زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

افسردگی بعد از سزارین دو برابر زایمان طبیعی است

افسردگی پس اززایمان سندرم(درد بی درمانی) بالینی است

نتیجه یک تحقیق نشان می‌دهد خطر ابتلا به افسردگی پس از زایمان به روش سزارین تقریبا دو برابر افسردگی در زایمان طبیعی است.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی پژوهشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی- ابن‌سینا، نتیجه این تحقیق که با همت مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی انجام شده در جدیدترین شماره فصلنامه علمی، پژوهشی باروری و ناباروری پژوهشکده ابن‌سینا ارایه شده است.

دوره بعد از زایمان زمانی است که بیشترین خطر بروز اختلالات خلقی شامل اندوه، افسردگی و سایکوز(روان پریشی) وجود دارد.

بر اساس این گزارش افسردگی پس از زایمان سندرمی بالینی است که این سندرم ترکیبی از ناخوشی‌های جسمی، روحی و تغییرات رفتاری است که بعضی از زنان، پس از تولد فرزند آن را تجربه می‌کنند.

افسردگی پس از زایمان می‌تواند با کاهش فعالیت‌ها در مادر و اختلال در روابط مادر، کودک و خانواده همراه باشد. ادامه اختلال و عدم تشخیص و درمان به موقع آن منجر به تطابق غیر موثر مادر با کودک، همسر و خانواده و در نتیجه عدم توانایی انجام وظایف مادری و همسری می‌شود.

بر اساس این تحقیق با توجه به اینکه افسردگی پس از زایمان به روش سزارین دو برابر زایمان طبیعی است، باید سزارین را به عنوان یک عامل خطر جدی برای افسردگی پس از زایمان در نظر گرفت.

و همچنین توجه به نوع زایمان و مشاوره مناسب برای انتخاب روش صحیح با توجه به وضعیت مادر و نوزاد و اجتناب از انجام سزارین‌های انتخابی می‌تواند نقش موثری در کاهش افسردگی پس از زایمان و جلوگیری از صرف هزینه‌های فراوان در این زمینه داشته باشد.

زیتون:زنان قدیم واکنون نیززنان عشایربا داغ کردن یک پیاله روغن گوسفندی وخوردن آن پس اززایمان ازافسردگی پیشگیری میکنند یعنی روغن محلی ویتامین ب 12دارد درنتیجه خون سازاست ریشه افسردگی کم خونی است باخوردن روغن مذکورفشارخونشان تنظیم شده وشاداب میگردند امادرزندگی شهری روغن سرخ کردنی ومایع به غذای زائومی ریزند چون ماده شیمیائی است بیشترکم خون میشود واستزس زامی باشد که سبب اختلالات عصبی میگرددوکودکشان نیزمدام باید نزدپزشک ویزیت شود چون ازشیری که روغن سرخ کردنی خورده بوده به او داده است .

برنامه غذائی مدیترانه ای چیه؟که امروزه دنیا آنرا دنبال میکنند

برنامه غذائی مدیترانه ای‌ که دکتر نیکلای اسکارمیز استادیار علوم اعصاب در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیای آمریکا پ‍ی برد تا 40% مانع فراموشی وآلزایمرمیشه ، مقداری میوه ، سبزی ، گوشت ولبنیات ، روغن زیتون (چربی تک غیراشباع) است [ این با تحقیق آلمانی ها درمورد کم خونی وکمبود ویتامین ب12 همنوا میباشه]  

رابطه منفی سزارین با اخلاق وعاطفه بعلت کم خون شدن بعدازسزارین

                                                   بسم الله الرحمن الرحیم

خواهرم اولین باره که سزارین کرده و یک عمل دیگه هم انجام داده که بچه دار نشود.ولی یک خواهر دیگم و قتی 2 بار سزارین کردفرزندش که یک ساله شد دیگه آنقد این عوض شده بود که زندگی شون تا مرز فرو پاشی رفت و نسبت به فرزند کوچکش خیلی عاطفه نداره و از یک آدم پر انرژی  تبدیل شد به کم انرژی و کم حوصله . بدرود

نویسنده :....

پاسخ:

عزیزی که نسبت به فرزندش علاقه لازم راندارد با دومرتبه سزارین بلغمی شده است یعنی سردوتر،غذاهای سردوتربه کبدش نمی سازد پس می زند وبصورت حساسیت وآلرژی اعصابش راناراحت میکند طبق تحقیقات20ساله  دکتررضامنتظرکسی که دومرتبه سزارین کند 100%بلغمی است وبشدت کم خون می باشد این درتحقیقات دانشمندان دراولین پست های کم خونی است که کم خونی سبب کاهش عاطفه مادری میشه

  [   کم خونی ام الامراض است و«سبب کاهش عاطفه مادری می گردد»(روزنامه آفتاب یزدـ‌ /1/84 به نقل ازایسنا واحد علوم پزشکی‌ دانشگاه تهران، نتیجه بررسی ‌رفتار85 مادربافرزندانشان درآمریکا جنوبی که تازه وضع حمل کرده بودند) کاهش عاطفه، بدرفتاری باطفل رادرپی دارد و«بد رفتاری با طفل باعث ناایمنی اودر سال اول وبدبینی ایشان به جهان تا پایان عمر می شود(روانکاوها)» { ده هفته بعد زایمان، 64 نفر از آن مادران که فقر آهن داشتند روابط صمیمی با فرزندانشان نداشتند اما 21نفر دیگرکه آهن خونشان کافی بود محبت کافی به فرزندشان ابرازمی کردند} 

تازه زایمان کرده ها به علت افت شدید فشار خون تمایل کمتری نسبت به دوره بارداری به طفل دارند وپس از ترمیم عادی می شوند ، بعدازتحقیق درمورد 85 نفردرآمریکای جنوبی ، اینجانب ازچند نفر که تازه زایمان کرده بودند پرسیدم ، حتی یکی‌ازآنها که ده سال بچه دارنمی شد وپس از درمان های مشقت بار که برای بچه دارشدن انجام داده وصاحب فرزند شده بود می گفت تاچند روزبعد زایمان تمایلی به فرزندم نداشتم ،کم کم محبتم کامل شد .حتی برخی گریه می کنند وبرخی دچارامراض عصبی طولانی مدت می شوند وشاید مکرر شنیده باشید که می گویند فلان فرزند م را باردار بودم که دیابت گرفتم ،ازقدیم مراقبت لازم انجام می شده تاآنها دسته گلشان را مانند مادری که درتاریخ 14/6/85 درتهران عزیزپنج روزه اش را کشت، از دست ندهند. *[به بند بعد دقت کنید]

حتی ازبرخی نزدیکانمان پرسیدم بااینکه فرزنداولشان بوده وچقدرهزینه کرده اند تا فرزندارشده اند همینطوربی علاقه به نوزادبوده اند تا بهترکه شده اند علاقه اشان متعادل شده است لذاغذاهای سازگارباطبع بلغمی راکه گرم وخشک هستندانشاالله پی گیرباشند

هر روز صبح ناشتا مویز و هر روز انشاالله شیره انگوریک قاشق شب و یک قاشق صبح را رعایت کنندخون ساز است دیدی قدیمی ها میگن فلانی خوش برخورد و خون گرم است خون واخلاق رابطه مثبت مستقیم دارند اگر بهبود یابند خیلی خوش اخلاق هم هستند آدم کم خون چه زن چه مرد غرغرو ولجبازند حتی باخودشان هم لجبازی میکنند بارعایت غذای سازگار با کبدشان بعد 15روز باید نتیجه اش محسوس باشد و بهبود یافته باشد 

غذاهای ب12 علیه کم خونی کشنده و منحصر(دقت شود)درغذای حیوانی مثل روغن و کره گاو یاگوسفند،گوشت گوسفندنر،جگر،تخم مرغ ،شیروپنیروکشک بشرطی که لبنیات شب استفاده شودرارعایت کنند  اگرگوشت میخوردبصورت کباب شده درمنزل باشد حتی اگرروزی 30گرم استفاده میکنه باید کباب بشه

نخودزیاداستفاده کندخیس بده بعد24ساعت نرم که شدبخوره

شربت عسل داروی اول اوست

پوست گلگون نشانه سلامتی است

بسم الله الرحمن الرحیم

 دانـشـمـنـدان اسـکـاتـلـندی اعلام کردند: چهره گلگون نشانه سلامتی است. 

به گزارش پایگاه اینترنتی لس آنجلس تایمز، بر اساس یافته محققان دانشگاه سن اندرو ‌اسکاتلند، رنگ پوست چهره با میزان اکسیژن ارتباط دارد.  

یافته محققان اسکاتلندی حاکی از آن است که رنگ پوستی که خون پر اکسیژن دارد قرمز روشن و پوستی که اکسیژن ‌کم دارد قرمز متمایل به آبی است.  

‌همچنین محققان اسکاتلندی در یک بررسی، از چند نفر خواستند که با استفاده از گرافیک رایانه‌ای، چهره یک  فرد سالم ‌را بکشند که همه آنها از رنگ قرمز روشن برای رنگ چهره سالم استفاده کردند.‌ 

پوست دارای رگ‌های خونی اســـــت کـــــه خـــــون اکـــســیــــژن دار را بــــه ســلــــول‌هــــا می‌رساند.‌پوست صورت کسانی که از لحاظ جسمی سالم هستند از رگ‌های خونی بیشتری تشکیل شده است و درمقایسه با ‌افراد ناسالم و سیگاری راحت تر قرمز می شود. 

 اگر می خواهید سالم‌تر به نظر برسید، ورزش کنید زیرا ورزش، گردش خون را افزایش می دهد همچنین ترک سیگار ‌باعث سالم تر شدن ریه ها و درنتیجه سرخ شدن چهره می شود.روزنامه آفتاب یزد پنج شنبه,20 فروردین,1388 - شماره : 2598

گردو فشارخون و تنیدگی را کاهش می دهدکنارهرغذا یک عدد مصرف کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم

خبرخونه:بر اساس یافته‌های یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا رژیم غذایی غنی از گردو و روغن گردو ممکن است بدن انسان را برای مقابله بهتر با استرس آماده کند.مطالعات قبلی نشان می‌دهد امگا 3 و اسیدهای چرب مانند اسیدآلفالینولنیک موجود در گردو و بذر کتان می‌تواند لیپوپروتئین‌های تراکم پایین (ldl) یا کلسترول بد، پروتئین واکنشی c و علائم التهاب را کاهش دهد.

پروفسور «شیلا وست» استادیار بهداشت رفتارهای زیستی، گفت: افرادی که پاسخ بیولوژیکی مبالغه‌آمیز به استرس نشان می‌دهند بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی هستند؛ هدف ما این بود که بدانیم آیا امگا 3 و اسیدهای چرب گیاهی پاسخ‌های قلبی و عروقی به استرس را کاهش می‌دهند یا خیر.  

 

 

به گزارش خبرگزاری شینهوا، محقققان 22 فرد میانسال سالم با کلسترول بالا را مورد مطالعه قرار دادند و تمام وعده‌های غذایی و میان وعده‌ها برای سه دوره رژیم غذایی 6 هفته‌ای فراهم شده بود؛ آنها دریافتند که رژیم غذایی شامل گردو و روغن گردو فشارخون عادی و فشارخون، استرس را کاهش می‌دهد.

شرکت کنندگان در هنگام کارهایی استرس‌زا مثل سخنرانی یا فرو بردن پا در آب سرد مورد آزمایش قرار گرفتند ضمن اینکه افزودن روغن بذر کتان به این رژیم غذایی شامل گردو موجب کاهش بیشتر فشار خون نشد که این یافته‌ها در شماره جاری مجله دانشکده تغذیه آمریکایی انتشار یافت.

پروفسور «وست» افزود: این نخستین تحقیقی است که نشان می‌دهد گردو و روغن گردو فشارخون را در حالت استرس کاهش می‌دهد. این یافته مهم است زیرا ما در زندگی روزمره نمی‌توانیم از عوامل استرس‌زا اجتناب کنیم؛ تغییر رژیم غذایی به بدن انسان کمک می‌کند که در هنگام استرس واکنش بهتری نشان دهد.

گروهی از شرکت کنندگان تحت آزمایش اولتراسوند عروق قرار گرفتند تا میزان اتساع عروقشان اندازه‌گیری شود؛ نتایج نشان داد که افزودن روغن بذر کتان به رژیم غذایی شامل گردو موجب سلامت بیشتر عروق می‌شود همچنین با خاصیت ضدالتهابی خود موجب کاهش پروتئین واکنشی c و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی خواهد شد.

گردو منبع غنی فیبر، آنتی اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب غیراشباع مخصوصاً اسیدآلفالینولنیک و اسید چرب امگا 3 است که این ترکیبات تأثیرات مثبتی بر فشارخون دارد؛ روغن بذر کتان نسبت به روغن گردو منبع غنی‌تری از اسیدهای چرب امگا 3 است اما این یافته‌ها مشخص نکرد که آیا روغن بذر کتان به تنهایی می‌تواند موجب کاهش پاسخ قلبی و عروقی به استرس شود یا خیر.17/7/89 

سابقه موضوع :

 

http://zatun.blogsky.com/pages/11/ 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/23/post-76/

- طلا بدست وگردن داشتن عامل درمانی کم خونی بانوان

                                                     بسم الله الرحمن الرحیم

پزشکان میگویند« کم خونی ریشه همه بیماری هامی باشد» ومنشأتنیدگی است کمبود یون آهن در بدن بعلت دوره ماهانه ، زایمان،جراحی سبب افت فشارخون می شود در اسلام طلا برای مردان حرام ولی برای زنان لازم است شاید یک علتش این باشدکه یون طلا بامرطوب شدن دست حل شده و از طریق پوست جذب بدن می شود و یون مورد نیازبدن را تأمین می نماید   

 

چنانچه خانم هایک قطعه طلای خود را مرتب داخل غذا بیندازند و پس از پختن غذا بردارند آن غذا غنی از یون آهن است که کم خونی را بر طرف می کند (این فرازنظرحسین روازاده می باشد) مردان اغلب کم خون نشده بلکه دچار فشار می شوند لذا طلا برای آنهاحرام است.   علت اینکه وقتی کسی می ترسد آب طلا به او می دهیم این است که ترس و استرس سبب گشادی رگ ها و افت فشار خون او می شود آب طلا میدهند تا فشار تنظیم شود 

  

 

عسل وزیبائی

عسل یک مرطوب کننده طبیعی به شمار می‌آید و همانند یک ماده ضد سوزش برای پوست‌های حساس عمل می‌کند

ماسک عسل:عسل خالص را روی صورت‌تان بمالید و اجازه دهید که مدتی روی پوست‌تان باشد تا زمانیکه خشک شود. تقریبا پانزده دقیقه برای خشک شدن عسل برروی پوستتان کافی است. وقتی که خشک شد صورتتان را با آب گرم بشویید.

ماساژعسل:یک قاشق چای خوری عسل به همراه کمی پودر بادام را در کف دستان مخلوط کنید به آرامی روی صورت‌تان بمالید.سپس معجون عسل وبادام راباآب گرم بشویید.

موهای درخشان: برای براق کردن موهایتان می‌توانید مخلوطی از یک قاشق چای خوری عسل به همراه آبلیموی تازه فشرده شده بایک لیترآب تهیه کنید. طبق معمول موهایتان را بشوید و بعد از مخلوط عسل برروی موهایتان بریزید. اجازه دهید موهایتان بصورت نرمال خشک شود،نیازی به شستن مخلوط عسل ازروی موهایتان نیست.این روش بهتراز ژل مو که ازموادشیمیائی است جواب میدهد.

نرم‌کننده مو:برای داشتن موها و پوست سری سالم می‌توانید از مخلوط یک دوم فنجان عسل و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون استفاده کنید. موهایتان را با مخلوط عسل آغشته کنید، سپس پوششی روی سرتان بگذارید و اجازه دهید برای سی دقیقه روی سرتان بماند. بعد از سی دقیقه موهایتان را بشویید.

جوهرپوست: برای سفتی، نرمی و مرطوب بودن پوست‌تان می‌توانید مخلوطی از یک سیب پوست گرفته رنده شده و یک قاشق سوپخوری عسل تهیه کرده‌اید استفاده کنید.آنقدر مخلوط عسل را هم بزنید تا نرم شود و به آرامی روی پوست صورت بمالید و اجازه دهید برای پانزده دقیقه باقی بماند. بعد پانزده دقیقه مخلوط عسل روی صورتتان را با آب گرم بشویید.

با نکات زیبایی گفته شده در بالا می‌توانید محصولات زیبایی سودمندی را در منزل تهیه کنید. عسل یک محصول فوق‌العاده در زیبایی است چراکه شامل آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، و موادمعدنی زیادی است.

همچنین برای زیباترشدن وسالم ماندن،هرروزیک قاشق عسل با آب معمولی شربت نموده ظرف 5تا10دقیقه جرعه جرعه با ممزوج شدن با بزاق دهان بنوشیم عسل زیبائی ماراعمقی میکند ازدرون پوست جوش نمی زنیم پوست نرم وبراق ولطیف میشودپیوسته بایداستفاده کردمتقاطع اثرکمتری دارد.عسل خاصیت ضدعفونی دارد.دکترحجتی «قندطبیعی راسوخت مغزمیدانددربرابرروغن که سوخت قلب وپروتئین که سوخت عضلات است» ودکترمنوچهرعبادی «برنامه غذائی کم پروتئین راسبب تنظیم کلسیم ذکرمی کند» عسل دارای قندطبیعی ودرنتیجه سوخت مغزاست ازبیماری ام – اس (مولتی پل اسکلروز)که بیماری جوانان نامیده میشودوبیشترافراد20تا40سال رامبتلامیکرداماامروزه به افراد9سال به بالاسرایت کرده است جلوگیری می نماید. عسل ازاسترس وتپش قلب پیشگیری می نماید وشادکننده است.رسول اکرم صل الله علیه وآله فرمود:«العسل یسر،عسل شادکننده است»همچنین عسل باروغن زیتون خام صبحانه دلپذیری است که درکتاب اسلام پزشگ بی دارونوشته حضرت حجة الاسلام احمدامین آمده که روغن زیتون تصفیه نشده درایجادزیبائی درپوست معجزه گر(خارق العاده)است.حتی المقدورروزی یک قاشق بخوریم هم سوخت قلبمان تأمین میشودوهم داروی افرادطبع سردوخشگ(سوداوی) است درسلامتی ودفع کلسترول بدازرگها موثراست اعصاب راقوی میکندباتقویت اعصاب ازاسترس پیشگیری وازمچاله شدن پوست براثراسترس پیشگیری میشود.ترکیب این دو(عسل وروغن زیتون)ازغذاهای بسیارمهم قدیم ایرانیان بخصوص برای زنان زائوبوده است.  

  ماسک عسل

نتیجه تحقیقات یک محقق روسی نشان میدهدکسانی که دربرنامه غذائی روزانه خودعسل مصرف کرده اندازآثارمنفی تابش های رایانه شخصی خودکه درروزباآن کارمیکنند برقوای جسمی شان مصون ماندند(جام جم26/5/87)

اینهابه شرطی اثرکامل دارندکه ماازموادغذائی استرس زا وآغشته به موادشیمیائی*** مثل قندوشکروآنچه شکردرآن بکار رفته مانندمربا،نوشابه،ساندیس،سنیچ،کمپوت،شیرینی،بیسکوبیت،کیک،شکلات،نقل،نبات،... کمتراستفاده نمائیم وازمصرف غذاهائی که سبب افزایش الکل بدن ودرنتیجه مانع تولیدویتامین ب دربدن میشوندمانندغذاهای نشاسته داری چون آش رشته وسوپ برنج،ماکارونی وسیب زمینی بدون گردو،نانهای سفیدکه فاقدسبوس هستندمانندلواش وبربری وتافتون وباگت کمتراستفاده کنیم**** وازکنسرووسوسیس وکالباس وموزوامثالهم که حاوی موادشیمیائی وموادنگهدارنده می باشندکمتراستفاده کنیم وازغذاهایی مثل شیروپنیردرصبح وعدس پلوکه استرس زاهستند وتعادل اسیدوباز بدن رابه هم میزنندهم کمتراستفاده نمائیم.وبه گفته آقای حسین روازاده به جای روغن مایع نباتی وسرخ کردنی که رگهارابه علت گرم بودن وحرارت داشتن بدن سفت میکندازروغن زیتون خام استفاده کنیم یاازروغن کنجداستفاده کنیم تاباکبدماسازگارباشدوتولیدهیستامین ننمایدکه پوست راکه آینه کبداست خراب کند.

---------------------

غذاهای آغشته به موادشیمیائی ولوازم آرایشی تهیه شده ازموادشیمیائی سبب ناراحتی پوستی وکبدی می گرددامروزه یکی ازبیماری های زمان ما توهم زشتی است که برخی افرادبخصوص خانم هارامبتلابه جراحی زیبائی می نمایدوچون یک اختلال عصبی است بعدازجراحی نیزناراضی هستند کشورمادرسال 86رتبه اول مصرف کننده لوازم آرایشی درجهان بوده است.حتی یک جوان ،حین جراحی زیبائی براثرشوک آنافیلاکسی جان خودراازدست داد.ساولون که قبلادرشتشوی زخم هااستفاده می شدبراثرداشتن عوارض جانبی ازچرخه درمان حذف شده است وعنقریب است که بتادین نیزکه عوارض جانبی داردحذف شود.منوچهرعبادی فوق دکترای داروسازی درکتاب فارماکودینامی گیاهان داروئی می گوید :«روشهای درمانی طب آلوپاتیک عوارض جانبی داردوامروزه مردم دنیابطرف گیاهان** [تغذیه سالم ]میروند» و دکترحجتی مدرس امدادگری درهلال احمر قم که دروسش ازشبکه تلوزیونی استان قم درسال 86پخش می شدمعتقداست زخم هاراباشربت عسل بایدپانسمان کردوبخصوص اگردرصورت دختربچه زخم ایجادشدحتی المقدورنبایدبخیه صورت گیردوباگذاشتن عسل کامل روی زخم آنراپانسمان نمودتااثرزخم باقی نماند چون بعدهااودچارتوهم جذابیت که یک اختلال روان تنی(سایکوسوماتیک)است می گرددودچارامراض عصبی می شود.شیخ علی عسل فروش که برای علماء عسل تهیه می نمایدمی گویدکتفم بریده شد ونیازبه چندبخیه داشت ولی باعسل کامل گذاشتن روی آن هم زودخوب شد وهم اثرزخم باقی نماند درحالیکه قبل ها دستم بریده شده بودبخیه کردنداثرش مانده است. مراجع وعلماء عمده مشتری های وی هستند . امروزه برخی بیمارستانهای خصوصی درتهران زخم هاراباشربت عسل شتشو می دهند وپانسمان می نمایند.اخیرادانشمندان معتقدبه طب آلوپاتیک(مرسوم) نیزبا همین دید مبادرت به تولیدچسب زخم کرده اند: روزنامه آفتاب یزد18مهر87:«پژوهشگران برای درمان فوری زخم ، سوختگی و التهاب، چسب زخم عسل ساختند. پژوهشگران علوم پزشکی، چسب زخمی ساخته اند که در آن از عسل طبیعی و ‌شهد و گرده گیاه منوکا در نیوزیلند استفاده شده است. ‌این چسب، خواص طبیعی ضد عفونی و ضد باکتری دارد و بسیار زود و بهتر از آنتی بیوتیک ها التهاب و عفونت ها را بهبود می ‌بخشد. ‌این چسب رشد باکتری ها را در عفونت ها کند می کند و حتی ‌شدیدترین سوختگی ها و عفونت ها که چندین ماه نیاز به بهبودی ‌دارند ، در مدت 10 روز بهبودی کامل می یابند. استفاده آن در منطقه جنگی از کاربردهای دیگر این چسب برای درمان فوری زخم ‌است. » همچنین پژوهشگران دیگرکه نتیجه تحقیقاتشان راروزنامه آفتاب یزد به نقل ازروزنامه الاهرام مصردرسال 1384درج کرده میگویند عسل درزیبائی انسان نقش داردچون مانع چروک پوست وریزش مو می گردد وخوردن یک قاشق در روز [بصورت شربت یعنی حل درآب معمولی وسپس آب خنک روی آن ریختن،چون درآب جوش فاسد ودرآب سردحل نمی شود) انسان راازمراجعه به پزشگ بی نیازمیکند.

عسل حتی سریعترازآنتی‌بیوتیکهاباعث بهبودزخمهای عفونی می‌شود.به گزارش خبرگزاری ایسنا 20 /11/1382  دکتر عباس میراب‌زاده عضو هیات علمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت:«بهبود زخم از پدیده‌های پیچیده فیزیولوژی انسان است. آنتی‌بیوتیک‌ها به  علت  توکسیک بودن برای پدیده بهبود زخم، در روند بهبود زخم اختلال ایجاد می‌کنند ولی برای برداشتن عفونت از روی زخم که پدیده بهبود زخم را به دنبال دارد استفاده از آنتی بیوتیک‌ها ضروری است در استفاده از عسل برای بهبود زخم نیازی به کاربرد آنتی بیوتیک نیست و یکی از دلایل مهم بهبود معجزه‌آسای درمان زخم با عسل موضوع اخیر است؛ همچنین طبق بررسی‌های فراوان انجام شده در ایران و کشورهای دیگر مشخص شده که عسل بهتر و سریعتر از آنتی‌بیوتیکها باعث بهبود زخم می‌شود.خاصیت میکروب کشی عسل خیلی بهتر از الکل بوده و سریعا آب موجود در میکروبها را جذب می‌کند و سبب نابودی میکروبها می‌شود .در بررسی‌های به عمل آمده، میکروبهای خطرناک بیماریزای انسان را وارد عسل کرده‌اند نتایج این بررسی حاکی از این بود که این میکروب‌ها به علت فشار اسمزی بالای عسل سریعا از بین می‌روند عسل به سرعت بوی عفونت را از زخم برمی‌دارد و این موضوع علاوه بر خاصیت میکروب کشی بالای عسل به خاطر رایحه موجود در عسل می‌باشد.»

کاهش تماس بانورخورشیددر بارداری خطرابتلا به ام.اس در کودکان

  

یک مطالعه جدید نشان داده است کودکانی که مادران آنها در 3 ماهه اول بارداری کمتر در تماس با نور خورشید قرار می‌گیرند، در دوران بزرگسالی بیشتر در معرض خطر ابتلا به ام. اس هستند.  

 

 اشتباه اشتباه درست

محققان معتقدند که کمبود میزان ویتامین D در بدن با افزایش خطر بروز ام. اس ارتباط مستقیم دارد و لازم به ذکر است که نورخورشید قوی‌ترین منبع ویتامین D است. به این ترتیب کاهش تماس با نور خورشید در دوران بارداری می‌تواند روی سیستم ایمنی و عصبی جنین اثر بگذارد و سال‌ها پس از تولد، خود را به صورت بیماری ام. اس نشان دهد. در این پژوهش، محققان یک هزار و 524 بیمار مبتلا به ام. اس را که بین سال‌های 1920 و1950 به دنیا آمده بودند، مورد مطالعه قرار دادند. براساس این گزارش، مادران اغلب این بیماران در 3ماهه اول بارداری خود به دلایل مختلفی مثل سردی هوا تمایل داشتند که اکثر اوقات را در خانه بمانند و در نتیجه کمتر در تماس با نور خورشید بودند. در این رابطه محققان اظهار داشتند که بدون شک ویتامین D نقش مهمی در توسعه سیستم عصبی مرکزی جنین ایفا می‌کند/آفتاب یزد  

ویتامین K در حفظ سلامت استخوان‌ها نقش اساسی دارد

                                                                 بسم الله الرحمن الرحیم

یک متخصص تغذیه گفت: ویتامین K درحفظ سلامت استخوان‌ها نقش اساسی دارد و از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند. وی افزود: ویتامین K محلول در چربی بوده و تا حدودی در برابر حرارت پایدار است ولی در مقابل نور بسیار حساس بوده و فاسد می‌شود.این متخصص گفت: ویتامین K در انعقاد خون و نیز جلوگیری از خونریزی‌های کشنده ضرورت دارد، این ویتامین همچنین در سلامت استخوان‌ها نیز نقش دارد. وی افزود: کمبود ویتامین K در رژیم غذایی زنان تاثیر زیادی در افزایش ابتلای آنان به پوکی استخوان دارد، زیرا این ویتامین نقش زیادی در شکل‌گیری استخوان‌ها دارد.

از انواع طبیعی ویتامین K، <فیوتنین> نام دارد که توسط گیاهان سبز ساخته می‌شود و نوع دیگر مناکینون‌ها هستند که توسط باکتری‌ها ساخته می‌شود.  

 

شبدر منبع ویتامین کا

 وی گفت: مهم‌ترین منابع حاوی ویتامین K سبزی‌های دارای برگ‌های پهن سبزرنگ، اسفناج(سرد و تر )، گل کلم، کلم بروکلی(گرم وخشک)، کاهوهای سبز تیره(سرد و تر)، شلغم، کاهوهای پیچ(سرد و تر )، لوبیا سبز(سرد و تر)، سیب زمینی پخته(سرد و تر) است و مصرف این مواد نیاز انسان را به این ویتامین برطرف می‌کنند

ویتامین P چیست؟

بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نامویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.

لغت بیوفلاونوئید به ترکیبات بسیاری اشاره دارد و شامل هسپرین، هسپریدین، اریودیکتیول، کوئرستین، کوئرسترین، روتین و... می شود.

بدن انسان قادر به تولید بیوفلاونوئیدها نیست پس باید از طریق رژیم غذایی تأمین شوند.

 عملکرد و فواید ویتامین P:

* حفاظت و نگهداری از رگ ها و مویرگ های خونی/* ممانعت از تشکیل پلاک های مربوط به تصلب شرائین

 * پیوند دهنده ی بافت های بدن/* کاهش سطح کلسترول /* تقویت کننده ی دیواره مویرگ ها/* ضد انعقاد مویرگی

* حفاظت کننده از ویتامین C

دریافت روزانه ی ویتامین C و بیوفلاونوئیدها ممکن است حساسیت شما را در برابر سرماخوردگی کاهش دهد.

 مقدار توصیه شده ی ویتامین  P 

میزان مشخصی برای دریافت ویتامین P تعیین نشده است اما برای مکمل ها یک دوز mg 500 توصیه می شود.

 نشانه های کمبود ویتامین P:* کوفتگی  و کبود شدگی/* واریس سیاهرگی

 چه زمانی میزان بیشتری ویتامین  P لازم است؟

اگر شما دچار استرس هستید یا داروهایی مثل آسپرین، داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی، قرص های ضد بارداری، داروهای ادرارآور و یا استروژن مصرف می کنید لازم است میزان دریافتی بیوفلاونوئیدها (ویتامین P) را افزایش دهید.

 بهترین منابع ویتامین P

زردآلو، گیلاس، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیموترش، میوه ها و سبزی های تازه به ویژه مرکبات، فلفل سبز، انگور، توت فرنگی، کشمش سیاه(مویز) و آلو از منابع خوب آن هستند  

 

 

 چگونه ویتامین را مصرف کنیم؟

بهترین روش مصرف به دلیل جذب سریع و زیست دسترسی بالا، شکل مایع آن است.وقتی از مکمل استفاده می کنید همیشه به عنوان انتخاب اول مکمل مایع (شربت) را انتخاب کنید.

مکمل ها به صورت  قرص هم در دسترس هستند.

 نشانه های مصرف بیش از حد:اسهال

روش نگهداری:حرارت و رطوبت به ویتامین P آسیب می زنند. نگهداری در یخچال توصیه می شود.