زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

خوراک سالم و ارگانیک و شیوه استفاده از خوراک 1

 

 

علم دو نوع است علم ادیان و دین شناسی و تغذیه روح و روان و علم بدن ها و تندرست نگه داشتن بدن  و تغذیه جسم واعصاب 
بدلیل پیشگیری ازبیماری ها وضدعفونی کردن بدن  نخستین حرکت در خوراک نمک چشیدن است این منشاء وحیانی دارد وبه حضرت موسی علیه السلام وحی شده اینکار رابکندتااز70نوع بیماری درامان باشد تجربه نشان داد این روش جواب میدهد وهرکسی می تواندآنرا تجربه کندوخودش آموزگار خودش باشد یعنی اگرما این راتجربه کنیم که نمک چشیدن درطول عمر ما مانع گلودرداست خودکار تا روز اخرعمرمان ادامه خواهیم داد ایام ماه رمضان هم این روش باید اجراشود یعنی قبل و بعدافطاروسحر انگشت بزنیم به نمک یا کمی بریزیم کف دست بچشیم وبعد غذا که نمک چشیدیم تا 2ساعت  ونیم مایعات ننوشیم همچنین بدون گذاشتن بالش زیرسر چنددقیقه درازبکشیم پای راست روی پای چپ تاشکم صاف شود بعدبرخیزیم به کارمون برسیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد