از گرم و سرد کردن مکرر غذاها بپرهیزید
بسم الله الرحمن الرحیم
یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: بهتر است غذا به اندازه نیاز تهیه و در صورت اضافی بودن، به محض خنک شدن، در یخچال نگهداری شود. این متخصص با تأکید بر اینکه باید از گرم و سرد کردن مکرر غذاها پرهیز شود، تصریح کرد: این امر علاوه بر ایجاد مسمومیت در غذاها، موجب از دست رفتن خواص آنها نیز می شود.
وی افزود: بعد از پختن مواد غذایی، حتی در صورت نگهداری در یخچال، بهتر است طی 24 ساعت آینده، آنها را مصرف کرد
این متخصص بیماریهای عفونی، ایجاد مسمومیت بسته به نوع مواد غذایی، طرز تهیه، مواد بهکار رفته در آنها و مدت زمان فاسد شدن را متفاوت دانست و اظهار کرد: برخی از مواد غذایی فاسد شده بلافاصله پس از مصرف، موجب بروز علائم شدید مثل اسهال و استفراغ می شوند.
برخی علائم مسمومیت طی 24 ساعت پس از مصرف بروز میکند،
مسمومیت ها در برخی دیگر از غذاها موجب بروز علائمی در کبد به صورت آسیب کبدی، چندین هفته پس از مصرف می شود. چهار شنبه,6 آبان,1388 - شماره : 2763 آفتاب یزد