بسم الله الرحمن الرحیم
یک متخصص تغذیه گفت: ویتامین K درحفظ سلامت استخوانها نقش اساسی دارد و از پوکی استخوان پیشگیری میکند. وی افزود: ویتامین K محلول در چربی بوده و تا حدودی در برابر حرارت پایدار است ولی در مقابل نور بسیار حساس بوده و فاسد میشود.این متخصص گفت: ویتامین K در انعقاد خون و نیز جلوگیری از خونریزیهای کشنده ضرورت دارد، این ویتامین همچنین در سلامت استخوانها نیز نقش دارد. وی افزود: کمبود ویتامین K در رژیم غذایی زنان تاثیر زیادی در افزایش ابتلای آنان به پوکی استخوان دارد، زیرا این ویتامین نقش زیادی در شکلگیری استخوانها دارد.
از انواع طبیعی ویتامین K، <فیوتنین> نام دارد که توسط گیاهان سبز ساخته میشود و نوع دیگر مناکینونها هستند که توسط باکتریها ساخته میشود.
شبدر منبع ویتامین کا
وی گفت: مهمترین منابع حاوی ویتامین K سبزیهای دارای برگهای پهن سبزرنگ، اسفناج(سرد و تر )، گل کلم، کلم بروکلی(گرم وخشک)، کاهوهای سبز تیره(سرد و تر)، شلغم، کاهوهای پیچ(سرد و تر )، لوبیا سبز(سرد و تر)، سیب زمینی پخته(سرد و تر) است و مصرف این مواد نیاز انسان را به این ویتامین برطرف میکنند
با سلام مجدد
بسیار زیبا و با اهمیت
خواندم
سبز باشی.