X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)
دوشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1391

برخی نکات درمورد خوراکی ژاپنی ها ومدیترانه ای ها

 

شاید اغلب شما شنیده باشید که ژاپنی‌ها نسبت به سایر مردم جهان عمر طولانی‌تری دارند. علت این طول عمر زیاد مربوط به رژیم غذایی آنهاست. در حقیقت رژیم غذایی مردم ژاپن بر پایه خوردن غذاهای خوشمزه و چشیدن آنها استوار نیست، بلکه بیشتر غذاها با توجه به فواید و مزایایی که برای سلامتی دارند، مصرف می‌شوند. بر خلاف اینکه بگویند «من دوست دارم این غذا را بخورم» طرز فکر عاقلانه و تصمیم آگاهانه این مردم چنین است «خوردن چه چیزی برای من مفید است؟»

 

اما داشتن عمری طولانی وسوسه‌ای است که افراد زیادی را به فکر واداشته تا با دانستن اسرار طول عمر ژاپنی‌ها و الگوبرداری از آن، چندسالی به عمرشان بیفزایند. اگر زندگی بر وفق مرادتان است و مایل نیستید به این زودی‌ها تمام شود، از همین فردا سعی کنید با توجه به رموز زیر رژیم غذایی سالم‌تر و در نتیجه عمر طولانی‌تری داشته باشید.

 

راز اول

 

خوردن ماهی به جای گوشت قرمز اولین رمز طول عمر ژاپنی‌هاست که به کاهش خطر حملات قلبی منجر می‌شود. ماهی یکی از اجزای اصلی اغلب غذاهای ژاپنی برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن است. گوشت قرمز قیمت بالاتری دارد و معمولاً به مقدار کمی مصرف می‌شود.

 

ضمن اینکه ماهی غذای سالم‌تری است و هرچه تازه‌تر باشد فواید بیشتری دارد. ماهی‌ها در ژاپن خام مصرف نمی شوند و روش‌های آماده‌سازی متعددی از جمله کبابی کردن، پختن، سرخ کردن، پوره و ... برای مصرف آنها وجود دارد. همچنین زنان ژاپنی معتقدند که پوست ماهی باعث بروز زیبایی طبیعی پوستشان شده و رنگ چهره را باز می‌کند.

 

راز دوم

 

استفاده از سویا در رژیم غذایی دومین راز طول عمر ژاپنی‌هاست. فرآورده‌های سویا به کاهش بیماریهای قلبی و پایین آوردن فشار خون کمک می‌کنند و یک منبع عالی پروتئین محسوب می‌شوند.

 

توفو (یک نوع غذای ژاپنی که با سویا تهیه می‌شود) و سایر فرآورده‌های سویا از اجزای اصلی رژیم غذایی ژاپنی‌ها هستند. بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع شده موجود در گوشت و لبنیات باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.

 

اما غذاهای مشتق‌شده از گیاهانی چون سویا اثر معکوسی نسبت به مصرف گوشت و فرآورده‌های لبنی دارند و برای سلامتی بسیار مفیدند. دانه‌های سویا میزان پروتئین کافی و مورد نیاز بدن را بدون داشتن چربی اشباع‌شده و کلسترول موجود در گوشت، تأمین می‌کند.

 

ضمن اینکه فاقد چربی زیاد موجود در فرآورده‌های لبنی است. سس سویا، توفو و ناتو (دانه‌های سویای مخلوط شده با تخم‌مرغ خام که با برنج خورده می‌شود) نمونه‌هایی از غذاهای تهیه شده با سویا هستند که هر روز توسط مردم ژاپن مصرف می‌شوند.

 

راز سوم

 

مصرف آرد گندم و آرد غلات سومین رمز داشتن عمری طولانی است که ژاپنی‌ها از آن بهره‌مندند و به مراحل هضم غذا کمک می‌کند. مصرف نشاسته در رژیم غذایی آنها در حداقل ممکن است و اغلب غذاهایی که می‌خورند اصلاً آرد سفید ندارد.

 

همچنین رشته فرنگی ژاپنی‌ها از آرد غلات یا آرد گندم تهیه می‌شود که هر دوی این آردها سالم‌تر از آرد سفید غنی شده هستند. برنج نیز یکی دیگر از غذاهای اصلی ژاپنی‌هاست که البته فقط شامل یک کاسه کوچک در هر وعده غذایی است و نه بیشتر!

 

راز چهارم

 

داشتن وعده‌های غذایی کم‌حجم رمز دیگر افزایش طول عمر است. پرس‌های غذایی کوچک امکان غذا خوردن بیش از اندازه را کاهش می‌دهد و بدین منظور غذاهای ژاپنی‌ها در ظروف کوچکی سرو می‌شود.

 

همچنین خوراک ژاپنی‌های سنتی تقریباً نصف یک پرس غذای معمولی غربی‌هاست. با وجود اینکه اغلب غذاهایی که این افراد می‌خورند سالم است ولی در غذا خوردن زیاده‌روی نمی‌کنند و سهم هر نفر مقدار ناچیزی را شامل می‌شود.

 

راز پنجم

 

آخرین رمز از اسرار ژاپنی‌ها مصرف چای است. چای اثرات ناسالم غذاها را در بدن از بین می‌برد؛ در حقیقت مصرف چای سبز ژاپنی یا چای چینی که به صورت سرد یا گرم تهیه می‌شود، مزایای متعددی برای سلامتی دارد.

 

چای نصف کافئین موجود در قهوه را دارد و به تجزیه روغن در دستگاه گوارش کمک می‌کند؛ به همین دلیل ژاپنی‌ها معمولاً هنگام صرف غذا چای می‌نوشند؛ به ویژه وقتی که غذاهای سرخ‌شده می‌خورند.

 http://soozane.blogfa.com/

برای راز سلامتی ژاپنی ها باید همه جوانب زندگی انهادر نظرگرفته شود درست است که این چندمورد خوب هستند اما درصورتیکه اشتباه مصرف شوند عمررا کوتاه میکنندحتماانهادرکنارغذاچیزی مصرف میکنندکه مصلح غذایشان است
چون ماهی سرد و تر است چنانچه کنارش ماست مصرف کنیم مانندایرانی ها بدن عفونت کرده سبب سرطان میگردد درست غذاهاراترکیب کردن ومصرف کردن رازسلامتی است امروزه دنیابه غذاهای مدیترانه ای بعنوان رازسلامتی نظردارد که ماهی هم ازبرنامه های انهااست چون ویتامین ب دارد مانع استرس وعفونتی شدن بدن است اما باماست مضراست یا کله پاچه چنانچه با شیرمصرف شود درجا سبب سکته است بالعکس خرما که گرم وخشک است وخوراکی مدیترانه ای درآن مناطق که خرما می روید سرطان کمتر دیده شده است
سویاهائی که درایران است تفاله محسوب میشوند وسویای سالم نیست احتمالا نوع سویائی که زردها مصرف میکنند متفاوت ازسویای ایران باشد
اماوقتی متصدی شورای ارد ونان کشورما افتخارش این است که آرد را 2الکه میکندتوخودحدیث مفصل بخوان ازاین معضل
درست است نان سبوس دار دارو هست که متاسفانه متصدیان ایران عقل وتدبیربرای سلامتی مردم ندارند
حدیثش مال ما است که معده مرکزبیماری ها است کمخوردنش مال غربی ها وژاپنی ها
مثل کاسنی که احادیثش مال مااست رعایت وکشت کاسنی اهلی کاراروپائی ها
چای نیزمانندماهی سردوتر است وچنانچه با قندوشکرمصرف شود مضر
بایددیدژاپنی ها چای را باچی مینوشند!عسل!خرما...

نظرات (3)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
دوشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 07:43 ب.ظ
+ لیلی
این جاپونیا جک و جونورم زیاد میخورن
همون طب سنتی خودمان را عشق است
رازها جالب بودن ممنون
امتیاز: 0 0
دوشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 07:57 ب.ظ
+ میترا
eeeeee ...چای سرده ؟ خب مگه شکر گرم نیست ؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
شکربعلت اینکه برای سفیدشدنش موادشیمیائی بکاربرده میشود وازطرفی اعتیاداور توسط برخی پژوهشگران بیان شده مضراست
چای هم سرد وتر است مضراست
البته شکر سرخ گرم وخشک است وسفیدهم همچنین اما بعلت الودگی اش مضراست
دوشنبه 7 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 08:01 ب.ظ
+ میترا

یه سوال ... دانه های سویا از ( به قول شما ) تفاله ی سویا که ما در غذاها مصرف میکنیم بهتره ؟ از نظ رارزش غذایی؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
بله دانه سویا خواص خوبی دارد اما تفاله ها آنطورکه دیدم پژوهشگرانی مثل خدادادی گفته اند مضراست البته زیادی نباید هیچ کدام را خورد
تصورکنم نوشته بودند سبب عقیمی ونازائی میگردد