تهیه مربا به شکل ارگانیک (بدون پختن وحرارت دیدن وبدون شکر چون پختن
ویتامین های میوه را نابود میکند وسکر اعتیادآور وتنیدگی زا است وسبب سوزش
معده میگردد)
5عدد سیب درختی را رنده کن مثل پیاز که رنده میکنی داخل شیشه بریز یک قاشق
عسل روی آن بریز هرروز شیشه را سروته کن عسل به همه سیب ها برسد بعد دوسه
روز جا می افتد صبحانه استفاده میشه کرد اگرسیب ها بزرگ بودند یک قاشق عسل
درلایه وسطی سیب ها بریز یکی روی آنها ولی اگر متوسط بودندهمان یک قاشق
کافی است
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادر بزرگوار
انشاالله خوب وخوش وسلامت باشی
از اطلاعات مفیدتون ممنونم
عالی بود
بسیار نیاز بود.
خیر ببینی.
موفق وموید انشاالله
یاعلی مددی
سلام.
همانطور که میدانید سیب دقایقی بعد از رنده شدن تغییر رنگ میدهد. از تغییر رنگ آن که بگذریم حداکثر ماندگاری این مربا در یخچال چهقدر است؟
البته اقای خدادادی که مبتکر این روش است میگه بعد نیم ساعت جا می افتد بخورید
وروش دیگرش این است که دریخچال بگذارید وهرچندروز یک بار وارونه کنید تا عسل به همه میوه برسد
تجربه ای که ماکردیم هرچه بیشتربماند خوش طعم تر میشه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم ورحمت الله وبرکاته
ممنون از حضورت
استفاده کردم .
خیر ببینی
ملتمس دعای خیر شما بزرگوار هستم
یاعلی مددی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
بر کوکب آسمان عصمت صلوات
بر فاطمه گوهر نبوت صلوات
بر مادر یازده امام برحق
از صبح ازل تا به قیامت صلوات
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم
و قله رفیع فضائل صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
راتبریک وتهنیت عرض میکنم.
یاعلی مددی[گل][گل][گل][گل][گل]
سلام خسته نباشید خدا قوت 2 سئوال داشتم اینکه این وبلاگ زیر نظر دکتر خرسند است ؟
و دومین آیا با میوهها دیگر هم میشور به این روش مربا درست کرد؟
نه این وبلاگ روان شناسی است ولی مروج افکار پرفسور غلامحسین خورسند خرمشهری است
سال قبل که یک ایرانی درامریکا لیزردرمانی را اختراع کرده بود اوباما گفت افتخار کشور امریکا است پس خودمون باید مروج دانشمندانمان باشیم که بهترشناخته بشوند
ثانیا روان شناسی تغذیه امروزه خیلی مهم است
بله با تمام میوه ها میشه این مربا را درست کرد با قیصی با طالبی با انگور با به با آلبالو با هویج با کدو حلوائی با ...