هرکس استعمال بنگ را کوچک شمارد کافراست
هرکس بنگ بخورد واستمعال کند ...دورترین فرد از رحمت خدا است ودورتر ازشرابخوار و رباخوار وزناکاراست
امام علی (علیه السلام) :خدا بهانه ی نادانی را نمی پذیرد .
بحار ج 68 ص189
خلق را پیغمبری نوح، باور نیست لیک دعوی یزدانی ، از گوساله باور می کنند
http://www.tebirani.blogfa.com/post/249
شکرهای فعلی دربازار بدلیل سفیدشدن با موادشیمیائی بیماری زاهستند
چقدرخوب یادگرفته ایم به جای خوراکی سالم دارو که موادشیمیائی وسرطانزا است بخوریم !!یکی ازنشانه های جامعه درحال گذارازسنتی به صنعتی همین است غرق شدن درموادشیمیائی !!
محمدحسین طریقت٬ سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میگوید مردم ایران حدود ۶۰ درصد هزینههای دارو و درمان را شخصا پرداخت میکنند و دیگر «قادر» به تامین این هزینهها نیستند.
طریقت به مهر گفته است: «سال قبل ۴۰ هزار میلیارد تومان در بخش دارو و درمان در کشور هزینه شد که ۲۵ هزار میلیارد تومان آن را مردم پرداخت کردند.»
وی هزینههای درمانی در ایران را «بسیار سرسام آور و زیاد» اعلام کرده و افزوده است: «این هزینهها با مشکلات مالی که در شرایط کنونی اقتصادی با آن مواجه هستیم٬ دیگر از سوی مردم قادر به تامین نیستند.»
سرپرست وزارت بهداشت هزینههای دارو و درمان در سال جاری را نیز «۵۰ هزار میلیارد تومان» اعلام کرده که «بیماران حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان آن را پرداخت کردهاند.»
کاکائوی خام غنی از ویتامین های لازم و ماده معدنی است که گیرنده های عصب بدن و فیتوکمیکال را که بر روحیه تاثیر مثبتی می گذارد، تقویت می کند.
کاکائوی پخته که در شکلات و شیرینی ها استفاده می شود اغلب ارزش غذایی خود را از دست می دهد.
با حرارت دیدن روغن و چربی ها دانه های کاکائو خاصیت خود را از دست می دهد.
http://www.food4u.blogfa.com/post-877.aspxمغزهای خام دارای چربی های سالم هستند که برای بدن لازم است.
مغزهای خام کلسترول مضر و خطر بروز لخته شدن خون را کاهش می دهد.
تفت دادن مغزها با درجه حرارت بالا باعث شکسته شدن چربی های آن به رادیکال های آزاد می شود.
این رادیکال ها مضر است و بیماری های قلبی عروقی را ایجاد می کنند.
بنابراین درجه حرارتی که مغزها را تفت می دهند بسیار مهم است.
آیا می دانستید مغزها بهترین منبع ویتامین E است؟
http://www.food 4u.blogfa.com/post-877.aspx
خوردن کلم بروکلی خام به شکستن آنزیم های موجود در دیواره های سلول های گیاهی کمک می کند. این آنزیم ها به کبد کمک می کند تا مواد سرطان زا را از بدن سم زدایی کند. پختن کلم بروکلی باعث غیرفعال شدن این آنزیم ها می شود. خوردن کلم بروکلی بخارپز تنها یک سوم ترکیبات ضدسرطانی بدن را تامین می کند. منبع: روزنامه خراسان