مغزهای خام دارای چربی های سالم هستند که برای بدن لازم است.
مغزهای خام کلسترول مضر و خطر بروز لخته شدن خون را کاهش می دهد.
تفت دادن مغزها با درجه حرارت بالا باعث شکسته شدن چربی های آن به رادیکال های آزاد می شود.
این رادیکال ها مضر است و بیماری های قلبی عروقی را ایجاد می کنند.
بنابراین درجه حرارتی که مغزها را تفت می دهند بسیار مهم است.
آیا می دانستید مغزها بهترین منبع ویتامین E است؟
http://www.food 4u.blogfa.com/post-877.aspx
سلام![](http://www.blogsky.com/images/smileys/024.gif)
و گردو چی؟
درسته ک میگن وقتی گردورو میشکنی باید بلافاصله خورده بشه و برای بعد نمونه؟
سلام
بلی درست است چون تاحدودی اکسیده میشه کپک میزندواگردقت کنی مغزگردومانده طعم نامطبوعی دارد
سلام و تشکر از مطلبتون...
جالب و خواندنی بود..
[گل][گل][گل][گل][گل][لبخند]