زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

خواص سیاه دانه (گرم وخشک)،گرم وخشک ها تب بر و مانع عفونی شدن بدن هستند ایدز یک نوع عفونت است

 رها جستار 

گرم وخشک ها مانع عفونی شدن بدن اعم ازعفونت ادراری ، خلط گلو، سینوزیت، چوش پوستی، کیست ، فیبروم ، آفته ،عفونت روده ای ، زخم های عفونی واسپاسم ها (دردها)ی عضلانی هستند خوراکی های سرد را به تنهائی خوردن بخصوص درهوای سرد دشمن انسان است واغلب سبب ابتلا به امراض زیرمیگردداما گرم وخشک ها را خوردن درکنارغذای سردواسیدی مانع اینگونه امراض میگرددانشاءالله

-----------------------------------------------

سیاه دانه


سیاه دانه دارای خواص درمانی بسیاری است. در احادیث و روایات اسلامی نیز آمده است که :

" سیاه دانه دوای هر بیماری و دردی است ، به جز مرگ."




برخی خواص آن عبارتند از : 

- سیاه دانه طبیعت گرمی دارد.(گرم وخشک است)

- به دلیل داشتن ماده ای موسوم به تیموکیتون، دارای اثرات ضد تشنجی است. بررسی ها نشان می دهد سیاه دانه می تواند موجب تاخیر در زمان شروع تشنج و کاهش مدت آن شود.

- در کاهش نفخ شکم و دفع گازهای معده موثر است.

- زیاد کننده شیر مادران است.

- قاعده آور است، یعنی عادت ماهانه را باز می کند.

- ضد کرم است. مصرف سیاه دانه با سرکه باعث دفع کرم دستگاه گوارشی می شود.

- استفاده از مخلوط سیاه دانه آسیاب شده با عسل برای تسکین درد رحم و پس درد زایمان مفید است.

- غرغره کردن جوشانده ی سیاه دانه در سرکه باعث تسکین درد دندان و محکم شدن دندان می شود.

درمان بیماری ها با سیاه دانه

* سرگیجه و درد گوش :

یک قاشق مرباخوری عسل را با چند قطره روغن سیاه دانه مخلوط کرده و هر صبح ناشتا، میل کنید. این کار را حداقل تا 11 روز ادامه دهید.

* روماتیسم :

یک فنجان روغن سیاه دانه را گرم کنید. سپس قبل از خواب آن را در محل درد بمالید و خوب ماساژ دهید. بعد محل مورد نظر را با یک تکه پارچه پشمی باندپیچی نموده و استراحت کنید.

* اسهال :

یک قاشق غذاخوری سیاه دانه ی آسیاب شده را با نصف استکان عصاره ی تره تیزک (شاهی) مخلوط کرده و پس از صرف غذا در سه وعده میل نمایید.

* ناراحتی های کبدی :

مقداری از پودر سیاه دانه را با گیاه صبر زرد ( آلوئه ورا ) و عسل مخلوط کرده و هر صبح ناشتا، به مدت هفت روز یک قاشق مرباخوری از آن را میل کنید.

همچنین می توانید روغن سیاه دانه را که در حال جوش است، با غنچه ی برگ های بید (برگ های کوچک ) مخلوط کرده و پیش از خواب یک قاشق مرباخوری از آن را به مدت یک هفته میل کنید.

* سردرد و میگرن :

نصف قاشق سیاه دانه آسیاب شده را با نصف قاشق انیسون (دانه هایی شبیه رازیانه دارد) و سه تکه میخک کوبیده شده، مخلوط کنید و با یک لیوان شیر بجوشانید (بهتر است کمی عسل خالص نیز اضافه کنید). یک فنجان از این معجون دارویی را می توانید در هنگام شروع سردرد و میگرن بنوشید.

در ضمن با روغن سیاه دانه، گیجگاه و شقیقه خود را چرب کنید.

* درد و ناراحتی های کلیوی :

یک استکان سیاه دانه را در یک لیتر آب بجوشانید و با عسل شیرین کنید و به مدت یک هفته، صبح ناشتا آن را میل نمایید.

همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری سیاه دانه آسیاب شده را با نصف لیوان روغن زیتون مخلوط کرده و به صورت ضماد (یعنی مانند پماد روی یک تکه پارچه تمیز) در آن قسمت از کلیه که احساس درد می کنید بگذارید. این عمل را روزانه یک بار و به مدت پنج روزادامه دهید.

هر روز مقداری جعفری را در یک لیوان آب بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه را به آن افزوده و صبح و شب یک فنجان میل کنید. این کار را به مدت پنج روز ادامه دهید.

* بی اختیاری ادرار:

پوسته تخم مرغ را پس از شستن کامل ، با حرارت مقداری تفت دهید و با مقداری سیاه دانه مخلوط کرده و بکوبید تا کاملا نرم شود. یک قاشق چایخوری از این مخلوط را در یک لیوان شیر ریخته و آن را به هم بزنید و صبح و شب، به مدت یک هفته میل کنید.

* دل پیچه و درد های روده ای: 

به مقدار مساوی زیره و نعنا و انیسون را بجوشانید و هفت قطره روغن سیاه دانه به آن اضافه کنید. سپس با عسل خالص آن را شیرین کرده و در موقع دل پیچه و دل درد آن را بنوشید.

* تب :

اگر مقداری سیاه دانه را بکوبید و با کمی سکنجبین میل نمایید، تب را برطرف می کند.

منبع: تبیان
-------------------------------------------------- 

اگریادمان  باشد قدیم که درس می خواندیم میگفتند مثلا محصول فلان شهروفلان شهر  پنبه است محصول کاشان مثلا  پنبه است و...اما الان میگویند پنبه درمناطق گرم می روید اینطوری فرمول بندی شده است یادگیری اش راحت است .

غذاها را اگر فرمولی یاد بگیریم خواصشان را فرمولی به ذهن می اوریم

سیاه دانه گرم وخشک است تمام خوراکی های گرم وخشک خواصی که درپست برای سیاه دانه نوشته آمده دارند اینطوری اگرسیاه دانه در دسترس نبود می دانید که مثلا زیره گرم وخشک است نعناع وپونه وشوید گرم وخشک است عسل گرم وخشک است گوشت شتر گرم وخشک است ازهرکدام دردسترس تر بود استفاده می کنیم درعسر وسختی قرارنمی گیریم

گرم وخشک ها تب بر هستند ازجمله سیاه دانه که امام هادی  می فرماید با عسل مخلوط کنید تب براست پیاز گرم وخشک است تب بر است سیب درختی گرم وخشک است تب بر است برگ کاسنی گرم وخشک است تب براست

پیغمبر مقداری سیاه دانه و آویشن که گرم وخشک است  با هم می سائیده وقبل غذا ی سرد مثل برنج - سیب زمینی - کشک وپنیر وامثالهم قورت میداده بعد شروع به غذا می کرده است ومی فرموده دیگربیمار نمی شوم این غذا را که بخورم

یعنی غذاهای سرد دشمن انسان هستند بخصوص درهوای سرد حتما باید کنار انها خوراکی گرم مثل خرما یا سبزی وزیتون خورده شود

امام صادق خرما خواست فرمود میل نداشتم اما چون ماهی ( سرد و تر)خورده بودم میخورم

امام رضا می فرماید:" اگرمیخواهید ماست(سرد و تر) که میخورید مریض نشوید درآن زنیان(گرم وخشک)بریزید" درایران نعناع یا شیره انگور می ریزند ومیخورند

نظرات 1 + ارسال نظر
مداد های آبی من پنج‌شنبه 11 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 01:04 ب.ظ http://medadhayeaby.persianblog.ir/

سلام و تشکر ازآمدنتان در این وبلاگ و توضیحات خوبتان.

مطلب در مورد سیاه دانه هم خیلی مفید و جامع بود.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد