زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

انقلاب و رنسانس بزرگ در درمان بیماریهاى بشر ،غذا در مقابل سم


انقلاب و رنسانس بزرگ در درمان بیماریهاى بشر ،غذا در مقابل سم

اولین گروه فارغ التحصیلی فوق تخصص غذادرمانی،انقلاب و رنسانس بزرگ در درمان بیماریهاى بشر !غذا در مقابل سم

منبع : 

khorsand.org


امروز اولین گروه فارغ التحصیلی رشته « فوق تخصص غذادرمانی » بر مبنای « سیستم خوددرمانی دنسروخ بدن » پس از حدود 30 ماه تحصیل و پژوهش، مدرک خودرا دریافت نمودندو مفتخر به عنوان « پژوهشگر غذادرمانی » بر مبنای « سیستم دنسروخ » بدن شدند ونیز به عضویت « کانون بین المللی پژوهشگران غذادرمانی - مرکز هلند » پــذیــرفته شدند.
از این جهت فارغ التحصیلان این رشته را عنوان « پژوهشگر »  میدهیم لازم است تا آخر عمر در دنیای بی کران « غذا» تحقیق و پژوهش کنند و بر دانش علم « غذادرمانی » بیفزایند؛ با اینکه این رشته ابداعی پرفسورخورسند، یک رشته علمی نوپا میباشد که بسرعت، اثرات شفا بخش آن در جهان گسترده است و هزاران نفر بیمار صعب العلاج و نوامید، و منتظر مرگ را شفا داده و خانواده های زیادی را شادمان ساخته، و هجوم هزاران هزار بیمار برای درمان خود به این روش را فراهم نموده است که میبایست بسرعت صدها و بلکه هزاران، نیروی کاردان را، در این رشته تربیت نمود و به نجات مردم بیمارایران و جهان، بسیج ساخت زیرا این رشته جدید « غذادرمانی » ما، هفت ملیارد مردم جهان را مخاطب دارد و کافیست نتیجه این راه را، تبلیغ کنیم و ملیونها خواستار را متوجه کار خود سازیم. پروفسور خورسند، به مطالعه تغذیه تمام مخلوقات از ابتدای خلقت تا به امروز و بویژه سیر تغذیه و نیز سیر بیماریهای نوع بشر در قرون مختلف پرداخت و پژوهش نمود وپژوهشگران و تحصیلکردگان این رشته هم میبایست تا آخرعمر مدام پژوهش کرد و نتایج اثر بخش انرا بر بیماریها کلاسه بندی کرد و تحقیق نمود بر دانستنی ها و علم این رشته « غذادرمانی » افزود.
 فلسفه کاری این روش غذادرمانی ، در مقابله با روش دارو درمانی میباشـد