زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

کدام نوع سوپ درمانگر است !!؟سوپ با مرغ خانگی با فلفل

 درمانی باگوشت مرغ خانگی وفلفل سبزوسیاه وقرمز

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم (یامن اسمه دواء)

نویسنده : زهرا غفاری- روزنامه مردم سالاری 13اسفند87

سرماخوردگی را چگونه درمان کنیم 

با فرا رسیدن فصل سرما در اکثر منازل با یک یا دو بیمار سرما خورده[افزایش اسیدیاگلبول سفیددربرابربازیاگلبول قرمز] و کلی دارو مواجه می شویم ... البته از زمان های دور درمان بیماری های تنفسی و سرماخوردگی و آنفلوآنزا با داروهای قدیمی که توسط مادربزرگ های مهربان سینه به سینه[ازحکمای طب اسلامی] به ما منتقل شده به طور واضح و روشن با درمان های جدید[طب آلوپاتیک] برابری می کند و این نکته پر رمز و راز را دکتر ایروین زیمنت دکتر داروساز در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس دریافته. مطالعات دکتر زیمنت در مورد اصول طب اولیه و سنتی[طب اسلامی] او را به این کشف مهم راهنمایی کرده و او اعلام می کند که داروها و خوراکی هایی که قرن هاست برای مقابله با بیماری های تنفسی به کار می روند به طور جدی مشابه با داروهایی است که اکنون به طور وفور مورد استفاده مردم قرار می گیرد و عملکرد این داروها به مانند داروهای شیمیایی باعث رقیق شدن و حرکت آسان  ترشحات ریه می شود بنابراین راه های هوایی را مسدود نمی کنند و در نتیجه به طور طبیعی یا با سرفه کردن ترشحات خارج می شوند. چنین خوراکی ها و داروهایی «موکوکینتیک» نامیده می شوند که مواد موثری در ترشح مخاطی هستند و شامل رقیق کننده ها و خلطآورها می شوند. در حال حاضر خوراکی اصلی و موثر برای درمان بیماری های تنفسی فلفل هندی [گرم وخشگ]و بقیه خوراکی های تند[گرم وخشگ] هستند حتی بقراط هم سرکه[گرم] و فلفل را برای از بین بردن عفونت های تنفسی تجویز کرده. و اما چگونگی اثر خوراکی های تند در درمان بیماری های تنفسی و اثر شبه دارویی این خوراکی ها; دکتر زیمنت در مقالات خود ارائه می کند که کپسای سین ماده ای است که در فلفل موجود است و باعث سوزش دهان می شود و چند شباهت شیمیایی با داروی گایفنوزین دارد. گایفنوزین نوعی خلطآور است که در ترکیب حدود 75 نوع شربت سرفه و داروهای سرماخوردگی و خلط آور موجود است و در نسخه های پزشکان یافت می شود. مثل روبیتوسین، ویکس با فرمول 44D و سودافه. و اما آلین ماده ای است که موجب رنگ و بوی سیر می شود و بعد از مصرف در بدن تبدیل می شود به ماده ای که مشابه باراس - کربوکسی متیل سیستئین است و در دوران قدیم در اروپا به عنوان دارو برای بیماران ریوی استفاده می شد چرا که ترشح از مخاط ها را آسان می نماید و اما ماده شیمیایی فعال در ریشه خردل[گرم وخشگ] که از خانواده خردلیان است ایزوتیوسیانات یا روغن خردل است که انتهای عصب های بویایی را تحریک می کند و باعث اشک و ترشح بزاق می شود و اما دکتر زیمنت بر این نکته تاکید فراوان دارد که اکثر داروهای موجود برای سرماخوردگی و سرفه و برونشیت تاثیری مشابه با فلفل دارند البته ایشان معتقدند که تاثیر فلفل حتی بیشتر از داروهای مزبور است و 90 درصد مردم می توانند از خوراکی های تند مصرف کنند و بهره ببرند. 

 

 دکتر زیمنت معتقد است که بهترین خوراکی هایی که موجب ترشح ماده مخاطی می گردد خوراکی های تند و ادویه دار مثل خردل، سیر[گرم وخشگ] و فلفل تند هستند که از زمان های قدیم مطلوب ترین خوراکی ها برای درمان بیماری های ریوی و تنفسی بوده اند اگرچه ماده فعال کننده این خوراکی ها چند عملکرد مختلف دارد. دکتر زیمنت معتقد است همه آنها به طور مشترک باعث ترشح مایعات در راه های هوایی می شوند که ماده مخاطی را فعال می کنند و باعث حرکت راحت تر آن می شوند. هنگامی که ماده تند به دهان و گلو و معده می رسد به گیرنده های عصبی که پیام ها را به مغز ارسال می کنند برخورد می کند این گیرنده ها به نوبه خود عصب واگ (عصب واگ دهمین زوج عصب مغزی و مهمترین بخش اعصاب پاراسمپاتیک است) را که نظارت کننده غدد مترشحه است فعال می کنند و باعث آزادشدن و باز شدن راه های هوایی می شود. غده ها بلا فاصله موجی از مایعات را آزاد می کنند که باعث آب ریزش از چشم و بینی می شود هر کس تاکنون حتی مقدار کمی فلفل تند خورده باشد این حالت را تجربه کرده است. دکتر زیمنت می گوید باز کردن گرفتگی راه های هوایی شست وشوی سینوس ها با آب زیاد و در نتیجه بیرون کردن مواد محرک از راه های هوایی از ویژگی های دارویی مشترک همه خوراکی های تند و تیز است. دکتر زیمنت خوراکی های تند را برای هر وضعیتی که در آن ترشحات راه های هوایی کمتر از حالت طبیعی است مثل سینوزیت، سرماخوردگی و بسته شدن  راه های هوایی آسم، تب یونجه آمفیزم و برونشیت مزمن تجویز می کند. همچنین تاکید می کند که افرادی که معمولا از برونشیت مزمن آمفیزم رنج می برند به طور مرتب و دست کم سه بار در هفته خوراکی های تند مصرف کنند تا از تنفس بهتری لذت ببرند و به درمان دارویی کمتری احتیاج پیدا خواهند کرد. او در تحقیق خود اعلام کرد که افراد سیگاری که بیشتر از غذاهای تند و ادویه دار استفاده می کنند کمتر به برونشیت مزمن دچار می شوند. سیگار علت اولیه برونشیت مزمن است. بهترین غذا برای درمان سرماخوردگی [عسل وسیروغذاهای گرم وخشگ است] 

سوپ جوجه[جوجه نیزگرم وتراست اگرطبیعی نه هورمون داروزیرنورچراغ بیدارنگه داشته شده مؤثر]می باشد وعلت آن این است بنا بر سند معتبر در مورد خواص سوپ جوجه توسط پزشک صاحب نام قرن 12 موسی میمندی به دست آمده است. وقتی سلطان صلاح الدین رهبر نظامی و قدرتمند مسلمانان از میمندی طبیب خواست که پسرش را که به آسم مبتلا بود درمان کند میمندی سوپ جوجه را برای او تجویز کرد. بنا به گفته دکتر زیمنت مهم نیست که از مرغ پیر و چاقی برای تهیه سوپ جوجه استفاده شود و در آن سیر هم نباشد، زیرا حتی در این سوپ خواص دارویی زیادی موجود است. دکتر زیمنت می گوید: «جوجه مثل سایر خوراکی های دارای پروتئین دارای آمینواسید طبیعی به نام سیستئین است که با پخته شدن از گوشت مرغ خارج می شود. سیستئین دارای قدرت شیمیایی خارق العاده است شبیه داروی استیل سیستئین عمل می کند و پزشکان این دارو را برای بیماران مبتلا به برونشیت و عفونت های تنفسی تجویز می کنند.» او خاطر نشان می کند که این ماده از پر و پوست مرغ به دست می آید از لحاظ داروشناسی استیل سیستئین مثل سایر خلط آورها باعث آزاد شدن خلط از ریه ها و خروج راحت تر آنها می شود.
دکتر ماروین سکنر متخصص بیماری های ریوی در مرکز پزشکی مدنت سینای در میامی آمریکا با این نظر دکتر زیمنت کاملا موافق است و می گوید ماده خوشبویی در سوپ جوجه وجود دارد که باعث پاکیزگی راه های هوایی می شود. دکتر سکنر نویسنده پژوهشی معروف در مورد سوپ جوجه است که در سال 1978 در ژورنال معتبر پزشکی به چاپ رسید از آنجا که دکتر سکنر شک داشت «جویش پنی سیلین» توانایی از بین بردن علایم سرماخوردگی را حتی بهتر از آب گرم داشته باشد بنابراین آزمایشی انجام داد او به 15  مرد و زن سالم سوپ جوجه داغ، آب داغ یا آب سرد داد او در افراد مورد آزمایش میزان معکوس هوایی را که از راه های هوایی بینی گذشته بودند اول در 5 دقیقه و سپس در 30 دقیقه بعد از خوردن سوپ اندازه  گرفت. دکتر سکنر با تعجب مشاهده کرد سوپ جوجه خیلی بهتر از آب گرم یا آب سرد باعث آزاد شدن انباشتگی در راه های هوایی بینی شده است به علاوه حتی بخار سوپ جوجه تاثیر بهتری در افراد داشت تا آنهایی که حتی آب داغ خورده بودند. دکتر سکنر حتی فکر می کند سوپ جوجه سرد هم به «باز شدن راه های هوایی بینی در هنگام سرماخوردگی کمک می کند و اگر سوپ جوجه گرم و بخاردار باشد راه های هوایی بینی را سریع تر و موثرتر باز می کند.» دکتر زیمنت توصیه می کند برای بهره گرفتن بیشتر از سوپ جوجه به آن مقدار زیادی سیر، ادویه های تند مثل کاری یا فلفل تند اضافه کنید او چنین سوپی را بهترین درمان برای سرماخوردگی می نامد. تجویز دکتر زیمنت برای پرهیز از سرماخوردگی و آنفلوانزای میکروبی و مبارزه با این بیماری ها خوردن هر روزه یک کاسه سوپ جوجه ادویه دار تند است و متذکر می شود بهتر است سوپ جوجه را آرام آرام میل کنید تا یک باره، چرا که اثر درمانی آن حدودا نیم ساعت طول می کشد بنابراین شما احتیاج به جذب مداوم و آرام مواد درمانی این سوپ در این مدت دارید ...[بطورکلی غذاهای گرم وخشگ بخصوص گوشت شتربرای سرماخوردگی مفیدندوباعث افزایش گلبولهای قرمزوکاهش عفونت یعنی گلبولهای سفیدمیشوندسبزی خوردن خوب است وازبرنج بخصوص درسوپ بایداجتناب کردسوپ جودرمواقع سلامت بازنجفیل وادویه گرم مناسب است متن خاکستری اعتبارغذادرمانی نداردوجهت سندتاریخی درج شدخواصی که برای سوپ جوجه درج شده مربوط به نوع جوجه علف خواروموادغذائی گرم وخشگ بوده که درسوپ می ریخته اندودرحال حاضرمرسوم نیست وعدس وبرنج و..که فعلادرسوپ میریزندسردومضرهستندوعفونت بدن راافزایش میدهند]
وقتی احساس گلو درد و سوزش دارید مقداری سیر یا پیاز [گرم وخشگ وبه تعبیرامام صادق قوی کننده اعصاب]بخورید تا به سرماخوردگی و آنفلوانزا مبتلا  نشوید. دکتر جیمز نورت رئیس دانشگاه میکروبیولوژی بریگهام در «پروو یوتا» می گوید: اگر سیر یا پیاز را به موقع بخورید هرگز بیمار نخواهید شد» دکتر نورت اثبات کرد که این دو خوراکی (سیر و پیاز) شبه دارو هستند و ویروس های ایجاد کننده سرماخوردگی و آنفلوانزا را از بین می برند . برای مثال دکتر نورت پی برد که عصاره سیر هر دو ویروس انسانی را که یکی ایجاد سرماخوردگی می کند  ودیگری ویروس پالی آنفلوانزا -3 است (که ویروس آنفلوانزا و دستگاه تنفسی) تقریبا نابود می کند.
مصرف سیر [گرم وخشگ]در همه دنیا به عنوان داروی سرما خوردگی رایج است. به عنوان مثال در کشور روسیه بسیار رایج است به طوری که پنی سیلین روسی نامیده می شود. در خبرها شنیده شد که مسوولا ن روسی خبر دادند که 500 تن سیر برای مبارزه با اپیدمی آنفلوانزا وارد کرده اند چرا که آزمایش ها نشان داده اند بی تردید سیر دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی است. دکتر اندروویل، نویسنده بهداشت طبیعی، داروی طبیعی در کتاب خود می نویسد بهترین درمان خانگی که من برای درمان سرماخوردگی پیدا کردم خوردن چند حبه سیر خام در شروع علا ئم سرماخوردگی است حبه های سیر را چند تکه کنید و مانند داروها همه آن را بخورید اگر معده شما نفخ می کند کمتر بخورید من خوردن یک یا دو حبه سیر در روز را به افرادی که از عفونت های مزمن یا متناوب و یا عفونت های قارچی رنج می برند و یا مقاومت کمی در برابر عفونت ها دارند توصیه می کنم. راه دیگر مبارزه با سرماخوردگی استفاده زیاد از مایعات است که از شدت سرماخوردگی می کاهد. پزشکان همیشه توصیه می کنندکه موقع سرماخوردگی یا آنفلوانزا مایعات زیادی[فقط شربت عسل] بنوشید چرا که مرطوب نگه داشتن راه های هوایی باعث می شود  که ویروس ها دیگر رشد نکنند ...جورج واشنگتن می گوید « اگر سرما خورده باشم همیشه قبل از خوابیدن یک پیاز تنوری و داغ می خورم این درمان همیشگی من برای سرماخوردگی است.» همه خوردنی های مفید برای مبارزه با سرماخوردگی گفتیم و اما نخوردنی ها .
«اگر سرما خوردید از خوردن شیر [سردوتر]پرهیز کنید»  [ازتمام غذاهای سردوتر،رجوع شودبه طبع بلغمی درموضوعات]چرا که شیر ترشح مخاطی ایجاد می کند و باعث می شود که احساس گرفتگی بیشتری در بینی داشته باشید. دکتر زیمنت می گوید شیر علا ئم گرفتگی را وخیم تر می  کند اما نه به دلیل آنکه خلط آور است او می گوید شیر عملی عکس خوراکی های تند و ادویه دار دارد[چون آنهاگرم وخشگ واین سردوتراست]. مواد  تند باعث آزاد شدن ترشحاتی می شوند که راه های تنفسی را بسته اند. اما شیر گیرنده های حساس در دهان و معده  را ضعیف آرام می کند و از تولید ترشحات آبکی که گرفتگی را باز می کند جلوگیری می نماید. دکتر زیمنت می گوید به نظر می رسد شیر واکنش های ترشحی را که خوراکی های ادویه دار تحریک می کنند آرام می کند او گوشزد می کند که اگر دچار گرفتگی راه های تنفسی هستید از خوردن شیر پرهیز کنید. دکتر اندروویل مدرس دانشکده پزشکی دانشگاه  آریزونا می گوید اگر مشکلا ت سینوسی دارید نیز کار عاقلا نه این است که شیر و فراورده های شیری را کنار بگذارید او پی برد که اغلب بیماران مبتلا  به مشکلا ت سینوسی بعد از دو ماه پرهیز از مصرف شیر به طور شگفت انگیزی بهبود یافته اند.
 دکترزیمنت یکی دیگر از درمان های موجود در فرهنگ عامه را که برای سرماخوردگی مفید است به  این شرح بیان می کند: در یک لیوان آب گرم یک قاشق غذاخوری خردل تازه خرد شده  یک قاشق چایخوری عسل و یک قاشق میخک سائیده شده بریزید آنها را خوب هم بزنید آنها را آرام به هم زنید تا زمانی که خردل ته نشین شود از این محلول برای غرغره کردن نیز می توانید استفاده کنید این محلول را می توانید برای سایر بیماری ها و گلو درد استفاده کنید چرا که هم آرام بخش است و هم به بهبود  گلو درد کمک می کند.
غرغره مریم گلی; میشل کستل من نویسنده کتاب گیاهان شفا دهنده می گوید پزشکان آلمانی همگی غرغره مریم گلی را برای گلو درد و التهاب لوزه توصیه می کنند او می گوید اثر درمانی مفید مریم گلی از جوهر مازوی تند آن ناشی می شود. برای درست کردن این غرغره در یک فنجان آب جوش یک تا دو قاشق چایخوری از برگ خشک شده مریم گلی بریزید بگذارید تا ده دقیقه بماند و او گوشزد می کند مریم گلی را به عنوان دارو به کودکان زیر دو سال ندهید. و اما شربت پیاز ضدصرفه; شش پیاز سفید خرد شده را در آب بسیار جوش بریزید و نصف فنجان عسل به آن اضافه کنید و به مدت 2  ساعت روی شعله کم به آرامی آن را بپزید و این محلول را صاف کنید این شربت را به طور متناوب و ترجیحا گرم بنوشید این شربت توصیه دکتر میشل ماری و دکتر پیزورنو است که در دائره المعارف داروهای طبیعی درج شده است. سایر خوراکی هایی مقابله کننده با آنفلوانزا، چای ریشه شیرین بیان که جلوی سرفه کردن و گلو درد را می گیرد و علاوه بر خاصیت آرام بخشی باعث آرام شدن سرفه می شود البته باید به طور متعادل استفاده شود تا منجر به بالا رفتن فشار خون نشود. زنجیل ویروس های آنفلوانزا را نابود می کند.
 کوئرسیتین (که در پیاز به وفور یافت می شود) فعالیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارد اگر صدای شما به علت لارنژیت گرفت و به بیماری التهاب حنجره مبتلا شدید به گفته دکتر دوک، آب آناناس رابا مقدار کمی زنجبیل، جوزهندی، رزماری، نعناع و کمی شیرین بیان به عنوان شیرین کننده مخلوط  کنید و استفاده کنید همچنین می توانید آویشن و هل را نیز اضافه کنید که هر دو خاصیت درمانی دارند و اگر فشار خون بالا دارید از خوردن شیرین بیان پرهیز کنید درمان با داروها و خوراکی های طبیعی علاوه بر خاصیت درمانی از عوارض شیمیایی داروها شما را محفوظ می دارد. هر روز یک کاسه سوپ جوجه با سیر را فراموش نکنید.

برای درمان سرماخوردگی چکاربایدکرد؟پروین

اگر مبتلا شده اید فقط عسل به آب ولرم زنید حل شودسپس آب خنک روی آن بریزخوش طعم شود بنوشید (ضمنا ازغذاهائی که سبب رشد میکرب هستند مثل شکروهرچیزی که شکر درآن بکاررفته پرهیزنمائید ازشیر وسوپ به شدت پرهیزکنید )

اما برای اینکه دیگرمبتلا نشوید، سرما خوردگی یک اصطلاح غیرعلمی است بگوئید اسید بدنم زیاد شده است وتعادل اسید وبازآن به هم خورده است .وقتی این قاعده را پذیرفتیم . اول طبع خود را طبق نحوه تشخیص طبع درموضوعات بدست آورید  از برنامه غذائی  منطبق با طبع خود استفاده کن.یعنی ازمواد غذائی که باز دارند بیشتر استفاده کن ازمیوه ها سیب درختی ،ازغذاها  فسنجون – نخود پلو –آبگوشت با گوشت شتر – هویج – «خرما – عسل – عسل وارده – روغن زیتون- انگور – خربزه – برای صبحانه بانان برای افراد سردمزاج مفیدند ) حتما هرروزباغذا سبزی یا پیاز استفاده شود چون حاوی بازهستند

-... چون عسل درآب ولرم خوش طعم نیست،آنرا درمقداری آب ولرم حل کن ومابقی لیوان را آب خنک اضافه کن تاخوش طعم شود بعلاوه اینکه یک حبه سیر را رنده یاخرد کن با آن قورت بده (خاصیب آنتی بیوکی بالائی‌ دارد. وچون هوای‌پائیز وزمستان اسیدش بالاست لباس مناسب با هوا بپوش./

میگن سوپ خوبه . میگن مربوط به شنیدنه اما شنیدن کی بود مانند دیدن ؟ سوپ برای افراد طبع قلیائی (گرم) مفید است اما نه برای‌افراد با طبع سرد.البته افراد طبع گرم اصلا آبریزش مغزشان (بینیشان) نادر است . سوپ برای آدم سالم هم خوب نیست چون بعلت خمیری بودن سبب افزایش الکل روده وعدم تولید ویتامین ب که دربدن ذخیره نمی شود میگردد وپوست را زبر وتیره وزشت میکنه واعصاب را خراب اندرخراب.تنها سوپ جو بشرط اینکه موقع سرو به هرپرس آن یک قاشق غذاخوری زنجبیل سابیده اضافه کنی خوب است که اینکار سبب سوزش دهان میشه اما درشستشو رگها از کلسترول بد مفید است .خوشا شیراز، وضع بی مثالش/ خداوندا نگهدارد آویشن های سبزش، تنها داروی‌امام معصوم اول آویشن بوده به جای چای آنرا دم کن وبنوش. مغز طبعش سرد است وآویشن طبعش گرم. همدیگر را جذب میکنند وسلامتی را به ما هدیه میدهند. شما زندگی رو درقالب فرمول یاد بگیر طبع سرد غذای گرم(قلیائی) یادت نره /تجربه بزرگترین آموزگاراست !ببخشید بزرگترین پروفسوریا دکتره چون اگرتمام پرفسورها ، فوق تخصص ها ومختصصین وپزشگان دنیا به میزبانی سازمان بهداشت جهانی یک جا تجمع نمایند وتصویب کنند که سوپ وشیربرای کسی که اسید بدنش بالاست (سرماخورده) خوب است اما تجربه من میگوید تو که طبعت سرده ، اینها مضره ، پس به تجربه خودم عمل میکنم نه حرف آنها.

-------------------

زیتون:بعدازبیماری من این سوپ جوجه رسمی راتجربه کردم تصورکردم همان است که پزشگ زمان صلاح الدین ایوبی پخته است باهمان طعم ومزه !

جلد4کتاب اولین دانشگاه وآخرین پیامبرنوشته شهیدسیدرضاپاک نژادرمطالعه کردم نوشته مرغ ها ی خانگی وقتی کمبودکلسیم داشته باشند به دیوارها نوک میزنند تا آهک موردنیازبدن خودرابرای تولیدپوسته تخم تامین کنندبه ذهنم رسید به همین علت ااست که مرغ خانگی اثردرمانی داردامامرغ ماشینی موجوددربازارخاصیت درمانی که ندارد هیچ به قول رئیس سازمان دام پزشگی کودکانی که زیادمرغ میخورند تناسب اندام ندارند مثلا دست آنها درازترازاستانداردمناسب است یا ...وسبب کلسترول بد دربدن نیزمیشونداگربرای بیمارمان سوپ درست می کنیم اولا مرغ خانگی حتی المقدورباشد اگرطبع بیمارسرداست برنج به آن اضافه نکنیم وبه آن فلفل دلمه و...بیفزاییم

آبگوشت مرغ ازمنصوره کتابی

مواد لازم:_گوشت مرغ خانگی 300 گرم/_ لپه 1 پیمانه /_ سیب زمینی درشت 1 عدد/_ پیاز خرد شده 1 عدد/_ دارچین 1 قطعه /_ زنجبیل 1 قطعه/_ برگ بو 2 برگ /_ کرفس 1 سافه کوچک/_ نمک و زردچوبه و فلفل به قدر کافی

مرغ های موجوددربازارمرغ ایران سرطان زاهستندونباید آب آنراخوردچون هورمون تزریق شده به بدن مرغ ازطریق استخوانهادرآب رسوب کرده است .

طرز تهیه :

یکی ازسریعترین و آسان ترین و سالمترین غذایی که میتوان تهیه کرد آبگوشت مرغ است کافیست تمام مواد نام برده را با هم روی حرارت گذاشته تا پخته شود و پس از پخته شدن برگ بو و دارچین و زنجبیل را از داخل غذا در آورده و دور بیندازید . برای اینکه این غذا غلظت مناسب پیدا کند مقداری از سیب زمینی را له کرده و در آبگوشت بریزید .

میتوان از رب گوجه فرنگی و یا لیمو عمانی به عنوان چاشنی استفاده کنید . در عکس بالا من آبگوشت را بدون چاشنی و ساده تهیه کرده ام و این نوع را بیشتر دوست دارم چون عطر و طعمی که با اضافه کردن کرفس و زنجبیل و دارچین و برگ بو در این غذا بوجود میاید این غذا را به قدر کافی خوشمزه میکند . اگر سعی شود در هنگام تهیه انواع آبگوشت هر چقدر مقدار آب آن کم و غلظت آن نسبتاً بیشتر باشد آبگوشت حوشمزه تر خواهد شد.

نظرات 5 + ارسال نظر
تینا چهارشنبه 19 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 02:05 ق.ظ

عالی بود ممنون

تینا چهارشنبه 19 شهریور‌ماه سال 1393 ساعت 02:27 ق.ظ

یعنی مسکین سوم جو واسه سرما خوردگی خوبه ؟؟؟ مگه توش شیر نداره؟؟؟

بهترین داروی سرماخوردگی شربت عسل است ی ق عسل درکمی اب حل بقیه لیوان را اب خنک میریزیم تا خوش ظعم شود جرعه جرعه می نوشیم بمدت ده دقیقه
پرهیز ازپخته هم میشه که بفرموده پیغمبر سرامدترین دارو پرهیز (از پخته خواری وسردی خواری)است
عسل گرم وخشک است

لاو چهارشنبه 12 فروردین‌ماه سال 1394 ساعت 01:25 ب.ظ

درایام بیماری بهترین درمان پخته نخوردن است

انیتا شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 12:42 ب.ظ

نرگس پنج‌شنبه 20 آبان‌ماه سال 1395 ساعت 07:39 ق.ظ

با سلام و ادای احترام.ضمن تشکر از زحمات گرانقدر جنابعالی.مطالب بسیار مفید و کاربردی بود .
حقیقتاً بنده به شدت پیگیر چنین مطالبی که به صورت مستند و دقیق اراءه گردد، بوده و هستم.

سلام کتاب قابلمه را فراموش کن برایت میل کردم به اقیانوس مطالب مستند دست رسی داشته باشی وخودت حکیم شوی ان شاءالله

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد