X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)
چهارشنبه 9 اسفند‌ماه سال 1391

اگرسوءهاضمه یعنی سوزش معده وتهوع دارید این مطلب رابخوانیم

چهارشنبه 9 اسفند‌ماه سال 1391

اینکارو نکنیم !

چهارشنبه 9 اسفند‌ماه سال 1391

ده قانـون کلـی بـرای زنـدگی

باتشکرازفائزه سادات فرستنده میل :


 قانون یکم


به شما جسمی داده شده. چه جسمتان را دوست داشته یا از آن متنفر باشید، باید بدانید که در طول زندگی در دنیای خاکی با شماست.


 قانون دوم


در مدرسه‌ای غیر رسمی و تمام وقت نام‌نویسی کرده‌اید که "زندگی" نام دارد. در این مدرسه هر روز فرصت یادگیری دروس را دارید. چه این درس‌ها را دوست داشته باشید چه از آن بدتان بیاید، پس بهتر است به عنوان بخشی از برنامه آموزشی برایشان طرح‌ریزی کنید.


 قانون سوم


اشتباه وجود ندارد، تنها درس است. رشد فرآیند آزمایش است، یک سلسله دادرسی، خطا و پیروزی‌های گهگاهی، آزمایش‌های ناکام نیز به همان اندازه آزمایش‌های موفق بخشی از فرآیند رشد هستند.


 قانون چهارم


درس آنقدر تکرار می‌شود تا آموخته شود. درس‌ها در اشکال مختلف آنقدر تکرار می‌شوند، تا آنها را بیاموزید. وقتی آموختید می‌توانید درس بعدی را شروع کنید، بنابراین بهتر است زودتر درس‌هایتان را بیاموزید.


 قانون پنجم


آموختن پایان ندارد. هیچ بخشی از زندگی نیست که در آن درسی نباشد. اگر زنده هستید درس‌هایتان را نیز باید بیاموزید.


 قانون ششم


قضاوت نکنید، غیبت نکنید، ادعا نکنید، سرزنش نکنید، تحقیر و مسخره نکنید، وگرنه سرتان می آید. خداوند شما را در همان شرایط قرار می‌دهد تا ببیند شما چکار می‌کنید.


 قانون هفتم


دیگران فقط آینه شما هستند. نمی‌توانید از چیزی در دیگران خوشتان بیاید یا بدتان بیاید، مگر آنکه منعکس کننده چیزی باشد که درباره خودتان می‌پسندید یا از آن بدتان می‌آید.


 قانون هشتم


انتخاب چگونه زندگی کردن با شماست. همه ابزار و منابع مورد نیاز را در اختیار دارید، این که با آنها چه می‌کنید، بستگی به خودتان دارد.


 قانون نهم


جواب‌هایتان در وجود خودتان است. تنها کاری که باید بکنید این است که نگاه کنید، گوش بدهید و اعتماد کنید.


 قانون دهم


خیرخواه همه باشید تا به شما نیز خیر برسد.

چهارشنبه 9 اسفند‌ماه سال 1391

چگونه متوجه شویم کم خون هستیم ؟

کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبول‏های قرمز خون و علل متفاوتی دارد، ولی مهم‏ترین آنها کمبود آهن در بدن است.

اگر کم‏خونی خفیفی داشته باشید، ممکن است علامتی دیده نشود و حتی اگر دیده شود، ممکن است متوجه کم‏خونی خود نشوید، یا آن را با بیماری دیگری اشتباه بگیرید.

حال ما به شما می گوییم که علائم شایع کم خونی چیست تا با مشاهده ی آنها به پزشک مراجعه کنید:

1- به پوست خود دقت کنید. آیا پوستتان رنگ پریده است؟

در حالت کم‏خونی، حتی اگر رنگ پوستتان معمولی باشد، ولی لب‏های شما، کمرنگ‏تر از حد طبیعی است و پوست شما بی‏حال و خسته (شل) می باشد.

2- آیا همیشه احساس خستگی و بی‏حالی می کنید؟ این ها از علائم شایع کم‏خونی است.

3- آیا سردردهای پی در پی دارید؟ و یا اشتهایی برای غذا خوردن ندارید؟ این ها از علائم اولیه کم‏خونی هستند.

4- آیا مبتلا به یبوست شده‏اید؟ این هم یکی از علائم اولیه کم خونی است و بدون هیچ‏ تغییری در عادات غذایی به وجود می‏آید (یعنی مثلا بدون کاهش مصرف میوه و سبزی، دچار یبوست می شوید).

تنها راه تشخیص کم‏خونی، دادن آزمایش خون است.

5- آیا تمرکز فکری برای شما سخت شده است؟ این مسئله روی کار شما یا انجام تکالیف درسی شما تاثیرگذار است.

6- آیا دوست دارید مواد عجیب و غریب را که خوراکی نیستند، بخورید، مثل خاک یا کاغذ. چنین حالتی، «پیکا» نام دارد.

7- به حالات روحی و روانی خود دقت کنید. کم‏خونی می‏تواند باعث احساس افسردگی شود.

8- آیا احساس تنگی نفس دارید؟ گلبول‏های قرمز خون، بخش حیاتی فرآیند تنفس را تشکیل می دهند و این علامت در کم‏خونی متوسط تا شدید بروز می‏کند.

9- آیا احساس می‏کنید انگشتان دست و پای شما همیشه سرد هستند؟ این حالت به دلیل کاهش جریان خون در انگشتان دست و پا، در اثر کم‏خونی اتفاق می‏افتد.

10- آیا احساس ضعف یا سرگیجه دارید؟ در کم‏خونی شدید، هنگام برخاستن از رختخواب احساس ضعف زیادی دارید و یا هنگام بلند شدن از جایتان، احساس سرگیجه می‏کنید.

هشدارها:

* اگر به طور ناگهانی، زخم‏هایی روی زبان یا دهانتان پیدا شد، یا اگر خانم هستید و یک مرتبه دچار قطع قاعدگی شدید، نشان می‏دهد دچار کم‏خونی هستید.

* اگر بیشتر اوقات غذاهای فرآیند شده و آماده بخورید، یا بعضی وعده‏های غذایی (مثل صبحانه) را از برنامه غذایی تان حذف کنید، یا ریزه خواری داشته باشید، یا از همه گروه های غذایی استفاده نکنید، ممکن است آهن و سایر مواد مغذی را به مقدار کافی دریافت نکنید. در این صورت، اگر علائم ذکر شده در بالا را داشتید، احتمالا دچار کم‏خونی هستید.

* کم‏خونی می‏تواند در اثر مشکلات پزشکی اصولی و دریافت یا جذب ناکافی آهن در بدن به وجود آید. تنها راه تشخیص کم‏خونی، دادن آزمایش خون است. اگر فکر می‏کنید دچار کم‏خونی هستید، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

* اگر نسبت به کم‏خونی خود شک دارید، هرگز مقادیر بالای مکمل‏های آهن را مصرف نکنید، زیرا دریافت مقادیر زیاد آهن، مسمومیت زاست و عوارض بدی دارد.

برای تشخیص قطعی کم‏خونی باید به پزشک مراجعه کنید و خودتان بر اساس علائم بالا نمی‏توانید بگویید حتما دچار کم‏خونی هستید، زیرا علائم کم‏خونی می‏تواند مشابه علائم سایر بیماری‏ها باشد و کمبود آهن به تنهایی، علت بروز کم‏خونی نیست.

* اگر علائم بالا در شما ادامه داشت، یا دچار یک مشکل خاص پزشکی هستید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. اطلاعاتی که در این مقاله برای شما ارائه شده، نمی‏تواند جایگزین توصیه‏ها یا درمان تخصصی پزشکی شود.

تبیان

چهارشنبه 9 اسفند‌ماه سال 1391

رفع کج خُلقی با تغذیه سالم

عسل - خرما - مویز - انجیر- ...هیدروکربات هستند درزیریادداشت خانم سودابه قیصری رامی خوانیم  :

مردم، انواع و اقسام دلیل ها را مقصر و عامل اصلی کج خلقی و بی حالی خود می دانند، مثل آب و هوا، روز سخت کاری یا ترافیک.

گاهی اوقات، خستگی شدید یا کج خلقی، مشکل احساسی پیچیده ای نیست، بلکه معمولاً به نوع تغذیه مربوط می شود.

جینا ساترلند- متخصص تغذیه- می گوید : ثابت شده است که انتخاب های غذایی، بیش از گذشته با بدحالی و افسردگی مرتبط هستند؛ بنابراین قبل از اینکه برای گذاشتن ظرف های کثیف در ظرفشویی به همسر خود غُر بزنید، به این فکر کنید که چه غذایی را در این ظرف ها سرو کرده اید.

ساترلند غذاها و مواد مغذی را در جریان خلق و خو بسیار مهم می داند.

وی در مورد مواد غذایی می گوید:

کربوهیدرات ها

بسیاری از مردم هنوز هم کاهش وزن را با نخوردن کربوهیدرات ها مرتبط می کنند، در حالی که کربوهیدرات ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل هستند. برای اینکه در طول روز، انرژی لازم را داشته باشید، بسیار مهم است که حتماً از غلات سبوس دار و حبوبات استفاده کنید.

سروتونین(یک ماده شیمیایی در مغز و مرتبط با حالات عاطفی) تحت تأثیر نوع تغذیه است. اختلالات احساسی و اخلاقی مانند عصبانیت های فصل زمستان یا اختلالات فصلی (SAD) نیز با فقدان سروتونین در بدن مرتبط هستند و از این نظر، کربوهیدرات ها می توانند به تولید سرتونین کمک کنند.

پروتئین

غذاهای سرشار از پروتئین مانند  شیر، مرغ(خانگی)، جوانه گندم و تخم مرغ(خانگی) نیز تولید سروتونین در بدن را تحت تأثیر قرار می دهند.

اسیدهای چرب اُمگا 3

ماهی آزاد، قزل آلا و دیگر غذاهای سرشار از امگا-3 نیز در بهترشدن حالات احساسی مؤثرند.

ویتامین E

تجربیات پزشکی نشان داده است افرادی که دچار افسردگی هستند نیز از کمبود ویتامین E رنج می برند. هر چند روغن دارای چربی بالایی است، ولی باید به طور متعادل آن را مصرف کرد. آجیل های مختلف نیز منبع غنی این ویتامین هستند.

نویسنده : سودابه قیصری 

http://www.parsdiet.com/new/000259.php

سه‌شنبه 8 اسفند‌ماه سال 1391

به چیزی نچسبیم !!نشانه افسردگی است

مثل سیریش به تلوزیون نچسبیم  

به رختخواب نچسبیم وتا لنگ ظهرنخوابیم  

به پرده ها نچسبیم وان را تاریک نکنیم  

به موسیقی غمگین نچشبیم  

به مکان تنها نچسبیم   

به دکتر ودواء‌ نچسبیم

به هیچ چیزنچسبیم چون چسبیدن نشانه افسردگی است  

ازهرچیز به اندازه لازم وضروری استفاده کنیم نه اینکه درآن غرق شویم  

درجمع باشیم بگوئیم بخندیم تا مهارت غلبه ما براسترس وافسردگی بیشتر گردد انشاءالله  

کسانی که دوستان خوبی دارند درهنگام فشار روانی (یعنی استرس)مهارت وغلبه بیشتری دارند که مانع افسردگی انها میشود

سه‌شنبه 8 اسفند‌ماه سال 1391

زنان کمتردارو مصرف کنند

زنان دو برابر مردان افسرده می شوند وبرای غلبه بر استرس وافسردگی بجای اینکه غذاهای تقویت کننده اعصاب مثل روغن زیتون بابو و مویز وعسل وخرما وغیره مصرف کنند به دارو درمانی می چسبندتا عزت نفسشان بیشترگردد وبرافسردگی غلبه کنند اما نتیجه معکوس می گیرند پس به خوراکی سالم بازگشت کنیم  

منبع پست قبل

سه‌شنبه 8 اسفند‌ماه سال 1391

زنان بیشتربرخدا توکل کنند

زنانی که شوهرانشان بیکار یا با درآمد پائین است وخرجشان ازدخلشان بیشتراست بجای اینکه به خدا توکل کنند ولبخندداشته باشند افسرده تر ازشوهرانشون هستند  

منبع :کتاب مبانی اجتماعی بیماری های روانی + کمی ویرایش

سه‌شنبه 8 اسفند‌ماه سال 1391

نقدی برتولید گندم بشکل امروزی

یک متخصص کاردیولوژی در مطالعات جدید خود هشدار داده است که گندم مدرن یک سم مزمن و کامل است که مصرف آن بتدریج منجر به مرگ می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر ویلیام دیویس از متخصصان معروف شهر میلواکی در ایالت ویسکانسین آمریکا و نویسنده کتابی درباره پرمصرف‌ترین دانه غلات در جهان در این باره می‌گوید: گندمی که ما امروز می‌خوریم با آنچه مادربزرگ‌هایمان در گذشته می‌خوردند، بسیار متفاوت است.

دکتر دیویس تشریح می‌کند: محصول گندمی که ما امروزه مصرف می‌کنیم یا به اصطلاح گندم مدرن گیاهی به ارتفاع ۱۸ اینچ است که بر اساس تحقیقات ژنتیکی در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ میلادی تولید شده است. گندم مدرن ویژگی‌های متفاوت بسیاری دارد که هیچ‌کس تاکنون درباره آنها با شما صحبت نکرده است برای مثال این محصول امروزی حاوی پروتئین جدیدی موسوم به گلیادین است. این پروتئین هیچ ارتباطی با پروتئین گلوتن ندارد.

وی افزود: خطاب من به افرادی نیست که به حساسیت گلوتنی یا بیماری سلیاک مبتلا هستند بلکه اکنون به تمام مصرف‌کنندگان محصول مدرن هشدار می‌دهم که در معرض آسیب ناشی از مصرف پروتئین گلیادین هستند. این پروتئین درواقع یک ماده مخدر است. این پروتئین درواقع به گیرنده‌های مواد مخدر و افیونی در مغز پیوند می‌خورد و در اکثریت مصرف‌کنندگان موجب تحریک اشتها می‌شود تا جایی که افراد را مجبور می‌کند روزانه ۴۴۰ کالری بیشتر غذا مصرف کنند.

به گزارش فیزورگ، دکتر دیویس پیشنهاد می‌کند که برای جلوگیری از این وضعیت بحرانی به مواد غذایی سالم‌تر مثل آووکادو، زیتون، گوشت و سبزی‌جات روی بیاورید. 

http://ravazadeh.blogfa.com/post-66.aspx

سه‌شنبه 8 اسفند‌ماه سال 1391

لایصلح الطعام الا بالملح مصلح خوراکی ها چیزی که باعث هضم وجذبه

طبع خوراکی ها ومصلح آنها 

لینک فوق ازسایت حسین روازاده است هم روی لینک فوق کلیک شود هم درادامه آمده است  

توجه  

برنج درپژوهش های جمشیدخدادادی سرد و تر بیان شده است ولی درگردآوری روازاده سرد وخشک که بعلت پژوهشگر بودن خدادادی اعتبار سخن وی بیشتراست یعنی برنج سرد و تر است  

مطلب مرتبط 

http://ravazadeh.com/fa/article/7-medicine-article/1052-listmavadghazaei.html

ادامه مطلب ...
( تعداد کل: 68 )
صفحه قبلی    1       ...       3       4       5       6       7    صفحه بعدی