زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

پیازجایگزینی طبیعی برای نگهدارنده‌های مصنوعی

بسم الله الرحمن الرحیم

امام معصوم ششم :     

 

البصل یذهب بالنصب ( پیاز خستگی را می برد )   

 

ویشد العصب ( و اعصاب را قوی می کند )    

 

ویزید فی الخطاء ( باعث افزایش نیروی پاها می شود)

ویزید فی ماء ( سبب درمان بیماری سرد مزاجی و زود انزالی است  )

و یذهب بالحمی ( تب بر است ) [بجای استامینوفن استفاده کنیم] 

 

[فسفرآن  مال کارفکریه ، سیلیس هم دارد مال تشکیل ونگهداری استخوانه ]

...یطیب النکهه (دهان را خوش بو می کند )

ویشد اللثه ( لثه ها رامحکم می کند)  

 

 

ویزید فی الماء والجماع (وکشش جنسی را افزایش می دهد) 

-------------------------

آنگاه که ازسرگیجه افتادم واز رخم رخت بربست

صبح ها  نان پنیرمی خوردم وسرگیجه عجیبی می گرفتم یک روزفراموش کرده بودم پنیربرای صبحانه به محل کارببرم نان پیاز خوردم انروز اصلا سرگیجه نداشتم کانه ناگه درمان شدم

بعدها متوجه شدم پنیر را شب باگردو یا سبزی یا زیتون یا خربزه یاطالبی باید خورد نه به تنهائی

خوردن پنیر با خیاروگوجه نیزاشتباه است چون هرسه سرد هستند سبب ضعف میگردند  

--------------------------- 

چند روزبود سرگیجه دمار ازروزگارم درآورده بود با احتیاط وکم پشت دستگاه می نشستم حتی قرص تی ان جی زیرزبانی خوردم فشارم پائین امد ولی سرگیچه ام بجای خودش باقی بود پزشک متخصصم عکس ام آر آی برایم نوشت گرفتم ولی تصورمیکنم نتیجه ای نداشته باشد تا اینکه امروزبرای جلوگیری از افزایش فشار یک پیاز کوچک خام را خالی خوردم بعد نیم ساعت متوجه شدم دیگه سرگیجه ندارم صبرکردم بعد یک ساعت دیدم بازهم برنگشت و سرگیجه نداشتم  

یادم امدروزهائی که کارکشاورزی میکردم صبحانه  اگرنان پیازمیخوردم دیگرسرگیجه نداشتم ولی اگرنان پنیرمی خوردم بشدت سردردوسرگیجه  داشتم  

انشاالله سرگیجه باخوردن پیازبسراغم نیاید که نیاید  

منبع:وبلاگ غذا(سیده زهره طباطبائی)

پیاز جایگزینی طبیعی برای نگهدارنده‌های مصنوعی است 

1390/03/04

05-25-2011

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران /سرویس: بهداشت و درمان - عمومی

متخصصان تغذیه ادعا کرده‌اند که از پیاز می‌توان بعنوان یک ماده نگهدارنده مرغوب‌تر به جای نگهدارنده‌های مصنوعی استفاده کرد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، برخی از ترکیبات موجود در پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال فوق‌العاده‌ای هستند به طوری که می‌توان از این سبزی بعنوان یک نگهدارنده طبیعی و مفید استفاده کرد.

به گزارش روزنامه تلگراف، دکتر جوناتان سانتاز از کارشناسان دپارتمان تغذیه و بروماتولوژی در دانشگاه بارسلونا در این باره گفت: خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پیاز خام فوق العاده و منحصر به فرد است به طوری که می‌تواند کاندید خوبی برای استفاده بعنوان مواد نگهدارنده غذایی باشد.

این مطالعه همچنین حاکیست فلاوونوئیدهای موجود در پیاز علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارند طول عمر مواد غذایی را نیز افزایش می‌دهند و بنابراین می‌توان در صنایع غذایی آن را به عنوان یک جایگزین طبیعی برای نگهدارنده‌های مصنوعی استفاده کرد.   

------------------- 

موادنگهدارنده شیمیائی هستند هرچیز شیمیائی سرطان زا است بجای موادنگهدارنده ازپیازاستفاده کنیم

سابقه موضوع: 

http://zatun.blogsky.com/1391/07/09/post-5/

=======================
نظرات 2 + ارسال نظر
یاسمن شنبه 13 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 02:15 ب.ظ http://paktarinehsas.blogfa.com/

سلام عزیز
عیدتون مبارک و شادیتون غدیری باد

سپاس فراوان بابت مطالب مفید و کاربردیتون

واقعا چقدر شیوه غذا خوردن اکثر مردم اشتباه و ناراحت کننده تر اینکه حرف کسی رو هم قبول نمیکنند و به همون روش قبلی خودشون ادامه میدن

شکوفه سه‌شنبه 16 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 11:33 ق.ظ

سلام و ادب
شما رو اد کردم و پی ام گذاشتم در میل ما ممنون میشم
و تشکر میکنم از ز حمت شما و راهنمایی خوب شما
التماس دعا
یا علی



نظر خصوصی .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد