بسم الله الرحمن الرحیم
موادلازم:
نخود : 150 گرم (گرم و خشک ، حاوی ویتامین ب)
پیازخرد شده : یک عدد بزرگ(گرم و خشک ، حاوی ویتامین ب و ث)
سیرخرد شده: 2 حبه (گرم و خشک،خام آن را با آب قورت دادن درمان خلط گلو)
جعفری خرد شده : 4 قاشق غ( گرم و خشک)
زیره سبز : یک قاشق چ(گرم و خشک)
دانه ی گشنیز یاسبزی : یک قاشق چ(گشنیز؛ سرد و تر ، سبزی خوردن گرم و خشک)
تخم مرغ :۲ عدد (متعادل )
آرد: ۲ قاشق غ (گرم و تر)
نمک و فلفل فرمز: بمقدار لازم (فلفل گرم و خشک ، نمک سرد و خشک)
روغن کنجد : بمقدار لازم (گرم و تر)
روش تهیه: نخود را از شب قبل خیس کنید سپس آب آنها را دوربریزید وآنرابپزید.
نخود و پیازو سیر و جعفری و زیره ی سبز و دانه ی گشنیز و نمک وفلفل را درآسیاب بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
آرد وتخم مرغ راهم اضافه می کنیم( باعث چسبندگی بیشترمیشود ) ازمخلوط آماده شده به اندازه ی یک گردو بردارید ودردست گلوله کنید وسپس آنرا صاف کنید و در تابه ی کوچک روغن بریزید وآنرا روی حرارت قراردهید تا داغ داغ و روغن به حدی باشد که روی فلافل را بگیرد فلافل را در روغن سرخ کنید وسپس درصافی قراردهید تا روغن اضافه ی آن گرفته شود.
بعدازسرخ شدن فلافل آماده است.میتوانیدباآن ساندویج تهیه ونوش جان کنید