زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

عسل و مویز ضد مسمومیت ومانع ایجادسرطان هستندروزانه بخوریم

در حال حاضر آلاینده هایی در تهران وجود دارد که تاثیر زیادی در ابتلا به سرطان خون و ریه دارند. معصومه ابتکار عضو کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفته است: در حال حاضر ذرات معلق کمتر از ۲٫۵ میکرون که بسیار خطرناک هستند، در هوای شهر تهران مشاهده می‌شوند. علاوه بر بیماریهای متعدد تنفسی و قلبی که این ذرات ایجاد می‌کنند، از وجود عوامل سرطان زای دیگری همچون دیزل که توسط WHO نیز شناسایی شده، رنج می‌بریم. آلاینده‌های دیگری که تقریبا می‌توان گفت از فهرست آلاینده‌های شهرهای دیگر دنیا حذف شده‌، در تهران افزایش یافته است که از آن جمله می‌توان بنزن که در ایجاد سرطان خون نقش دارد و فیبر آزبست که می‌تواند باعث ایجاد سرطان ریه شود، اشاره کرد.

دانشیار ایمونولوژی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه آلودگی هوا همچنان بزرگترین معضل زیست محیطی تهران است، افزود: به ‌رغم اینکه تا سال ۸۴ برنامه‌های علمی در خصوص کاهش آلاینده‌های زیست محیطی را تدوین و عملیاتی کردیم اما از سال ۸۴ به بعد اجرای این برنامه‌ها تعطیل شد و هیچ کدام از استانداردها تغییر نکردند.

به گزارش مهر، او که در همایش “سرطان و پیشگیری” سخن می گفت،  با بیان اینکه امروز دیگر رشد سرطان در کشور، معلول عوامل ناشناخته و عجیب و غریب نیست، بلکه بسیار روشن بوده و راهکارهایی هم برای آن وجود دارد، افزود: نیازمند عزم ملی برای کاهش آمار سرطان در کشور هستیم.

عضو کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به آزمایشهایی که بر روی محصولات کشاورزی انجام شده است، گفت: نتایج این پایش نشان می دهد که بقایای سموم از رده خارج شده یا تاریخ مصرف گذشته در سبزیجات و به ویژه پهن برگها دیده می شود و ردپای نیترات و فلزات سنگین و بالاتر از حد مجاز در برخی از فرآورده‌های طبیعی به چشم می‌خورد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه حفاظت از محیط زیست و ارتقای استانداردهای زیست محیطی، بر عهده دولت و دستگاههای اجرایی کشور است، افزود: طی چند سال اخیر، عملکرد زیست محیطی ما از لحاظ شاخصهای جهانی ۶۳ رتبه افت کرده است. البته با توجه به تجربیات موفقی که در این خصوص وجود دارد، می‌توان با مدیریت صحیح به وضعیت مطلوبی از لحاظ شاخصهای زیست محیطی دست یافت.

او افزود: سیر مهاجرت از روستاها به شهرها بالاست و علاوه بر آن با شیب صعودی افزایش نرخ ابتلا به سرطان و افزایش آلاینده‌های محیطی در پی گسترش صنعتی شدن شهرها روبرو هستیم.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد بیماریها منشاء محیطی دارند، گفت: باید توجه داشت که بیماریهای با منشاء آلاینده‌های محیطی، قابل کنترل و پیشگیری هستند.

تصحیح برنامه غذائی روزانه سنتی به علمی جهت ارتقای بهداشت روان

سلام حرفای پدرانه تون خیلی دلنشینه شمام برای دخترتون هم همینطورهستید؟اماازبرنامه غذاییم:

صبحانه-1لیوان چای یاشیر+حدودا5لقمه نون وپنیر.عسل وخامه وکره نمیخورم چون بعدش معدم میسوزه

میان وعده 1لیوان شیربه همراه کیک+مقدارزیادی شکلات

ناهار-مقدارمتوسط برنج وخورشت+ماست وسالاد

میان وعده- چای وشیرینی یا آجیل ومیوه.....مقدارکم

شام-هرچی باشه خیلی کم میخورم اکثراوقات نمیخورم/ ماست وسالاد حتمامیخورم

زیاداهل چیپس وپفک...نیستم چون معدم بعدخوردنش میسوزه......ولی کاکائو زیاد میخورم

--------------------------

تفاوت راهکارهای روان شناسی بانصیحت های اخلاقی این است که در اخلاق خوب و بد هست در روان شناسی راهکارها به سلامتی یا بیماری منتهی میشه مثلا اگر نامنظمی دوره داری باید آویشن با عسل زیاد استفاده کنی این یک بعدش نصحیت و بد و خوب است که اینجاخوب است

اما بعداصلی اش که روان شناختی است به بد و خوب کار ندارد

رعایت نکردی منتهی به تشدید بیماری ات میگردد که بدنبال خودش اختلال عصبی ناباروری را خدای نکرده بدنبال دارد که پرمشاجره ترین زندگی را بدنبال خواهدداشت خانواده هائی که بارداری در ان رخ نمیدهد طبق بررسی روان شناس ها پرخاشگرترین خانواده ها هستند بالعکس رعایت کردی خوشروئی بدنبال دارد و توان خندیدن که اوج بهداشت روان است و معضلات منفی مذکور را انشاالله نخواهی داست

برای معده 1- چای و قند و شکرخوردن را بکلی ترک کن

برای ترک ابتدا قندو شکرخوردن باچای راحذف کن خود چای را کمرنگ استفاده کن یه مدت و با خرما بنوش بعد کمش کن و ترک کن ذات چای سرد و تر است تا می نوشی انتظار نداشته باش معده ات خوب بشه

2-با غذاهایت ماست و ترشی و سالاد و نوشابه و آب و ژله نخور همه سرد و تر هستند

3-جایگزین حذفیات فوق حتما با غذا سبزی خوردن بخور پیاز خام بخور بعدها که بهترشد فلفل دلمه خام را هم بعنوان سبزی در حد خیلی کم شروع کن

از به اندازه یک بند انگشت شروع کن نه بیشتر اینها همه گرم و خشک هستندکه دارو معده اند

4-ابتدا و انتهای غذایت یا هر چه میخوری نمک بدون ید بچش (نمک ید دارسرطان زاست) و بعد غذا بدون گذاشتن بالشت حداقل 5دقیقه درازبکش ودستها زیرگردنت باشد این سبب میشه انشاالله شکم صاف بشه ودردها بیفتد

نمک رافراموش نکن انشاالله این رکن سلامتی وبرکت زندگی است قدیم میگفته اند نمک برکت است تصورکنم علتش همین باشد

اصلا اب وسط سفره نیارهیچ مایعی وسط سفره نیاور بلکه بعد3ساعت ازغذا هرچقدر مایعات که گرم باشند مثل دم کرده اویشن باعسل بنوش

گردکاکائو که گرم وخشک است با ریختن در اب و شیرین کردن باعسل استفاده کن یعنی روال زندگی ات باشد نه بعنوان یک روزاستفاده کردن ورهاکردن نه ! همیشه بجای چای ومایعات ازاینگونه مایعات استفاده کن انشاالله بعد3ساعت هرچقدراب خواستی بنوش البته چون گرم هستندتشنه ات میشه ونیازبه اب نوشیدن داری

دقت کن نمک زیاد توی غذا نریز بلکه ابتداوانتهای غذاوخوراکی ها بچش یک کم بریزکف دستت زبان بزن 

قانون اول درتامین سلامتی نمک چشیدن بود

قانون دوم غذاهای حاوی ویتامین ب درالویت اول غذائیت باشد وهمچنین ازغذاهای استرس زامثل چای وقندوشکر...پرهیزکن

قانون سوم طبق فرموده امام صادق رئیس مذهب شیعه به هیچ وجه صبحانه لبنیات(پنیروشیروخامه ودوغ وکشک)نخورفقط شب استفاده کن که کلسیمش جذب شودوکم خونی ات تامین گردد

قانون چهارم عسل موم دارهرروزسه لقمه درزمستان بخور یااگرنبودسه عددخرما بخور

قانون پنجم

میان وعده شربت عسل (یک قاشق دریک لیوان اب معمولی حل بعدیخ بریزداخلش جرعه جرعه ده دقیقه بنوش)،شربت کاکائو(گردکاکائو درآب حل باعسل شیرین شودجرعه جرعه نوشیده شود)،دم کرده آویشن(کمی ازداغی که افتادباعسل شیرین وجرعه جرعه نوشیده شود)بنوش وروش خودت (میان وعده 1لیوان شیربه همراه کیک+مقدارزیادی شکلات)راترک کن انشااالله ، استرس زا می باشد

قانون ششم  دراین گزینه(ناهار-مقدارمتوسط برنج وخورشت+ماست وسالادمیخورم )ماست وسالاد راکه استرس زاهستندترک وزیتون سبز و سبزی خوردن یاپیازخام جایگزین کن انشااالله یا کنارغذا یک گردو بخور یا سه عدد خرما بخور

قانون هفتم دراین گزینه (میان وعده- چای وشیرینی یا آجیل ومیوه.....مقدارکم میخورم)فقط میوه که باطبعت سازگاراست بخوریعنی اگرادرارت مثل اب بی رنگ است اگرخیارخوردی درکنارش خرمابخورتاادرارهم مثل طلازردشودالان که زمستان است به و سیب درختی گرم وخوب هستند بامیوه هیچ نخور

اجیل اگرخوردی بدون نمک باشد

قانون هشتم دراین گزینه ات (شام-هرچی باشه خیلی کم میخورم اکثراوقات نمیخوم/ ماست وسالاد حتمامیخورم) اصلاحات زیرراانجام بده

ماست رااگرمیخوری درآن نعنابریزفقط شام همین رابخوروچیزدیگه باان نخور یا در ان شیره انگور بریز

طبق فرموده امام مفترضه الطاعه علی بن موسی الرضایعنی کسی که اطاعت ازاوبرماواجت است اگرمیخواهی ماست بخوری که بیمارنشوی دران زنیان بریزچون گرم وخشک است جبران سردوتری ماست رامیکند وازاسترس داربودن خارج میکند (ایرانی ها چون زنیان نیست نعنا استفاده میکنند که خوب است گرم وخشک است )شیره انگور یا مویزهم با ماست مبخورند

امام مفترض الطاعه صادق ال محمدمی فرماید اصل خراب البدن ترک العشاء یعنی شام نخوردن ریشه خرابی بدن است (سرگیجه ومیگرن وسردرد عصبی پشت سر، شکستن ناخن ها ،وسواس،اضطراب،کم خونی،کمبودکلسیم ،استرس،دلشوره ،اختلالات عصب - تنی مثل میگرن ،توهم جذابیت ،نامنظمی قاعدگی وخونریزی شدید،نازائی ،اختلالات غددی و..) ودرحدیث دیگراست که تعدادی سلول می میردکه دیگرزنده نمی شوند پس شام حتمابخور

شام حتمابخورانشاالله  خواستی نخوری ناهارنخور

هرچی باشدهم نه

غذاهائی بخورکه به طبع سرد تو سازگار باشد مثلا عدس پلو اصلا نخور

نان کوکوسیب زمینی که باروغن کنجدپخته باشید بخور درکنار همه غذاهای ناهار و شام سبزی خوردن بخور چون گرم و خشک است سردی اگر خورده باشی جبران میکند

گردکاکائوبگیربریزداخل ارده ومقدارعسل ترکیب کن بخوربخصوص بعنوان شکلات صبحانه وکاکائواماده رابدلیل اینکه روغن وچربی ان نامرغوب ومانده وبیماری زاست نخورانشاالله

تماس مادرباشوینده وحلال ها چه تاثیری برجنین دارد

بسم الله الرحمن الرحیم   

 سیده زهره طباطبائی 

تماس مادر با شوینده‌ها و حلال‌ها برای قلب جنین خطرناک است
سلامت نیوز :نتایج آزمایشات جدید تایید می‌کند که تماس با نوعی ماده شیمیایی موجود در نفت خام که در مواد حلال و شوینده‌ها یافت می‌شود با افزایش خطر بروز بیماری قلبی مادرزادی رابطه مستقیم دارد.

به گزارش ایسنا، این آزمایشات همچنین نشان داده است نوزادانی که در دوران جنینی در تماس با این ماده شیمیایی قرار می‌گیرند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی مادرزادی هستند.

به گفته کارشناسان، این ماده شیمیایی در مواد شوینده و پاک کننده و لکه‌برها یافت می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، چگونگی تاثیر عوامل محیط زیستی در بروز این بیماری‌ هنوز در ابهام است و مطالعات روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که مواد شیمیایی خاص می‌تواند عامل بروز این بیماری مادرزادی با علامت اختصاری
CHD شوند. CHD در واقع اختلالی در ساختار و عملکرد مغز است که به دلیل رشد غیر طبیعی قلب قبل از تولد بروز می‌کند.

دکتر مک کارور و دستیاران وی بررسی کردند که چطور تماس انسان با حلال‌ها می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را تشدید کند.

به گفته دکتر کارور، این اولین گزارشی است که نشان می‌دهد تماس با اتیل بنزن ترکیب موجود در نفت خام با بروز
CHD مرتبط استاین گزارش در نشست سالانه انجمن‌های آکادمی اطفال در آمریکا ارائه شده است.

در همین ارتباط:

مییشه صدها چیزی راکه موادشیمیائی یاسم است نام برد که مصرف می کنیم>>

>>>تماس باپلاستیک ها خطربروزبیماری های قلبی راافزون میکند

>>>رابطه باموادشوینده ومبتلاشدن به بدن دردعصبی

>>>رابطه شغل باموادشیمیائی ورسرطان

>>>رابطه آلاینده های شیمیائی ورسرطان

 >>>زنان بارداربخاطرمصونیت ازامواج الکترومغناطیسی گوشی خودراخاموش کنند

>>>رابطه بین مشکل داشتن حاد درزندگی وابتلابه سرطان

فشار عصبی ( استرس یا تنیدگی ) سلولهای مغز را از بین می برد

بسم الله الرحمن الرحیم  

استرس ، سلول های مغزی را از بین می برد؟

نویسنده: پریسا میرنظامی - ۱۳۸٩/۱٢/۱

تحقیقات نشان داده است که ناحیه ای از مغز به نام هیپوکامپ در نتیجه استرس طولانی مدت، به ویژه در بیماران تا 25 درصد سلولهای خود را از دست می دهد.

هیپوکامپ در شکل گیری حافظه طولانی مدت، دخالت دارد. بنابراین استرس می تواند منجر به از دست دادن بخش مهمی از حافظه شود.

از آن جا که هیپوکامپ شامل گیرنده های بسیاری برای هورمونهای استروئید مانند گلوکور تیکوئید است که در نتیجه استرس آزاد شده اند، بنابراین مقدار بیش از حد این هورمون ها می تواند سلول های مغز را تخریب کند 

-------------------------------- 

زیتون:تولیدکننده های فشارعصبی یااسترس ؛ خوردن بیش ازحدغذاهای سردوترمثل ماست وچای وترشی وبرنج وسیب زمینی - هرنوع تغییردرزندگی مثل عقدوعروسی ومسافرت یک روزه وقهرواثاث کشی ورانندگی وشغل مراجعه دارومدام تلوزیون یافیلم نگاه کردن وامتحانات وجدائی وطلاق ومرگ و زایمان وکم خونی وکمبودکلسیم وچک برگشتی وورشکستگی وبیکاری وقرض ونان های بدون سبوس مستمرخوردن که یک تغییر دزندگی هستندهمه از40تا70درصدتولیداسترس میکنندکه استرس 25درصدبه بالابیماری است  

پس دورکن تولیداسترس 1- غذاهای سردوتر2- هرنوع تغییرعمده درزندگی مثلا عروسی 50درصدتولیداسترس میکندکه برخی عروس خانمها دچاراسهال واستفراغ شده گاه بیش از10روزگرفتاربیمارستان وبستری شدن میشوند 

چه بایدکرد؟  

مثل قدیم یک پیاله روغن گوسفندی دربعدازهرتغییرداغ کردوسرکشیدومانندعشایربراه خودادامه داد  

غذاهای تقویت کننده اعصاب وحاوی ویتامین برای خنثی کردن استرس مربت هرروزباید خورد

غذای استرس داربخصوص چای ننوشیدوقندوشکراستفاده نکردشیرینی جات قنادی نخوردبجای ان خراما وعسل وشیره انگورخورد  

روغن زیتون بابوهرروزاستفاده کرد 

تنوع غذائی داشت  

بفرموده پیغمبرتا7شب بعدشب عروسی چیزترش (سردی)مثل شیروسیب ترش وسرکه وگشنیزو...که سردوترش هستندیعنی بدن رااسیدیته میکنند نخورد 

برنامه ریزی برای کاهش استرس حین تغییربایدداشت وهمه چیزرابه دقیقه نودموکول نکرد 

اخباراسترس زاکمترگوش کرد درمعرض الودگی صوتی وهوای آلوده کمترقرارگرفت صبح نخوابید

هرماه ۲۰۰۰نفردرایران سکته قلبی میکنندبه روغن زیتون اهمیت دهیم

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با اعلام ثبت ۱۰ هزار مورد ثبت سکته های قلبی از شهریورماه آمار واقعی را بیش از این میزان اعلام کرد.

کوروش اعتماد با اشاره به اینکه سامانه ثبت سکته‌های قلبی در شهریورماه راه‌اندازی شده و ۱۰ هزار مورد را نشان می‌دهد افزوده احتمال می‌رود تا همین لحظه به ۱۱ هزار مورد نیز رسیده باشد.

وی ادامه داد: سامانه ثبت سکته های قلبی در ۸۳ درصد بیمارستان‌های کشور مستقر شده اما هنوز ارزیابی مناسبی از اینکه چند درصد بیماران در این سامانه ثبت‌ شده‌اند، وجود ندارد.

به گزارش فارس، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: به عنوان مثال بیمارستانی در شهرستان تعدادی از سکته‌های قلبی را ثبت می‌کند اما دقیقاً‌ نمی‌دانیم که این آمار از میان چند بیمار سکته قلبی برآورد شده است.

اعتماد افزود: بنابراین علی‌رغم راه‌اندازی این سامانه پوشش ۱۰۰درصدی بیماران نشان داده نمی‌شود و این در حالی است که قطعاً کم شماری‌هایی وجود دارد و آمار ارائه شده کمتر از واقعیت است.

وی در مورد ثبت موارد سکته قلبی در ارتباط با تشدید آلودگی هوا گفت: نمی‌توانیم به این زودی‌ها در این مورد قضاوت کنیم چراکه این موضوع نیازمند بررسی دقیق در یک دوره زمانی است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: باید حداقل یک سال از زمان ثبت سکته‌های قلبی در ارتباط با آلودگی هوا بگذرد تا اگر کم‌شماری هم داشته باشیم تمامی موارد دقیقاً ثبت شود.

اعتماد اظهار کرد: در اکثر نظام‌های مراقبتی کم‌شماری وجود دارد و هم‌اکنون ثبت سامانه سرطان با ۱۵ سال قدمت ۷ درصد کم‌شماری دارد.

وی گفت: بنابراین با توجه به کم‌شماری‌های موجود، نیازمند یک سال زمان هستیم تا موارد ثبت ‌شده از سکته‌های قلبی در پاییز، زمستان و بهار را با توجه به آلودگی هوا بررسی کنیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت در رابطه با سامانه ثبت سرطان نیز گفت: هیچ نرم‌افزاری ثبت پوشش صد درصدی را ندارد چراکه ممکن است بیماری در منزل فوت ‌کند و یا بیماری‌اش تشخیص داده نشود بنابراین ثبت دقیق با مشکلاتی مواجه می شود. با این وجود سامانه ثبت سرطان کشورمان در خاورمیانه بی رقیب است و در بهترین‌ نظام‌های ثبت حداقل ۵ درصد کم‌شماری وجود دارد.

پیشگیری ازسرطان-درمناطق کشت خرماسرطان کمتردیده میشود

افزایش آلودگیهای زیست محیطی، شیوع اضافه وزن، کم تحرکی و دور شدن از شیوه زندگی سالم، ایران را در معرض گسترش سرطان قرار داده است.

خبرگزاری مهر به نقل از  علیرضا فروتن دبیر اجرایی اولین همایش سرطان و پیشگیری گزارش داد: سرطان در حال حاضر سومین عامل مرگ و میر در ایران شناخته می شود و سالانه بیش از ۷۰ هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا شده، انتظار می رود، بروز سرطان تا کمتر از ۲۰ سال آینده تا ۹۰ درصد افزایش یابد.

وی با اشاره به قابل پیشگیری بودن بیماری سرطان یادآور شد: پیشگیری مهمترین و با صرفه ترین روش مقابله با سرطان به شمار می رود. به طوریکه براساس آمار سازمان بهداشت جهانی با زندگی سالم، تغذیه صحیح، فعالیت بدنی مناسب و همراه با پیشگیری از سایر بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت و بیماریهای قلبی عروقی می توان از ۴۰ درصد موارد ابتلا به سرطان جلوگیری کرد.

فروتن با اشاره به اینکه شیوع بیماریهای مزمن از جمله سرطان با توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه رابطه معکوس دارد، اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد تمام مرگ و میر ناشی از سرطان در کشورهایی با درآمد کم و متوسط رخ می دهد که در این کشورها، منابع در دسترس برای پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان بسیار محدود است.

به گفته او عوامل مربوط به محیط زیست شامل فضای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک اطراف انسان، عامل حدود ۲۳ درصد موارد مرگ و میر پیش از موقع در انسان و یک پنجم موارد بروز سرطان است . همچنین بیش از ۴۰ عامل سرطان زای شغلی تاکنون شناسایی شده است.

فروتن گفت: هزینه پیشگیری از سرطان، به مراتب کمتر از درمان آن است و پیشگیری، مهمترین جزء “برنامه جامع کنترل سرطان” به شمار می رود که اهداف آن از سوی وزارت بهداشت در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه نظام بهداشتی و سلامت به تنهایی و بدون همکاری سایر ارگانهای موثر در پیشگیری سرطان قادر به رسیدن به نتیجه مطلوب نخواهد بود، تصریح کرد: دستیابی به نتیجه مطلوب در زمینه کنترل سرطان مستلزم تعهد همه جانبه و مشارکت تمامی سازمانهای مرتبط است.

محدودیت ذهن

" درمتن زیر نتیجه ی آزمایشات ِایجاد محدودیت برای برخی موجودات زنده عنوان شده، براستی آنچه تا کنون درباره ناتوانیهای ما به ما گفته شده و سانسور و خفقان چه تاثیر عمیق و پنهانی بر ما و ذهن ما دارد:

  نتیجه آزمایشات بر حیوانات به سادگی به ما نشان می دهند که چطور محدودیتهای ذهنی تحمیل شده از طرف محیط بر ما تاثیر می گذارد. آزمایشات انجام شده بر کَک، فیل و دلفین مثال خوبی هستند:

ککها حیوانات کوچک جالبی هستند آنها گاز می گیرند و خیلی خوب می پرند آنها به نسبت قدشان قهرمان پرش ارتفاع هستند .اگر یک کک را در ظرفی قرار دهیم از آن بیرون می پرد . پس از مدتی روی ظرف را سرپوش می گذاریم تا ببینیم چه اتفاقی رخ می دهد .

کک می پرد و سرش به در ظرف می خورد و  پایین می افتد . دوباره می پرد و همان اتفاق می افتد! این کار مدتی تکرار میکند . سر انجام در ظرف را بر می داریم و کک دوباره می پرد ولی فقط تا همان ارتفاع! سرپوش برداشته شده درست است و محدودیت فیزیکی رفع شده است ولی کک فکر می کند این محدودیت همچنان ادامه دارد!

فیلها را می توان با محدودیت ذهنی کنترل کرد .

پای فیلهای سیرک را در مواقعی که نمایش نمی دهند می بندند . بچه فیلها را با طنابهای بلند و فیلهای بزرگ را با طنابهای کوتاه به نظر می آید که باید بر عکس باشد زیرا فیلهای پرقدرت به سادگی می توانند میخ طنابها را از زمین بیرون بکشند ولی این کار را نمی کنند !

علت این است که آنها در بچگی طنابهای بلند را کشیده اند و سعی کرده اند خود را خلاص کنند و سرانجام روزی تسلیم شده دست از این کار کشیده اند!از آن پس آنها تا انتهای طناب می روند و می ایستند آنها این محدودیت را پذیرفته اند.

دکتر ادن رایل یک فیلم آموزشی در مورد محدودیتهای تحمیلی تهیه کرده است . نام این فیلم "می توانید بر خود غلبه کنید " است

در این فیلم یک نوع دلفین در تانک بزرگی از آب قرار می گیرد نوعی ماهی که غذای مورد علاقه دلفین است نیز در تانک ریخته می شود .

دلفین به سرعت ماهیها را می خورد . دلفین که گرسنه می شود تعدادی ماهی دیگر داخل تانک قرار میگیرند ولی این بار در ظروف شیشه ای دلفین به سمت آنها می آید ولی هر بار پس از برخورد با محافظ شیشه ای به عقب رانده می شود پس از مدتی دلفین از حمله دست می کشد و وجود ماهیها را ندیده می گیرد .

محافظ شیشه ای برداشته می شود و ماهیها در داخل تانک به حرکت در می آیند آیا می دانید چه اتفاقی می افتد ؟ دلفین از گرسنگی می میرد غذای مورد علاقه او در اطرافش فراوان است ولی محدودیتی که دلفین پذیرفته است او را از گرسنگی می کشد .

از آنجا که نحوه ی عملکرد مغز جانوران از این نظر بسیار شبیه به هم است ما  می توانیم از این آزمایشات بفهمیم که ما هم محدودیت هایی را می پذیریم که واقعی نیستند.

به ما می گویند یا ما به خود می گوییم نمی توان فلان کار را انجام داد و این برای ما یک واقعیت می شود محدودیتهای ذهنی به محدودیتهای واقعی تبدیل می شوند و به همان محکمی!

باید این سوال مهم را از خود بپرسیم که:

چه مقدار از آنچه ما واقعیت می پنداریم، واقعیت نیست بلکه پذیرش ماست؟!"

باتشکرازسارافرستنده میل

روغن زیتون بابو مانع سکته مغزی است

http://hohokhan.persianblog.ir/ 

روغن مفید را دریابید


 
استفاده از روغن زیتون در رژیم غذایی، خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

 
نتایج مطالعه ای که در مجله نورولوژی امریکا به چاپ رسیده است، نشان می دهد که مصرف روغن زیتون از سکته مغزی در افراد مسن پیشگیری می کند.
سرپرست این تیم تحقیق که در فرانسه انجام شده است، مغتقد است باید توصیه های تغذیه ای جدیدی برای پیشگیری از سکته مغزی در افراد 65 سال و بالاتر تدوین گردد. او اضافه می کند که سکته مغزی در افراد سالمند بسیار شایع است و استفاده از روغن زیتون یک روش آسان و کم هزینه برای پیشگیری از این اتفاق می باشد.
برای انجام این مطالعه، پرونده پزشکی 7625 فرد 65 سال و بالاتر در سه شهر فرانسه مورد بررسی قرار گرفت. افراد شرکت کننده هیچ گونه سابقه سکته مغزی نداشتند. میزان مصرف روغن زیتون در این افراد در سه گروه طقه بندی شد: عدم مصرف، مصرف متوسط (استفاده از روغن زیتون در آشپزی یا به عنوان سس سالاد یا به همراه نان) و مصرف بالا (استفاده از روغن زیتون هم برای آشپزی و هم به عنوان سس سالاد یا به همراه نان). این افراد از روغن زیتون تصفیه نشده و خالص استفاده می نمودند.
بعد از 5 سال، 148 مورد سکته مغزی به ثبت رسید.
پس از بررسی رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی، شاخص توده بدن و سایر عوامل خطرساز سکته، نتایج نشان داد در افرادی که به طور منظم و مداوم از روغن زیتون برای آشپزی و همچنین به عنوان سس سالاد استفاده کرده اند، خطر سکته مغزی در مقایسه با عدم مصرف کنندگان این روغن، 41 درصد کمتر است (1.5 درصد در مقایسه با 2.6 درصد).
روغن زیتون دارای اثرات محافظتی در برابر بسیاری از عوامل خطرساز بیماری های قلبی- عروقی از جمله دیابت، فشارخون بالا، کلسترول بالا و چاقی می باشد.

محققان معتقدند، اینکه کدام ماده موجود در این روغن دارای این اثرات مفید می باشد، تاکنون به درستی مشخص نشده است، اما می توان اثرات غیر مستقیم این روغن همچون ایجاد طعم بهتر در غذاهای سالم مثل سالاد سبزیجات را نیز در بروز اثرات سودمند آن موثر دانست.

http://dl.clip2ni.com/2011/6/1340998469_693jw8.gif

این ماده غذایی از زخم بستر پیشگیری می کند


 
رژیم غذایی غنی از روغن ماهی، علایم زخم بستر را 20 تا 25 درصد کاهش می دهد.

 
تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه تل آویو نشان داد که رژیم غذایی غنی از روغن ماهی اثرات مثبتی بر زخم بستر دارد.
روغن ماهی که سرشار از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا- 3 می باشد، موجب کاهش فشارخون، بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب مفاصل و پوست و کمک به تکامل جنین می گردد. در این مطالعه نقش روغن ماهی در کاهش بروز زخم های فشاری (زخم بستر) مورد بررسی قرار گرفت.
نشستن و یا دراز کشیدن بیماران به مدت طولانی آنها را مستعد ایجاد زخم بستر بر روی پوست و بافت زیر آن می سازد.
محققان برای انجام این مطالعه، 40 بیمار بستری را انتخاب نمودند. به 20 بیمار غذای استاندارد بیمارستان داده شد و 20 بیمار دیگر علاوه بر غذای بیمارستان، روزانه 8 گرم روغن ماهی دریافت کردند.
بعد از 3 هفته نتایج نشان داد که در گروه مصرف کننده روغن ماهی:
علایم بیماران از جمله درد و ناراحتی ناشی از زخم بستر 20 تا 25 درصد بهبود یافت.
التهاب موجود در بافت های بدن بیماران به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
سیستم ایمنی بیماران تقویت شد و تورم بافت ها کاهش یافت.
ارتقای عملکرد سیستم ایمنی
زخم بستر در اثر کمبود اکسیژن رسانی، کاهش جریان خون و رطوبت پوست ایجاد می شود. بررسی ها نشان داد که استفاده از مکمل روغن ماهی سطح اکسیژن در بافت های بدن را افزایش می دهد، بنابراین موجب بهبود علایم زخم بستر می گردد.
پروفسور سینگر، سرپرست تیم تحقیق اظهار داشت : "مطالعات حاکی از این است که روغن ماهی در تغییر و اصلاح بیان گروهی از مولکول ها نقش دارد که لوکوسیت ها یا گلبول های سفید خون را کنترل می کنند. این گلبول های سفید در بهبود و  ترمیم زخم ها نقش دارند."
نکته مهم دیگر در گروه دریافت کننده روغن ماهی، این بود که در این بیماران سطح پروتئین فعال C به میزان قابل ملاحظه ای پایین تر بود. پروتئین فعال C با التهاب، عفونت های باکتریایی و ویروسی، آسیب بافت ها، بیماری های روماتیسمی و نکروز (مرگ نسوج زنده) مرتبط است.
روغن ماهی به عنوان یک مسکن درد طبیعی
گروه تحقیق به منظور بررسی اثر روغن ماهی در تسکین و کنترل درد مطالعه ای را ترتیب دادند. در این تحقیق شدت درد در میان بیماران جراحی شده پس از تعویض مفصل زانو یا لگن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مصرف روغن ماهی شدت درد را کاهش می دهد.
روغن ماهی چیست؟
روغن ماهی از ماهی های چرب و روغنی مانند سالمون، ساردین، شاه ماهی، ماهی تن، ماهی خال مخالی و قزل آلا تهیه می شود.
2 ترکیب مهم و ارزشمند روغن ماهی عبارتند از:
DHA (دوکوزاهگزانوئیک اسید) و EPA (ایکوزا پنتانوئیک اسید). این دو اسید چرب نوعی اسید چرب امگا- 3 به شمار می روند.
گوشت ماهی های چرب حاوی 30 درصد روغن است. در ماهی های غیر چرب مانند ماهی سفید، روغن ماهی فقط در کبد ماهی یافت می شود. ماهی های چرب یا روغنی علاوه بر این که منبع خوب اسیدهای چرب امگا- 3 هستند، سرشار از ویتامین های A و D نیز می باشند. ماهی سفید نیز این ترکیبات را به میزان بسیار کمتری داراست. بنابراین ماهی های چرب مفیدتر از سایر ماهی ها هستند.
متخصصان توصیه می کنند که ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانید و یا در صورت عدم مصرف این ماده غذایی، از مکمل های روغن ماهی استفاده کنید.
تحقیقات پیشین در مورد روغن ماهی
افسردگی پس از زایمان: پژوهش های محققان امریکایی نشان داد که مصرف اسید چرب DHA در طی دوران بارداری، خطر ابتلا به افسردگی پس از زایمان را کاهش می دهد.
ام اس: برخی بررسی ها حاکی از این است که اسیدهای چرب امگا- 3 برای بیماران مبتلا به ام اس مفید است. با این حال یک مطالعه در نروژ نشان داد که مصرف امگا- 3 در بهبود علایم این بیماری اثری ندارد.
بینایی: محققان کانادایی دریافتند افرادی که به میزان کافی اسید چرب DHA مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر کاهش بینایی مرتبط به سن، قرار می گیرند.
سرطان پروستات: نتایج در این زمینه مختلف است. برخی مطالعات نشان می دهند که روغن ماهی خطر ابتلا به سرطان پروستات پیشرفته را کاهش می دهد و برخی دیگر حاکی از افزایش موارد ابتلا به این سرطان می باشند.
سلامت روان: روغن ماهی در بهبود علایم بیش فعالی (ADHD) و سایر مشکلات رفتاری موثر است.

حافظه: افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا- 3 در افراد بزرگسال سالم با بهبود حافظه همراه است.

ادامه مطلب ...

مژده به مردم شهرهای باهوای آلوده

مویزبخورید  

انگور که فصلش گذشته وکمیاب است پس مویزبخوریم  

مویز ازمسمومیت مزمن جیوه وسرب جلوگیری میکند (اسلام پزشک بی دارو- ص ۱۹۷)

ویتامین ب ۱درمویزاست

ایت الله العظمی بهجت :ماباید باگفتارهای معصومین سروکارداشته باشیم شفاء دراینهااست» 

دیابتی ها ۱۵برابرافرادغیردیابتی به ویتامین ب ۱نیازدارند بهتراست غذاهائی راانتخاب کنند که ویتامین ب۱بیشتردارد مویزوانگور بهترین میوه هست 

پیغمبر:خیرطعامکم الخبر و خیرفاکهتکم العنب  

بهترین خوراکی شما نان (با آرد الک نکرده )است وبهترین میوه شما انگور (منبع:کتاب اسلام پزشک بی دارو)