زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

عسل درآب جوش فاسد میشه و خوراکی حاوی ویتامین ث به محض برش خوردن باید مصرف شود

مخاطب خاص ، وبلاگ شما قفل است و کامنتش بازنمیشه لذا پاسخ سوال را اینجا می نویسم

عسل درآب جوش بالای 60درجه فاسد میشه وخواصش را ازدست می دهد ودرآب خنک هم حل نمی شود

پس درکمی آب ولرم حل بقیه لیوان را آب خنک بریزیم

همیشه لیموترش تازه استفاده کنیم آب لیموترش صنعتی مضر است لیموترش وپیاز ویتامین ث دارندبه محض برش خوردن باید مصرف شوند وگرنه خواصشان را ازدست میدهند ویتامین ث محلول درآب است دربدن ذخیره نیست باید ازطریق خوراکی ها جذب کنیم

نظرات 5 + ارسال نظر
افشین چهارشنبه 9 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 08:21 ق.ظ

سلام.
البته اگر از چنگال استفاده کنیم عسل را در آب خنک هم می‌توان حل کرد...

کریمه ملزم چهارشنبه 9 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 10:10 ق.ظ http://kmulzemipersianbloog.ir

زیتون عزیزم را سلام گرم نثار میدارم !
ما تا کنون عسل رل در چای داغ حل مینمودیم قربان تان اکنون فهمیدم در آب نیمه گرم باید حل شود نوشته های شمارا دوست دارم همیشه مورد تجربه قرار میدیهم از نسخه ی که به من دادید ممنونم در پهلوی برانشیت من کمر درد و ارتروز پای هم دارم نفسم تنگی میکند از بابت براننشیت است قربان شما و از زیتون عزیزم یک جهان سپاس گذارم سلامت باشید .

ساراازکرمانشاه چهارشنبه 9 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 05:42 ب.ظ http://dokhtarchagh.persianblog.ir/

سلام حال سرکارچطوره؟
خوبی؟
دیدم نوشته بودی وبلاگ من رو حجتیه هک کرده
حالاحجتیه کیان دیگه

عبد حقیر چهارشنبه 9 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 08:02 ب.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

سلام به تو که وجودت صفاست
عهدت وفاست
در زمانى که محبت کیمیاست
دوستى با تو ، دوستى با همه خوبیهاست

التماس دعا بزرگوار
یاعلی مدد

سمانه جمعه 11 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 08:02 ب.ظ http://transworld.blogfa.com

باشه چشم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد