیری از سلاح سرد استفاده می شود.

نماینده مردم نجف‌آباد، تیران وکرون در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همانطور که ممنوعیت سلاح گرم در جامعه باعث کاهش وقوع جرایم با این سلاح شده، اجرای ممنوعیت در خصوص سلاح سرد هم باعث کاهش جرایم خشن در جامعه می شود

خواص اسپند؟

 

 سلام خواص اسپند خوراکی چیه؟ و چه زمانی از طول روز  و به چه میزان میشه خورد؟
آیا درسته که میگن در درمان کیست و غده های ناشی از برخی بیماریها مفیده؟

سلام
درسته
درخصوص اسپنددرروایات بطورکلی خوردنش مفیدبیان شده است
اما خیلی تلخ است چندعدد باید با آب قورت داد خب اب را هم 2ساعت ونیم بعد غذا باید نوشید پس صبحانه که خوردی 2ساعت ونیم بعدش قورت بده
کیست یک نوع عفونت است که به علت سردبودن بدن که نمی تواندعفونت را  مضمحل کند ایجادمیشه علی الظاهر
اسپندخیلی گرم است برای بالارفتن دمای بدن عالی است بخصوص زمستان سبب میشه کیست وفیبروم و سایرعفونت ها کاسته بشه وازاینگونه امراض پیشگیری بشه
وبسایت جمشیدخدادادی در روانه ها لینک است دراین زمینه تحقیقاتش خوب است
خب طبع تو سرد و تر بود اگرغذاهای گرم وخشک به اندازه بخوری بطوریکه ادرارت همیشه مثل طلاهایت زرد باشد ومثل اب بی رنگ نباشد این شاخص خوبی برای پیشگیری ازاینگونه امراض است سعی کن غذاهای مغازه ای وفست فود هم زیاد نخوری غذاهای استرس زا نخوری شیرینی جات قنادی بقول خدادادی نخوری والا به صرف غذای سازگارباکبد مشکل حل نمیشه باید ازقندوشکروشیرینی جات واسترس دارها پرهیزکنیم
سیاه دانه  قبل غذای سردمثل برنج قورت بده (اگرحامله نیستی)یا روی تخم مرغ بریز خیلی گرم است مویز که پیغمبرمی فرماید اخلاق را نیکومیکند آتشه ودوبرابرگوشت حرارت بدن را بالامی برد برای پیشگیری ازاین امراض خوبه
برعکسش ماست کنارغذاخوردن مضراست سبب ایجاداینگونه امراض است همیشه کنارغذا بجای ماست وترشی سعی کن سبزی خوردن که گرمه و زیتون وخرما بخوری انشا’آلله  

آب که میخوری عرق آویشن بریز داخلش بخور خیلی گرم است بهترازعرق نعنا حرارت داخلی بدن را بالا میبرد