X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)
چهارشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1391

همیشه پسته وفندق وبادام راخام بخوریم

مغزهای خام دارای چربی های سالم هستند که برای بدن لازم است.  

مغزهای خام کلسترول مضر و خطر بروز لخته شدن خون را کاهش می دهد.  

تفت دادن مغزها با درجه حرارت بالا باعث شکسته شدن چربی های آن به رادیکال های آزاد می شود.  

این رادیکال ها مضر است و بیماری های قلبی عروقی را ایجاد می کنند.  

بنابراین درجه حرارتی که مغزها را تفت می دهند بسیار مهم است.  

آیا می دانستید مغزها بهترین منبع ویتامین E است؟ 

http://www.food 4u.blogfa.com/post-877.aspx

نظرات (2)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
چهارشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 03:46 ب.ظ
+ لیلی
سلام
و گردو چی؟
درسته ک میگن وقتی گردورو میشکنی باید بلافاصله خورده بشه و برای بعد نمونه؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام
بلی درست است چون تاحدودی اکسیده میشه کپک میزندواگردقت کنی مغزگردومانده طعم نامطبوعی دارد
چهارشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 08:15 ب.ظ
+ مشاوره خانواده
سلام و تشکر از مطلبتون...
جالب و خواندنی بود..
[گل][گل][گل][گل][گل][لبخند]
امتیاز: 0 0