X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)
پنج‌شنبه 28 فروردین‌ماه سال 1393

دوستان کبد


نوشته شده توسط جمشید خدادادی  

غذاهای مفید برای کبد عبارتند از:

انواع میوه جات، سبزیجات، بخصوص کاهو (شب درشربت غلیظ عسل بزنیم بخوریم)و هویج و خیارفقط بهاروتابستان با 3عدد خرما ، روغن زیتون بکر(بودار)، انار و شاتوت که اثر معجزه آسایی روی کبد دارند. در حقیقت شاتوت ضد هپاتیت است. انواع بذرهای ملین از قبیل خاکشیر(شربت عسل باخاکشیرولیموترش تازه)، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان و تخم شربتی، بالنگو، شیرخشت، ترنجبین، فلوس به مقدار کم، سوپ جو، آش جو(سردوتر که باید درآن مویز یا زنجبیل ریخت)، نان جو، بخصوص نان جوی دوسر و نوشیدن روزانه حداقل شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا، سالاد فصل همراه با لیموترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا، زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت و انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، کدو خورشتی( با گردو)، کدو حلوایی، کنجد، اسطوخودوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات، مغز بادام خام.

با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت. در واقع سالم بودن کبد مساوی است با سلامت جسم و روح. یکی از شگفتی های کبدترشح ماده ضد ویروسی است به نام اینترفرون. این ماده زمانی تولید می شود که کبد در نهایت سلامت باشد. پس باید از این اندام شگفت نهایت مراقبت انجام شود.

آیا نمی توان عظمت خدا را در کبد دید؟

به نقل از کتاب 15 روز تا سلامتی، تالیف استاد جمشید خدادادی، صفحه 77

سابقه موضوع ؛ دشمنان کبد :

http://zatun.blogsky.com/1393/01/08/post-964/


نظرات (1)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
پنج‌شنبه 28 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 05:14 ب.ظ
+ آرزوی
امتیاز: 1 0