پژوهشگران اعلام کردند: مصرف حلیم به عنوان وعده غذایی صبحانه، بازده تحصیلی کودکان را در مدرسه افزایش میدهد. نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است: دانش آموزانی که صبحانه حلیم میخورند معمولا نمرات آنها در آزمونها و امـتـحـانـات مـدرسـه بـهتر میشود. این پژوهش که از سوی محققان کالج میدل بری انجام گرفته، حاکی است کودکانی که این رژیم غذایی را تا پیش از سومین سال تولدشان داشته باشند، در دوران مدرسه در امتحانات روخوانی و حل مسئله، نمرات بهتری دریافت میکنند. گفتنی است، در تحقیقات گذشته نیز نشان داده شد که مصرف مواد غذایی غنی از چربیهای امگا -3 مانند ماهی میتواند تواناییهای روخوانی، نوشتن و هجی کردن را در کودکان بهبود بخشند. این تحقیقات تاکید میکند که ارتباط مهمی بین نوع غذا و نیروی مغزی وجود دارد. همچنین تحقیق جدید مشخص میکند که سه سال نخست زندگی، فرصتی مناسب برای تعیین برنامههای تغذیهای است که انتخاب درست آنها میتواند تا پایان عمر در رشد فرد تاثیرات مفید و مثبتی داشته باشد. پنج شنبه,27 فروردین,1388 - شماره : 2604 آفتاب یزد