زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

pH خون افراد سالم متعادل است(اسیدی یعنی خوراکی سرد و قلیائی یعنی خوراکی گرم که حرارت داخلی بدن را بالا میبرد)

سیده زهره طباطبائی


pH خون افراد سالم متعادل است


مواد غذایی مصرف شده در هنگام گوارش، مواد بازی یا اسیدی تولید می‌کنند. بدن انسان برای داشتن عملکرد خوب و پیشگیری از بیماری‌ها و به خصوص پیری پوست به pH ثابتی در حدود 7 نیاز دارد.

نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد زمانی که کمتر غذا می‌خوریم احتمال ابتلا

به بیماری‌های مربوط به افزایش سن مثل بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و بیماری آلزایمر کاهش می‌یابد

تأثیر اسیدی شدن pH خون این است که بدن مواد معدنی را از استخوان ها بیرون می‌کشد تا سطح اسیدیته ی خون را پایین بیاورد. این حالت زمانی پیش می‌آید که گوشت قرمز، قند و غلات تصفیه شده‌ی زیادی بخورید و سبزیجات و میوه‌ها سهم اندکی در رژیم غذایی‌تان داشته باشد. برای همین سعی کنید در هر وعده غذایی نسبت مواد غذایی قلیایی به مواد غذایی اسیدی را 70 به 30 تنظیم کنید؛ یعنی 70 درصد مواد غذایی قلیایی مثل سبزیجات و میوه های تازه و 30 درصد مواد غذایی اسیدی مثل گوشت، تخم مرغ، پنیر، نان، آرد، پاستا، مواد غذایی صنعتی. توصیه می‌کنیم مواد غذایی اسیدی را با مواد غذایی به اصطلاح «جبرانی» مصرف کنید مثلاً گوشت را با سبزیجات، پاستاها را با گوجه فرنگی و پنیر را با انجیر خشک میل کنید.


منبع:تبیان




Alkalinizing Foods
Photo Credit Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images



اسیدی شدن PH خون علل گوناگونی دارد:

1- استرس هیجانی. استرس و تنش اسیدیته خون را افزایش میدهد.

2- رژیم غذایی اسیدی کننده خون.

3-تجمع مواد سمی.

4-واکنش سیستم ایمنی بدن.


***

بدن برای جبران PH اسیدی از املاح معدنی قلیایی استفاده میکند. چنانچه رژیم غذایی حاوی مواد معدنی کافی برای جبران نباشد،  تجمع اسید در سلولهای بدن و یا آزادسازی مواد معدنی استخوانها را در پی خواهد داشت.

البته بیش از حد قلیایی شدن خون نیز برای بدن مضر میباشد و باید سعی شود تا تعادل اسید و باز بدن با مصرف رژیم غذایی مطلوب حفظ گردد. از آنجایی که بدن در محیط اندکی قلیایی تر بهترین کارایی را داراست بنابراین باید بیشتر از غذاهایی که پس از گوارش یافتن تولید باز میکنند استفاده شود. میزان اسیدی و قلیایی بودن مواد غذایی پس از گوارش آنها تغییر می یابد. مثلا پرتغال که یک میوه بسیار اسیدی ست پس از متابولیزه شدن ادرار را قلیایی میکند.







هنگامی که اسیدیته خون و مایعات بدن از حد معمول افزایش می یابند مشکلات بسیاری را در بلند مدت برای فرد پدید می آورد که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

1- پیری زود رس.

2-آسیب به سیستم قلبی-عروقی-افزایش تصلب شرایین.

3- افزایش وزن، چاقی و دیابت.

4-سنگ کلیه و نارساییهای کلیوی و مثانه ای.

5-کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن.

6-افزایش آسیبهای رادیکالهای آزاد خون.

7-پوکی استخوان.

8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسید لاکتیک.

9-خستگی مزمن-سردرد-سر گیجه-ترش کردن(رفلکس معده)-گاستریت معده-کاهش انرژی.

10-افزایش ترشحات مخاطی.

11-افزایش تنش واسترس-بی خوابی.

12-خشکی پوست ومو-ناخنهای شکننده.
 
13-کاهش توانایی بدن در جذب مواد معدنی و دیگر مواد مغذی.


***

توصیه ها:


*میوه‌ها، سبزیجات,بادام و آب میوه‌های طبیعی غنی از منابع باز هستند. مخصوصاً میوه‌های خشک نظیر کشمش سیاه. انجیر ,رازیانه و کلم سبز هم از بهترین نمونه‌ها می‌باشند.


 * انجام ورزش منظم به وسیله تسریع در عملکرد تنفسی و سیستم گردش خون باعث کاهش اسیدیته بدن شده و در تنظیم اسیدیته نقش موثری دارد. بهترین ورزش‌ها، پیاده‌روی، دو و دوچرخه‌سواری است.

ورزش و مراقبه به کاهش استرس کمک می کند.ایروبیک ,یوگا و تای چی بهترین ورزشها هستند.


* آب زیاد بنوشید. هر روز حدود 6 تا 8 لیوان آب بنوشید که 1 تا 2 فنجان آن می‌تواند چای گیاهی یا میوه‌ای باشد.

*با طولانی کردن مدت جویدن غلات میتوانید از خاصیت اسید سازی آنها بکاهید. (هر لقمه را 40 بار بجوید).



pH strip


http://www.trans4mind.com/nutrition/pH.html


مطالعه بیشتر:

http://feelandlookgoodnow.com/healthy-blood-ph-levels/



پی نوشت:

اشتباهات رژیم های لاغری از نگاه طب اسلامی، ایرانی


پ.ن:

دوستان عزیز با پوزش فراوان مدتی کوتاه وبلاگ به روز نمی شود.

