سالادمدیترانه ای۱
سیده زهره طباطبائی
مواد لازم:
*بلغور گندم- یک پیمانه(مزاج گندم :گرم و تر)
*آب جوش- یک پیمانه
*خیار خرد شده و بدون دانه- یک عدد(مزاج :کمی سرد و تر)
*گوجه فرنگی خرد شده- ۲ عدد متوسط(مزاج:سرد و تر)
*پیازچه خرد شده-۸عدد(مزاج :گرم و خشک)
*نعناع تازه خرد شده- نصف پیمانه(مزاج :نسبتن گرم و خشک)
*جعفری تازه خرد شده- ۲ پیمانه(مزاج :خیلی گرم و خشک)
*حبه سیر له شده -یک عدد(مزاج:گرم و خشک)
*آب لیموی تازه- نصف پیمانه(مزاج:سرد و تر)
*روغن زیتون- سه چهارم پیمانه(مزاج:گرم و تر)
*نمک و فلفل- به میزان کافی(مزاج فلفل:خیلی گرم و خشک)
طرز تهیه:
1-بلغور را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید تا آب جذب و بلغور نرم شود. آب آن را کاملا بگیرید و کنار بگذارید.
2-سبزی ها را با هم مخلوط کنید و بلغور را به آن اضافه کنید.
3-آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
فواید سالاد مدیترانه ای:
این سالاد چون روغن زیتون و آب لیموی تازه دارد,اگر قبل از غذای اصلی میل شود ,برای کبد مفید است.
این غذا به دلیل داشتن خیار -لیمو ترش تازه و روغن زیتون برای کلیه ها هم مفید است.
سبزیجات و روغن زیتون برای استخوان ها نیز مفید است.
سبزیجات و آب لیمو ترش همچنین برای چشمها بسیار مفید است.
در همین رابطه:>>تبوله
نظرزیتون:
قبلا یک دانشمند آلمانی روی غذای مدیترانه ای تحقیق کرده بودند بهترین غذادردنیااست وتوجه علمای تغذیه دنیابه غذاهای مدیترانه است ودرپایان گزارش هایشان سفارش به ان میکنند یک کشوردیگرهم تحقیق کرده بود به همان نتیجه رسیده بودتصورکنم بخاطرروغن زیتو نش است والتین والزیتون
صحراسیناوسرزمین های مدیترانه که خدابهش قسم خورده شایدبخاطربرکت زیتونش باشدوطورسینین وهذالبلدالامین لقدخلقناالانسان فی احسن تقویم
سالادمدیترانه ای۲غذای مدیترانه ای
>>> نخود دربین غذاهای روزانه بعدازتخم مرغ بالاترین ویتامین ب را دارد
در مناطق مدیترانه مثل کشورهای سوریه و همسایگانش سالهای قبل دستفروش ها روی گاری یا مغازه نخودپخته می فروختند و الان فلافل و حمص از آن مناطق است
مطلب زیرازلینک فوق اضافه میشه
همین اواخر2/7/84 بود روزنومه آفتاب یزد ازقول خبرگزاری خوداین دانشجوها (ایسنا) نوشته بودهوموسیشین ماده ای است درخون که خطرحمله قلبی را افزایش می دهد .خب این چه ربطی با نخوداب داره؟ربطش همینجاست ! خود ایسنا خانم ! خانم که نه ، همین. گفته نخوداب سطح هوموسیشین راکاهش می ده . چون غنی ازکلسیم است همونیکه ۹۰٪ ازما مبتلابه فقرآن هستیم
پتاسیم هم دارد یعنی توازن سدیم ـ پتاسیم را دربدن ما برقرار می کند ،عالیه ! سدیم، تر وپتاسیم، خشک است . دیگه چی نوشته ؟
نوشته هرکس درهفته چارمرتبه حبوبات میل کنه 22% کمترازکسی که یک مرتبه درهفته نخوداب بخوره دچار حمله قلبی می شه، فشارخونو تنظیم میکنه و ال ـ دی ـ ال (لیپوپروتئین با چکالی پائین ) آنراکاهش میده .
البته توهمون روزنومه1 /8/84 ازقول پرفسورادوارد سوارز، از؟ هــاروارد نوشته 50 % افرادی که دچار حمله میشن ال ـ دی ـ ال بالا ندارن وافسردگی خطر حملات قلبی را دو برابر میکنه .
حتی برخی گفته اند حرف زدن با افسرده بهتراز دارودادن به اوست .
ازقول روزنومه روسی ایزوستیا نوشته که نخوداب حاوی عنصری است که مانع رشد سلولهای سرطانیمیشه .چون آنزیم اینوزیتول پنتاکیس فسفات داره که به علت ناپایداری تولید مصنوعی آن وجود نداره
سالادمدیترانه ای3
غذاهای مدیترانه ای2 >>>غذاهای حاوی ویتامین ب
دربررسی محققان محرزشده عمده غذای مردم مناطق مدیترانه ای کمی گوشت ، میوه ،روغن زیتون ،حبوبات وسبزیجات است
مطلب زیرازلینک فوق اضافه شد : محرز شده که ویتامین ب گوشت بریان شده گوسفندنروشتر بیش از هرچیز سبب درمان اختلالات رفتاری میگردد.
ویتامین ها،غذای اصلی نیستند ودرواقع برق بدن راتنظیم می کنند.
وقتی اینهابه بدن نرسندگیرنده هاوفرستنده های عصبی دچاراختلال شده برکم شنوائی،کم بینائی،ازبین رفتن حس بویائی،وضعف لامسه وحس چشائی اثردارند بخصوص ویتامین های گروه ب که دربدن ذخیره نمیشوند و هر روز باید مصرف شوند خیلی موثرند
روزنامه آفتاب یزد22آبان87: مصرف کافی ویتامینها در تمام سنین موجب تقویت سلولها و اعصاب شنوایی شده و از بروز صدمات شـنـوایـی جـلوگیری میکند. مـحـقـقـان دانـشگاه میشیگان اعلام کرده اند مصرف انواع ویتامینهای محلول در آب و چــربـی بـه دلـیـل دارا بـودن مقادیر فراوان آنتی اکسیدان، بـه سلامت سلولهای بدن به ویــژه سـلــولهــای شـنــوایــی کـمـک میکند.
محققان دریافتند افرادی که از انواع ویتامینها به اندازه کافی استفاده می کنند در هنگام قرار گرفتن در معرض صداهای بلند، از سلامت شنوایی بیشتری برخوردارند. با توجه به اینکه زندگی در شهرهای بزرگ و صنعتی و کارکردن در بسیاری از محیطهای شغلی همراه با صداهای بلند است، مصرف کافی و مناسب از ویتامینها می تواند مفید باشد.
تخم مرغ 1گرم ویتامین ب در100گرم داشت مصرف تخممرغ به حفظ سلامت چشمها کمک می کند
5دی 87؛یک تحقیق بالینی نشان میدهد که خوردن روزانه یک تخممرغ به حفظ سلامت چشمها کمک میکند بدونآنکه کلسترول خون را بالا ببرد.
محققان، آنتیاکسیدانهای لوتئین و زئاکسانتین را که جزء خانواده کاروتنویید هستند (همانند بتا کاروتن در هویج) بررسی کردند. این دو آنتیاکسیدان تنها کاروتنوییدهایی هستند که در چشم یافت میشوند.
بدن به تنهایی قادر به ساخت این آنتیاکسیدانها نیست و نیاز خود را از غذاهایی نظیر زرده تخم مرغ، میوه و سبزیهای دارای برگهای سبز بزرگ تامین میکند.
تحقیقات قبلی نشان داده بود لوتئین موجود در تخممرغ بهتر از دیگر منابع مانند مکملهای غذایی یا اسفناج جذب بدن میشود. مصرف پیاز از ریزش مو جلوگیری می کند
امام صادق:«...پیازاعصاب راتقویت میکند...»
ریزش مو یکی ازاختلالات روان – تنی است همچنانکه سایر امراض مورد اشاره درگزارش زیرنشانه اختلالات روان تنی وعلائم بیماری روانی واضطراب وافسردگی است یعنی ناشی ازکمبود ویتامین ب است
آفتاب یزددر28مهر87نتایج یک پژوهش رادرج کرده که : کارشناسان در بررسیهای خود دریافتند، پیاز با داشتن گوگرد میتواند به ضد عفونی کردن خون، ششها، برطرف کردن آسم و ورم گلو کمک کند.
ید موجود در پیاز نیز میتواند در درمان گواتر موثر بوده و در بهبود آبسه و جوشهای زیر پوستی مفید باشد.
همچنین پیاز در درمان عفونت مثانه، دفع سنگهای مجاری ادراری کاربرد داشته و از بروزبیماریهای قندی، پروستات و روماتیسم مفصلی جلوگیری میکند. گفتنی است، پیاز میتواند به عنوان آرام بخش روی سیستم اعصاب مرکزی نیز تاثیرگذار باشد.
سابقه موضوع :
سلام دوست عزیز
ممنونم از حضورتون و بسیار ممنونم از توصیه خوبتون
شرمنده راستش این روزها دیگه حوصله خودمم ندارم دیگه چه برسه به وبلاگم و کامنت گذاشتن برای بقیه دوستان
دیروز هم که متاسفانه مورد هجوم یک خواننده ناشناس قرار گرفتم و کلی به من توهین کرد و تهمت زد منم کلی عصبانی بودم و فقط به خاطر قولی که بهتون داده بودم اومدم تا بهتون خبر بدم آپم
بابت لغاتی که ترجمه میکنید هم ممنونم اکثر لغات برای من آشنا هستند چون من عرب زبانم
باز هم شرمنده و بازهم تشکر بابت توصیه قشنگتون
موفق و موید باشید دوست گرام
ازاین چیزها توی نت هست نگران نباش
بی خیال باش وحذف کن کامنت هایش را