درباره وب

سلام بر شما که هم اکنون بیننده وبلاگ بانوی 2000 هستید..
برای دیدن پست های جدید با موضوعات متنوع به صورت روزانه همواره به صفحه اصلی وبلاگ مراجعه فرمائید.

توجه :  هر گونه کپی برداری از مطالب این بلاگ با ذکر منبع آزاد است.

اگر به نقاشیهای دکوراتیو و تکنیکی مثل وان استروک - ژستوا - نقاشی روی سنگ - رز ملینگ -  و ... ساخت جواهر های بدلی - گل چینی - کاردستی - قلاببافی - گلدوزی شاخه ای - مکرومه بافی و مطالب گوناگون در زمینه هنر  - علاقمند هستید این وبلاگ  به شما تعلق دارد.

این وبلاگ حاوی مطالب و تحقیقاتیست  که طی سالهای گذشته تا به امروز داشته ام. دوست داشتم در وبلاگی خصوصی آنها را ذخیره کرده  تا  علاوه بر استفاده شخصی در اختیار بانوانی که به هنر عشق می ورزند هم قرار داده باشم.

توجه :   هر گونه کپی برداری از مطالب این بلاگ با ذکر منبع آزاد است.


دوست دارم دیدگاه شما را  در مورد محتوی وبلاگ بدانم . اگر پیشنهادی دارید بفرمائید رسیدگی میکنم .
همچنین به سئوالات شما عزیزان هم پاسخ داده میشود.

مدت دو سال و اندیست وگان هستم و تغذیه ام بر اساس گیاهان خام و میوه ها و مغزهاو دانه های خام است  علاوه بر آن مقدار اندکی سبزجات  و حبوبات و غلات بخارپز و کم پخت   .  دوست دارم منابع و مطالب مفید همچنین ایجاد انگیزه برای بدنی سالم و در پی آن جهانی بهتر با مطالب جالب خامگیاهخواری و غذاهای ساده و سالم گیاهی خام و خوشمزه  را در اختیار علاقمندان بگذارم . از عزیزانی که هنوز به صورت سنتی تغذیه میکنند تقاضا دارم مطالب رو مطالعه بفرمائید شاید شما هم مثل من در مورد تغذیتون تجدید نظر کنید! اگر دوست دارید بدانید چرا خامگیاهخوار شدم به دانستنیهای خامگیاهخواری مراجعه بفرمائید اولین مطلب درباره من است.

از شما عزیزان دعوت میشود در صورت تمایل از وبلاگهای دیگرم هم دیدن بفرمائید.


این روزها با مشغله های کاری فراوان که همه درگیر آن هستند - از شما بخاطر دیدن این وبلاگ صمیمانه قدردانی میکنم.

گلبانو

توجه:  هر گونه کپی برداری از مطالب این بلاگ با ذکر منبع آزاد است.
جستجوی وب
لینک های مفید

سالاد تبوله


 بلغور خام یا جوانه گندم یک پیمانه- جعفری و گشنیز ساطوری شده 5-6 پیمانه - نعنای تازه ی ساطوری شده 1 تا 2 پیمانه -گوجه فرنگی خورد کرده 3 عدد- کاهوی پیچ 1 بوته- پیاز چه با ساقه ی سبز ساطوری شده درشت 7-8 بوته- لیمو ترش 4عدد- فلفل تازه ی ساییده 1 قاشق مرباخوری- روغن زیتون  نصف پیمانه- نمک به میزان لازم
 
 نكته : اولا باید دانست بلغوری كه این سالاد ( سالاد بلغور ) را با آن درست می كنند از بلغور ایرانی نرم تر است ( تقریبا به نرمی شكر ) ، اما بلغور معمولی هم در این سالاد می توان به كار برد .ثانیا بلغور این سالاد پخته نمی شود و به نظر بسیاری از ما ایرانیان كه سخت به غذای پخته عادت داریم ممكن است غریب بیاید . ولی به شما اطمینان می دهیم كه از درست كردن این سالاد پشیمان نمی شوید.

اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشید بلغور درشت را هم می توان در این سالاد به كار برد ، گرچه زمان خیساندن آن باید بیشتر باشد. همچنین بلغور درشت را می توان با گرداندن در مخلوط كن به بلغور نرم مبدل كرد . مخلوط گشنیز و جعفری ساطوری هم می توان در تبوله به كار برد .

بلغور را 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید . سپس در صافی بریزید و خوب فشار بدهید تا آب آن تماما گرفته شود. لیمو را آب بگیرید و با روغن زیتون در یك ظرف  روی بلغور بریزید . پیازچه را همراه با جعفری و گشنیز و نعنا و فلفل قرمز روی بلغور بریزید ، نمك و فلفل بپاشید و زیر و رو كنید . چند برگ بزرگ كاهوی شسته و خشك كرده را در ظرف بازی پهن كنید و تبوله را روی آن بریزید . باقی كاهو را رشته رشته ببرید و گوجه فرنگی را خرد كنید و دور ظرف بچینید .
نوش جان
 

موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : پنجشنبه ششم مهر ۱۳۹۱ | 16:29 | نویسنده : گلبانو |

سالاد میوه لایه‌ای

این سالاد میوه خوشمزه را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر و هم به عنوان صبحانه و غذا میل کنید
 
موز: 2 عدد متوسط  قطعه قطعه شده- تکه‌های آناناس: 2 پیمانه - پرتقال متوسط: 2 عدد پوست گرفته و تکه شده- کیوی: 2 عدد پوست گرفته و تکه شده- انگور قرمز بی دانه: یک پیمانه- توت فرنگی از درازا نصف شده: 2 پیمانه- گریپ فروت متوسط: یک عدد پوست گرفته و تکه شده- آب پرتقال: 2/1 پیمانه- پوست پرتقال رنده شده: 2/1 قاشق چای‌خوری- آب لیمو: 4/1 پیمانه- عسل به میزان لازم - پوست لیموی رنده شده: 2/1 قاشق چای‌خوری- پودر دارچین: یک ق.چ
 
1- در یک ظرف میوه شیشه‌ای، میوه‌ها را مطابق شکل به صورت لایه‌ای بچینید.
 
2- پودر دارچین را با عسل آب لیمو ترش و پرتقال و پوست لیمو ترش و پوست پرتقال رنده شده را باهم مخلوط کنید سس تهیه شده را روی مخلوط میوه‌ها بریزید.
 
3- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
نوش جان

موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : پنجشنبه ششم مهر ۱۳۹۱ | 16:20 | نویسنده : گلبانو |

سالاد شلغم(ترکیه)

شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کیلو-گشنیزیا جعفری ساطوری شده  نیم پیمانه - هویج رنده شده 2عدد متوسط-لیمو  دوعدد-روغن زیتون 3قاشق غذاخوری-فلفل قرمز ساییده شده  اندکی-نمک  به میزان لازم

 شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم


بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
 
 
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب

سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.
 
 

موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : پنجشنبه ششم مهر ۱۳۹۱ | 16:8 | نویسنده : گلبانو |
كول سلو دولوكس (سالاد كلم مرصع)!

کلم پیچ رشته رشته  نیم کیلو - هویج رنده شده  نیم کیلو -گوجه فرنگی حلقه شده 3عدد- برگ نازک یا مفز کرفس ساطوری شده 3 شاخه- جعفری و گشنیز  5-6 شاخه-کشمش بی دانه خیسانده شده  نیم پیمانه- خلال بادام نیم پیمانه - آبلیموی تازه دو ق.غ - روغن زیتون چهار ق.غ- نمک یک ق. چ - فلفل به دلخواه
همه مواد را مخلوط کرده سپس سرو بفرمائید.
نوش جان

موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : پنجشنبه ششم مهر ۱۳۹۱ | 15:58 | نویسنده : گلبانو |

طرز تهیه بستنی یخی پرتقالی

مواد لازم :
آب پرتقال با پالپ : 3 پیمانه 
رنده پوست پرتقال :1/3 قاشق چای خوری
نارنگی : خیلی کوچیک و خیلی نازک برش خورده 1  تا 2 عدد

طرز تهیه :
آب پرتقال رو به رنده پوست پرتقال را اضافه کرده 1/4 قالب بستنی رو آب پرتقال بریزید و بزارید داخل فریزر تا یخ ببندد.
سپس برشهای خیلی نازک نارنگی رو با کمک انگشت بچسبانید به دیواره های قالب و آب پرتقال بریزید و بگذارید داخل فریزر تا یخ ببندد.

موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : پنجشنبه ششم مهر ۱۳۹۱ | 15:32 | نویسنده : گلبانو |
raw food mince pie recipe

برای پوسته:

آرد جو دوسر یک فنجان - عسل  یک چهارم فنجان - آب دو ق.غ - آب لیمو تازه سه ق.غ - نمک یک پینچ

همه را مخلوط کرده و در یک قالب مخصوص پای ریخته پرس کنید و در دستگاه میوه خشک کن به مدت دو سه ساعت نگه دارید تا کمی خشک شود.

برای پر کردن :

خرما نرم یک و نیم فنجان - آب پرتقال نصف فنجان - سیب خردشده کوچک دو عدد - کشمش خرد شده  یک فنجان - دارچین کمی جوز یک و نیم ق.چ - نمک یک پینچ
همه مواد غیر سیب و کشمش نرم شود سپس سیب و کشمش اضافه کنید.مخلوط را در کاسه های تهیه شده پای پر کنید.

برای خامه :

بادام هندی خام ۵۰ تا ۷۵ گرم + ۲ قاشق آب یا گلاب + مقداری عسل همه را در مخلوط کن ریخته بمدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه مخلوط کنید



موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : یکشنبه نوزدهم شهریور ۱۳۹۱ | 12:6 | نویسنده : گلبانو |
raw food recipe wrap

برای نان مکریکی:

کدو خام پوره شده سه فنجان - روغن زیتون سه ق.غ - آب لیمو ترش تازه دو ق.چ - تخم کتان پودر شده  نصف فنجان - نمک دریا یک پینچ - پودر تخم گشنیز یک ق.چ

همه مواد را در دستگاه با سرعت بالا مخلوط کنید تا به صورت موادی صاف و یکنواخت در آید .روی یک ورقه روغنی به صورت نان لواش به صورت نان مکزیکی پهن کیند و در دستگاه میوه خشک کن قرار داده تا جایی که انعطاف داشته باشد خشک کنید .


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه هجدهم شهریور ۱۳۹۱ | 13:14 | نویسنده : گلبانو |
دانه مورد نظر را به اندازه یک مشت در ظرف شیشه ای بریزید سرشیشه را با دولایه پارچه تنظیف پوشانده با کش محکم کنید . (پارچه را قبل از مصرف با آب و صابون بشوئید ) شیشه را تا حدود دو سه سانت تا بالای محتویات آن از آب آشامیدنی تمیز پر کنید


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه پانزدهم شهریور ۱۳۹۱ | 14:22 | نویسنده : گلبانو |


گردو دو فنجان - بذرکتان طلایی یک فنجان - زرشک نصف فنجان - پرتقال یک عدد - کمی عسل یا شیرین کنند دیگر به دلخواه

زرشک و عسل با یک پرتقال پوست کنده شده را در مخلوط کن بریزید تا مایع یکنواختی حاصل شود بعد با گردوی چرخ شده و کتان پودر شده مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید در دستگاه میوه خشک کن بگذارید .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : سه شنبه چهاردهم شهریور ۱۳۹۱ | 13:20 | نویسنده : گلبانو |

Sesame

بذر کتان طلائی یک فنجان - آب نصف فنجان - آرد جو دو سر خام یک فنجان - نمک دریا نصف ق.چ 

قبلا بذر کتان را شسته خشک کنید و آسیاب کنید با مواد بالا ترکیت کرده و آب اضافه کنید تا به صورت خمیر در آید سپس به صورت تکه های نازک در آورده و داخل کنجد سیاه بزنید و در دستگاه میوه خشک کن بگذاید تا نانها خشک شود .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : سه شنبه چهاردهم شهریور ۱۳۹۱ | 13:9 | نویسنده : گلبانو |
cheese-and-crackers

بادام هندی دو فنجان - کمی آب لیموترش - نمک دریا

بادام هندی را 24 ساعت خیس کنید . سپس با مقداری آب و یک پینچ نمک و آب لیمو ترش در مخلوط کن میکس کنید تا مثل شیر شود . آن را در دولایه پارچه تمیز مخصوص پنیر صاف کرده و شیئ سنگینی بر روی آن قرار دهید تا آب اضافی خارج شود بعد در محیط آشپزخانه به مدت 24 ساعت نگه دارید تا پنیر آماده شود سپس  به یخچال انتقال دهید تاریخ مصرف این پنیر به مدت یک هفته میباشد.برای طعم دادن به پنیر میتوان از پیاز - فلفل - ریحان - یا هر طعم دهنده که دوست دارید استفاده بفرمایید . این پنیر را با نان جوانه گندم یا باانواع سالادها سرو کنید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : سه شنبه چهاردهم شهریور ۱۳۹۱ | 12:46 | نویسنده : گلبانو |

توت فرنگی یک فنجان - منگو یا انبه یک فنجان - شیر نارگیل یا شیر بادام یک فنجان

همه را در مخلوط کن میکس کنید .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : سه شنبه چهاردهم شهریور ۱۳۹۱ | 12:29 | نویسنده : گلبانو |

در این صفحه؛ شما با 38 ایده مصرف جوانه‌های خوراکی آشنا خواهید شد که کمک بسزایی در تصحیح رژیم خوراکی و تنوع مصرف جوانه‌ها را در اختیارتان قرار خواهد داد


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه هفتم شهریور ۱۳۹۱ | 15:18 | نویسنده : گلبانو |

بادام دو فنجان پودر شده - کتان طلایی یک چهارم فنجان پودر شده - پودر نارگیل نصف فنجان - روغن هسته انگور یک سوم فنجان -شیره خرما یک سوم فنجان - وانیل مایع یک ق .چ - اختیاری توت فرنگی 5 عدد- نمک یک پینچ

همه مواد بالا به جز توت فرنگی را مخلوط کرده به صورت خمیری در آورید به اندازه یک توپ کوچک برداشته و وسط آنرا کمی گود کنید مطابق شکل از پوره توت فرنگی در وسط کوکی ها استفاده کنید بگذارید در دستگاه میوه خشک کن خشک شود.

نوش جان



موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 15:40 | نویسنده : گلبانو |

هنداوانه خرد شده 6 فنجان - پیاز قرمز سه چهارم فنجان - نعناع خرد شده تازه دو ق. غ + کمی آب لیمو ترش تازه

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 15:10 | نویسنده : گلبانو |

آرد بادام یک ونیم فنجان - بادام زمینی خام یک فنجان - پودر نارگیل یک فنجان - شیره خرما نصف فنجان - زردالو خشک نصف فنجان -آناناس خشک نصف فنجان - مویز نصف فنجان - آب پرتقال بزرگ یک عدد

پودر نارگیل + آرد بادام + بادام زمینی ریز خرد شده + شیره خرما و آب پرتقال همه را مخلوط کنید سپس میوه های خشک خرد شده را اضافه کنید و به صورت بیسکوتی در آورده و در میوه خشک کن به مدت 8 ساعت خشک کنید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 14:52 | نویسنده : گلبانو |

بادام سه فنجان - تخم کتان طلایی نصف فنجان - آب یک فنجان - نمک و فلفل یک پینج

بادام و کتان تمیز شده را آسیاب کنید بعد آب و نمک اضافه کرده و به صورت خمیری در آورید و به صورت کراکر در آورده و در میوه خشک کن بگذارید به مدت چند ساعت  تا آب اضافی تبخیر شود .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 14:33 | نویسنده : گلبانو |

کدو سبز رنده شده سه فنجان - آرد جو دوسر خام دو فنجان - پودر کاکائو 3 ق.غ -  سیب 2 عدد - عسل یا شیره خرما نصف فنجان - آب یک سوم فنجان - روغن زیتون سه چهارم فنجان

سیب +آب+ روغن زیتون + شیره یا عسل در مخلوط کن تا جایی که مواد یکنواخت شود .

آرد+کاکائو و با مواد مایع بالامخلوط کنید سپس  کدو سبز را جدا رنده کنید و با مواد ترکیب کنید و به صورت کوکی های کوچک در آورده و در میوه خشک کن تا زمانی که آب اضافی تبخیر شود بگذارید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 14:9 | نویسنده : گلبانو |

انبه یک فنجان - توت فرنگی یک فنجان - کیوی یک فنجان - آناناس یک فنجان - تمشک یا شاتوت یک فنجان - پیاز قرمز نصف فنجان - عسل به میزان دلخواه

همه را خرد کرده مخلوط کنید و سرو کنید. در صورت تمایل مقداری رز ماری خرد شده به میزان یک ق.م اضافه کنید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 13:58 | نویسنده : گلبانو |

آووکادو یک عدد + کاکائو 2 ق .غ + عسل 2 ق.غ

مخلوط بالا را برای نیم ساعت بر روی پوستتان بگذارید سپس آبکشی کنید.

روغن زیتون موز ماسک مو

موز رسیده 2 عدد + روغن زیتون 2ق.غ

مخلوط بالا را برای نیم ساعت بر روی موها بگذارید سپس آبکشی کنید .


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : دوشنبه ششم شهریور ۱۳۹۱ | 13:41 | نویسنده : گلبانو |

گندم 500 گرم خیس خورده کمی جوانه زده - آووکادو 2 عدد یا کره بادام نصف فنجان - روغن زیتون 4 ق.غ  - ریحان تازه نصف فنجان - گوجه آفتاب خشک نصف فنجان -آبلیمو تازه 3 ق.غ - نمک نصف ق .چ - گوجه فرنگی 3 عدد .

گندم را چرخ کنید و با مواد ذکر شده با گوجه فرنگی رنده شده مخلوط کرده مثل خمیر با قوامی در بیاید . سپس به صورت نان پیتزا در آورده و در دستگاه میوه خشک کن به مدت چند ساعت خشک کنید تا به شکل نان پیتزا در آید .

سس پستو:



موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه سی و یکم مرداد ۱۳۹۱ | 12:24 | نویسنده : گلبانو |

raw food recipe lasagne

پنیر لازانیا:

بادام خیس خورده یک فنجان -آب لیموترش یک عدد -جعفری دو ق.غ - پودر آویشن مقداری- نمک و فلفل مقداری -آب به اندازه نیاز در حدود نصف فنجان



موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : جمعه بیست و هفتم مرداد ۱۳۹۱ | 15:49 | نویسنده : گلبانو |
صبح:

نیم ساعت قبل از شروع 2 لیوان آب بنوشید اگر (آب + چند قطره آب لیموترش تازه ) مصرف شود بر آب خالی ارجع است .


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه بیست و سوم مرداد ۱۳۹۱ | 13:33 | نویسنده : گلبانو |


Raw Food Recipe Waldorf Salad

کاهو متوسط خرد شده یک عدد - شاهی دو مشت پر - انگور بی هسته یک فنجان -سیب خرد شده یک عدد - ساقه کرفس خرد شده دو عدد -گردو خرد شده یک مشت - جعفری تازه چند برگ برای تزئین - پنیر سویا اختیاری

همه مواد رامخلوط کرده میتوانید کمی پودر پیاز و سیر و نمک دریا به صورت اختیاری اضافه کنیدو در ظرفی مناسب بریزید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : یکشنبه پانزدهم مرداد ۱۳۹۱ | 20:14 | نویسنده : گلبانو |

هویج رنده ریزشده سه فنجان - گردو خرد شده ریز دو فنجان - کشمش خرد شده نصف فنجان-  جوز هندی یک ق.چ -ادویه مخلوط یک ونیم ق.چ -نمک نصف ق.چ - رنده پوست پرتقال نصف ق.چ - پودر نارگیل نصف فنجان

(ادویه مخلوط : مخلوطی از زنجفیل - دارچین - تخم دانه گشنیز - زیره - میخک میباشد)

در یک خردکن خرما یک فنجان + آب پرتقال نصف فنجان ریخته و مخلوط کنید تا مواد صاف شود و مواد بالا را به آن اضافه کنید و مخلوط خمیر مانندی بدست آید. مخلوط را در ظرفی پرس کرده و به مدت چند ساعت در میوه خشک کن بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شود . 

خامه : بادام هندی خام نصف فنجان + مقداری آب در مخلوط کن بزنید تا یکنواخت شود سپس 24 ساعت خارج یخچال در محیط آشپزخانه نگه دارید خامه آماده را با عسل یا شیره خرما و مقداری عصاره وانیل طعمدار کنید بعد روی کیک استفاده بفرمائید .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : یکشنبه پانزدهم مرداد ۱۳۹۱ | 19:56 | نویسنده : گلبانو |

 کنجد یک ق.غ - پودربذرکتان قرمز یک ق.غ - پودر نارگیل یک ق.غ - گردو خرد شده نصف فنجان  - موز دو فنجان - عسل به میزان دلخواه - آب نصف فنجان 

از قبل کنجد و گردو را خیس کنید سپس همه را در خرد کن ریخته تا به صورت پوره در بیاید . این غذا برای صبحانه مناسب است .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : سه شنبه سوم مرداد ۱۳۹۱ | 18:27 | نویسنده : گلبانو |

آب لیمو ترش چهار عدد - توت فرنگی یک فنجان - عسل به میزان دلخواه - آب هفت فنجان - یخ یک فنجان

همه را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید سپس مخلوط را در پارچ ریخته و چند برش لیموترش تازه با پوست به آن اضافه کنید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : شنبه سی و یکم تیر ۱۳۹۱ | 20:57 | نویسنده : گلبانو |

اسفناج دو فنجان - انگور یک و نیم فنجان - هویج دو عدد - خیار نصف یک عدد - زنجبیل یک تکه کوچک - ساقه کرفس یک عدد - آب نصف یا یک فنجان- یخ به میزان لازم

همه را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا نوشیدنی آماده شود .

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : شنبه سی و یکم تیر ۱۳۹۱ | 20:45 | نویسنده : گلبانو |

شیر فندق دو فنجان - عسل یک قاشق - دارچین نصف ق.چ

هر سه را مخلوط کنید و گرم سرو کنید.

نوش جان


موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

تاريخ : شنبه سی و یکم تیر ۱۳۹۱ | 20:31 | نویسنده : گلبانو |

از انواع مغزها و دانه ها میتوان به آسانی و در خانه شیری مغذی و سرشار از ویتامینها ، مواد معدنی کمیاب ، اسید های چرب ضروری و پروتئین تهیه نمود که علاوه بر منافع فراوان از مضراتی که شیر گاو بر بدن وارد می آورد نیز عاری است .



موضوعات مرتبط: غذاهای گیاهی مدرن بدون پخت و پز(خام)

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه سی و یکم تیر ۱۳۹۱ | 11:5 | نویسنده : گلبانو |
مطالب قدیمی تر