نان های سبوس دار کامل به ترتیب سنگک و بربری مابقی نان ها فاقد سبوس هستند
سگ پزشکان (آزمایشگاهی ) تنها نان سفید " آرد الک شده " [بدون سبوس ] خورد و حـــــــــد اکثــر 50 روز باقی ماند
در صورتیکه سگ هائی که نان سبوس دار خوردند سالها ســـــــــــــــــــــــــــالم وصحیح ماندند . کسانیکه نان سفید [ لواش ـ تافتون ـ ماشینی ـ باگت ] می خورند 58% آن را هضم نشده دفع می نمایند (حجة الاسلام احمد امین ـ اسلا م پزشک بی دارو ـ ص 130).
بلژیک زمان جنک اول جهانی الک کردن آرد را ممنوع کرده بود در نتیجه تلفات ناشی از بیماری های قلبی ـ تصلب شرائین ـ مرض قند وفشارخون به فاصله یک سال تقلیل فراوان یافت ... سرچشمه بسیاری از امراض پیری ناشی از کیفیت تغذیه است. (همان منبع به نقل از ص.38 گذرنامه برای زندگی نوین . ص 21)