شاد و تندرست باشید.

نظرات 5 + ارسال نظر
حسین شنبه 4 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 10:16 ب.ظ http://http://zatun.blogsky.com

توصیه ها:


*میوه‌ها، سبزیجات,بادام و آب میوه‌های طبیعی غنی از منابع باز هستند
سلام منظور از باز قلیایی بودن است

احسنت

حسین چهارشنبه 29 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 02:41 ب.ظ

خون افراد سالم متعادل است(اسیدی یعنی خوراکی سرد و قلیائی یعنی خوراکی گرم که حرارت داخلی بدن را بالا میبرد) سلام این متنی است که خط اول نوشتید اگر این مطلب درست باشه کمک خوبی برای من میشه این نوشته برداشت شما از منبعی است یا نه ؟

سلام
اگررنگ ادرار شما همیشه بی رنگ مثل اب است طبع سرد هستید شیره انگور(گرم وخشک)شربت کنیدبنوشید رنگ ادرار طلائی بشه معتدل میشوید دیگه نه معده ترش میکندنه دردهای عضلانی رخ میدهد نه جوش میزنی نه دچارعفونت میشی
اگرهم جوش زدید رونددرمان است مانع تومور وسرطان است سه روز میوه خواری گرم(قلیادار مثل سیب درختی وانگور و انجیرخشک وخرمالو وخرما وکشمش پلوئی )بخورید خون تمیزمیشه وجوش کاسته میشه اگرجوش خیلی زیاد یک هفته حداقل پخته نخورید چون پخته بصورت اسیدواردخون میشه ولی زنده خوری بصورت قلیا وارد خون میشه

wajhuddin Sais سه‌شنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1395 ساعت 07:55 ق.ظ

کدام مواد های کیمیاوی در اسدیت و قلویت خون رول دارد

سلام
خوراکی های طبع سرد خون را غلیظ و لخته میکنند وگلبول های سفید را زیاد که سبب سکته مغزی میشه اگردوسه تا سردی کنارهم بخوری
ولی خوراکی های با طبع گرم وخشک سبب تولید گلبول قرمز وتولیدخون میشه وگردش خون تسریع میشه

mostafa rahmani یکشنبه 13 تیر‌ماه سال 1395 ساعت 02:27 ب.ظ

یکی از بهترین راه ها برای متعادل نگه داشتن فضای قلیای و اسیدی بدن استفاده از اب یونیزه میباشد
اب یونیزه دارای مواد معدنی نظیر کلسیم منیزیم پتاسیم میباشد که بدن نیاز خود به این مواد برای از بین بردن مواد اکسید کننده و سمی بدن را از این طریق بدست می اورد و دیگر نیازی به گرفتن املاح معدنی از استخوان ها نیست
همچنین سوزش معده درد معد و رفالکس را نیز که علتش اسیدی شدن بیش از حد معده میباشد از طریق متعادل کردن بوسیله قلیایی بودنش برطرف میکند
همچنین به کارکرد بهتر کلیه ها و کبد از مهمترین اندام های دفع سموم و پسماندهای اسیدی بدن میباشند کمک بسیار بزرگی میکند
همچنین چربی سوزی زیر پوست صورت میگیردکه عامل اصلی چاقی تجمع اسیدها دربدن میباشد را برطرف میکند و شمارا به اندام متعادل میرساند
بهترین و کم هزینه ترین راه یونیزه کردن اب و استفاده از اب قلیایی پیشنهاد من و تمام پزشکان این مرز و بوم استیک الکالاین محصول شرکت دیبا تجارت خاورمیانه میباشد
مشاوره رایگان و ارتباط با مدیر فروش :09372873811

ارتباط از طریق تلگرام:mostafanetwork@

اب یونیزه اگر مواد شیمیائی باشد مواد شیمیائی سرطان زا هستند و اب نیمه داغ از لوله اب گرم منزل خوردن بهترین دارو است برای همه امراض

سحر شنبه 24 مهر‌ماه سال 1395 ساعت 07:43 ب.ظ http://@sa65h

سلام خون من اسیدى هستش بدنم همیشه خسته وکوفتس استخوانهایم همیشه درد میکند تو بدنم جوشهاى بزرگ میزند و افزایش وزنم دارم چگونه درمان کنم مشکلمو و سوزش داخل شکمم هم ربطى ب اسیدى بودن خونم داره یا معده ام مشکل داره ممنون میشم سوالمو پاسخ بدین

سلام
ادرس اییمل شما غلط است نشد خصوصی جواب بدهی
پخته خوری ات که کثافت خوری محسوب میشه فوق العاده زیاداست صبح ها میوه ابدار مثل سیب درختی یا انگور بخور
ظهرها سالادوسبزیجات با روغن زیتون درسالاد وهویچ وپیاز بخور
شب های خوراکی های کلسیم دارمثل بادام خام یا کنجد یا سنجد یا باقلا خیس داده شده درحدیک قاشق نرم که شد بخور بعدش منیزیم دار مثل خرما وکشمش قهوه ای هرکدام دردسترس بود
بله همه از طبع سرد واسیدبالای بدنت هست پخته ها همه بصورت اسیدواردبدن میشه گرسنه موادمعدنی هستی یعنی کمبود دارد بدنت وانزیم که طیب خوری سبب میشه تامین بشه
صبح شربت عسل با لیموترش تازه جرعه جرعه بنوش تا ظهر گرسنه نمی شوی هیچ نوع نشاسته داری مثل نان ها وکیک وکلوچه وماکارونی وبرنج تا اخرعمرت نخور

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد