زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

باقلی قاتوق (منبع کلسیم )

 

همیشه وقتی حرف از غذاهای شمالی میشه یه غذای خاص با یه طعم متفاوت نظرمو خیلی جلب میکنه.

 یکی از دوستان عزیزم از نزدیک طرز تهیه این خورشت خوشمزه رو بهم یاد داده. سارا جون ممنونم

شما هم امتحان کنید

مواد لازم: برای چهار الی 5 نفر البته افرادی که غذای متوسط میخورن

باقالی کشاورزی 1 لیوان 

تخم مرغ 2 عدد

سیر 5 حبه

شوید خشک 2 قاشق غذاخوری پر از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

زرد چوبه 1 قاشق غذاخوری چون رنگ این خورشت اصولا زرده

طرز تهیه:

ابتدا سیرها را رنده کرده کمی تفت میدهیم در همین حین زردچوبه فلفل وشوید را به آن اضافه کرده دوباره کمی تفت میدهیم بلافاصله باقالی ها را اضافه کرده کمی با این مواد تفت میدهیم دقت داشته باشید موقع تفت این مواد زمان زیاد طولانی نشه تا باعث سوختگی یا از بین رفتن کیفیت مواد بشه.

بعد از تفت دادن باقالی یک لیوان آب جوش به آن اضافه کرده، نمک یادتون نره به میزان لازم شورش نکنید در حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تا باقالی ها خوب بپزد بازهم دقت کنید باقالی ها نباید زیاد پخته شده وا بره بستگی به این داره که باقالی هاتون چقدر تازه باشه یا باقالی خشک باشه که مدت زمان پخت اینها با هم کمی فرق میکنه

بعد از پخت باقالی ها دقت داشته باشید که آب زیادی نداشته باشه یا اصلا بی آب نباشه

تخم مرغ ها را در ظرفی جدا هم زده به خورشت اضافه کرده سریع خوب هم میزنیم و زیر خورشت رو خاموش میکنیم حرارت خود خورشت تخم مرغها را خواهد پخت حالا دیگه خورشتتون آمادس میتونید مثل شمال های عزیز با کته میل کنید

البته شمالی ها تخم مرغ ها را به تعداد افراد یا کمتر درسته داخل خورشت میندازن مثل عکسی که بهتون نشون میده اما من خودم به این طریق که یاد گرفتم و گفتم درست میکنم و بسیار خوشمزه شد.

نوش جان


                        

موضوعات مرتبط: زنگ تغذیه 

http://z1raha.blogfa.com/ 

یک توضیح:  (باقالی کلسیم دار است وشب استفاده شود بهتراست امام رضا می فرماید ساق ها را پرمیکند وخون تازه می رویاند یعنی وقتی مغزاستخوان پرشد وسطش که قرمز است خون تازه می رویاند کلسیم شب جذب میشه روز نمیشه
نکته دیگراینکه باقالی سرد و تر است یعنی اسید وسدیمش بالاست باید قبلش اگرحامله نباشد یک قاشق چای خوری یا کمترسیاه دانه پودرشده با اب قورت داده بعد شروع کنیم به این غذا را خوردن
اهمیت این غذا این است که امروز 90درصد یعنی 65میلیون ایرانی کمبود کلسیم دارند) 

سابقه موضوع کلسیم  

http://zatun.blogsky.com/1391/11/09/post-408/

نظرات 10 + ارسال نظر
ترانه پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 11:35 ق.ظ http://13471376.blogfa.com/

الهى ، همچو بید می لرزم که مبادا به هیچ نیرزم.

الهى! گدای تو به کار خود شاد است، زیرا هر که گدای تو شد در دو عالم سلطان است.

الهی ، شکرت که فهمیدم که نفهمیدم.
الهی ، آن خواهم که هیچ نخواهم.
الهی ، در بسته نیست ما دست و پا بسته ایم.
الهی ، از خواندن نماز شرم دارم و از نخواندن آن شرم بیشتر.
الهی ، اثر و صنع توام ، چگونه به خود نبالم.
الهی تاکنون می گفتم جهان را برای ما آفریدی ،اکنون فهمیدم که خودت هم برای مایی.
الهی ، ما را یارای دیدن خورشید نیست ، دم از دیدار خورشید آفرین چون زنیم؟!
الهی ، در جواب خطاب (یا ایها الذین امنوا) ، لبیک بگویم مایه ی شرمندگی است ، نگویم دور از وظیفه ی بندگی.
الهی ، سخن در عفو رحمتت نیست ، گیرم که تو بخشایی ام ، من از شرمندگی چه کنم ، تو خود گواهی که از استغفار شرم دارم.
الهی ، از روی آفتاب و ماه و ستارگان شرمنده ام ، از انس و جن شرمنده ام ، حتی از روی شیطان شرمنده ام ، که همه در کار خود استوارند و این سست عهد ، ناپایدار.

یلدووک پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 03:32 ب.ظ http://yald00k.blogfa.com/

سلام
ممنونم که جوابمو دادی

سویل پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 08:52 ب.ظ http://del-sevil.blogfa.com

می گویند : ساده می نویسی …

از من می خواهند به نوشته هایم شاخ و برگ دهم …

آنها گناهی ندارند ، نمی دانند که دیگر کار ما از شاخ و برگ گذشته است !

مهم ریشه بود که تیشه خورد




سلامممممممم


به به چه غذایی


مررسی

تندیس تنهایی جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 01:09 ب.ظ http://tandisetanhae.mihanblog.com

فکرِ آمدنِ تو
فکرِ بیهوده‌ای نیست
حتی اگر بازگشتی نباشد
در سرگردانیِ بی‌ انتهای من
اگر امیدی نباشد
تمام این عشق رو به بطالت می‌‌رود
همیشه گفته ام
اسارت در خاطراتِ کهنه ، شیرین تر از تخریبِ احساس برای رهایی ‌ست

نیکی‌ فیروزکوهی[گل]

ستاره جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 04:39 ب.ظ http://sina63stareh64.blogfa.com/

سلام
یه پست نظر خواهی گذاشتم دوست دارم بیای و نظرت بگی

http://sina63stareh64.blogfa.com/post/422

elyias جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 05:51 ب.ظ http://elyass-zand.blogfa.com

سلام آقا هاشم.
خسته نباشید.
با دو مطلب آپ هستم. اگر دوس داشتید تشریف بیارید

وبلاگ فداکاران جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 08:46 ب.ظ

سلام هاشم خوبی؟

دوستم میگرن خیلی بدی داره. یه خانومه براش هسته لیمو و پر زردالو .عسل و زنجبیل ویه چیزای دیگه قاطی کرده میخوره میگه خیلی بهترشده

سلام
میگرن بیماری طبع سرداست کمخونی وکمبود کلسیم بدن اثردارد اسیدبالای بدن بوجوداورنده ان است باید اینهارابرطرف کند انشاءالله برای همیشه بهبودمی یابد
چیزهائی که برایش تجویزکرده ضررندارند خوبند ولی علت بهبودی اش بخاطرعسل است عسل ضدمیگرن است با لیموترش تازه بخورد جذبش بهتراست یعنی ابش رابریزد درشربت عسل
عسل خون سازی است با خوردن عسل گلبول قرمزدربدنش ساخته میشه اسیدبدنش بخاطرجاذب الرطوبه بودن عسل کم میشه توازن اسید وباز برقرارمیشه که سبب بهبودی است
بهترین راهش این است که همیشه غذاهای گرم وخشک بخورد درحدیکه ادرارش مثل اب بی رنگ نباشد بلکه طلائی باشد این شاخص دورشدن خیلی ازامراض ازبدن است
برای خون سازی تخم مرغ محلی بخورد کره محلی بخورد کباب برگ گوشت گوسفنداگروسعش میرسد هفته ای ۲باربخورد خوب است
هیچ غذائی را هفته ای دو مرتبه بیشترنباید خورد بهتراست

زهرابانو شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 02:25 ق.ظ http://www.mrs-zahra.blogfa.com

سلام برادر محترم
خدا قوت
و ممنونم از حضور و نظرات ارزشمند و زیبای همیشگیتون[لبخند]



گاهی‌ که از غم لبریز می‌شوی ‌و از احساس تنهایی سرشار، انگار هیچ‌کدام از آدم‌های اطرافت نمی‌توانند حتی پناه کوچکی برای ‌غصه‌های‌ تو باشند. گاهی که برگ‌های سبز و با طراوت درختان را زرد و خشک می‌انگاری ‌و آسمان صاف و آبی خدا را غبارآلود و غم‌ بار... سجاده‌ات را پهن می‌کنی. چشمت می‌افتد به مهر که رویش نوشته :”تربت کربلا، ‌امام حسین(ع)” بی‌اختیار به یاد زیارت عاشورا می‌افتی. کتاب دعایت را بر می‌داری و شروع می‌کنی :”السلام علیک یا ابا عبدا…” می‌خوانی‌ و اشک می‌ریزی و با قطره قطره اشکی که می‌ریزی‌ گویی پله پله به آسمان می‌روی. به سوی خدای مهربانت. خودت را چون کبوتری‌ می‌یابی که رها شده‌ای‌ از زمین و غصه‌های زمینی.

تنتون سلامت و دلتون شاد[لبخند]

عمو علی شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 10:55 ق.ظ http://forghanialiakbar.blogfa.com/


سلام

[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]

اگر دلت گرفت سکوت کن.....این روزها کسی معنی دلتنگی را نمیفهمد.

[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]

رزماری شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 02:12 ب.ظ http://mano-hamsaram.blogsky.com

رزماری هستم .همون که دستور رولت خرما رو از وبم برداشتی .این غذای شهر منه . روشی که اینجا می پزن یه کم با دستور شما فرق داره .
ما خیلی کمتر از اونی که شما گفتین سرخ می کنیم و فکر می کنم سرخ شدن کمتر بهتر باشه .درهرصورت غذای محبوب ماهاست.
با زیتون پرورده فوق العاده خوشمزه میشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد