زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

غذاهای حاوی ویتامین ث(اغلب گرم و تر)

 

بسم الله الرحمن الرحیم

نظریه لینوس پائولینک به این دلیل رداست که غذاهائی که ویتامین ث دارنداغلب گرم وخشک هستندلذاتعادل اسیدوبازرابرقرارمیکنندومانع افزایش اسیدوآبریزش بینی وسستی میگردندنه اینکه چون ویتامین ث دارند

طبعِ سیستم اعصاب ( مغز،نخاع ،اعصاب پیرامونی وغدددرون ریز) سرد و تر(بلغمی)است ودرمان آن غذای گرم وخشگ است. سرد"اسیدی"و  تر"سدیم"[درنتیجه غذایش بایدگرم وخشگ"بازوپتاسیم "باشد]یعنی غذای مخالف خودش مصرف شود تاتوازن اسید،باز وتوازن سدیم،پتاسیم برقرارگردد. پس آبریزش مغز(آبریزش بینی،زکام)باغذای گرم وخشگ برطرف میشودنه باغذای سردوترمثل شیروسوپ وآش ومرکبات ولیموشیرین.اگرآبریزش بینی داریم اینهاسبب عفونت بیشتربدن میگردند.

ویتامین ث مانند ویتامین ب محلول درآب است ودربدن ذخیره نمی شود درنتیجه هرروزباید مصرف کرد.

           ویتامین های مختلفی که داروخانه ها می فروشند مثل غذای مانده است خاصیت چندانی ندارد بعلاوه اینکه موادشیمیائی افزوده دارد وعوارض جانبی دارد.

           همه روزه مقداری ویتامین ث ازطریق ادرار دفع میشود.

           ویتامین ث ازطریق مواد غذائی وارد بدن میشود.

           «برای جذب وهضم هرغذائی مقداری ویتامین ث ازبدن برداشته میشود الابرای جذب خرما(اسلام پزشک بی دارو- ص215)»

           ویتامین ث به همراه فسفرکه درپنیراست [درصورتیکه پنیرشب مصرف شودنه صبح ، جذب بدن میشود ]وایندوباهم برای جذب مواد قندی مثل خرما وانجیر وعسل وتوت وسایرمیوه ها ونشاسته ها، درروده لازم هستند.سایرمواد قندی مثل قندوشکر وهرچه درآن شکربه کاررفته ازمواد شیمیائی هستندهمانطورکه استفاده ازموادشیمیائی برای درخت میوه را ازحالت طبیعی وارگانیک می اندازد مضرهستند قندوشکر ویتامین های گروه ب رامی سوزانند نباید مصرف کرد.

           پرفسوربوشار:بدون فسفرهیچ سلولی نمی تواند رشدکند.

           فسفربرای مغزوانرژی عضلات وضدبیماری های عصبی وروانی است.

           اگر درصد ویتامین ث درمنی(اسپرم) مرد زیاد شود باروری و حاملگی ناممکن میشود ( ازدواج پاکنژاد / ج1 ص168)  با توجه به آمار26درصدی زوج های نابارور درکشور(نقل ازمعاون سازمان نظام پزشگی)دقت درمصرف آن لازم است.

           ویتامین ث سبب فعالیت بیشتربدن برای ساخت کلاژن می شودکه لطافت پوست رادرپی دارد وسبب کاهش چین خوردگی صورت وخشکی پوست می گردد(اخبارعلمی/1/8/84)

           ویتامین ث از لثه و دندانها محافظت میکند.

           ویتامین ث برای تشکیل ماده استخوان وهمچنین نوعی پروتئین که پیونددهنده بافتهااست لازم است.

           ویتامین ث درعملیات جذب آهن دربدن نقش مهمی دارد.

           ویتامین ث به نرم ماندن دیواره رگها کمک میکند.

           ویتامین ث بدن رادربرابرعفونتها محافظت میکند.

           هرنوع اسهالی موجب کاهش ویتامین معده میشود بایددرآن هنگام مضاعف مصرف کرد.

           علت خون ریزی لثه،بیماری اسکوربورت یعنی رقیقی خون،بعلت کمبود ویتامین ث دربدن است.

           ضعیف شدن دیواره رگها، خون ریزی زیرپوست، تنگ شدن عروق ولخته شدن خون دررگها ازعوارض کمبودویتامین ث دربدن است.

           «کم خونی مفرط ازعلل کمبود ویتامین ث دربدن است.(داروخانه سنتی – لطیف راشدی)»

           اختلال درپیشرفت نمودندانها،""""""".

           دیرخوب شدن زخم ها"""""""""""".

           استخوانی شدن غضروفها"""""""".

           تغییرات مشخص دراستخوانها ،حالت شکنندگی دندانها"""""".

           پشقاب غذای دختران باید قرمزوسبز(رفع کم خونی)وپشقاب غذای پسران بایدسفیدوسبز(رفع کمبود کلسیم )باشد.

           سرما خوردگی خودش خرافات است وچنین چیزی وجودندارد افزایش اسیدبدن صحیح است که باید غذای حاوی بازمصرف کردتاتعادل(سلامتی)برقرارشود.وخوردن قرص ویتامین ث یالیموشیرین،شیرپاستوریزه وسوپ برای درمان آن هم خرافات است.«نظریه لینوس پائولینک برنده جایزه نوبل شیمی درموردویتامین ث وسرماخوردگی بی اثرو رد است.(مجله سلامت شماره42)شاید نظرلینوس راهم بتوان اینگونه توجیه کرد. درست است که غذاهائی که ویتامین ث دارد اسیدبدن راکاهش میدهد وحساسیت ازبین میرود وسردرد وبدن دردرادرمان میکنند آن به خاطربازاینگونه موادغذائی است نه ویتامین ث آنها. افزایش اسیدبدن سبب آبریزش مغزوبدن درداست. باید غذای حاوی بازخوردتاسلامتی برگردد.معجزه هم این است که تمام منابع ویتامین ث بازدارند وخون سازهستند

  منابع ویتامین ث: 

خرما(التّمر)  = گرم و خشک  

 

پیاز(البصل)= گرم و خشک   

گلابی(کمثّری)   = گرم و تر

 

 انگور(العنب)  = گرم و تر(غذای حضرت مریم در دوره بارداری)

 

 سیب درختی(التّفاح)  = گرم و خشک

انار(الرّمان)  = سرد و تر ( خون سازـ  انار و زیتون تنها میوه هائی هستند که میشه کنار غذا خورد و ضرر ندارند ) 

 

چغندر(البسلق)  = گرم و تر 

 

شلغم = گرم و تر  

 

سبزی خوردن و کاسنی(الهندباء)  هردو  گرم و خشک

گل سبزی کاسنی برگ سبزی کاسنی که امام رضا می فرماید دوای هزار درد است و ائمه دیگر فرموده اند سید البقول است برترین سبزی است و ...  

 

خربزه  = گرم و تر 

 

فلفل دلمه   = گرم و خشک

زیتون   = گرم و تر 

 آناناس  = گرم و تر

میوه های ترش مثل مرکبات به جز  نارنگی ولیموشیرین   = همه مرکبات سرد و تر هستند

 

 

سبزیجات ریشه ای مثل  

هویج  

کلم قمری  = گرم و خشک  

 

بادمجان   = گرم و خشک

کدو    = گرم و تر(خوش خلق کننده)

 

لبمو ترش = سرد و تر (تصفیه کننده خون که درنتیجه اکسیژن بیشتربه خون می رسد) 

 

           منابع ویتامین ث باید تازه باشد وچاقوخورده نباشد مثلا پیاز، لیموترش که راحترین منبع ویتامین ث است وباریختن آب یک عدد آن داخل شربت عسل همه روزه میتوان مصرف کرد، نباید بعدازچاقوخوردن بمانند بایدهمان لحظه مصرف شوند.

           رب گوجه فرنگی ،پیازسرخ کرده وآب لیموموجوددربازاریا آب لیموئی که میگیریم میگذاریم فاقد خاصیت وخالی ازویتامین ث هستند فقط مانند سیگاری هاوقندوشکرخوارها پولمان را به زباله تبدیل میکنیم.

           3/59%ویتامین ث بدن مردم ژاپن ازطریق سبزی تأمین میشود.همچنین 18%کلسیم و19%آهن بدنشان ازسبزی تأمین میشود.

مصرف ویتامین C از افزایش چربی های زیانبار خون جلوگیری می کند

آفتاب یزد:‌دو تن از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، اثر استفاده از ویتامین C را بر میزان چربی‌های ‌خون در شماری از مــوش هــای آزمــایـشـگـاهـی بـررسـی کردند . ‌بر اساس این بررسی ، استفاده از ویتامین C از افزایش چربی های زیانبار کلسترول LDL و چربی تری گلیسرید جلوگیری ‌می کند. ‌افزایش کلسترول LDL از مهمترین عوامل رسوب چربی در دیواره رگها و تنگی رگهاست .‌ سه شنبه,12 شهریور,1387

زیتون:ویتامین ث مانندویتامین ب ،ویتامین اعصاب ومحلول درآب است ودربدن ذخیره نمیشود باید هرروزمصرف کردکه درسبزی وموادغذائی حاوی بازمانندخربزه ،انگور،خرما، گردو،زیتون، کرفس، ...موجوداست .مصرف بیش ازحدآن سبب ناباروری درمردان است این تحقیق نشان میدهدکلسترول بدنشانه کاهش ویتامین ب وث دربدن است که استرس رابالامی برنددرنتیجه رگها آسیب می بیند .

نظرات 24 + ارسال نظر
فاطمه سه‌شنبه 24 دی‌ماه سال 1392 ساعت 08:57 ق.ظ

خیلی مفید بود ممنون

saman یکشنبه 13 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 07:46 ب.ظ http://www.saman007.blogfa.com

merci khele hkob bod

منصور شریفی شنبه 26 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 03:52 ب.ظ

مفید بود. ایا سندیت دارد? میتوانید مطلبی برای من که آهن خونم بالاست بگذارید

پست مس وآهن بدن را بخوان ان شاءالله
http://zatun.blogsky.com/1392/11/07/post-907/

جوشقون دوشنبه 28 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 09:25 ب.ظ

سلام علیکم کدام غذاها ومیئهها گرم و تر هستند

خوراکی های گرم و تر
گوشت گوسفند نر ، انواع لوبیا ، خربزه ، انگور، طالبی ، زیتون سبز(زیتون سیاه موجود درایران وخاورمیانه توسط مواد شیمیائی سیاه شده و بیماری زا می باشد ) ، کدو حلوائی ، جگر و دل و قلوه ، لبو ، شلغم ، کنگر ، بادام و بادام زمینی ، کنجد، گلابی ، شفتالو ، تخمه آفتابگردان وخربزه ، قنبید ( کلم قمری ) ، گیلاس ، موز(موز بعلت اینکه سبز وارد کشورمی شود و برای زرد شدن در سردخانه ها گوگردمیریزند که تبدیل به سم پلی اتلین میشود تنیدگی زا وکم خون کننده است کودکان و افراد کم خون و دچار آنومی نباید بخورند ) ، گوشت مرغ (گوشت مرغ بعلت تزریق آمپول هورمون دار استرس زا می باشد )
اینها داروی افراد لاغر ویبوستی است قدمنهای 100وزن نرمال باید برابرباقیمانده باشد اگرمثلا ده کلیو زیروزن نرمال وکف وانگشتان پا سرد بودوپوست چرب نباشد لاغر محسوب می شویم که این خوراکی ها برای این تیپ دارو هستند یبوست هم به حالتی گفته می شود که کمتر ازدو مرتبه درروز دستشوئی پر برویم

جمال چهارشنبه 20 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 10:03 ق.ظ

دست شما دردنکنه

نگار سه‌شنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 02:06 ب.ظ http://http://k-k-k-k-k.blogfa.com/

سلام

بسیار مفید وعالی

متشکرم

مرتضایی پنج‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 12:16 ب.ظ http://mohadese49.blogfa.com

سلام واقعااستفاده بردیم از مطالبتون

با سپاس فراوان

محممممممممممممممممممممد سه‌شنبه 15 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 07:34 ب.ظ

عالی بود

جنتی یکشنبه 20 مهر‌ماه سال 1393 ساعت 03:03 ب.ظ

خیلی مفید بودن برا همین عمرم زیاد شده

خاکپور شنبه 24 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 12:24 ب.ظ

عالیه مخصوصا چون رفرنس داره
ممنون

ناهید چهارشنبه 13 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 03:31 ب.ظ

عااااالی بود:

میراندا جمعه 19 تیر‌ماه سال 1394 ساعت 07:14 ب.ظ

samin شنبه 17 مرداد‌ماه سال 1394 ساعت 12:25 ق.ظ

با حال بود . مرسی.

yalda چهارشنبه 13 آبان‌ماه سال 1394 ساعت 11:59 ق.ظ

ممنون عالی بود.

مژگان جمعه 6 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 06:47 ب.ظ

ممنون خیلی عالی بود

kati شنبه 7 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 12:32 ب.ظ

مطالب خیلی خییییییییلی علی بود متشکرم

راحله چهارشنبه 4 فروردین‌ماه سال 1395 ساعت 10:43 ب.ظ

بسیار عالی و مفید از سایت خوبتون
واقعا برام مفید بود.خیلی ممنون:)

بابک جیرانی چهارشنبه 8 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 03:55 ب.ظ

thank you

بهروزمحمدیان چهارشنبه 12 خرداد‌ماه سال 1395 ساعت 11:41 ب.ظ

با سلام خدمت دوستان عزیز و محترم واقعا خیلی خوب بود من کلی استفاده کردم وبدردم خورد ممنون

بهروزمحمدیان یکشنبه 16 خرداد‌ماه سال 1395 ساعت 07:55 ب.ظ

بسیار عالی بود

فرخ پنج‌شنبه 31 تیر‌ماه سال 1395 ساعت 10:10 ب.ظ

دوست عزیز یکی از منابع ویتامین ث را نوشتی میوه جات ترش مثل مرکبات بجز نارنگی و لیمو شیرین. این را میگم یادت بمونه نارنگی و لیمو شیرین هم ویتامین ث زیادی دارند بخصوص لیمو شیرین از همه مرکبات بیشتر ویتامین ث دارد.

امین شنبه 27 شهریور‌ماه سال 1395 ساعت 12:01 ب.ظ

ساناز دوشنبه 5 مهر‌ماه سال 1395 ساعت 03:36 ب.ظ

عالی بود متشکرم...


کتاب قابلمه را فراموش کن برایت هدیه وارسال شد

مطهره سه‌شنبه 21 دی‌ماه سال 1395 ساعت 01:40 ب.ظ

عالی بود ممنون خدا خیرتون بده

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد