زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

هرشب یک قاشق کنجدبخوریم کلسیم صبح جذب نمی شود

مصرف کنجد باعث تامین کلسیم مورد نیاز بدن می‌شود

کنجدروغن داردروغن سوخت قلب است اما قرص کلسیم سوخت قلب نیست وداروشیمیائی است که هم برای قلب مضراست هم برای کبدکه ناراحتی پوست راهم درپی دارد.

هرچه که مغزاستخوان راپرکندخون سازاست چون مغزاستخوان خون تازه می رویاندپس کلسیم وخون رابطه مستقیم دارند. کمبودکلسیم بااختلالات عصبی رابطه مستقیم داردواینگونه غذاها اضطراب درمانی،رادرپی داردواضطراب وافسردگی سبب ناباروری است که  داورهای ناباروی محسوب میشوندخرابی دندانها ناشی ازکمبودکلسیم است و علاج الاضراص(درمان دندان درد وپوسیدگی آن )می باشند غذاهای خون سازسبب نشاط هستند پیشگیری کمردرد ودیسک کمر، مومورشدن دست وپا وازراههای کاهش فشار روانی است اگرافرادسوداوی آنرابخورندداروی کبد ودرمان کننده جوش زدن است چون سازگارباکبدکه بودمتابولیزه (پخته)شده وجذب میگرددوبصورت هیستامین پس نمی زندکه بصورت جوش بروزنماید وچون ازنرمی استخوان درکودکان پیشگیری می نمایدپاسخ سوال کسانی است که میگویند  "چگونه پاهای خوش ترکیب داشته باشیم   "علت عدم نشستن وراه رفتن کودک" شایدناشی ازکاهش کلسیم بدن اوباشد(نرمی استخوان)،بیماری ناشی ازکمبود کلسیم پوکی استخوان است. رفع لاغری وتناسب اندامرادرپی دارد.بیماری ستون فقرات گاه شایدبخاطرکاهش کلسیم باشدوبالاخره تغذیه خون سازتنهاراه درمان اختلالات عصبی است.بخصوص اگرغذاهای خونساز ویتامین ب هم داشته باشندکنجدنیزدارد:

آفتاب یزد:خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد درروزموجب تامین 14 درصد از نیاز کلسیم زنان می‌شود.کنجد چربی بسیاری دارد اما این چربی از نوع گیاهی است. این روغن (کنجد)دارای اسیدهای چرب ضروری می‌باشد که در ساختمان پوست به عنوان یک جز اصلی محسوب می‌شوند و در صورتی که کمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود پوست کاملا یکنواخت و نرم و لطیف به نظر می‌رسد.جالب است بدانید که وجود همین چربی‌هاست که اگر با یک منبع پروتئینی دریافت شود، به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشکی بیش از حد این عضو نیز جـلـوگـیـری مـی‌کـنـد و مـوجـب راحـتـی افـرادی می‌شود که سال‌هاست از خشکی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ کردن موهای خشکشان می‌هراسند. امروزه از روغن کنجد خصوصا کنجد سیاه در تهیه انواع فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی به ویژه محصولاتی که برای رفع انواع خشکی‌ها تجویز می‌شوند، استفاده می‌شود. 12آذر87

پسته گرم وخشک است گرم تولید گلبول قرمزمیکندخون سازاست

ارتباط میان مصرف پسته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی    

‌آفتاب یزد23مهر87:محققان آمریکایی اعلام کردند، با گنجاندن پسته در رژیم غذایی می توان خطر ‌ابتلا به بیماری‌های قلبــی عروقی را کـــاهش داد. ‌محقـــق دانشگاه ایالتـــی پنسیلوانیا که مسئولیت انجام این ‌پژوهش را بر عهده داشت، اعلام کرد: شرکت کنندگان در این پژوهش از یک رژیم غذایی حاوی 35 درصد ‌کل چربی و 11 درصد چربی اشباع شده به مدت دو هفته استفاده کردند.‌ پسته 10 تا 20 درصد انرژی کل بدن را تامین می‌کند. رژیم غذایی حاوی حداقل 20 درصد پسته باعث ‌کاهش لیپوپروتئین و کلسترول بدبه میزان 12 درصد می شود و رژیم غذایی حاوی حداقل 10 درصد پسته ‌باعث کاهش کلسترول خون به 9 درصد خواهد شد.‌ همچنین پسته دارای مقدار زیادی فیبر است که به هضم مواد غذایی کمک و کلسترول و قند خون را ‌تنظیم می کند.  

----------------------------- 

آفتاب یزد:متخصصان علوم تغذیه توصیه می‌کنند، اگر می خواهید قوی و تندرست باشید هر روز پسته بخورید. پژوهشگران اخیرا تحقیقی انجام داده‌اند تا دریابند که پسته از چه طریقی کلسترول بد را کاهش می‌دهد. سارا گیبائور متخصص مرکز تحقیقات تغذیه انسان در آمریکا که در این بررسی‌ها شرکت داشته، خاطرنشان ساخت: ما مکانیسم‌های عملکردی را مورد بررسی قرار دادیم تا اثرات کاهش دهنده کلسترول پسته را توضیح دهیم. در این پژوهش، متخصصان تاثیر افزودن پسته به یک رژیم غذایی مخصوص سلامت قلب و کم چرب را بر روی فاکتورهای خطرزای بیماری‌های قلبی و عروقی آزمایش کردند. در این مطالعه، رژیم‌های مختلف غذایی آزمایش شدند. نتایج آزمایشات نشان داد، مصرف پسته، انرژی بیشتری را به رژیم غذایی اضافه می‌کند. بر اساس نتایج پژوهش فوق، پسته تاثیر سودمندی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی دارد. 9/7/87

پیغمبر:دواءالبلغم حمام ...

گفته بودی حمام درمان طبع سرد و تر است درسته ؟ 

نویسنده:یاسمن  

سلام
پیغمبر:دوا’البلغم حمام ودوا’ الدم الحجامه
بله عزیز 

وقتی سرد و تر هستیم پوستمان چرب است چربی منافذ سلول ها را می بندد لذا حمام داروی آن است همانطورکه رسول خدا فرموده اند.
خبری که دراین رابطه بود اگریافتم برایت میگذارم اما فعلا این را داشته باش و یادت باشه که باید حمام گرم باشد سونا بخارهمیشه استفاده کن انشا’الله
"تعرق مانع بروز حملات قلبی می‌شود.تعرق صحیح یکی از شاخص‌های سلامت است که می تواند از بروز حملات قلبی جلوگیری کند- ‌به گزارش شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، گرچه این روزها از وسایل سرمایشی مختلف برای خنک شدن در فصل گرما ‌استفاده می شود، اما بدن انسان به صورت طبیعی یک سامانه زیستی برای خنک شدن دارد که همان "تعرق" است. ‌با اینکه تعرق از نظر اجتماعی پدیده ای مطلوب نیست زیرا بوی آن آزار دهنده است اما از نظر بهداشت و سلامت، عرق ‌کردن به هیچ وجه بد نیست. به گفته متخصصان دانشگاه دالاس آمریکا، ‌تعرق، شاخص خوبی برای ارزیابی سلامت افراد است. کسانی که به خوبی تعرق نمی کنند در مقایسه با افراد دیگر در ‌معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های مرتبط با دمای بدن و حملات قلبی و مرگ قرار دارند. اندازه جثه انسانها ‌و جنسیت آنها در میزان تعرقشان تاثیر گذار است. عامل دیگر تاثیرگذار در این زمینه، تعداد غده های عرقی است. برخی ‌افراد فقط ‌یک میلیون غده تعرق دارند، حال آنکه برخی دیگر حدود چهار میلیون غده تولید کننده عرق در بدنشان دارند. به گفته متخصصان، ‌نکته جالب توجه این است که نمی توان بر تعداد این غده تولید کننده عرق افزود یا از تعداد آنها کاست زیرا تعداد این ‌غدد در طول زندگی ثابت است. با اینکه نمی توان تعداد این غدد را تغییر داد اما می توان کارایی آنها را با ورزش کردن ‌افزایش داد، زیرا ورزش کردن سبب بزرگتر شدن این غدد می شود ودر نتیجه وضعیت خنک شدن بدن، بهبودپیدا می‌کند. 31 شهریور,1387روزنامه آفتاب یزد

تهران مرکز تغییرجنسیت

 ارزش این حکم امام خمینی درباره تغییرجنسیت بیماران دوجنسیتی وقتی دانسته میشود که بدانیم وقتی اولین پیوند کلیه دردنیا صورت گرفت متحجرین درباره آن موضع منفی گرفتند 

 http://zatun.blogsky.com/1391/09/12/post-241/

 وهرنوع آوری را محکوم میکرده اند :

سالانه بیش از ۲۷۰ ایرانی جنسیت خود را با اخد مجوز از سازمان پزشکی قانونی تغییر می دهند.

بر اساس آمار های رسمی از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۳۸۹ بیش از ۱۳۶۶ نفر مجوز تغییر جنسیت در ایران را دریافت کرده اند که از میان آنها ۵۶ درصد می خواهند زن شوند و ۴۴ درصد قصد دارند با تغییر جنسیت مرد شوند.

به گزارش خبرآنلاین، آماری که تاکنون از سوی مسئولان پزشکی قانونی در رسانه ها مطرح نشده است , و البته پیش از این مسئولان از تغییر جنسیت سالانه ۸۰ نفر در کشور خبر داده بود در حالی که طبق رسمی ترین آمار موجود کمترین میزان تغییر جنسیت در کشور مربط به سال ۱۳۸۵ با ۱۷۰ مورد و بیشترین مورد مربوط به سال ۱۳۸۹ با ۳۱۹ مورد بوده است.

اختلال هویت جنسی به معنای احساس عدم رضایت مستمر فرد از جنسیت خود و احساس تعلق به جنسیت مخالف است. این افراد به لحاظ فیزولوژیکی و جسمی اختلال خاصی نداشته ولی از لحاظ روانی تمایل به انجام رفتار های جنس مخالف را دارند.

طبق آمار سازمان پزشکی قانونی از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹ تعداد ۱۳۶۶ نفر جهت اخذ مجوز برای انجام عمل تغییر جنسیت به سازمان پزشکی قانونی مراجعه کرده اند. که از این میزان ۵۶ درصد مردان متقاضی تغییر جنسیت به زن و ۴۴ درصد زنان متقاضی تغییر جنیست به مرد داده اند

غذاهائی برای لاغری

چاقی یعنی تری زیاد بدن(سدیم بالای بدن) 

روزهای زیبا با طعم بهاری‌شان فرامی‌رسند! بعد از فصلی سرد که انواع تارتیفلت‌ها (نوعی غذا تهیه شده از سیب زمینی) و راکلت‌هایش (نوعی پنیر) تعادل وزنی تان را برهم زده‌اند،….

روزهای زیبا با طعم بهاری‌شان فرامی‌رسند! بعد از فصلی سرد که انواع تارتیفلت‌ها (نوعی غذا تهیه شده از سیب زمینی) و راکلت‌هایش (نوعی پنیر) تعادل وزنی تان را برهم زده‌اند، حالا وقتش رسیده که فواید محصولات تازه و کم کالری بهار را کشف کنید و ازشان بهره ببرید! ترب، توت فرنگی یا حتی میگو به منوی غذایی تان تنوع می‌دهند و به شما در کم کردن وزن کم می‌کنند.گوجه فرنگی، یک عصارۀ سبک
برای حفظ تناسب اندام، به گوجه فرنگی فکر کنید! گوجه فرنگی کالری بسیار اندکی دارد و از بین برندۀ سموم است. ویتامین‌ها زیادی نیز در این صیفی تازۀ بهاری یافت می‌شود: ویتامین C، ویتامین E و پروویتامین. به طور خلاصه، گوجه فرنگی مجموعه‌ای از طعم‌ها و سبکی است… دستور غذاهایی که بر پایۀ گوجه فرنگی اند، متعدد و خوشمزه هستند. پس دیگر در مصرف گوجه فرنگی شک نکنید!(اما اگرطبع شما سرد و تر است هم چاق می شوید هم بدنتان عفونت می گیرد که منجربه سرطان میشود)

میگو، بدون افراط
افراد بسیاری هستند که تمایل به میگوهای کوچک نیم پز در منوی بهاری‌شان دارند. با این حال، باید خود را از وسوسه و اغوا شدن محافظت کنند، چون کسی که می‌گوید میگو، حتماً از مایونز، کره و نان و… هم یاد می‌کند. بهتر است که میگو را با کمی آبلیمو و سالاد سبزیجات خام بخورید. زمانی که دریا همه چیز را برایتان مهیا می‌کند، شما هم از آنها لذت ببرید. پیش به سوی میگو!(کلا ماهی لاغرکننده است بهتراست یک درمیان بخوریم تا لاغرشویم اما اگرطبع سرد وتر داریم چون ماهی هم مثل گوجه فرنگی سرد و تر است باید کنارش سیاه دانه وخرما وگردو بخوریم تا فلج نشویم بعدازماهی خوردن یا چیزهای سرد فوری حمام نکنیم که احتمال فلج شدن یا بهم ریختن اعصاب بسیار بالا است )

هویج، سرشار از ویتامین
هویج کمکی واقعی برای لاغری است؛ این خوراکی حاوی ویتامین‌های ضروری بدن مانند پروویتامین، ویتامین A و ویتامین C است. هویج کالری بسیار کمی دارد و سرشار از فیبر است، بنابراین به هضم غذا کمک می‌کند.  این ماده غذایی دوستداران طراوت و شادابی را مجذوب خود کرده است. برای بهره بردن از تمام فواید هویج، توصیه می‌شود که آن را خام یا بخارپز به همراه سس سالاد رژیمی مصرف کنید.

فواید هویج چیست؟ کاروتن‌های (آنتی اکسیدان‌ها) موجود در این گیاه از پوست شما در مقابل رادیکال‌های آزاد حمایت کرده و رنگ گونه‌تان را درخشان می‌سازند.  پس زنده باد هویج!

توت فرنگیِ کم کالری
توت فرنگی مثال نقضی است برای این فکر که همیشه خوردن یک چیز خوشمزه یعنی اضافه شدن وزن! توت فرنگی که به طور طبیعی شیرین است، کالری اندکی هم دارد. میزان ویتامینش مدافعان سیستم ایمنی بدن را فعال می‌کند؛ خوردن یک واحد از این میوه در روز، نیاز روزانۀ بدن به ویتامین C را تأمین می‌کند. برای یک دسر سالم و سبک، توت فرنگی طبیعی پیشنهاد می‌شود!

جوجه، سبک و خوشمزه
در این فصل، برای لذت بردن از یک غذای سبک و نداشتن هیچ گونه نگرانی، کافیست از جوجه‌ای که کباب شده استفاده کنید. جوجه را بدون مواد چرب کباب کنید، مزۀ فوق العاده‌ای خواهد داشت، خصوصاً اگر کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. پرندگان چربی کمی دارند و اگر به میزان متعادل مصرف شوند، تأثیر سویی بر تناسب اندام نخواهند داشت. در خوردن جوجۀ کبابی همراه با یک سالاد تازه شک نکنید، نوش جان!

ترب، با لذت بجوید
برای جذب اولین اشعه‌های آفتاب، فوراً ترب را انتخاب کنید! ترب سرشار از ریزمغذی‌ها و مواد معدنی است، و به خاطر کالری کمش معروف است. این سبزیِ ریشه‌ای بهترین دوست برای داشتن تغذیه‌ای سبک است! ترب را خام (بدون کره) بخورید که به هضم غذا کمک می‌کند، ضمناً این خوراکی حاوی ویتامین‌های ضروری (A، C و P) برای بدن است. ترب را به همراه سبزیجات خام دیگر بخورید و لذت ببرید! اومممممم!

مارچوبه، ترکیب آب و فیبر
۹۲% مارچوبه متشکل از آب و یکی از سبزیجات کم کالری بهار است! حواستان باشد که در سس پرچرب خیسش نکنید. فیبرهایش جریان هضم را آسان کرده و به دفع کمک می‌کنند.
این سبزی سفید یا سبز می‌تواند با سبزی‌های خام دیگر به عنوان پیش غذا یا به عنوان سالاد و همراه غذا خورده شود. در بهار، از مارچوبه با تمام فوایدش لذت ببرید!

کابیلو، ماهی کم چرب
کابیلو، پادشاه ماهی‌های کم چرب است! گوشتش، ترد و خوشمزه است و همه به سبک بودنش باور دارند ! برای اینکه از مزۀ خوش آن لذت ببرید و نگران اضافه شدن وزن هم نباشید، بهتر است که این ماهی را در کاغذ زرورق پیچیده و در فر قرار دهید و با چند برش لیمو ترش میل کنید.
علاوه بر این، در طول جریان هضم، این ماهی به راحتی توسط بدن جذب می‌شود. همه چیز کابیلو خوب است!

کدو مسمایی، در خوردنش میانه روی نکنید!
۹۵% کدو مسمایی متشکل از آب است، بنابراین برای تناسب اندام بسیار ارزشمند خواهد بود. کالری اش کم و طعمش عالی است، و یک تغذیۀ متعادل را کامل می‌کند. سس بشامل و دیگر گراورهای همراه (نوعی پنیر)  را حذف کنید: کدو را به طور طبیعی و بخارپز میل کنید!
کدومسمایی، منبع فیبر و سرشار از ویتامین‌های C، B3 و پروویتامین A است. چه لذتی دارد، خوردن این خوراکی بدون نگرانی از افزایش وزن!

کنگر فرنگی، قلب لاغری
سبزیجات اغلب به خاطر طعم‌شان تحسین می‌شوند، کنگر فرنگی علاوه بر طعمش ویتامین و موادمعدنی فراوانی نیز در خود دارد. کنگر فرنگی را می‌توانید با یک سس سالاد رژیمی به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی (مثلاً در املت) نوش جان کنید. اگر برگ‌هایش را دوست ندارید، مغز این سبزی با کمی نمک خوشمزه خواهد بود.
به این ترتیب، با استفاده از محصولات لذیذ و تازۀ این فصل می‌توانید تناسب اندامتان را هم حفظ کنید! 

http://www.sinohe1144.blogfa.com/post-3188.aspx

ویتامین های گروه ب

سوسن  

 

 ویتامین های حانواده B یک سری ویتامین هایی هستند که شباهت ساختمانی و عملکردی بسیاری به هم دارند و تا کنون ویتامینهای بسیاری از این گروه شناخته شده اند که شامل ویتامین B1 تا ویتامین B22 است.

در این نوشتار سعی بر این است که شرحی مختصر اما کامل از این خانواده پرسود و ضروری داده شود. باشد که مفید واقع گردد.

ویتامین B1 ، "تیامین"

1- تیامین یک ویتامین محلول در آب و ضروری برای متابولیسم چربی، گلوکز و پروتئین می باشد.

2- این ویتامین در کارکرد ماهیچه ها و دستگاه حرکتی بدن نقش اساسی دارد.

بهترین منبع مخمر و مخمر آبجو و سبوس غلات است .حبوبات و گوشت منابع غنی از ویتامین "B1" هستند.

ویتامین B2 ، "ریبوفلاوین"

1- ریبوفلاوین که به نام ویتامین "B2" نیز شناخته می شود باعث آزادسازی انرژی از کربوهیدراتها، پروتئین و چربی می شود.

2- ریبوفلاوین برای تکثیر، رشد و ترمیم پوست، مو، ناخن و مفاصل ضروری است.

بهترین منابع ریبوفلاوین شامل مخمر آبجو، بادام، گوشت، مارچوبه ، کلم بروکلی، تخم مرغ، ماست، قارچ، سویا، شیر و اسفناج.

ویتامین B3 ،"نیاسین"

1- نیاسین بیشتر برای درمان کلسترول بالا استفاده می شود،

2- . به عنوان پایین آورنده چربی خون، مصرغ می شود.

بهترین منابع ویتامین B3 غذاهایی است که غنی از پروتئین باشد مانند: گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، تخم مرغ، لوبیای خشک پخته شده و نخود، کبد، شیر کم چربی یا بدون چربی و پنیر، سویا و آجیل.

ویتامین B5 ،"اسید پانتوتنیک"

1- همه سلولهای بدن نیاز به ویتامین "B۵" یا اسید پانتوتنیک دارند.

2- این ویتامین محلول در آب است و در بدن تبدیل به ترکیبی به نام «کوآنزیم-آ» می شود که وجود این ماده در بدن برای تبدیل غذا به انرژی لازم است.

این ماده در انواع مختلف مواد غذایی یافت می شود. مقدار زیادی از ویتامین "B5" در طی تهیه فرآورده های غذایی از بین می رود.

بنابراین گوشت تازه، سبزیجات و تمام غلات تازه دارای ویتامین "B5" بیشتری نسبت به غذاهای فریز شده یا کنسرو شده هستند.

به ادامه مطلب رجوع کنید

منابع:

Health and Wellness Library: Vitamin B Family

Vitamin B Family Essential and Plentiful in Food

To B6 or not to B4


 

سابقه موضوع : 

http://zatun.blogsky.com/pages/10/

ادامه مطلب ...

برای سلامتی کارکنیم

رسول فضلی خانی بعد از ۲۴ سال زندگی در آسایشگاه بقیه الله تهران به یاران شهیدش پیوست.

فضلی خانی متولد سال ۱۳۴۸ بود که در سن ۱۵ سالگی به جبهه رفت و ۱۶ ماه بعد قطع نخاع گشت و بعد از آن برای همیشه ساکن اتاقی در آسایشگاه بقیه الله تهران شد که بیشتر شبیه اتاق کار بود تا استراحت.

این جانباز به رغم نداشتن پا و مشکلات کلیوی و قلبی دهها حرفه فنی را آموخته و نخستین جانبازی بود که جواز آهنگری را دریافت کرد و همواره به تراشکاری ، آهنگری و نقاشی مشغول بود.

پیکر این جانباز شهید پس از تشییع از درب منزلش واقع در اسلامشهر، در «امامزاده عقیل» این شهر به خاک سپرده شد.

شهید فضل خانی که در یکی از همین رفتن ها برای امور اداریش قلبش از کار افتاده، پیش از این گفته بود: “بزرگ‌ترین مشکل یک جانباز قطع نخاعی نداشتن کنترل ادرار و مدفوع است. در ۱۶ سالگی وقتی به این آسایشگاه آمدم کلیه‌ها و قلبم سالم بود، اما حالا کلیه و قلبم مشکل دارد و یک بسته قرص همیشه باید در کنارم باشد. آرزوی خوردن یک نیمروی ساده، یک سیخ کباب و جگر و یک پرس قرمه‌سبزی را دارم.”

“من می‌خواهم برای سلامتی‌ام کار کنم؛ چرا که اگر جانباز کار نکند کلیه‌هایش از کار می‌افتد. می‌گویند تو که وضعت خوب است، بنیاد حقوق می‌دهد، برای چه می‌خواهی کار کنی؟ اما همه چیز که خوردن و خوابیدن نیست. من برای سلامتی‌ام می‌خواهم کار کنم. هرچند بعضی آدم‌ها ظاهر ما را که می‌بینند از سفارش کار منصرف می‌شوند؛ این در حالیست که اگر پاهایم را از دست داده‌ام دست‌هایم و فکرم را که از دست نداده‌ام