آیا شما هم از جمله کسانی هستید که فکر میکنید زرده تخم مرغ برای شما بهتر از سفیدهی آن است؟ پنج خواص سفیده تخم مرغ را برای شما میگوییم تا شما مجبور شوید آن را در رژیم غذایی خود اضافه کنید:
1. سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئینی به نام آلبومین است که یک منبع غنی از تولید انرژی به حساب میآید. این تنها پروتئینی است که فوراً توسط بدن جذب شده و سریع انرژی میدهد. دیگر منابع پروتئینی از جمله گوشت باید ابتدا هضم شوند تا سپس به بدن اجازه جذب پروتئین را بدهند و در نتیجه زمان طولانیتری را میطلبد و به همین دلیل تنها 33% پروتئین جذب میشود. بنابراین سفیده تخم مرغ فوراً 100% انرژی و پروتئین طبیعی را به شما میدهد.
2. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ کمک به ساخت عضلات و قوی ساختن آنها میکند. پروتئین طبیعی میزان امینواسید را افزایش میدهد که برای ساخت عضلات ایده آل است. لوتین ،کاروتنوئید کمک میکند تا عضلات بر اثر زیاد شدن سن تحلیل نروند. همچنین باعث قوی شدن استخوانهای بدن میشود.
3. سفیده تخم مرغ کالری بسیار پایینی دارد و همچنین به سوزاندن چربی کمک میکند.پس اگر میخواهید سایز کمر خود را کم کنید باید آن را جزو برنامه صبحانه خود قرار دهید چرا که هم انرژی بیشتر و هم زمان سیر ماندن طولانیتری نسبت به کربوهیدراتها دارد. در ضمن به شما در دستیابی به اهداف کم کردن وزن کمک میکند.
4. سفیده تخم مرغ کلسترول ندارد . در نتیجه شامل کردن آن در رژیم غذایی باعث کاهش سطح کلسترول میشود. کلسترول در زرده تخم مرغ موجود است.
5. اگر شما خواهان موهایی سالم ، بلند و درخشان هستید حتماً برای شما ضروری است. به دلیل دارا بودن پروتئین و سولفور همراه با انواع ویتامینها و مواد معدنی در رشد سریع مو کمک میکند. همچنین سلامت ناخنها و دندانها را نیز ارتقا میدهد. پتاسیم موجود در آن برای دستگاه عصبی مفید است و استرس و نگرانی را از شما دور میکند.
سابقه موضوع :
تخم تقویت کننده بینائی وشنوائی
توجه !
دراین رابطه به پست هائی که درباره ویتامین ها و غذاهای خون ساز است نظرشود
تخم مرغ ویتامین ب ۱۲دارد وعلیه کم خونی کشنده است بعدازحمام دوره ماهانه وایام زایمان معجزه سلامتی است البته نوع بومی اش بهتراست
هیچ غذائی را نباید درهفته بیش از سه مرتبه مصرف کرد تا با همه چیزخوردن همه نوع موادی به بدن برسد
به این پست و ۳پست قبلی دقت کنیم اغلب خواصی که برای روغن زیتون بابو بیان شده برای مویز و پیاز هم بیان شده است
پیغمبرصل الله علیه وآله: علیکم بالزبیب (برشما باد خوردن کشمش ومویز [آفتابی نه تیزابی])
فانه یکشف المره (پس قطعا صفرا را مکشوف ونابود می کند)
ویذهب بالبلغم(وعفونت بدن را ازبین می برد)
ویشد العصب ( واعصاب "سیستم مصون کننده ، لنف" را محکم می کند) [ ویتامین ب دارد]
ویذهب بالاعیاء ( وخستگی را می زداید ) [ خستگی مزمن علامت کمبود ویتامین ب می باشد امروزه افراد خسته ازخستگی یا استرس یا افسردگی هستند]
ویحسن الخلق ( وخلق را نیکو می گرداند ) اسید وباز بدن رامتوازن می سازد درنتیجه خلق نیکو می شود وعصبانیت برطرف می شود.
ویطیب النفس ( ونفس راپاکیزه می کند ) یکی ازعلائم کمبود ویتامین ب دربدن سوء ظن وپارانویا می باشد که با تأمین ویتامین ب وتعادل اسید وبازدرمان می شود.
ویذهب بالغم ( وغم را می زداید)
... ویصح الجسم (وبدن راسالم می سازد)
ویذهب بالوصف ( ولاغری بدن یا درد را ازبین می برد) معمولا افرادی که اسید بدنشان بالاست دچارانواع دردها مثل آرتروز- دیسک – روما تسیم وگرفتگی مفاصل ومیگرن و...هستند کشمش اسید و باز بدن را متوازن می سازد ودرد از بین می رود.
[ هرکیلو انگور معادل 2کیلوگوشت حرارت دارد ین آهن دارد سبب درمان کم خونی است وباخوردن تخمه اش درمان گرفتگی عروق وپیشگیری ازسکته می باشد
امام معصوم اول : من اکل احدی وعشرین زبیبة حمراء علی ریق ، لم یجد فی جسده شیئا یکرهه
سابقه موضوع :
پیغمبرصل الله علیه وآله: علیکم بالزیت (برشما باد خوردن روغن زیتون )
فانه یکشف المرة ویذهب بالبلغم( پس قطعا برطرف کننده صفرا وعفونت است )
ویشد العصب ( و اعصاب را قوی می کند )
ویحسن الخلق( اخلاق را نیکو می سازد ) = تعادل اسید وباز
ویطیب النفس ویذهب بالغم (نفس راپاک وغم وافسردگی را می زداید ) 274بدبینی وسوء ظن که نتیجه افسردگی وناشی ازکمبود ویتامین ب وبه علت استرس وغذا نامناسب است برطرف میشود واعصاب درمان می شود
امام معصوم هشتم : نعم الطعام الزیت = روغن زیتو ن خوب غذائی است
یطیب النکهه = دهان راخوش بو می کند .
ویذهب بالغم = غم ( افسردگی) را می زداید
ویصفی اللـــــــــون = ورنگ را زیبا می کند [غذا کبد است وآنراسالم می کند کبد که سالم شد تیرگی چهره برطرف می شود وجوش وآکنه وزبری پوست مثل جن ازبسم الله دور می شوند وپوست نرم ولطیف می شود ونیاز به استفاده ازنرم کننده نیست ، تجربه شده است .شما هم تجربه کنید روزی یک قاشق میل کنید بهتر است صبحانه با نان آنرا بخورید یا شربت عسل درست کنید بعدش بخورید روغن های زیتون بی بو خاصیت ندارند ومواد شیمیائی مخلوط دارند که برای پوست مضرند ضمنا درطول روز چیزی که به کبد فشار وارد می کند مثل قند وشکر وهرچه درآن شکر به کار رفته یا ماکارونی زیاد یا کنسرو نخورید یا آب یخ ننوشید آب خنک بنوشید یا نان سفید نخورد مطمئن باشید ظرف مدت کوتاهی چهره وپوست شما زیبائی خود را به دست می آورد وبه مرور براق می گردد. طبق فرموده امام صادق یک روز گوشت بخورید یک روز شیر و یک روز غذای دیگر"مثلا برنج"تا زیباتر شوید ]
ویشد العصب = واعصاب راقوی می کند
ویذهب بالوصف = درد را می برد [ نیاز به پراپرانلول برای بالانرفتن فشارخون نیست ]
ویطفی الغضب = و عصبانیت را خاموش می کند .[ مانع بالارفتن علائم حیاتی می شود ودرنتیجه ترشح هورمون کرتیزول تنظیم می شود واسترس کاهش می یابد]
پیغمبرصل الله علیه وآله: روغن زیتون را بخورید ( وادهنوا به )وبه بدن بمالید فانه من شجرة مبارکة
پیغمبرصل الله علیه وآله: یا علی کل الزیت فادهن به فانه من اکل الزیت وادهن له لم یقربه الشیطان اربعین یوما
یا علی روغن زیتون بخور و به بدن بمال پس قطعا آن کسی که بخورد روغن زیتون را و بمالد آنرا تا 40 روز شیطان(بیماری) به اونزدیک نمی شود ]شیطان آنچه مانع آرامش انسان میشود وضرر دارد وانسان را بیمار می کند279
سابقه موضوع:
قوم بنی اسرائیل منَ و سلوی (نوعی کباب و عسل )میخوردند
بهانه گرفتند تا غذاهای دیگر بخورند که از من و سلوی ارزش غذائی کمتری داشت از جمله پیاز:
و اذ قلتم یا موسی لن نصبر علی طعام واحد فادع لنا ربک یخرج لنا مما تنبت الارض من بقلها و قثائها و فومها و عدسها و بصلها قال اتستبدلون الذی هو ادنی بالذی هو خیر اهبطوا مصرا فان لکم ماسالتم و ضربت علیهم الذله و المسکنه و باءو بغغضب من الله ذلک بانهم کانوا یکفرون بایات الله و یقتلون النبیین بغیر الحق ذلک بما عصوا و کانوا یعتدون /۶۱بقره ُ
سابقه موضوع :
بسم الله الرحمن الرحیم
امام معصوم ششم :
البصل یذهب بالنصب ( پیاز خستگی را می برد )
ویشد العصب ( و اعصاب را قوی می کند )
ویزید فی الخطاء ( باعث افزایش نیروی پاها می شود)
ویزید فی ماء ( سبب درمان بیماری سرد مزاجی و زود انزالی است )
و یذهب بالحمی ( تب بر است ) [بجای استامینوفن استفاده کنیم]
[فسفرآن مال کارفکریه ، سیلیس هم دارد مال تشکیل ونگهداری استخوانه ]
...یطیب النکهه (دهان را خوش بو می کند )
ویشد اللثه ( لثه ها رامحکم می کند)
ویزید فی الماء والجماع (وکشش جنسی را افزایش می دهد)
-------------------------
آنگاه که ازسرگیجه افتادم واز رخم رخت بربست
صبح ها نان پنیرمی خوردم وسرگیجه عجیبی می گرفتم یک روزفراموش کرده بودم پنیربرای صبحانه به محل کارببرم نان پیاز خوردم انروز اصلا سرگیجه نداشتم کانه ناگه درمان شدم
بعدها متوجه شدم پنیر را شب باگردو یا سبزی یا زیتون یا خربزه یاطالبی باید خورد نه به تنهائی
خوردن پنیر با خیاروگوجه نیزاشتباه است چون هرسه سرد هستند سبب ضعف میگردند
---------------------------
چند روزبود سرگیجه دمار ازروزگارم درآورده بود با احتیاط وکم پشت دستگاه می نشستم حتی قرص تی ان جی زیرزبانی خوردم فشارم پائین امد ولی سرگیچه ام بجای خودش باقی بود پزشک متخصصم عکس ام آر آی برایم نوشت گرفتم ولی تصورمیکنم نتیجه ای نداشته باشد تا اینکه امروزبرای جلوگیری از افزایش فشار یک پیاز کوچک خام را خالی خوردم بعد نیم ساعت متوجه شدم دیگه سرگیجه ندارم صبرکردم بعد یک ساعت دیدم بازهم برنگشت و سرگیجه نداشتم
یادم امدروزهائی که کارکشاورزی میکردم صبحانه اگرنان پیازمیخوردم دیگرسرگیجه نداشتم ولی اگرنان پنیرمی خوردم بشدت سردردوسرگیجه داشتم
انشاالله سرگیجه باخوردن پیازبسراغم نیاید که نیاید
منبع:وبلاگ غذا(سیده زهره طباطبائی)
پیاز جایگزینی طبیعی برای نگهدارندههای مصنوعی است
1390/03/04
05-25-2011
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران /سرویس: بهداشت و درمان - عمومی
متخصصان تغذیه ادعا کردهاند که از پیاز میتوان بعنوان یک ماده نگهدارنده مرغوبتر به جای نگهدارندههای مصنوعی استفاده کرد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، برخی از ترکیبات موجود در پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال فوقالعادهای هستند به طوری که میتوان از این سبزی بعنوان یک نگهدارنده طبیعی و مفید استفاده کرد.
به گزارش روزنامه تلگراف، دکتر جوناتان سانتاز از کارشناسان دپارتمان تغذیه و بروماتولوژی در دانشگاه بارسلونا در این باره گفت: خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پیاز خام فوق العاده و منحصر به فرد است به طوری که میتواند کاندید خوبی برای استفاده بعنوان مواد نگهدارنده غذایی باشد.
این مطالعه همچنین حاکیست فلاوونوئیدهای موجود در پیاز علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارند طول عمر مواد غذایی را نیز افزایش میدهند و بنابراین میتوان در صنایع غذایی آن را به عنوان یک جایگزین طبیعی برای نگهدارندههای مصنوعی استفاده کرد.
-------------------
موادنگهدارنده شیمیائی هستند هرچیز شیمیائی سرطان زا است بجای موادنگهدارنده ازپیازاستفاده کنیم
سابقه موضوع:
=======================
|
بسم الله الرحمن الرحیم رسما اعلام شده که نشستن بد است. نشستن باعث چاقی میشود. نشستن باعث ضعف است. و نشستن مرگ را نزدیکتر میکند. البته صحبت سیاست نیست. صحبت بدن انسان است و رشتهای به اسم محققین عدم فعالیت. آنها با این سوال شروع کردند که چرا بعضیها زیاد میخورند و چاق نیستند و بعضیها کم میخورند ولی دائم چاق میشوند و به این نتیجه رسیدند که تفاوت این دو گروه در فعالیتهای جزیی روزانه است. کارهایی مانند بستن بند کفش، خم شدن برای برداشتن کیف، کش و قوس دادن به عضلات حین کارهای دیگر و از همه مهمتر ننشستن.
بنا به تحقیق جیمز ولاهو در نشریه نیویورک تایمز نشستن باعث میشود: فعالیت الکتریکی عضله افت کند – و «عضله به وضعیتی مشابه عضله یک اسب مرده برود.». [حین نشستن] عضله شما تنها یک کالری در دقیقه مصرف میکند که یک سوم وضعیتی است که بلند شوید و راه بروید. این موضوع باعث بالا رفتن احتمال دیابت نوع دو و همچنین چاقی میشود. آنزیمهای شکننده لیپید و تریگلیسیرین که وظیفه جمع کردن چربی از سیستم خون را دارد نیز شدیدا سقوط میکنند که به نوبه خود باعث پایین آمدن سطح کلسترول خوب میشود. [متخصص عدم تحرک مارک] هامیلتون در آخرین کار خود نشان میدهد که چطور عدم تحرک اجباری در موشها به سرعت باعث کم شدن هفتاد و پنج درصدی توان عضلات مرتبط با ایستادن در حذف لیپوپروتئینهای خون میشود. برای نشان دادن تاثیر مشابه در انسانها، از چهارده داوطلب جوان و سالم خواسته شد تا بیست و چهار ساعت بی تحرک باشند و اینکار باعث افت چهل درصدی توان انسلولین در شکستن گلوکز شد. طبق تحقیقات مشابه، یک عمر روزانه شش ساعت پشت میز نشستن میتواند در مردان باعث ۲۰٪ افزایش احتمال مرگ در مقایسه با کسانی شود که روزانه تنها ۳ ساعت پشت میز مینشینند. همین مجموعه تحقیقات باعث شده یک مد در بین هکرها شایع شود: ایستاده کار کردن. این روزها اصلا غیرعادی نیست وارد دفتری بشوید و ببینید که یک نفر صندلیاش را روی میز و کامپیوتر را روی آن گذاشته و مشغول کار است یا اصولا میزهای بلندی ویژه ایستاده کار کردن در دفاتر کار گذاشته شده.
بخصوص اگر توجه کنید که طبق این تحقیقات، تمرینات ورزشی جلوی صدمات ناشی از نشستن طولانی را نمیگیرند، راحتتر عکس بالا را به عنوان چیزی فراتر از یک مد برنامهنویسی، درک میکنید. طبقه بندی: جالب دیدنی ها شنید نی ها دانستنی ها |
هم ایستان زیاد خوب نیست هم نشستن زیاد افراط وتفریط نباید داشت
سابقه موضوع :
http://food4u.blogfa.com/post-1214.aspx
آمریکا با هرم غذایی وداع کرد/ بشقاب مغذی نماد جدید تغذیه سالم
وزارت کشاورزی آمریکا از روز پنجشنبه، 2 ژوئن 2011برای همیشه با هرم غذایی وداع و بشقاب مغذی را جایگزین آن می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت کشاورزی آمریکا و مرکز سیاستگذاریهای غذایی با هدف تغییر سبک تغذیه و رژیم غذایی شهروندان این کشور، از روز پنجشنبه 2 ژوئن با هرم غذایی وداع و بشقاب مغذی را جایگزین آن می کند.
براساس گزارش سی. ان. ان، هنوز مشخص نیست که محتوای این بشقاب مغذی چیست اما برپایه اطلاعات اولیه، این بشقاب نماد جدید تغذیه سالم است که به چهار بخش تقسیم می شود. از این چهار بخش، دو قسمت آن به میوه و سبزیجات اختصاص دارد.
وزارت کشاورزی آمریکا برای دفاع از این بشقاب مغذی دو میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است. از این بودجه برای راه اندازی یک شرکت اطلاع رسانی ظرف یکسال آینده به منظور ترویج این نماد جدید تغذیه سالم استفاده خواهد شد.
برای داشتن یک تغذیه سالم می توان 6 توصیه زیر را ارائه کرد:
- از غذای خود لذت ببرید اما کم بخورید
- نیمی از بشقاب خود را از میوه و سبزیجات پر کنید[که با طبع شما سازگاراست مثلا طبع سرد داریم سیب درختی و به و گلابی و ... و طبع گرم داریم خیار وپرتقال وکیوی .../البته نباید میوه را کنارغذا خورد بلکه باید قبل ازغذا خورد )
- از شیر کم چرب (چربی 1 درصد) و یا بدون چربی مصرف کنید[شیررا فقط شب با خرما بنوشیم]
- سدیم را در غذاهایی مثل سوپ، نان و گوشت گوسفند بسنجید و غذاهای با سطح سدیم کمتر را انتخاب کنید[نان که ازگندم فرآوری میشودگرم وتر(یعنی منبع باز و سدیم ) است ]
- به جای نوشابه های قندی، آب بنوشید[آب سرد و تراست بهتراست یک قاشق عسل یا شیره انگور به آب افزوده بعد بنوشیم تا سوخت مغز ما نیز تامین شود]
سالادمدیترانه ای۱
سیده زهره طباطبائی
مواد لازم:
*بلغور گندم- یک پیمانه(مزاج گندم :گرم و تر)
*آب جوش- یک پیمانه
*خیار خرد شده و بدون دانه- یک عدد(مزاج :کمی سرد و تر)
*گوجه فرنگی خرد شده- ۲ عدد متوسط(مزاج:سرد و تر)
*پیازچه خرد شده-۸عدد(مزاج :گرم و خشک)
*نعناع تازه خرد شده- نصف پیمانه(مزاج :نسبتن گرم و خشک)
*جعفری تازه خرد شده- ۲ پیمانه(مزاج :خیلی گرم و خشک)
*حبه سیر له شده -یک عدد(مزاج:گرم و خشک)
*آب لیموی تازه- نصف پیمانه(مزاج:سرد و تر)
*روغن زیتون- سه چهارم پیمانه(مزاج:گرم و تر)
*نمک و فلفل- به میزان کافی(مزاج فلفل:خیلی گرم و خشک)
طرز تهیه:
1-بلغور را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید تا آب جذب و بلغور نرم شود. آب آن را کاملا بگیرید و کنار بگذارید.
2-سبزی ها را با هم مخلوط کنید و بلغور را به آن اضافه کنید.
3-آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
فواید سالاد مدیترانه ای:
این سالاد چون روغن زیتون و آب لیموی تازه دارد,اگر قبل از غذای اصلی میل شود ,برای کبد مفید است.
این غذا به دلیل داشتن خیار -لیمو ترش تازه و روغن زیتون برای کلیه ها هم مفید است.
سبزیجات و روغن زیتون برای استخوان ها نیز مفید است.
سبزیجات و آب لیمو ترش همچنین برای چشمها بسیار مفید است.
در همین رابطه:>>تبوله
نظرزیتون:
قبلا یک دانشمند آلمانی روی غذای مدیترانه ای تحقیق کرده بودند بهترین غذادردنیااست وتوجه علمای تغذیه دنیابه غذاهای مدیترانه است ودرپایان گزارش هایشان سفارش به ان میکنند یک کشوردیگرهم تحقیق کرده بود به همان نتیجه رسیده بودتصورکنم بخاطرروغن زیتو نش است والتین والزیتون
صحراسیناوسرزمین های مدیترانه که خدابهش قسم خورده شایدبخاطربرکت زیتونش باشدوطورسینین وهذالبلدالامین لقدخلقناالانسان فی احسن تقویم
سالادمدیترانه ای۲غذای مدیترانه ای
>>> نخود دربین غذاهای روزانه بعدازتخم مرغ بالاترین ویتامین ب را دارد
در مناطق مدیترانه مثل کشورهای سوریه و همسایگانش سالهای قبل دستفروش ها روی گاری یا مغازه نخودپخته می فروختند و الان فلافل و حمص از آن مناطق است
مطلب زیرازلینک فوق اضافه میشه
همین اواخر2/7/84 بود روزنومه آفتاب یزد ازقول خبرگزاری خوداین دانشجوها (ایسنا) نوشته بودهوموسیشین ماده ای است درخون که خطرحمله قلبی را افزایش می دهد .خب این چه ربطی با نخوداب داره؟ربطش همینجاست ! خود ایسنا خانم ! خانم که نه ، همین. گفته نخوداب سطح هوموسیشین راکاهش می ده . چون غنی ازکلسیم است همونیکه ۹۰٪ ازما مبتلابه فقرآن هستیم
پتاسیم هم دارد یعنی توازن سدیم ـ پتاسیم را دربدن ما برقرار می کند ،عالیه ! سدیم، تر وپتاسیم، خشک است . دیگه چی نوشته ؟
نوشته هرکس درهفته چارمرتبه حبوبات میل کنه 22% کمترازکسی که یک مرتبه درهفته نخوداب بخوره دچار حمله قلبی می شه، فشارخونو تنظیم میکنه و ال ـ دی ـ ال (لیپوپروتئین با چکالی پائین ) آنراکاهش میده .
البته توهمون روزنومه1 /8/84 ازقول پرفسورادوارد سوارز، از؟ هــاروارد نوشته 50 % افرادی که دچار حمله میشن ال ـ دی ـ ال بالا ندارن وافسردگی خطر حملات قلبی را دو برابر میکنه .
حتی برخی گفته اند حرف زدن با افسرده بهتراز دارودادن به اوست .
ازقول روزنومه روسی ایزوستیا نوشته که نخوداب حاوی عنصری است که مانع رشد سلولهای سرطانیمیشه .چون آنزیم اینوزیتول پنتاکیس فسفات داره که به علت ناپایداری تولید مصنوعی آن وجود نداره
سالادمدیترانه ای3
غذاهای مدیترانه ای2 >>>غذاهای حاوی ویتامین ب
دربررسی محققان محرزشده عمده غذای مردم مناطق مدیترانه ای کمی گوشت ، میوه ،روغن زیتون ،حبوبات وسبزیجات است
مطلب زیرازلینک فوق اضافه شد : محرز شده که ویتامین ب گوشت بریان شده گوسفندنروشتر بیش از هرچیز سبب درمان اختلالات رفتاری میگردد.
ویتامین ها،غذای اصلی نیستند ودرواقع برق بدن راتنظیم می کنند.
وقتی اینهابه بدن نرسندگیرنده هاوفرستنده های عصبی دچاراختلال شده برکم شنوائی،کم بینائی،ازبین رفتن حس بویائی،وضعف لامسه وحس چشائی اثردارند بخصوص ویتامین های گروه ب که دربدن ذخیره نمیشوند و هر روز باید مصرف شوند خیلی موثرند
روزنامه آفتاب یزد22آبان87: مصرف کافی ویتامینها در تمام سنین موجب تقویت سلولها و اعصاب شنوایی شده و از بروز صدمات شـنـوایـی جـلوگیری میکند. مـحـقـقـان دانـشگاه میشیگان اعلام کرده اند مصرف انواع ویتامینهای محلول در آب و چــربـی بـه دلـیـل دارا بـودن مقادیر فراوان آنتی اکسیدان، بـه سلامت سلولهای بدن به ویــژه سـلــولهــای شـنــوایــی کـمـک میکند.
محققان دریافتند افرادی که از انواع ویتامینها به اندازه کافی استفاده می کنند در هنگام قرار گرفتن در معرض صداهای بلند، از سلامت شنوایی بیشتری برخوردارند. با توجه به اینکه زندگی در شهرهای بزرگ و صنعتی و کارکردن در بسیاری از محیطهای شغلی همراه با صداهای بلند است، مصرف کافی و مناسب از ویتامینها می تواند مفید باشد.
تخم مرغ 1گرم ویتامین ب در100گرم داشت مصرف تخممرغ به حفظ سلامت چشمها کمک می کند
5دی 87؛یک تحقیق بالینی نشان میدهد که خوردن روزانه یک تخممرغ به حفظ سلامت چشمها کمک میکند بدونآنکه کلسترول خون را بالا ببرد.
محققان، آنتیاکسیدانهای لوتئین و زئاکسانتین را که جزء خانواده کاروتنویید هستند (همانند بتا کاروتن در هویج) بررسی کردند. این دو آنتیاکسیدان تنها کاروتنوییدهایی هستند که در چشم یافت میشوند.
بدن به تنهایی قادر به ساخت این آنتیاکسیدانها نیست و نیاز خود را از غذاهایی نظیر زرده تخم مرغ، میوه و سبزیهای دارای برگهای سبز بزرگ تامین میکند.
تحقیقات قبلی نشان داده بود لوتئین موجود در تخممرغ بهتر از دیگر منابع مانند مکملهای غذایی یا اسفناج جذب بدن میشود. مصرف پیاز از ریزش مو جلوگیری می کند
امام صادق:«...پیازاعصاب راتقویت میکند...»
ریزش مو یکی ازاختلالات روان – تنی است همچنانکه سایر امراض مورد اشاره درگزارش زیرنشانه اختلالات روان تنی وعلائم بیماری روانی واضطراب وافسردگی است یعنی ناشی ازکمبود ویتامین ب است
آفتاب یزددر28مهر87نتایج یک پژوهش رادرج کرده که : کارشناسان در بررسیهای خود دریافتند، پیاز با داشتن گوگرد میتواند به ضد عفونی کردن خون، ششها، برطرف کردن آسم و ورم گلو کمک کند.
ید موجود در پیاز نیز میتواند در درمان گواتر موثر بوده و در بهبود آبسه و جوشهای زیر پوستی مفید باشد.
همچنین پیاز در درمان عفونت مثانه، دفع سنگهای مجاری ادراری کاربرد داشته و از بروزبیماریهای قندی، پروستات و روماتیسم مفصلی جلوگیری میکند. گفتنی است، پیاز میتواند به عنوان آرام بخش روی سیستم اعصاب مرکزی نیز تاثیرگذار باشد.
سابقه موضوع :
گیله مرد میگفت : قرآن آبشاری از نور ؛ از آسمان بر زمین است ؛
راست میگفت ، باید هر روز جرعه ای نور نوشید ...
آشفتن ، آشفته
بی آرامی
بی قراری
پراکنده دل
پریشانی
تپش
تشنج
تشویش
ژولیدن
سرگردان
سِرهال
سراسیمه
شَغَب
شمیدن
شَوِست
شور، شوریده
شیب، شیبا(المجنون)
شیفته
ضجه
قَلق
مرتعد
نژند
متحیّر
کالیدن ،کالیده
کراشیدن
گیج
گیرودار
مات
مشتت
متزلزل
مختل
مدهوش
مرتعش
مردد
مشوش
مُلقلق
کندمند
وُژول
هَشنگ
مفلس
وَیلان