عسل پس ازدوساعت میکروب ایجادکننده اسهال خونی رامی کشد
ازشب عروسی بمدت یک ماه عسل استفاده میکنندکه به آن ماه عسل می گویند درآسیا این ازقدیم رسم بوده است
عسل گرم وخشک است وایام عروسی بایدازاین غذای پرکالری استفاده کرد غذای کم کالری سبب استرس باعلائم تهوع واسهال میگردد (منبع :معجزات درمانی عسل )
پیغمبرنیزبه امام علی فرموده اند ازشب عروسی به مدت یک هفته شیر،سیب ترش و گشنیرو...که سردوترواسترس دارهستند نخور (منبع : اولین دانشگاه واخرین پیامبر)
در اتفاقی نادر در باغ وحشی در کالیفرنیا بچه خوکهایی که پوست ببر به تن کرده بودند ببر مادهای را که به دلیل از دست دادن فرزندانش دچار افسردگی شده بود نجات دادند.
محل لک وپیس را با آب داغ بشوئیم سپس عسل ونشاسته را مخلوط کرده روی آن بگذاریم
منبع کتاب معحزات درمانی عسل نوشته محمددریائی
سابقه موضوع درادامه
رییس سازمان بهزیستی می گوید حدود ۸۰۰ هزار نفر پشت نوبت دریافت مستمری از این سازمان قرار دارند.
وی با اذعان به اینکه در سال گذشته چیزی به رقم مجموع مستمری بگیران بهزیستی اضافه نشده، در عین حال در آستانه انتخابات وعده داده است: امسال حدود ۳۰۰ هزار نفر از این تعداد را به چرخه مستمریبگیران بهزیستی وارد میکنیم.
ایسنا به نقل از همایون هاشمی نوشته است: سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر از چرخه دریافت مستمری خارج و ۱۰۰ هزار نفر به این چرخه وارد شدند. وی افزوده است: طبق قانون برنامه پنجم توسعه، سقف مستمری بگیران مشخص شده است و جامعه هدف سازمان بهزیستی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که به هر میزان افراد توانمند و از چرخه خارج شوند، به همان تعداد نیز افراد پشت نوبت و در حال انتظار به این چرخه اضافه میشود.
وی همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر نیز ۱۰ درصد از ۸۰۰ هزار نفر یاد شده، وارد چرخه خدمات سازمان بهزیستی شدهاند، می گوید: طبق قانون، هر سال باید ۱۰ درصد از مددجویان توانمند شوند، پیشبینی میشود در سال جاری بیش از ۱۰ درصد از مددجویان توانمند شوند که این اقدام از طریق فعالیتهای اثرگذار و منابعی که در اختیار سازمان قرار گرفته، رخ داده است
بسم الله الرحمن الرحیم
نحوه تشکیل سیستم ایمنی بدن
سیستم ایمنی بدن ازسلولهای بنیادیpluri potentکه درمغزاستخوان تولیدمیشوندتشکیل میشوند.[رجوع شودبه سوره طارق]این سلولهای بنیادی تحت یکسری تمایزهای سلولی؛لنفوسیت های B ولنفوسیت های Tراوهمچنین اریتروسیتها،لوکوسیت های دارای هسته های پلی مرف ،مونوسیت ها،ماکروفاژها،ماست سل هاراتشکیل میدهند(منوچهرعبادی – فارماکودینامی گیاهان –ص223)
لنفوسیت ها
یکی ازانواع سلولهای دخیل درپاسخ ایمنی هستندکه دونوع کلی آن ب وت درریخت یکسان ولی درعمل متمایزند.باورودآنتی ژن ها(بوق- باکتری ،ویروس،قارچ)لنفوسیتهای ب به سلولهای پلاسمائی (بلغم،لنف)تولیدکننده آنتی بادی تبدیل میشوند.
سیستم ایمنی درمقابل موجودات مهاجم،آنتی(ضد)ژن های خارجی وسلولهای میزبانی که سرطانی شده اندازبدن دفاع میکند
توانائی سیسم ایمنی درتشخیص تفاوت بین ملکولهای خارجی ومحلهای آنتی ژنی سلوهاهای خارجی ،مولکولهای درونزادمعمولی وسلولهای میزبان، منجر به حذف بسیاری ازبیماری هاقبل ازبروزحالت آسیب شناسی میشود.
داروهاقبل ازبروزعفونت یاسرطان وشروع شیمی درمانی ،تنهاکسری ازمیکروارگانیسم های مهاجم یاسلولهای سرطانی رامی کشندوسیستم ایمنی موظف به حذف ارگانیسم ها،یاسلولهای بتقی مانده است.
ماکروفاژها
شرکت کننده عمده دیگردرپاسخ ایمنی حاصل ازاستخوان هستند. درجریان خون اینها جزء مونوسیت ها هستند وقتی به فضای خارج رگی،مهاجرت میکنند بعنوان ماکروفاژهاشناخته میشوند.دربرابرلنفوستهای غیرفعال ،ماکروفاژهابزرگتربوده ونسبت سیتوپلاسم به هسته بیشتراست. ماکروفاژهادارای لیزووزم های جاوی آنزیم های کاتابولیکی مختلف هستندغشای آنهادارای آنزیم های هضم کننده وگیرنده هایی برای اتصال به اجزای کمپلمان وناحیه ثابت یا اف سی آنتی بادی ها(ایمنوگلوبین ها)می باشد.
ماکروفاژهای بیگانه خواردر بافت های بسیاری پراکنده هستندومجموعاسیستم رتیکولواندوتلیال نامیده میشود.ماکروفاژها بدلیل تولیدرادیکالهای آزادسوپراکسیدوآنزیم های هضم کننده،قادربه تخریب سایرموجودات یامولکولهای خورده شده هستنداین عملیات بیگانه خواری درتغییروشکست مولکول های آنتی ژنی بزرگ ،قبل ازحضورلنفوسیتهای تی (فرایندهای آنتی ژنی )اهمیت دارد(همان منبع)
آشنایی با خواص آناناس(گرم وتر)
آفتاب یزد87:دانشمندان، آناناس را جزء میوههای ضد سرطان، طبقهبندی کردهاند. تاثیر آناناس در مورد افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن، از دیرباز شناخته شده بود و پزشکان همواره توصیه میکنند که بیماران پس از عملهای جراحی یا دچار شدن به بیماریهای عفونی، آناناس مصرف کنند.
در آناناس نوعی ماده وجود دارد که عملکرد پروتئینی را که در 30 درصد سرطانها دخیل است، متوقف کرده و قادر است سیستم ایمنی بدن را برای هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول های سرطانی تحریک کند. این خاصیت آناناس به ویژه در مورد سرطان سینه، ریه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسیده است.آناناس حاوی کربوهیدرات ، پروتئین ، چربی و آب است . همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار میروند.
بهترین غذای زنان حامله غذاهای گرم وتراست مثل انگورکه غذای حضرت مریم بود.به غذاهای طبع رجوع نمائید.
بر اساس نظر کارشناسان و آمار رسمی کشور وضعیت محصولات کشاورزی ما به دلیل استفاده از سموم شیمیایی زیاد، خطرناک است و سالانه ۷۰هزار بیمار سرطانی به آمار سرطانی های کشور اضافه می شود که یک سوم آنها بر اثر محصولات کشاورزی مسموم دچار این بیماری می شوند.
یکی از مشکلاتی که در طی سال های اخیر گریبانگیر کشور -بطور خاموش- بوده، “افزایش سرطان به خاطر مصرف نگران کننده مواد شیمیایی” بوده است بطوری که به گفته یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، “میزان مصرف کود در کشور نگرانکننده بوده و این مواد به دلیل دارا بودن کادمیوم و نیترات باعث افزایش نرخ سرطان در جامعه میشوند. مصرف سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی در مناطق کشاورزی ایران، باعث رشد فزاینده سرطان در این مناطق شده است”.
به گزارش جهان، این معضل که گویا در کشاکش دعواهای سیاسی به حاشیه رفته، از تهدیدهای جدی حال و آینده کشور به شمار می رود.
در همین رابطه شنیدن خاطره ای از آخرین روزهای زندگی مرحوم حجت الاسلام محمدرضا فاکر رییس کمیسیون اصل نود مجلس هشتم -که سه سال قبل در چنین روزهایی بر اثر سرطان درگذشت- خالی از لطف نیست.
مرحوم حجت الاسلام فاکر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در مجلس هشتم نیز با توجه به اهمیت این موضوع پیگیری ها و جلساتی را با وزرای وقت بهداشت و کشاورزی برای حل این مشکل داشته است.
مرحوم فاکر که خود بر اثر بیماری سرطان فوت کرد آخرین جلسه خود را برای پیگیری این موضوع و اقدامات صورت گرفته در این باره، با وزرای کشاورزی و بهداشت دولت نهم در بیمارستان و در بستر بیماری برگزار کرد و ظاهرا آخرین پیگیری های وی نیز به نتیجه نرسید!
در مجلس نهم نیز این موضوع توسط نماینده مردم طرقبه و چناران پیگیری شد و سوال وی از خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی باعث شد تا نمایندگان از پاسخ های وی قانع نشوند و فرصتی سه ماهه به وزیر بدهند تا اقداماتی را در این خصوص انجام داده و گزارش آن را به نمایندگان ارائه کند.
سالانه ۷۰ هزار بیمار سرطانی/ رتبه اول سرطان معده در جهان
بر اساس نظر کارشناسان و آمار رسمی کشور وضعیت محصولات کشاورزی ما به دلیل استفاده از سموم شیمیایی زیاد، خطرناک است و سالانه ۷۰هزار بیمار سرطانی به آمار سرطانی های کشور اضافه می شود که یک سوم آنها بر اثر محصولات کشاورزی مسموم دچار این بیماری می شوند.
در حال حاضر کشور ما اولین رتبه در بیماری سرطان معده را در جهان دارد و وزارت بهداشت نیز تایید کرده است که آمار ابتلا به سرطان در کشور ما رو به افزایش است و یک سوم مبتلایان به سرطان به خاطر محصولات کشاورزی به این بیماری دچار می شوند.
به نظرمی رسد اقدامات انجام گرفته از سوی وزارت جهاد و کشاورزی در این زمینه کافی نیست و رفع بخشی از این مشکلات در خصوص محصولات کشاورزی بر عهده وزارت بهداشت است
کمبود منیزم دربدن سبب سرطان می گردد خرما منیزیم فراوان دارد هرروز سه عدد خرما بخوریم
درمناطقی که خرما می روید درصد ابتلا به سرطان کمتراست
امروزه دنیا بدنبال غذاهای مدیترانه ای است که حلوای آنها خرما است
باتوجه به هشدار متخصصین که سونامی سرطان ظرف این دوسه سال به ایران می اید به خوردن خرما درکنارغذا اهمیت دهیم بجای ماست خرما بخوریم
عارف شهیرمرحوم دولابی:
غصه ها مال گذشته و آینده است. حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه.
http://sina63stareh64.blogfa.com/post/377
امام علی :الحزن یهدم الجسم -غصه جسم را بیماروعلیل ونابود میکند
امام علی :الهرم نصف الهرم - غصه نصف عمرمان می کند