زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

ویتامین P چیست؟

بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نامویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.

لغت بیوفلاونوئید به ترکیبات بسیاری اشاره دارد و شامل هسپرین، هسپریدین، اریودیکتیول، کوئرستین، کوئرسترین، روتین و... می شود.

بدن انسان قادر به تولید بیوفلاونوئیدها نیست پس باید از طریق رژیم غذایی تأمین شوند.

 عملکرد و فواید ویتامین P:

* حفاظت و نگهداری از رگ ها و مویرگ های خونی/* ممانعت از تشکیل پلاک های مربوط به تصلب شرائین

 * پیوند دهنده ی بافت های بدن/* کاهش سطح کلسترول /* تقویت کننده ی دیواره مویرگ ها/* ضد انعقاد مویرگی

* حفاظت کننده از ویتامین C

دریافت روزانه ی ویتامین C و بیوفلاونوئیدها ممکن است حساسیت شما را در برابر سرماخوردگی کاهش دهد.

 مقدار توصیه شده ی ویتامین  P 

میزان مشخصی برای دریافت ویتامین P تعیین نشده است اما برای مکمل ها یک دوز mg 500 توصیه می شود.

 نشانه های کمبود ویتامین P:* کوفتگی  و کبود شدگی/* واریس سیاهرگی

 چه زمانی میزان بیشتری ویتامین  P لازم است؟

اگر شما دچار استرس هستید یا داروهایی مثل آسپرین، داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی، قرص های ضد بارداری، داروهای ادرارآور و یا استروژن مصرف می کنید لازم است میزان دریافتی بیوفلاونوئیدها (ویتامین P) را افزایش دهید.

 بهترین منابع ویتامین P

زردآلو، گیلاس، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیموترش، میوه ها و سبزی های تازه به ویژه مرکبات، فلفل سبز، انگور، توت فرنگی، کشمش سیاه(مویز) و آلو از منابع خوب آن هستند  

 

 

 چگونه ویتامین را مصرف کنیم؟

بهترین روش مصرف به دلیل جذب سریع و زیست دسترسی بالا، شکل مایع آن است.وقتی از مکمل استفاده می کنید همیشه به عنوان انتخاب اول مکمل مایع (شربت) را انتخاب کنید.

مکمل ها به صورت  قرص هم در دسترس هستند.

 نشانه های مصرف بیش از حد:اسهال

روش نگهداری:حرارت و رطوبت به ویتامین P آسیب می زنند. نگهداری در یخچال توصیه می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد