زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

آب یخ نخویم

شیخ بزرگوار ابن سینا در قانون فرماید:

یخ را در آب حل نکنید و نخورید که به اعصاب و مزاج سخت آسیب می‌رساند واگر در هنگام جوانی، طبیعت بدن با او دفاع کند، بالأخره پس از بالا آمدن سن،
آن یخ کار خودش را می‌کند و دست بردار نیست. و چون بخواهید آب سردبنوشید آب را در جوار یخ سرد کنید(*).

(هزار و یک نکته، علامه حسن زاده آملی – نکته 548)

* یعنی آب و یخ در تماس مستقیم نباشند.

هرچه را آرامش است اسلام می گوید نه بالعکس

زیارت قبر رسول الله وامام معصوم وامام زادگان وشهداء به انسان آرامش میدهد

آرامش درقرآن با واژه های تسکنوا - ثباتا - سکینه - مطمئنه بکاررفته است

درباره ازدواج 21روم می فرماید لتسکنوا الیها

درباره خواب ثباتا امده 

درباره شب لیسنکنوا فیه

درباره جعبه ای که آثار بزرگان درآن باشد سکینه آمده که ضریع ائمه هم بقعه ای است که اثار انها دران است

درداستان طالوت وجالوت درقرآن آیه 248بیان شده :

وقال لهم نبیهنم ان اینه ملکه آن یاتیکم التابوت فیه سکینه !!!

من ربکم ویقیه مما ترک آل موسی وآل هارون تحمله الملائکه ان فی ذلک لایه لکم ان کنتم مومنین

شیخ محسن قرائتی در نقد فرقه ضاله اسعماری وهابیه گفته اند چرامیگوئید مرد تمام شد ؟ قران میفرماید اثار موسی وهارون درجعبه ای باشد آرامش میدهد آیا آثار پیغمبر و معصومین دربقعه ای باشد باشد آرامش نمی دهد ؟!

برهمین منوال دوستان آثار پدرومادر وعزیزان خود را نگهداری نمائیم آرامش میدهد چو ن هرچه را آرامش است اسلام میگوید وآرامش درسلسله علل احکام است مثل عدل  و انصاف واخلاق

قبر پدر ومادر مثل قبر پیغمبر است ویومن بالله وبالوالدین احسانا

برای بهبود اعصاب باید ازپخته خواری کاسته شود


در دو ماهه نخست سال جاری ۱۰۴ هزار و ۲۰۰ نفر به دلیل صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند. این رقم در مقایسه به مدت مشابه سال قبل که تعداد مراجعین نزاع ۱۰۳ هزار و ۷۶۷ نفر بود، چهار دهم درصد بیشتر شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، در دو ماهه نخست امسال از کل مراجعین نزاع ۷۲ هزار و ۵۱۵ نفر مرد و ۳۱ هزار و ۶۸۵ نفر زن بودند.

در این مدت استان های تهران با ۱۷ هزار و ۹۸۹، خراسان رضوی با هشت هزار و ۳۳۸ و اصفهان با هفت هزار و ۲۷۶ بیشترین و استان های خراسان جنوبی با ۵۴۶، ایلام با ۷۵۸ و سمنان با ۸۸۴ کمترین آمار مراجعین نزاع را داشته‌اند.

یادآور می شود آمار مراجعین نزاع در سال گذشته ۶۰۷ هزار و ۳۴۹ نفر بوده که در مقایسه با سال قبل از آن ۱٫۶ درصد کاهش یافت.

بر اساس آمارهای موجود در سازمان پزشکی قانونی کشور به طور معمول آمار مراجعین نزاع در فصل تابستان بیش از سایر فصل‌های سال است به نحوی که در سه سال اخیر همواره تیر ماه بیشترین آمار نزاع را داشته است. آمار مراجعین نزاع در تیر ماه سال ۱۳۹۰، ۶۳ هزار و ۳۰۸ نفر، در سال ۱۳۹۱، ۶۳ هزار و ۵۴۸ و در سال ۱۳۹۲، ۶۵ هزار و ۱۶۸ نفر بوده است.

همچنین در ده سال گذشته به طور متوسط هر سال ۵۹۸ هزار و ۳۷۴ پرونده نزاع به پزشکی قانونی ارجاع شده است که سال ۱۳۸۹ با ۶۳۱ هزار و ۳۸۱ نفر بالاترین و سال ۱۳۸۶ با ۵۴۷ هزار و ۶۲۱ نفر کمترین میزان مراجعه را داشته است

خط فقر شهری ها 1میلیون و700هزارتومان شد


مرکز آمار ایران اعلام کرد: متوسط هزینه سالانه یک خانوار شهری ۲۱ میلیون تومان که این رقم ماهانه اندکی بیش از ۱٫۷میلیون تومان است.

نتایج بررسی متوسط هزینه یک خانوار شهری در سال ۹۲ که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافته است، متوسط هزینه خالص سالانه یک خانوار شهری ۲۰۶ میلیون و ۳۴ هزار ریال است که نسبت به رقم مشابه سال قبل ۲۵٫۴ درصد افزایش نشان می دهد.

همچنین از کل هزینه سالانه خانوار شهری ۵۴ میلیون و ۹۳۴ هزار ریال با سهم ۲۶٫۷درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۱۵۱ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال با سهم ۷۳٫۳ درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی است.

در بین هزینه های خوراکی و دخانی بیشترین سهم با ۲۱٫۹ درصد مربوط به هزینه گوشت و در بین هزینه های غیرخوراکی بیشترین سهم با ۴۵٫۲ درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۲۰۴ میلیون و ۴۱۰ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۲۲٫۲ درصد افزایش داشته است.

منابع تامین درآمد خانوار شهری نشان می دهد که ۲۵٫۹ درصد درآمد از مشاغل مزد و حقوق بگیر ی، ۱۶٫۶درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۵۳٫۵ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

متوسط کل هزینه خالص یک خاتنوار روستایی ۱۲۹ میلیون و ۶۱۰ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۱۹٫۸درصد افزایش نشان می دهد. از کل هزینه سالانه خانوار روستایی ۵۶ میلیون و ۱۰۳ هزار ریال با سهم ۴۳٫۳ درصد مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۷۳ میلیون و ۵۰۷ هزار ریال با سهم ۵۶٫۷ درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی بوده است.

در بین هزینه های خوراکی و دخانی بیشترین سهم با ۲۴٫۸ درصد مربوط به هزینه های آرد رشته، غلات،نان و فرآورده های آن و در بین هزینه های غیرخوراکی بیشترین سهم با ۲۷٫۷ درصد مربوط به مسکن بوده است.

متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی ۱۲۰ میلیون و ۹۵۵ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۱۹٫۴درصد افزایش داشته است.

منابع تامین درآمد خانوارهای روستایی نشان می دهد که ۲۷٫۴ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری ،۲۹٫۳درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۴۳٫۳ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار تامین شده است.

براساس نتایج طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار سال ۹۲ ضریب جینی در مناطق شهری ۰٫۳۵۱۳ و در مناطق روستایی ۰٫۳۲۴۳ و در کل کشور ۰٫۳۶۵۰ است.

به گزارش ایرنا، یادآور می شود، طرح یادشده بزودی در سایت مرکز آمار ایران قابل دسترسی می باشد

بسته غذائی دولت به خانواده های فقیر

اللهم اغن کل فقیر

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از آغاز توزیع بسته حمایت غذایی در ۴۸۰۰ فروشگاه زنجیره ای اعم از رفاه ، اتکا و روستایی در سراسر کشور خبر داد.

علی ربیعی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر با بیان اینکه این بسته های حمایتی در مرحله نخست میان مددجویان کمیته امداد امام خمینی ( ره ) و سازمان بهزیستی توزیع می شود هدف از اجرای این برنامه را مقابله با سوء تغذیه و فقر غذایی جامعه هدف دانست .

وی به مصوبه دولت در این خصوص اشاره کرد و گفت : بر اساس این مصوبه وظیفه شناسایی افراد و خانواده هایی که دچار سوء تغذیه هستند با وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی است .

ربیعی گفت : هم اکنون هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مشمول دریافت بسته حمایت غذایی هستند.

وی اعتبار پیش بینی شده برای تهیه بسته های حمایت غذایی را ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها اعلام کرد و افزود : امسال قرار است این بسته ها حداقل چهار بار در میان افراد نیازمند توزیع شود .

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با تاکید براینکه نخستین بسته حمایت غذایی طی مدت چهار ماه توزیع می شود از مشمولان دریافت این بسته ها خواست در این مدت با مراجعه به فروشگاههای زنجیره ای براساس احتیاجات خود مواد غذایی مورد نیاز را تهیه کنند.

وی گوشت ، تخم مرغ ، مرغ ، برنج ، روغن ، حبوبات ، ماکارونی ، رب و خرما را از موادی دانست که در بسته حمایت غذایی وجود دارد .

ربیعی با بیان اینکه به هر خانواده دونفره کارت اعتباری قابل شارژ به میزان ۶۰ هزار تومان تعلق می گیرد گفت : قابلیت این کارتها در این مرحله فقط خرید بسته های حمایت غذایی است .

وی افزود : بر اساس مصوبه هیئت وزیران با افزایش هر نفر ده هزار تومان تا سقف ۱۲۰ هزار تومان به خانواده های مشمول دریافت بسته حمایت غذایی پرداخت می شود .

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی توزیع شیر در مدارس را یکی دیگر از برنامه های دولت در این مرحله دانست و گفت : برای این مهم ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است .

وی نحوه اطلاع رسانی به کسانی را که مشمول دریافت بسته حمایت غذایی می شوند ارسال پیامک به تلفن همراه انان و مددکارانی که با آنان درارتباط هستند دانست و افزود : توزیع شیر و بسته حمایت غذایی چندروزیه که اغاز شده است و تا کنون ۲۰۰ هزار نفر این بسته ها را دریافت کرده اند.


سوء تغذیه


رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اعلام بهبود قابل توجه شاخص‌های سوء تغذیه در کشور، وضعیت کنونی سوء تغذیه در ایران را تشریح کرد.

دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح وضعیت کنونی سوء تغذیه در کشور گفت: اصولا “سوء تغذیه” در کودکان زیر پنج سال خود را نشان می‌دهد که البته مشکل تغذیه‌ای شایعی است. سوء تغذیه به صورت “کم وزنی”، “کوتاه قدی” و “لاغری” تعریف می‌شود.

وی با اشاره به آخرین مطالعه کشوری انجام شده MIDHS در سال ۱۳۸۹، گفت: نتایج این مطالعه کاهش قابل ملاحظه‌ای در روند سوء تغذیه کودکان در زمینه کم وزنی، لاغری و کوتاه قدی را نشان می‌دهد. به عنوان مثال بر اساس بررسی کشوری سال ۱۳۷۴ شاخص کوتاه قدی تغذیه‌ای در کودکان زیر پنج سال حدود ۲۰ درصد بود که این شاخص در بررسی سال ۱۳۸۹ به ۶٫۸ درصد کاهش یافته است. همچنین سوء تغذیه به لحاظ کم وزنی در این کودکان در سال ۱۳۷۴ حدود ۱۶٫۶ درصد بود که بر اساس مطالعه سال ۱۳۸۹ این رقم به ۴ درصد رسیده است؛ یعنی کاهش قابل ملاحظه بیش از ۵۰ درصدی در کم وزنی و کوتاه قدی کودکان زیر پنج سال کشور.

سوء تغذیه؛ مشکل تغذیه‌ای شایع در مناطق محروم

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در توضیح وضعیت سوء تغذیه در کشور به تفکیک استان‌ها، گفت: اگرچه در سطح کشوری کاهش قابل ملاحظه‌ای در وضعیت سوء تغذیه را شاهد هستیم اما شاخص‌های کوتاه قدی و کم وزنی در برخی استان‌ها و مناطق محروم کشور تقریبا دو برابر متوسط کشوری است. به عنوان مثال در استان سیستان و بلوچستان کوتاه قدی حدود ۲۱ درصد یعنی سه برابر متوسط کشوری، در کهگیلویه و بویراحمد این عدد ۱۲ درصد و در هرمزگان ۱۱ درصد است.

وی ادامه داد: به لحاظ کم وزنی هم همین طور. اگرچه متوسط کشوری کم وزنی کودکان زیر ۵ سال کشور ۴ درصد است اما این رقم در هرمزگان ۱۲ درصد و در سیستان و بلوچستان ۱۲٫۹ درصد است. بنابراین “سوء تغذیه” در کودکان زیر پنج سال مناطق محروم یکی از اولویت‌ها و مشکلات تغذیه‌ای شایع است که باید به آن پرداخته شود.

استان‌های ناامن غذایی کدامند؟

وی در این باره افزود: بنابراین همانطور که گفته شد، شیوع سوء تغذیه در این ۳ استان بالاست. در واقع این استان‌ها، استان‌هایی هستند که در مطالعات دیگر از جمله مطالعه “امنیت غذایی” به عنوان استان‌های ناامن غذایی مطرح هستند.

اجرای سند ملی تغذیه و امنیت غذایی به شرط همکاری بین بخشی

عبداللهی از تدوین “سند ملی تغذیه و امنیت غذایی” خبر داد و گفت: در این برنامه توجه خاصی به این استان‌های ناامن غذایی شده است. مداخلات و برنامه‌های خاصی در نظر گرفته شده که با درگیر کردن بخش‌های مربوطه در ذیل شورای سلامت استان و کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، کمیته‌ای شکل گیرد تا به این ترتیب وظایف تمام بخش‌ها در آن مشخص شود.

وی در این باره افزود: این برنامه تدوین شده است تا با حمایت استاندار و مشارکت و همکاری بخش‌های دیگر بتوان در این استان‌ها برای کاهش سوء تغذیه کودکان کار کرد چرا که “سوء‌تغذیه” یک مشکل بین‌بخشی است؛ بخش‌هایی که در زمینه پروژه‌های اشتغال زایی، درآمد زایی و کمک به افزایش درآمد مردم کار می‌کنند نیز باید درگیر این موضوع شوند زیرا “سوءتغذیه” به دلیل عدم دسترسی اقتصادی خانوار در زمینه تامین غذاست.

وی افزود: طراحی و اجرای برنامه‌ها و مداخلات در جهت کاهش سوء تغذیه کودکان معمولا سه تا پنج سال زمان می‌طلبد تا بتوان نتیجه آن‌ها را مشاهده کرد. بر همین اساس بررسی‌های کشوری‌مان نیز در مقاطع پنج ساله انجام شده است. اجرای سند ملی تغذیه و امنیت غذایی در سال جاری جزو اولویت‌های دفتر بهبود تغذیه و معاونت بهداشت است. در صورت آغاز اجرای آن در سال جاری، حداقل یک یا دو سال باید کار شود تا بتوان نتیجه آن را در وضعیت کم وزنی و کوتاه قدی کودکان مشاهده کرد چرا که بهبود شاخص‌های تغذیه‌ای نیازمند زمان است.

سوء تغذیه‌ای به نام “چاقی” در کودکان ایرانی

وی در عین حال نسبت به افزایش دو برابری شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان کشور هشدار داد و گفت: طی یک دهه گذشته چاقی و اضافه وزن نیز افزایش یافته؛ به طوری که شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان دو برابر شده است. این به آن معناست که همزمان با مشکل کم وزنی کودکان در مناطق محروم، با اضافه وزن و چاقی کودکان بویژه در مناطق برخوردار مواجه هستیم.

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اضافه وزن و چاقی دوران کودکی را از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی – عروقی، سرطان‌ها، چربی و فشار خون بالا عنوان کرد و افزود: بنابراین اگر قرار است در زمینه کاهش بیماری‌های غیرواگیر در کشور کار کنیم باید برای آن از دوره کودکی و حتی دوره بارداری مادر برنامه داشته باشیم تا نوزادان با وزن مطلوب به دنیا بیایند

اوتیسم

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه طرح غربالگری بیماری اوتیسم در کشور در حال اجراست، گفت:‌ با توجه به افزایش آمار مبتلایان به اوتیسم، علاوه بر تقاضای نگه‌داری از آنها در مراکز روزانه، با تقاضا برای مراکز شبانه‌روزی نگه‌داری از مبتلایان به اوتیسم روبرو شده‌ایم که بی‌سابقه است.

یحیی سخنگویی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز اجرای طرح غربالگری بیماری اوتیسم اظهار کرد: غربالگری برای کودکان دو تا پنج سال در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش از آغاز غربالگری، آموزش کشوری برای تمام افراد متخصص انجام و کتب آموزشی مربوط در اختیار تیم‌های غربالگری قرار داده شده بود.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مبتلایان به اوتیسم و موارد مشکوک شناسایی شده‌اند گفت: متاسفانه تعداد کودکان شناسایی شده بالاتر از میانگین جهانی است؛ قبلا این آمار بسیار کم بود و به چشم نمی‌آمد، البته هنوز تمامی اطلاعات برای ارائه آمار نهایی جمع‌آوری نشده‌اند.

سخنگویی ادامه داد: با توجه به افزایش آمار مبتلایان به اوتیسم، علاوه بر تقاضای نگه‌داری از آنها در مراکز روزانه، با تقاضا برای مراکز شبانه‌روزی نگه‌داری از مبتلایان به اوتیسم روبرو شده‌ایم که بی‌سابقه است. علت ین امر آن است که برخی خانواده‌ها از توان نگه‌داری فرزندانشان عاجز شده‌اند.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح غربالگری اوتیسم شناسایی و ارائه بموقع خدمات توانبخشی است تا بتوانند وارد مدارس عادی شوند، اظهار کرد: تشخیص دیرهنگام منجر به عقب ماندگی ذهنی و حضور آنها در مدارس استثنایی خواهد شد.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر متقاضی ۳۲ مرکز روزانه برای نگه‌داری از مبتلایان به اوتیسم هستیم، افزود: با توجه به نیازهای کشور برای مراکز شبانه‌روزی مدتی پیش نخستین مرکز شبانه‌روزی در استان خراسان رضوی دایر شد

کمبود ویتامین ب9 بدن مردان وکمبود ب 12بدن زنان سبب معلولیت جنین می گردد قبل بارداری ازمایش کلی واین دو را بدهندرفع کنند


معاون توانبخشی بهزیستی کشور از ارائه خدمات پرستاری در منزل برای ۱۲ هزار معلول ضایع نخاعی تا سه ماه آینده خبر داد و گفت: اکنون تعداد افراد تحت پوشش ما در این خصوص ۹ هزار نفر است.

به گزارش ایسنا، دکتر یحیی سنخگویی در نخستین کنگره ملی توانبخشی مبتنی بر خانواده که از صبح امروز در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد، با بیان اینکه اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر خانواده در حال حاضر به خوبی پیش می‌رود، گفت: در گذشته توانبخشی مبتنی بر مراکز را آغاز کرده بودیم که در آن زمان نیاز جامعه بود زیرا خانواده‌ها توان نگهداری از فرزندان معلول خود را نداشتند و با مشکلات دیگری نظیر معلولان مجهول‌الهویه و… روبه‌رو بودیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۹۰ هزار معلول در ۱۸۰۰ مرکز روزانه و شبانه ما خدمت دریافت می‌کنند. نیاز به این تغییر رویکرد در جامعه احساس می‌شد، زیرا تغییر قیمت تجهیزات و قیمت تمام شده ارائه خدمات، در نگهداری معلولان در مراکز اثر گذاشته بود.

معاون توانبخشی بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ درصد افراد کشور را افراد معلول تشکیل می‌دهند، گفت: با بودجه فعلی نمی‌توانستیم پاسخگوی این قشر باشیم. در همین راستا تدابیری را در نظر گرفته بودیم که تغییر رویکرد از توانبخشی مبتنی بر مراکز به توانبخشی مبتنی بر خانواده از جمله آنها بود.

سخنگویی افزود: براین اساس عده‌ای که آموزش دیده بودند، روانه منازل شده و به معلولان خدمت ارائه می‌کردند؛ البته بسیاری از اعضای خانواده‌های معلولان نیز پس از دریافت آموزش‌های لازم در زمره گروه مراقبت‌کنندگان ما قرار گرفتند. در واقع می‌توان گفت اصلاح ساختار با توجه به شرایط موجود اجتناب‌ناپذیر بود.

معاون توانبخشی بهزیستی کشور با بیان اینکه خیل عظیمی از معلولان نیازمند خدمات بهزیستی هستند، گفت: در قالب طرح توانبخشی مبتنی بر خانواده، ۴۷۰۰ معلول تحت پوشش ما هستند، برای ۱۸۰۰ نفر کارآفرینی کردیم و این رقم را امسال به ۹ هزار نفر تحت پوشش ارتقا خواهیم داد.

وی ادامه داد: هزینه نگهداری از معلولان در منزل یک سوم هزینه نگهداری آنها در مراکز است. مدت زمان اجرای این طرح نیز طبق تعاریف جهانی بهداشت شش ماه در نظر گرفته شده که اگر نیاز باشد، آن را افزایش می‌دهیم.

ارائه خدمات پرستاری در منزل برای ۱۲ هزار معلول ضایع نخاعی

سخنگویی ضمن اعلام اینکه در رویکرد جدید تغییراتی در نحوه شناسایی افراد معلول نیز به وجود آمده است، گفت: امسال ۱۳ هزار معلول ضایعه نخاعی شناسایی شده داریم که ۹ هزار نفر از آنها در سه ماهه اول امسال تحت پوشش قرار گرفتند و قصد داریم تا سه ماه آینده این رقم را به ۱۲ هزار نفر افزایش دهیم. براین اساس ۱۲ هزار معلول ضایع نخاعی تا سه ماه آینده خدمات پرستاری ما را دریافت خواهند کرد.

معاون توانبخشی بهزیستی کشور به منابع مالی مورد نیاز برای تأمین تجهیزات توانبخشی نیز اشاره و عنوان کرد: دو سال گذشته ۷٫۵ میلیارد تومان بودجه ما بود که ۱۰ هزار ویلچر در آن سال خریداری شد. بودجه بهزیستی در سال گذشته برای تأمین تجهیزات به ۱۷٫۵ میلیارد تومان رسید که اکنون به ۳۵ میلیارد تومان ارتقا یافته است و برای نخستین بار در کشور یک‌سوم از این بودجه، به میان مراکز استان‌ها توزیع شده تا بتوانند تجهیزات با کیفیت خریداری کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مسیر پیشگیری از معلولیت‌ها در جامعه عوض شده، و آمار ابتلا اوتیسم در جامعه بیداد می‌کند، اظهار کرد: ما غربال‌گری اوتیسم را چند ماه پیش آغاز کردیم که در حال حاضر انجام آن در استان‌ها به اتمام رسیده و قصد داریم برای پیشگیری و درمان کودکان ۲ تا ۵ ساله مبتلا به اوتیسم ورود جدی پیدا کنیم تا بتوانیم آنها را وارد مدرسه عادی کرده و از عقب‌ماندگی‌شان جلوگیری کنیم

4000پزشک ازرئیس جمهور ایت الله دکترحسین روحانی خواستند سرطان را مهارکند

سلول سرطانی به سلول های فداکار بدن گفته می شود که حین ورود سموم به مغز مانع ورود انها به مغزشده و سم را درخود نگه میدارند ماباید سموم را با زنده خواری ازداخل سلول ها بیرون بریزیم
---------------------

بیش از چهار هزار متخصص برجسته ‏پزشکی کشور از رییس جمهوری درخصوص مهار سونامی ‏سرطان ناشی از مصرف بی رویه قلیان ‏درخواست کمک کردند.

به گزارش عصر ایران، در این نامه آمده است: وضعیت اسف بار استعمال قلیان در محافل خصوصی، قهوه خانه ها، رستوران ها معضلی است که رفع آن عزمی ملی و ‏حرکتی ‏جهادی را می طلبد.

متن کامل نامه به شرح ذیر است:‏

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی

رییس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و تحیت

احتراما چنانچه استحضار دارید سرعت رشد ابتلا به سرطان در کشور به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و کشور ما ‏بالاترین ‏روند رشد ابتلا به سرطان را در ‏دنیا داراست، ۳۰ تا ۳۵ درصد علت سرطان ها به عوامل خطری باز می گردد که ‏علت اصلی آن ‏دخانیات است و ۳۰ درصد مرگ های ناشی از سرطان مستقیما با ‏دخانیات در ارتباط است.

هر چند مبارزه ‏با دخانیات به یک ‏خواست جهانی بدل گشته و حتی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات در کشور تصویب و ‏ابلاغ ‏شده است، اما متاسفانه ‏گام های عملی و متقنی که توانسته باشد مانعی بر توسعه مصرف سیگار و قلیان درکشور ‏بویژه در بین جوانان باشد، هنوز مورد ‏انتظار خیر ‏خواهان عرصه سلامت کشور است، قلیان تفریحی است که هر روز ‏فاصله جوانان را با مرگ و نیستی کمتر می کند و ‏آنان را به ورطه فلاکت می کشاند.

براساس ‏گزارش سازمان جهانی ‏بهداشت، سالانه پنج میلیون نفر به دلیل مصرف قلیان می ‏میرند و آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت نیز ‏گویای آن است که ‏‏۱۵ درصد جوانان ۱۳ تا ۱۵ سال در کشور مصرف ‏کننده قلیان هستند و سالانه در مجموع ۳۵ هزار ‏تن تنباکو در کشور دود می شود.

هر چند این تحفه ‏استعماری در طول تاریخ ‏در زندگی اجتماعی ایرانیان ریشه دوانیده ‏است و لیکن امروزه توسعه این ناهنجاری با توجه به مضرات فوق العاده ای که برای ‏سلامت ‏آحاد جامعه ایجاد نموده است، ‏به عنوان یک معضل اجتماعی شناخته می شود و می توان گفت قلیان دروازه ورود ‏نوجوانان به مصرف سایر مواد دخانی ‏است و ‏شیوع مصرف قلیان در بین حدود ۳۷ درصد از نوجوانان و جوانان کشور، خطری ‏جدی برای سلامت این نسل ‏است.‏

هر چند مصرف سیگار ساده تر و شیوع آن بیشتر از قلیان است اما میزان منوکسید کربن وارد شده به بدن انسان در اثر ‏استعمال ‏قلیان شش برابر سیگار و میزان ‏عامل سرطانی قلیان ۴۶ برابر بیشتر از سیگار است.

میزان دیگر عوامل سرطانی ‏مانند «‏آرسنیک» در قلیان چهار برابر سیگار و «سرب» در قلیان ۲۰۲ برابر ‏سیگار است و تجارت انواع تنباکوها با ‏رنگ و بوی مختلف از ‏اسانس های گوناگون از یک طرف و فروش و نمایش انواع قلیان های داخلی و خارجی از کیفی ‏تا ‏جیبی از طرف دیگر سبب ‏گردیده است که آثار زیانبار این عامل دخانی دوصد چندان گردد.

بیماریهای عفونی واگیردار ‏‏(در اثر استفاده مشترک از شیلنگ ‏قلیان) ‏و افزودن الکل یا داروهای روانگردان به تنبا کوی قلیان، افزایش شدید نیکوتین ‏پلاسما و ضربان قلب و خطر ابتلا به سرطان ‏دهان، مثانه و ابتلا به آسم، حساسیت ‏آلرژیک و سل ریوی از دیگر ره ‏آوردهای این تحفه استعماری است.‏

جناب آقای رییس جمهور

در شرایطی که مصرف سالانه ۶۰ میلیارد نخ سیگار در کشور، سلامت و اقتصاد جامعه را به یغما می برد ‏و علی رغم تمامی ‏مصائبی که ‏این عامل دخانی ایجاد نموده است، بحث استعمال قلیان و رواج آن در بین دختران و پسران جوان ‏نقل محافل ‏و رسانه های گوناگون است و مدیران دو سازمان ‏متولی وزارت بهداشت و نیروی انتظامی نسبت به عواقب شکل ‏گیری ‏آمارهایی درباره استعمال دخانیات بویژه قلیان در میان این قشر از جامعه هشدارمی دهند اما ‏پاسخ مناسبی در این ‏خصوص ‏دریافت نمی شود.‏

وضعیت اسف بار استعمال قلیان در محافل خصوصی، قهوه خانه ها، رستوران ها معضلی است که رفع آن عزمی ملی و ‏حرکتی ‏جهادی را می طلبد و نیاز است تا ‏جنابعالی به عنوان رییس جمهور، شخصا میدان داری این حرکت جهادی را بر ‏عهده بگیرید و با ‏ایجاد جنبش ملی مبارزه با قلیان زمینه را برای پیشگیری از ‏نابودی نسل جوان این کشور فراهم نموده تا ‏شرمنده نسل آینده ‏نشویم.‏

اینجانبان، استادان، اعضای هیات علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های علوم پزشکی و متخصصین آمار ، پیشگیری و درمان ‏سرطان ‏ضمن ابراز نگرانی از گسترش ‏مصرف قلیان در کشور، خواستار و پیگیر اجرای کامل قانون جامع کنترل و مبارزه ‏ملی با دخانیات ‏مصوب سال ۱۳۸۵ و آئین نامه اجرایی آن مصوب سال ۱۳۸۶ ‏بوده که در آن ممنوعیت عرضه قلیان در ‏اماکن عمومی از جمله ‏قهوه خانه ها با صراحت مورد تاکید قرار گرفته است و اجرای قانون و آیین نامه اجرائی آن را ‏ضامن ‏حفظ سلامت آحاد جامعه ‏بویژه جوانان و آینده سازان این کشور می دانیم.

اکنون که تحقق عدالت و ارتقای سلامت به ‏عنوان یکی از دغدغه های قابل ‏تقدیر ‏دولت تدبیر و امید در تابلوی تحول در نظام سلامت نمایان گردیده است، می طلبد ‏با توجه جدی به اصل تقدم پیشگیری ‏بر درمان با مبارزه ملی علیه قلیان و ‏بنگاه های عرضه کننده آن، زمینه را برای ‏اجرای کامل سیاست های سلامت ابلاغی از ‏سوی مقام معظم رهبری(دامه برکاته) فراهم آورید.‏

-------------------------

متن نامه بیش از چهار هزار متخصص برجسته پزشکی به رئیس جمهور روحانی


احتراما چنانچه استحضار دارید سرعت رشد ابتلا به سرطان در کشور به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و کشور ما ‏بالاترین ‏روند رشد ابتلا به سرطان را در ‏دنیا دارا است، 30 تا 35 درصد علت سرطان ها به عوامل خطری باز می گردد که ‏علت اصلی آن ‏دخانیات است و 30 درصد مرگ های ناشی از سرطان مستقیما با ‏دخانیات در ارتباط است.

هر چند مبارزه ‏با دخانیات به یک ‏خواست جهانی بدل گشته و حتی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات در کشور تصویب و ‏ابلاغ ‏شده است، اما متاسفانه ‏گام های عملی و متقنی که توانسته باشد مانعی بر توسعه مصرف سیگار و قلیان درکشور ‏بویژه در بین جوانان باشد، هنوز مورد ‏انتظار خیر ‏خواهان عرصه سلامت کشور است، قلیان تفریحی است که هر روز ‏فاصله جوانان را با مرگ و نیستی کمتر می کند و ‏آنان را به ورطه فلاکت می کشاند.

 

براساس ‏گزارش سازمان جهانی ‏بهداشت، سالانه پنج میلیون نفر به دلیل مصرف قلیان می ‏میرند و آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت نیز ‏گویای آن است که ‏‏15 درصد جوانان 13 تا 15 سال در کشور مصرف ‏کننده قلیان هستند و سالانه در مجموع 35 هزار ‏تن تنباکو در کشور دود می شود.

هر چند این تحفه ‏استعماری در طول تاریخ ‏در زندگی اجتماعی ایرانیان ریشه دوانیده ‏است و لیکن امروزه توسعه این ناهنجاری با توجه به مضرات فوق العاده ای که برای ‏سلامت ‏آحاد جامعه ایجاد نموده است، ‏به عنوان یک معضل اجتماعی شناخته می شود و می توان گفت قلیان دروازه ورود ‏نوجوانان به مصرف سایر مواد دخانی ‏است و ‏شیوع مصرف قلیان در بین حدود 37 درصد از نوجوانان و جوانان کشور، خطری ‏جدی برای سلامت این نسل ‏است.‏

هر چند مصرف سیگار ساده تر و شیوع آن بیشتر از قلیان است اما میزان منوکسید کربن وارد شده به بدن انسان در اثر ‏استعمال ‏قلیان شش برابر سیگار و میزان ‏عامل سرطانی قلیان 46 برابر بیشتر از سیگار است.

میزان دیگر عوامل سرطانی ‏مانند «‏آرسنیک» در قلیان چهار برابر سیگار و «سرب» در قلیان 202 برابر ‏سیگار است و تجارت انواع تنباکوها با ‏رنگ و بوی مختلف از ‏اسانس های گوناگون از یک طرف و فروش و نمایش انواع قلیان های داخلی و خارجی از کیفی ‏تا ‏جیبی از طرف دیگر سبب ‏گردیده است که آثار زیانبار این عامل دخانی دوصد چندان گردد.

بیماریهای عفونی واگیردار ‏‏(در اثر استفاده مشترک از شیلنگ ‏قلیان) ‏و افزودن الکل یا داروهای روانگردان به تنبا کوی قلیان، افزایش شدید نیکوتین ‏پلاسما و ضربان قلب و خطر ابتلا به سرطان ‏دهان، مثانه و ابتلا به آسم، حساسیت ‏آلرژیک و سل ریوی از دیگر ره ‏آوردهای این تحفه استعماری است.‏

 

جناب آقای رییس جمهور

در شرایطی که مصرف سالانه 60 میلیارد نخ سیگار در کشور، سلامت و اقتصاد جامعه را به یغما می برد ‏و علی رغم تمامی ‏مصائبی که ‏این عامل دخانی ایجاد نموده است، بحث استعمال قلیان و رواج آن در بین دختران و پسران جوان ‏نقل محافل ‏و رسانه های گوناگون است و مدیران دو سازمان ‏متولی وزارت بهداشت و نیروی انتظامی نسبت به عواقب شکل ‏گیری ‏آمارهایی درباره استعمال دخانیات بویژه قلیان در میان این قشر از جامعه هشدارمی دهند اما ‏پاسخ مناسبی در این ‏خصوص ‏دریافت نمی شود.‏

وضعیت اسف بار استعمال قلیان در محافل خصوصی، قهوه خانه ها، رستوران ها معضلی است که رفع آن عزمی ملی و ‏حرکتی ‏جهادی را می طلبد و نیاز است تا ‏جنابعالی به عنوان رییس جمهور، شخصا میدان داری این حرکت جهادی را بر ‏عهده بگیرید و با ‏ایجاد جنبش ملی مبارزه با قلیان زمینه را برای پیشگیری از ‏نابودی نسل جوان این کشور فراهم نموده تا ‏شرمنده نسل آینده ‏نشویم.‏

اینجانبان، استادان، اعضای هیات علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های علوم پزشکی و متخصصین آمار ، پیشگیری و درمان ‏سرطان ‏ضمن ابراز نگرانی از گسترش ‏مصرف قلیان در کشور، خواستار و پیگیر اجرای کامل قانون جامع کنترل و مبارزه ‏ملی با دخانیات ‏مصوب سال 1385 و آئین نامه اجرایی آن مصوب سال 1386 ‏بوده که در آن ممنوعیت عرضه قلیان در ‏اماکن عمومی از جمله ‏قهوه خانه ها با صراحت مورد تاکید قرار گرفته است و اجرای قانون و آیین نامه اجرائی آن را ‏ضامن ‏حفظ سلامت آحاد جامعه ‏بویژه جوانان و آینده سازان این کشور می دانیم.

اکنون که تحقق عدالت و ارتقای سلامت به ‏عنوان یکی از دغدغه های قابل ‏تقدیر ‏دولت تدبیر و امید در تابلوی تحول در نظام سلامت نمایان گردیده است، می طلبد ‏با توجه جدی به اصل تقدم پیشگیری ‏بر درمان با مبارزه ملی علیه قلیان و ‏بنگاه های عرضه کننده آن، زمینه را برای ‏اجرای کامل سیاست های سلامت ابلاغی از ‏سوی مقام معظم رهبری(دامه برکاته) فراهم آورید.‏

 

براساس ‏گزارش سازمان جهانی ‏بهداشت، سالانه پنج میلیون نفر به دلیل مصرف قلیان می ‏میرند و آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت نیز ‏گویای آن است که ‏‏15 درصد جوانان 13 تا 15 سال در کشور مصرف ‏کننده قلیان هستند و سالانه در مجموع 35 هزار ‏تن تنباکو در کشور دود می شود.

منبع

http://www.asriran.com/fa/news/342221


مصرف بالای خانم های ایرانی ازمواد شیمیائی برای آرایش وزیبائی

ایران بالاترین رتبه رشد ابتلا به سرطان را دارد سلول سرطان به سلول هائی گفته میشود که راه ورود سم به مغز را می بندند ودرخود نگه میدارند استفاده زیاد ازموادشیمیائی نشانه ورود سم به بدن است که ابتلا به سرطان را در پی دارد 

مصرف لوازم آرایش در ایران، سه‌برابر فرانسوی‌ها

ایران هفتمین بازار لوازم آرایش در دنیا و دومین بازار خاورمیانه است. مقام نخست مصرف در این منطقه، متعلق به عربستان سعودی است. در حالی که به طور متوسط زنان فرانسوی یک ریمل را طی سه ماه مصرف می‌کنند، ایرانیان آن را یک ماهه به مصرف می‌رسانند. این بازار پررونق، شرکت‌های بزرگ دنیا را سخت به طمع انداخته است.

 

خبرگزاری فرانسه در گزارشی در بارۀ لوازم آرایش در ایران، ظرفیت بالقوۀ این بازار را بسیار بالا می‌داند. این گزارش گوشزد می‌کند که چون «محدودیت‌های اسلامی» فقط به صورت و دستان زنان اجازۀ عیان شدن می‌دهد، در نتیجه لوازم آرایش صورت و دست – ناخن مصنوعی و لاک- در ایران فروش زیادی دارد.

 

یک طراح جوان مد به اسم تینا زرین‌نام می‌گوید: «زن‌ها به محض این که صبح از خواب بیدار می‌شوند، آرایش می‌کنند». او می‌افزاید که آرایش آنان باید طوری باشد که حتماً دیده شود. پگاه گشایشی- مدیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای “سفیر”، یادآوری می‌کند که لوازم آرایش و عطر در اسلام ممنوع نیست.

 

٣٨ میلیون زن ایرانی، دومین بازار لوازم آرایش خاورمیانه و هفتمین بازار جهانی را تشکیل می‌دهند. رتبۀ اول در خاورمیانه از نظر حجم مالی بازار، متعلق به عربستان سعودی است.

 

به طور میانگین، زنان ایرانی یک ریمل را در یک ماه مصرف می‌کنند و زنان فرانسوی در عرض سه ماه. مارک فرانسوی “لانکوم”، به تازگی موفق شد بعد از چند دهه غیبت، با تبلیغات نسبتاً گسترده به بازار ایران باز گردد. حدود چهارصد نفر از شخصیت‌های بانفوذ محافل تجاری و هنری ایران اخیراً به میهمانی “لانکوم” در تهران دعوت شده بودند. این شرکت لوکس فرانسوی تلاش فراوان کرده تا آگهی‌های خود را با معیارهای اسلامی تطبیق دهد.

 

“لانکوم”، یکی از شرکت‌های متعلق به گروه “اورئال” فرانسه است که خود نخستین شرکت لوازم آرایش جهان محسوب می‌شود. محصولات یکی دیگر از شرکت‌های متعلق به اورئال- بخش “زیبایی” ایو سن‌لوران، نیز در ایران به فروش می‌رسد. یکی از نمایندگان شرکت “لانکوم” به خبرگزاری فرانسه گفته است که بازار ایران در حال گسترش سریع است و مجموعاً در مقیاس چندصد میلیون دلار قرار می‌گیرد.

 

به نظر اهل فن، این بازار همچنان امکان رشد بسیار زیاد دارد. پگاه گشایشی می‌گوید: «مردها هم کم‌کم برای جوان ماندن به مصرف لوازم زیبایی روی می‌آورند». خانم ویستا باور- بنیانگذار شرکت آرایشی “کاپریس”، معتقد است که هنوز برای گسترش محصولات لوکس، متوسط و رده پایین فضای زیادی هست. به گفتۀ او اگر گشایشی در وضعیت کشور به وجود آید، این بازار باز هم توسعه خواهد یافت. خبرگزاری فرانسه می‌نویسد که مصرف زیاد این نوع محصولات در عین حال فرار از مشکلات و تنگناه