زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

ضرر موادمخدرازنگاه پیامبر

هرکس استعمال بنگ را کوچک شمارد کافراست  

هرکس بنگ بخورد واستمعال کند ...دورترین فرد از رحمت خدا است ودورتر ازشرابخوار و رباخوار وزناکاراست

دو قانون اخلاقی برای کنترل عصبانیت

 

Description: گروه اینترنتی ایران سان 

 

 

1-      هر وقت موضوعی شما را ناراحت کرد 50 سال در ذهنتان به جلو بروید و در اون زمان خیالی، بررسی کنید که آیا اون موضوع 50 سال پیش، ارزش  اون همه ناراحتی را داشت؟

2-              هر وقت از دست کسی ناراحت شدی فقط یه لحظه ، یه لحظه به نبودنش فکر کن...!

خدا بهانه ی نادانی را نمی پذیرد

نجمه : 

امام علی (علیه السلام) :خدا بهانه ی نادانی را نمی پذیرد .

                                                       بحار ج 68 ص189

 

خلق را پیغمبری نوح، باور نیست لیک        دعوی یزدانی ، از گوساله باور می کنند

هلیله زرد ورازیانه وشکر قرمز برای گرمازدگی احتمالا

http://www.tebirani.blogfa.com/post/249 

شکرهای فعلی دربازار بدلیل سفیدشدن با موادشیمیائی بیماری زاهستند

ماایرانی ها امسال ۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰داروخوردیم !

چقدرخوب یادگرفته ایم به جای خوراکی سالم دارو که موادشیمیائی وسرطانزا است بخوریم !!یکی ازنشانه های جامعه درحال گذارازسنتی به صنعتی همین است غرق شدن درموادشیمیائی !!

محمدحسین طریقت٬ سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌گوید مردم ایران حدود ۶۰ درصد هزینه‌های دارو و درمان را شخصا پرداخت می‌کنند و دیگر «قادر» به تامین این هزینه‌ها نیستند.

طریقت به مهر گفته است: ‌«سال قبل ۴۰ هزار میلیارد تومان در بخش دارو و درمان در کشور هزینه شد که ۲۵ هزار میلیارد تومان آن را مردم پرداخت کردند.»

وی هزینه‌های درمانی در ایران را «بسیار سرسام آور و زیاد» اعلام کرده و افزوده است: «این هزینه‌ها با مشکلات مالی که در شرایط کنونی اقتصادی با آن مواجه هستیم٬ دیگر از سوی مردم قادر به تامین نیستند.»

سرپرست وزارت بهداشت هزینه‌های دارو و درمان در سال جاری را نیز «۵۰ هزار میلیارد تومان» اعلام کرده که «بیماران حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان آن را پرداخت کرده‌اند.»

گردکاکائو را در‌آب حل وبا عسل شیرین کنیم

کاکائوی خام غنی از ویتامین های لازم و ماده معدنی است که گیرنده های عصب بدن و فیتوکمیکال را که بر روحیه تاثیر مثبتی می گذارد، تقویت می کند.  

کاکائوی پخته که در شکلات و شیرینی ها استفاده می شود اغلب ارزش غذایی خود را از دست می دهد.  

با حرارت دیدن روغن و چربی ها دانه های کاکائو خاصیت خود را از دست می دهد.  

http://www.food4u.blogfa.com/post-877.aspx

همیشه پسته وفندق وبادام راخام بخوریم

مغزهای خام دارای چربی های سالم هستند که برای بدن لازم است.  

مغزهای خام کلسترول مضر و خطر بروز لخته شدن خون را کاهش می دهد.  

تفت دادن مغزها با درجه حرارت بالا باعث شکسته شدن چربی های آن به رادیکال های آزاد می شود.  

این رادیکال ها مضر است و بیماری های قلبی عروقی را ایجاد می کنند.  

بنابراین درجه حرارتی که مغزها را تفت می دهند بسیار مهم است.  

آیا می دانستید مغزها بهترین منبع ویتامین E است؟ 

http://www.food 4u.blogfa.com/post-877.aspx

سبزی ها راحرارت ندهیم بلکه خام بخوریم

خوردن کلم بروکلی خام به شکستن آنزیم های موجود در دیواره های سلول های گیاهی کمک می کند. این آنزیم ها به کبد کمک می کند تا مواد سرطان زا را از بدن سم زدایی کند. پختن کلم بروکلی باعث غیرفعال شدن این آنزیم ها می شود. خوردن کلم بروکلی بخارپز تنها یک سوم ترکیبات ضدسرطانی بدن را تامین می کند. منبع: روزنامه خراسان 

http://www.food4u.blogfa.com/post-877.aspx