بسم الله الرحمن الرحیم
باقلا سرد و تر است درنتیجه باید با گردو یا خرما یا مغزها همانطورکه درخبرآمده مصرف شودیا قبل از شروع به خوردنش یک قاشق چای خوری سیاه دانه آسیاشده میل کنیم
بعلت خون سازی و کلسیم بسیار مفید است و برعکس چیپس و پفک که کم خون کننده اند اثردرمانی دارد ۹۰ذرصد مردم ایر ان کمبود کلسیم داریم و اخیرا قانون مانع ازدواج افرادکم خون باهم است یعنی هنگام معاینه دختروپسر برای ازدواج اگر کم خون باشند یا باید مدتی غذاهای خون ساز مصرف کنند یا اگرخیلی حاد باشد اجازه ازدواج باهم به انها داده نمی شود
امام رضا می فرماید باقلا ساق را پر می کند وخون تازه می رویاند
معمولا مغراستخوان خون تولید می کند یادرآن تولید می شود :
یک متخصص تغذیه، <باقلا> را یکی از منابع گیاهی سرشار از پروتئین و دارای ارزش سیری بالا عنوان کرد و گفت: به منظور بالا بردن کاربرد <باقلا> در بدن، این ماده غذایی با یکی از انواع غلات یا مغزها (بادام،گردو،فندق،پسته که گرم هستندغلات نیزگرم هستند) مصرف شود.
وی با بیان اینکه باقلای سبز تازه از خانواده سبزیها محسوب میشود که از مقداری انرژی نیز برخوردار است، اظهار داشت: باقلای سبز از جمله سبزیهایی است که پروتئین آن نسبت به دیگر سبزیها بالاتر است و در صورتی که در مصرف آن زیادهروی شود،[بعلت سردوتربودن] میتواند سبب چاقی شود.
این متخصص تغذیه، باقلا را دارای کربوهیدرات و نشاسته عنوان کرد و گفت: بر این اساس باقلا از کالری بالایی برخوردار است.همچنین این ماده غذایی منبع خوبی از ویتامینهای گروه B و C می باشد و دارای پتاسیم بالا و مقداری فسفر و سلولز است.وی باقلا را منبع مناسبی از آهن دانست و افزود: فیبر موجود در باقلای خشک بالاتر از باقلای تازه است و در پایین آوردن چربیهای نامطلوب خون مفید است.همچنین مصرف باقلا به عنوان میان وعده بسیار مفید است و میتواند جانشین موادی مانند چیپس و پفک باشد.