زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

دشمنان کبد:

الا یا ایها الپوست خرابان بخصوص آنها که پوستمان لک دارد با دشمنان کبد بجنگیم و خود را امربه معروف کنیم

دشمنان کبد:

1-      کم تحرک بودن بخصوص کم تحرکی طبع سردوتر(بلغمی)ها

2-       ناسازگار با طبع غذا خوردن بطوریکه ادرار مثل اب بی رنگ شود درحالیکه باید طلائی باشد

3-      پرخوری (هله هوله خوری - زیادخوری - اب ومایعاتی مثل نوشابه ودوغ و....بین غذا خوردن - بد خوری (مثلا 2باریک غذا را درروز خوردن یا با برنج ماست خوردن یا ترشی سرکه ولیته خوردن ...)

4-       دارو مسکن واعصاب وکلسیم ومکمل ویتامین ووووخوردن

5-       کره بسته بندی وروغن هیدروژنه خوردن

6-        بستنی صنعتی وغیرسنتی وکیم خوردن

7-      اب یخ خوردن

8-       دوتا سردی کنارهم یا پشت سرهم صبح وظهر یا ظهر وشب خوردن مثلا ظهربرنج خوردن وشب کله جوش خوردن ...

9-      ترشی سرکه ولیته خوردن

10-  خوراکی های افزودنی دارخوردن مثل چیپس وپفک وغیره

11-  سیگاروغلیان وغیره

12-   مصرف الکل وغذاهای الکل زا مثل آش رشته وماکارونی وشیرینی قنادی وقند وشکر ونوشابه وساندیس وشربت صنعتی وامثالهم

13-  گوشت گاو وگوساله

14-  غذا را با روغن غیرکنجدوغیرزیتون بودار سرخ کردن

15-  خرما درطول روزنخوردن وبجای ان شکلات و امثالهم خوردن

16-  آب ننوشیدن درطول روز (وقتی غذای سازگار با کبد بخوریم تشنه می شویم وبطور خودکار درروز حدود ده لیوان تقریبا آب می نوشیم)

17-  مواد غذائی سم دار مثل موز – گیلاس – مرغ هورمونی - ...خوردن

18-  نوشیدن چای وقهوه ومواد کافئین دار

19-  سردی زیاد خوردن مثل گوشت گاو- شیربدون خرما – برنج بدون خورشت گرم وخشک (باز- پتاسیم)

خوراکی های سرد و تر برای تبدیل شدن به انرژِ ی باید خیلی انرژی جذب کنند

«واقعیت اینه که گرمی ها و سردی ها جزءِ خواص فیزیکی و شیمیایی همه مواد اطراف ما هستن و
جالب اینه که میزان انرژی که باید سلول هزینه کنه تا از یک غذای با طبع سرد انرژی آزاد کنه خیلی بیشتر از غذای گرمه.
به طور مثال قندها برای سوختن در سلولها بسیار آماده اند
در حالی که پروتئین های پیچیده گوشت گاو یا ماهی که سردوترند برای تبدیل شدن به انرژی خیلی باید انرژی جذب کنن تا انرژی نهفته خودشو آزاد کنن ...پس هم سردی وهم گرمی لازم و ملزوم هم هستن وباید در کنار هم مصرف شوند»
--------------------------
دانشمندان نیز درسال گذشته گفتند کسانی که زمستان که طبع هواسرداست وطبع انها سرداست سردی زیادمیخورند که کم کالری بدنشان عفونی میگردد باید پرکالری ها را بخورند
==============
خوراکی های گرم وخشک(پرکالری)
عسل ،گوشت شتر ، سیب درختی ، هویج ، نخود ، لپه نخود ، مغز ها( گردو ، فندق ، پسته ) ، سبزی خـــوردن ، موسیر ، کلم ها ، پیاز خام ، مویز ، نعنا ، پونه ، آویشن ، کرفس ، شوید ، زیره ، توت خشک ، فلفل ها ، بادمجان ، خرما ، دارچین ، زرچوبه و زعفران ، زنجفیل ، زنیان ، سیاه دانه، هل، گرد کاکائو ، کندر،گل گاوزبان ورازیانه
===============
سردوتر وکم کالری
برنج ، ماست ، شیر ، کدو خورشتی ، قارچ ، آش ، سوپ ، ماهی ، کله پاچه (عامل اول سکته طبع سردها ) ، شش ، سیراب ، سوسیس و کالباس ، گوشت گاو، گوساله و گوسفند ماده ، سس و رب گوجه فرنگی ، قهوه ، تخمه هندوانه و کدو ، کاهو ، هندوانه ، گرمک ، مرکبات و کیوی ، هلو ، زردآلو ، شلیل ،ذغال اخته ، و چای و نسکافه ، میوه کال ، ساندویچ ، شرینی جات ، خیارشور ، ترشی و لیته ، کره گیاهی و خامه ، غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی ، آب یخ ، ساندویچ و پیتزا غذاهای کارخانه ای و تبلیغی ، سیب زمینی ، خیار ، سوپ جو

طب سنتی یعنی سنت پیغمبر نه خرافاتی بنام داروگیاهی


طب سنتی یعنی سنت پیغمبر نه خرافاتی بنام داروگیاهی
امام صادق : ما سردی را با گرمی ...درمان می کنیم ...وآنجه را پیغمبر انجام میداد عمل می کنیم /گفتاراول دانش نامه احادیث پزشکی
-------------------------
دکتر حمیدالله افراسیابیان در چهارمین همایش طب اسلامی که در ارومیه برگزار شد، اظهارکرد: طب اسلامی(سنت نبوی)، طب بسیار عمیق و عظیمی بوده که در آن شناخت انسان‌ها براساس طبع یا مزاج آنان صورت می پذیرد.استقبال مردم از این طب نشانه این است که مردم اعتماد خود را نسبت به تئوری های طب جدید از دست داده‌اند.(دکترمنوچهرعبادی داروساز:دارو عوارض جانبی زیادی دارد مردم استقبال زیادی درآمریکاواروپا ازروش های غیرداروئی دارند/فارماکودینامی گیاهان داروئی)
افراسیابیان گفت در طب آلوپاتیک(دارودرمانی) بدن انسان از 106 عنصر تشکیل شده است اما در طب اسلامی بدن انسان و کل کاینات از چهار ماده اصلی آب (سرد و تر)، باد (گرم و تر)، آتش(گرم و خشک) و خاک (سرد و خشک) تشکیل یافته است که اگر رابطه و تنظیم این عناصر به هم بخورد، سبب ایجاد بیماریهای مختلف در افراد خواهد شد.
این دکترای علوم پزشکی، ویژگی‌های طبایع چهارگانه بدن را برشمرد و تصریح کرد: برخی افراد دارای طبع بهاری یا دموی (گرم و تر) بوده و حجم خون در آنها بالاست، با اشتها غذا می‌خورند، چاق و درشت اندامند و چهره‌ای قرمز رنگ دارند.دموی‌ها به لحاظ شخصیتی بسیار دوست داشتنی، مهربان، اجتماعی و برون گرا هستند، دارای حرکاتی سریع(شتاب) و بسیار اجتماعی‌اند
وی به ویژگی افراد صفراوی مزاج یا تابستانی اشاره کرد و گفت: صفراوی‌ها (گرم و خشک) دیر چاق می‌شوند، معده شان هضم بسیار خوبی دارد هوش بالا و سرعت عمل زیادی دارند؛ این افراد برون گرا و اجتماعی بوده و علی رغم رشد سریع موها افراد کم مویی هستند.
کسانی که دارای طبع پاییزی (سرد و خشک) بوده، لاغر اندام و پرمویند و حرکاتی کند(مس مسو) و بافت عضلانی کمی دارند، زود سیر می‌شوند. سوداوی‌ها شخصیتی بسیار حساس، دقیق، منظم، قضاوت‌گر و زود رنج دارند.
وی در ادامه به ویژگی بلغمی‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: افراد زمستانی یا بلغمی به علت سرد و تر بودن طبع دارای چربی زیادی در بدن بوده و اغلب چاق هستند، آنان دارای پوستی سفید، حرکاتی کند و از لحاظ روحی و روانی تمایل به تنهایی دارند.بیماری‌های شایعی مانند ام اس، افسردگی(حالت بغض وگریه بدون دلیل) و بی خوابی، ضعف اعصاب، آرتروز، درد معده و غیره، نتیجه غلبه بلغم بوده است که با استفاده از موادغذایی باطبع گرم ازسردی خارج شده، به تدریج می‌توان بر این بیماریها غلبه کرد.اضطراب و غم و غصه بیماری‌های سردی هستند و اگر به طور مداوم این حالات تکرار شود، نیروی دفاعی بدن تضعیف شده و فرد ممکن است به بیماری سرطان مبتلا شود.
وی با اشاره به اهمیت تحرک در سلامتی گفت: از نظر طب اسلامی زندگی یعنی گرما و رطوبت و اگر در طی روز حداقل بیست دقیقه وقت خود را به ورزش(پیاده روی تند) اختصاص دهیم گرما و نشاط ایجاد می‌شود ولی اگر اکثر اوقات را پشت میز بگذرانیم سردی غلبه می‌کند و کسل و چاق خواهیم شد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه به اهمیت دفع و احتباس را اشاره کرد و گفت: دفع مواد زائد بدن بسیار مهم بوده و مدت طبیعی آن یک ساعت پس از غذاست و اگر این مواد به موقع از بدن دفع نشود فرد دچار یبوست شده که مادر تمام بیماری‌هاست. منبع : isna.ir