زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

پیاز وسیب درختی فلاونوئید دارند دربهبود بیماری ناشی ازفلوئورموثر

محققان کشور با مطالعه اثرات فلوئورید بر کبد تاکید کردند که رژیم غذایی حاوی کوئرستین در مناطقی که در خطر مسمومیت ناشی از فلوئورید قرار دارند، می تواند بروز آسیب های کبدی ناشی از فلوئورید را به شکل چشم گیری کاهش دهد.

سیدمحمد نبوی پنبه چوله، محقق مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص طرح «اثر محافظت کبدی کوئرستین بر آسیب کبدی ناشی از سدیم فلوئورید در موش صحرایی» که برگزیده هجدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی شد، افزود: حدود یک سوم جمعیت جهان در معرض خطر مسمومیت ناشی از فلوئورید قرار دارند و از این رو مسمومیت با فلوئورید به عنوان یک چالش در حوزه سلامت در بسیاری از کشورهای در حال توسعه شناخته می‌شود.

وی در خصوص میزان شیوع بالای اثرات سوء مصرف فلوئور ادامه داد: مطالعات صورت گرفته نشان داده که میانگین میزان IQ در افراد با میزان فلوئور بالاتر از نرم جهانی به مراتب کمتر از جمعیت مشابه در منطقه با فلوئور پایین تر از نرم جهانی است. از سوی دیگر شیوع سردرد های مزمن و بی علت، آسیب های کبدی و کلیوی، اختلالات رشد، فلوروزیس و ... در مناطق آلوده با فلوئور بسیار زیاد است.

نبوی پنبه چوله با بیان این که به دلیل کاربرد فراوان فلوئورید در دندانپزشکی و نیز محصولاتی مانند خمیردندان، دهان شویه‌ها، آفت کش ها، برخی از داروها و دیگر کاربرد های آن امکان حذف این ماده وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در این طرح دریافتیم که مصرف کوئرستین که یک فلاونوئید غیر قندی است و به وفور در میوه ها و سبزی هایی همچون سیب، پیاز، چای سبز و ... یافت می شود، می توان از آسیب کبدی ناشی از فلوئورید جلوگیری کرد .

وی ادامه داد: براساس نتایج حاصل از طرح، استفاده از رژیم غذایی حاوی کوئرستین در مناطقی که در خطر مسمومیت ناشی از فلوئورید قرار دارند، می تواند بروز آسیب های کبدی ناشی از فلوئورید را به شکل چشم گیری کاهش دهد.

برگزیده جوان گروه علوم بهداشتی، مدیریت، تغذیه وHSR هجدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ادامه داد: براساس دیتابیس موسسه ملی سلامت ایالات متحده تاکنون 21 مطالعه کلینیکال بر روی اثرات درمانی کوئرستین صورت گرفته است و بر این اساس پیشنهاد می شود از رژیم غذایی حاوی این ترکیب جهت کاهش آسیب های ناشی از فلوئور استفاده شود.

انگیزه وداشتن روش مطالعاتی سبب یادگیری ریاضی است نه هوش

یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۳

مطالعات جدید نشان می‌دهد انگیزه تلاش و تکنیک‌های مطالعاتی مناسب و نه بهره هوشی به داشتن مهارت‌های ریاضیاتی خوب می‌انجامند.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این یافته‌ها نشان می‌دهد وادار کردن کودکان به مطالعه ریاضی امری بی‌ثمر است.

محققان روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا در پژوهشی بیش از سه هزار و 500 کودک آلمانی را تحلیل کردند و دریافتند که دانش‌آموزان با انگیزه و دارای استراتژی‌های یادگیری مناسب بالاترین میزان موفقیت را در ریاضیات کسب کردند.

به گفته کو مورایاما از این دانشگاه، بهره هوشی یا همان IQ برخلاف تصورات پیشین چنین اثری را از خود نشان نداد.

وی و همکارانش همچنین طی یک نظرسنجی از نمونه‌ موردی‌هایشان، میزان انگیزه درونی آن‌ها برای مطالعه ریاضیات را اندازه‌گیری کردند.

به علاوه، این دانشمندان میزان ترغیب شدن دانش‌آموزان مزبور توسط مولفه‌های خارجی از قبیل گرفتن نمره خوب در درس ریاضی را مطالعه کردند.

در این پژوهش این موضوع که کودکان حاضر تا چه میزان بر حفظیات طوطیوار در مقابل استراتژی‌های یادگیری عمیق تکیه می‌کردند، نیز بررسی شد.

در ابتدا اشخاص دارای بهره هوشی بالا در درس ریاضی به بهترین نحو عمل کردند اما طی فرایند پژوهش ثابت شد که تکنیک‌های یادگیری و همچنین انگیزه و نه بهره هوشی بیشترین میزان موفقیت در این درس را پیش‌بینی کردند.

در پژوهش انجام شده کودکان با بهره هوشی بالا هیچ جهشی در کسب موفقیت از خود بروز ندادند.

جزئیات این مطالعه علمی ماه جاری میلادی در Child Development انتشار یافت.

عوارض منفی داروی استاتین که برای کاهش کلسترول بد تجویزمیشه

یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۳

دانشمندان دریافتند که مکانیزم پنهانی در پس اثرات جانبی استاتین درمانی وجود دارد که موجب دردهای عضلانی می‌شود.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، در حال حاضر استاتین‌ها پرمصرف ترین داروهای کاهش کلسترول (LDL) هستند که با مهار توانایی کبد، از تولید کلسترول جلوگیری می‌کنند.

از اثرات جانبی استاتین درمانی، درد عضلانی است که 75 درصد مصرف کنندگان نیز آن را تجربه می‌کنند. این درد ممکن است مردم را از ادامه استاتین درمانی یا ورزش کردن دور کند که هر دوی این پیشامدها، برای این دسته از بیماران مضر است.

پرفسور "فلمینگ دلا"، محقق دانشگاه کوپنهاگ دانمارک با اشاره به نتایج تحقیق انجام شده در این رابطه می‌گوید: اکنون محققان این پژوهش نشان داده‌اند که استاتین درمانی، تولید انرژی در عضله را تحت تاثیر قرار می‌دهد و گمان دانشمندان نیز بر این است که این مکانیزم باعث ضعیف شدن ماهیچه و در نتیجه احساس درد می‌شود.

علاوه بر این پژوهشگران دریافتند در بدن بیمارانی که تحت استاتین درمانی قرار می‌گیرند، میزان پایینی از پروتئین "Q10,Q10" وجود دارد که موجب کاهش انرژی تولیدی در عضله شده و می‌تواند به عنوان علت بیولوژیک درد این بیماران در نظر گرفته شود.

رابطه مشورت وبارداری یارابطه کاهش افسردگی وبارداری

افسردگی بیماری طبع سرداست

وشاورهم فی الامر/قرآن

مشورت درامورومدیریت کردن کارهای روزمره ودرمان وغیرآن علاوه برپیشرفت ،سبب شادابی ونشاط می گردد

پژوهش پژوهشگران مرکزتحقیقات بیوتکنولوژی تولیدمثل پژوهشکده فناوری های نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی ابن سینا روی دوگروه زنان نابارور وبارور نشان دادکه شیوع افسردگی درگروه ناباروربیشتراست بدین ترتیب که گروه نابارور25% یک چهارمشان دچارافسردگی و17%(یک ششم)دچاراضطراب هستند.

زنان نازای مذکوربه دوگروه تقسیم شده اند گروهی که علاوه بردارونازائی مشاوره روان پزشکی می شده اندوگروهی که فقط داروناباروری مصرف کرده اند درنتیجه افسردگی آنهاکه مشاوره داشته وروان درمانی شده اند کمتروباروری آنهابیشترشده است گروهی که مشاوره نداشته اند میزان موفقیت باروری شان کمتربوده است.کارگزاران23/5/87ص13

سابقه موضوع افسردگی 

http://zatun.blogsky.com/1391/10/12/post-346/

ساخت بیوحسگر محرک سیستم عصبی توسط محققان کشور

سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۲

محققان دانشگاه صنعتی شریف از طریق نانولوله‌های کربنی موفق به ساخت بیوحسگر گلوتامات با استفاده از روش فوتولیتوگرافی شده و اثر تراکم نانولوله‌های کربنی در ساختار آرایه الکترودی تهیه شده را بر عملکرد آن مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این روش ساخت الکترود، جایگزین ارزان و ساده‌ای برای روش لیتوگرافی بیم الکترونی بوده که می‌تواند چندین بار مورد استفاده قرار گیرد.

نیاز به دستگاه‌های اندازه‌گیری قابل حمل درون بدن با حساسیت بالا که قادر به اندازه‌گیری غلظت‌های اندک گونه‌های آنالیت در حجم‌های بسیار کوچک باشد، انگیزه مهمی در تغییر اندازه الکترودها از ماکرو به میکرو بوده است.

مزایای استفاده از میکروالکترودها در مقایسه با ماکروالکترودها تا حد زیادی به شکل گیری سریع انتقال جرم نفوذی در یک هندسه شعاعی (سه بعدی) و کاهش عوارض مقاومت و در نتیجه افزایش سرعت انتقال جرم، چگالی جریان و نسبت سیگنال به نویز است.

این اثرات در گذار از میکروالکترودها به نانوالکترودها برجسته‌تر خواهد شد. یک نانوالکترود منفرد، یک جریان کوچک تولید می‌کند که تشخیص آن با دستگاه‌های الکتروشیمیایی معمولی دشوار است. ساخت آرایه یا گروهی از نانوالکترودها با ساختار واحد سبب تقویت جریان اندازه‌گیری شده‌ که منجر به افزایش قابل توجه در نسبت سیگنال به نویز می‌شود.

ساخت نانوالکترودها عمدتاً بر اساس روش‌های توسعه یافته با استفاده از صنعت نیمه‌هادی با کمک فناوری فیلم نازک صورت می‌گیرد. انتخاب مواد الکترود برای ساخت آرایه نانوالکترودها به طور کلی تعیین کننده خواص سنجشی دستگاه است. نانوالیاف کربن و نانولوله‌ها، با استفاده از ابزار لیتوگرافی پرتو الکترونی الگودار، نتایج امیدوار کننده‌ای برای تحقق کوچک کردن بیوحسگرهای نانوالکترودی نشان داده‌اند.

این مواد دارای هر دو مزیت استفاده از آرایه کوچکتر از میکروالکترود و خواص منحصر به فرد الکترو شیمیایی نانولوله‌های کربنی از جمله بهبود حساسیت در بیوحسگرهای الکتروشیمیایی هستند.

به دلیل فعالیت ذاتی الکتروکاتالیستی این الکترودها نسبت به اکسایش H2O2 و NADH و تقویت سیگنال‌های الکتروشیمیایی، این الکترودها را می‌توان به عنوان بیوحسگرهای آنزیمی استفاده کرد. به خصوص نانولوله‌های کربنی با آرایش عمودی با از میان برداشتن مشکلات پراکندگی و انتقال نانولوله‌ها و ارائه اتصال خوب و تماس الکتریکی بدون استفاده از چسباننده، از نظر کاربردی دارای اهمیت بسیار بالایی هستند. آنها همچنین از تخریب آنزیم در سطح الکترود جلوگیری می‌کنند.

محققان این طرح، یک بیوسنسور گلوتامات بر پایه نانولوله‌های کربنی با آرایش عمودی با استفاده از فوتولیتوگرافی همراه با حکاکی توسط یون فعال «RIE: Reactive Ion Etchin g» به عنوان یک مرحله پس پردازش برای جایگزینی لیتوگرافی پرتو الکترونی ساختند و عملکرد آن را با بیوحسگر ساخته شده قبلی توسط همین گروه مورد مقایسه قرار دادند.

طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی و ولتامتری چرخه‌ای برای بررسی عملکرد آرایه‌ها با توجه به رژیم‌های نفوذ مختلف انجام شد. نتایج حاکی از آن بوده است که آرایه‌ی ساخته شده‌، ولتاموگرام چرخه‌ای سیگمود (Sigmoid) با جریان حالت پایا تحت کنترل نفوذ شعاعی نشان می‌دهد.

آرایه عمودی نانوالکترود نانوله کربنی و نیز آرایه عمودی نانولوله کربنی با تراکم بالا به عنوان بیوحسگرهای الکتروشیمیایی گلوتامات که یک اسید آمینه مهم در متابولیسم‌های حیاتی بوده و به عنوان یک انتقال دهنده عصبی تحریک در سیستم عصبی مرکزی عمل می‌کند، به کار برده شدند.

این محققان همچنین اثر چگالی نانولوله‌های کربنی را بر اساس تشخیص ولتامتری گلوتامات، بررسی کردند. دهیدروژناز گلوتامات با پیوند کووالان به نوک نانولوله‌های کربنی متصل می‌شود. به دلیل افزایش اثرات نفوذ شعاعی به نفوذ مسطح در سطح الکترود، حتی تغییرات کوچک در غلظت گلوتامات می‌تواند تغییر قابل توجهی در پاسخ الکترود ایجاد کند.

آرایه نانوالکترودهای نانولوله کربنی با آرایش عمودی ساخته شده از طریق روش ساده فوتولیتوگرافی ترکیب شده با تکنیک RIE، جایگزین ارزان و ساده‌ای در مقایسه با روش لیتوگرافی پرتو الکترونی برای دستیابی به الکترودی در محدوده مساحت μm2 200 x 200 ارائه می‌دهد.

سطح الکترود را بعد از هر اندازه‌گیری می‌توان با روش الکتروشیمیایی تجدید کرده و برای چندین بار مورد استفاده قرار داد. آرایه به دست آمده ولتاموگرام سیگمودی قویتر و طیف امپدانس بهتری را نشان می‌دهد که می‌تواند توسط مکانیسم نفوذ شعاعی به آرایه نانوالکترودی توضیح داده شود.

با استفاده از این الکترود، حد تشخیص بسیار عالی پایین‌تر از 10 نانومتر برای گلوتامات به دست آمد. این نتایج امیدوارکننده، الکترود پیشنهادی را انتخاب مناسبی برای تشخیص طیف گسترده‌ای از نشانگرهای زیستی می‌سازد.

با پیشرفت سریع علم، نیاز بالا برای سیستم‌های کوچک اندازه‌گیری در زمینه‌های مختلف علوم زندگی مدرن وجود دارد که آرایه نانوالکترودها در حال حاضر کاندیدای مناسبی بعنوان تکنولوژی کوچک سازی سیستم‌های آنالیز هستند.

نتایج این کار تحقیقاتی که توسط سعید شاهرخیان، اعظم قلی‌زاده و تیم همراه صورت گرفته است، در مجله Analytical Chemistry (جلد 84، ژوئن سال 2012 ) منتشر شده است.

خستگی مزمن یعنی افسردگی

 فرازی ازگفتگو هفته نامه اسمان با مسجدجامعی وزیراسبق فرهنگ وارشاد بنقل ازایسنا

- نگاه کنید! یک جور دلزدگی و خستگی را شاهد هستیم و این را می‌شود در آثار زمانه خودمان هم ببینیم. مثلا همین روزها اگر شما در حوزه فرهنگ و هنر گشتی بزنید این خستگی را می‌بینید. سه نسل از هنرمندان زن ایرانی شامل ۱۰۰ اثر و ۴۷ هنرمند آثارشان را در گالری «پردیس ملت» کنار پارک «ملت» به نمایش گذاشته‌اند که ابتکار خوبیست. نسل اول خانم بهجت صدر و منصوره حسینی و خانم ایران درّودی و نسل دوم فرح اصولی و خانم اتحادیه و…. هستند. وقتی کارهای این هنرمندان را با نسل سوم مقایسه کنید و بروید سراغ کار جوان‌ترها که از هرکدام یکی دو اثر به نمایش گذاشته شده یک فضای متفاوت را حس می‌کنید.  

بخشی از این فضا به شکل‌گیری هویت زنانه در دوره‌های مختلف برمی‌گردد که در آثارشان بروز پیدا کرده است، ولی در کنار این، در کار نسل جوان‌تر شاهد یک حس دکوراژه هم هستیم. آثار به هم ریخته است و بیانگر تلخیست؛ تلخی‌ای که البته عمیق گفته می‌شود و عریان نیست؛ یعنی هنرمندانه گفته می‌شود؛ به هر حال شما اگر این آثار نسل جوان‌تر را ببینید این حس کاملا به شما دست می‌دهد.   

سابقه موضوع افسردگی  

http://zatun.blogsky.com/1391/10/12/post-341/ 

http://isna.ir/fa/news/91101106899/نظر-احمد-مسجدجامعی 

غذاهای سرد و تر عامل میگرن

 خبرزیرازایسنا نشان میدهد که وقتی یک خانم ودخترش به شمال میروند وماهی که سرد و تراست میخورند وبعدش هم لابد داخل اب میروند که درروایات بیان شده هرکه ماهی بخورد حمام کند فلج شود حرجی بر او نیست  

خب خانمی که دوبارسزارین کرده باشد طبعش سرد و تراست ماهی که سرد وتر است بدون ادویه مناسب وخرما بخورد معلوم است که جنون میگرن میگیرد  

==================

« زندگی در شهرهای بزرگ، پیشرفت تکنولوژی و کار فشرده و پراسترس زمینه‌های تضعیف سیستم دفاعی بدن را پدید آورده‌اند و افراد بیش از گذشته در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار می‌گیرند. »

به گزارش ایسنا همشهری آن لاین بر مقدمه بالا افزوده است:

بیماری در عصر حاضر به‌ویژه زندگی روزمره ساکنان شهرهای بزرگ را با اختلال مواجه می‌کند اما آیا تنها آلودگی و استرس و کار فشرده را می‌توان ازجمله عوامل اصلی بروز بیماری قلمداد کرد یا اینکه اشکال کار در جای دیگریست؟ شاید خود ما اشکال کار باشیم که از قدیم نیز گفته‌اند که از ماست که بر ماست. در فرهنگ ما ایرانی‌ها هنوز پرخوری و بی‌برنامه‌خوردن رواج دارد و هنوز نتوانسته‌ایم خود را با یک رژیم غذایی منظم و سالم وفق دهیم و بنا به گفته بسیاری از پزشکان و متخصصان بزرگ منشاء بسیاری از بیماری‌ها همین پرخوری و بدخوری است. در این مطلب آشکار خواهد شد که حتی دردهایی نظیر میگرن نیز در بد غذا خوردن ریشه دارند. برای روشن‌شدن دلایل بروز بیماری‌هایی که می‌توانند باعث ایجاد اختلال در زندگی روزمره شوند و اثرات مخرب آلودگی هوا بر سلامتی با دکتر قاسم قارون، مؤسس و رئیس مؤسسه تشخیص و درمان درد در آلمان گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که در پی‌ می‌آید:

•آیا بدن همه افراد در قبال درد یک جور واکنش نشان می‌دهد؟ مثلا می‌توان گفت همه افراد مستعد ابتلا به میگرن هستند؟

در مورد مبحث سردرد به‌ عنوان نمونه می‌توان به مثالی اشاره کرد؛ خانمی چندی پیش به من زنگ زد و گفت پسران من دبیرستانی هستند. وقتی می‌دیدند من همیشه چند روز در‌ماه دچار سردرد می‌شوم و باید تا دو روز سرم را ببندم و در گوشه‌ای تاریک از خانه بنشینم عذاب می‌کشیدند و سؤال می‌کردند چرا هر وقت ما به شمال سفر می‌کنیم سردرد شما و خواهرمان تشدید می‌شود؟ به همین دلیل آنها سعی کردند به کمک اینترنت راه‌حلی پیدا کنند. پسران من پس از گشت‌و‌گذار در اینترنت مدعی بودند که سایت‌های تمام کلینیک‌های درد را چک کرده‌اند اما نتوانسته‌اند راهی برایم پیدا کنند. به‌نظر شما چرا؟

گرچه خوشبختانه از نظر علمی اینترنت ارتباط مردم را نزدیک کرده است و آخرین تحقیقات از طریق ویکیپدیا منتشر می‌شود و همه می‌توانند به اطلاعات مربوط دسترسی داشته باشند اما تجربیات را نمی‌شود در اینترنت پیدا کرد؛ چیزی که متأسفانه ما شرقی‌ها کمتر به آن اهمیت می‌دهیم و درباره آن کمتر می‌نویسیم و در اختیار دیگران قرار می‌دهیم؛ بنابراین تلاش من بر این است که در کنفرانس‌ها و گفت‌وگوها تجربیات خود را در اختیار مردم قرار دهم.

سؤالی که در اینجا ذهنمان را به‌خود مشغول می‌کند این است که چرا هر وقت این مادر به همراه دختر و پسرانش به شمال می‌رفت تنها مادر و دختر دچار سردرد می‌شدند؟ این مادر و دختر مطمئنا به سردرد میگرنی مبتلا هستند که یک بیماری حساسیتی ژنتیک است که از مادرها به دخترخانم‌ها بیشتر به ارث می‌رسد. دلیلش هم این است که آن خانم نگفت پسرانم سردرد دارند بلکه گفت سردرد من و دخترم. لذا سردرد میگرنی دارای زمینه تحریک‌پذیری ژنتیک و ارثی است که منتظر عوامل محرک است. در سفر به شمال بیمار در معرض چند محرک کلاسیک (همه با هم) قرار می‌گیرد و نا‌آگاهانه از آن استفاده می‌شود؛ مانند غذاهای دریایی، مرکبات، تنقلات و ادویه‌ به‌اضافه تغییر فشار هوا و خستگی راه. (در رابطه با تغذیه نخستین‌بار 2400سال پیش بقراط به اثر تحریک‌پذیری پنیر روی بیماران میگرنی اشاره کرده که امروزه دلیل آن ‌را می‌دانیم و می‌دانیم چرا نگفته ماست به این بیماران نمی‌سازد).

•سردرد میگرنی چه نوع سردردی است؟

در این رابطه باید به چند نکته اشاره کرد: 1- سردرد میگرنی از سردرد‌های حمله‌ای یعنی غیردائم است و از نوع سردرد‌های مزمن و همه‌گیر و همه‌جایی محسوب می‌شود. 2- می‌توان خصوصیات میگرن را اینچنین برشمرد: میگرن اغلب به‌دلیل زمینه ارثی یا حساسیتی با بیماری میگرن شکمی، میگرن عصبی (همراه با کرخی یا فلج موقت نیمی از بدن)، تب یونجه، آسم، کهیر و سرفه‌های تحریکی بروز پیدا می‌کند. این نوع سردرد با بیماری غش هم‌خانواده است. 3- از دیگر ویژگی‌های میگرن بروز یکطرفه سردرد در قسمت چپ یا راست سر است. 4- سردرد بیشتر در خانم‌ها با نخستین عادت ماهانه یا پس از نخستین زایمان شروع می‌شود. 5- میگرن در دوران بارداری سراغ مادر نمی‌آید و چند هفته بعد از زایمان مجددا شروع می‌شود 6- درد به‌صورت ضربانی یا دل‌دل‌زدن، بیمار را عذاب می‌دهد.

اما پس از دچار‌شدن به میگرن بیمار محیط آرام و تاریک را ترجیح می‌دهد و پس از شروع سردرد بیشتر مسکن‌ها بی‌اثر خواهد بود و سردرد باید دوران دو تا سه روزه خود را طی کند؛ به همین دلیل هم بهترین درمان سردرد میگرنی پیشگیری از شروع حمله‌های آن است.

•میگرن چرا و چگونه رخ می‌دهد؟

وقتی در اثر کمبود اکسیژن مغز، بدن به‌کمک هورمون‌های سروتونین و هیستامین مترشحه و با اتساع بیش از اندازه عروق (EDEM یا خیز) به این کمبود اکسیژن پاسخ می‌دهد این رخداد باعث می‌شود که بافت اطراف عروق مغز که دردناک است درد را حس کند و به همین دلیل هم سردرد میگرنی، درد ضربانی است. به همین منظور هم باید مانع کم‌خونی یا کم‌اکسیژنی مغز شد. کم‌خونی یا کم‌اکسیژنی مغز می‌تواند به‌دلیل فشارخون پایین یا حضور فرد در محیط بسته و هوای کثیف و یا به‌دلیل تنگی عروق مغز باشد و این علامت کم‌اکسیژنی مغز که با خمیازه‌ها، حالت خماری، بی‌حوصلگی یا دیدن ستاره جلوی چشم ظاهر می‌شود، نشانه پیش‌درآمد یا اورا (Aura) است که اگر بیمار میگرنی، به آن نشانه توجه کند و با نرمش یا بالا گذاشتن پاها، هوای آزاد و استفاده از مایعات کمبود اکسیژن مغز را جبران کند، مانع واکنش مغز، یعنی اتساع بیش از حد و خیز اطراف عروق مغز و عواقب آن می‌شود. این نوع پیشگیری بهترین راه درمان میگرن خواهد بود.

•آیا آلودگی هوا باعث نقصان اکسیژن در مغز می‌شود؟

آلودگی هوا می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در نقصان اکسیژن در مغز داشته باشد. اکنون در شهر مکزیکوسیتی- پایتخت مکزیک- میزان اکسیژن در هوا 18درصد است. در سایر شهرها اما میزان اکسیژن طبیعی باید 21درصد باشد. دلیل این امر نیز محدود بودن ظرفیت هواست، به این دلیل که بخش عمده‌ای از هوا را در فضاهای شهری به‌ویژه شهرهای آلوده، گازهای دیگر تشکیل می‌دهند. این را هم می‌توان جزو فاکتورهای کوچکی به‌حساب آورد که منجر به کمبود اکسیژن و ایجاد سردرد می‌شوند. از طرفی اکثر بیماری‌ها دارای زمینه تحریک‌پذیری هستند.

از مهم‌ترین زمینه‌های تحریک‌پذیری زمینه‌های حساسیتی است که در افراد متفاوت است و بنا بر آخرین تحقیقات ثابت شده است که حتی دوقلوهای تک‌تخمی از نظر ژنتیک با هم متفاوتند، در نتیجه آمادگی‌های جسمانی در برابر بیمارها با هم فرق می‌کنند. به‌عنوان مثال در یک مؤسسه 10کارمند حضور دارند که هر 10کارمند به یک میزان کار پشت‌میزی انجام می‌دهند اما پنج‌نفرشان گردن‌درد دارند؛ بنابراین وضعیت و شرایط جسمانی آنها با پنج نفر دیگر متفاوت است؛ پس باید زمینه‌های تحریک‌پذیذی را که غیرقابل تغییر هستند بشناسیم؛ چرا که ما نفوذی روی آمادگی‌های ژنتیک نداریم اما می‌توانیم روی فاکتورهای تحریک‌پذیری کنترل داشته باشیم.

•دلیل درصد بالای شیوع ‌ام‌اس در اصفهان چیست؟

به‌تازگی شنیده‌ام که در اصفهان حتی کودکان نیز به بیماری ‌ام‌اس مبتلا می‌شوند؛ این بزرگ‌ترین فاجعه‌ایست که می‌تواند رخ دهد؛ در صورتی که تا 20سال پیش در سال یک نفر به ‌ام‌اس مبتلا می‌شد این بیماری امروزه گسترش یافته؛ به‌نحوی که به طرز بی‌سابقه‌ای درباره آن بحث می‌شود، مقاله‌ها می‌نویسند، کنفرانس‌ها برگزار می‌کنند و انجمن‌های ‌ام‌اس تشکیل می‌دهند. اما چه می‌شود کرد؟ می‌گویند دلیل ابتلای کودکان به ‌ام‌اس به آب زاینده‌رود بازمی‌گردد. اما من معتقدم که اینطور نیست؛ چرا که زاینده‌رود در حال حاضر یا خشک یا کم‌آب است. ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در اصفهان به این دلیل است که احتمالا مردم این شهر آمادگی ژنتیک حساسیتی بیشتری دارند. دلیل آن هم جوابگویی به درمان کورتون در بدو کار و درمان ‌ام‌اس است. از آنجا که به مسئله آلرژی و تغذیه صنعتی و نادرست، یعنی بزرگ‌ترین بدبختی ما توجه نمی‌شود، بیماری ادامه می‌یابد و باید بعد از درمان با کورتون، به‌دلیل ادامه تحریکات ناشناخته، از داروهای قوی‌تر سیستم دفاعی مانند اینترفرون و در نهایت از داروی ضد‌سرطان متوترکساید استفاده کرد که استفاده از این داروها هم نتیجه‌بخش نخواهد بود؛ چرا که اصولا هر عضو بدن در بیماری‌های خودایمنی و حساسیتی نسبت به داده‌های ژنتیک و آناتومی به تحریکات پاسخ می‌دهد.

لذا درک این مطلب خیلی راحت است که التهاب بافت مغز هم به‌صورت بیماری معروف به‌ ام‌اس خود را نشان می‌دهد. ما نمی‌توانیم محیط‌ زیست را عوض کنیم، نمی‌توانیم استرس‌های کاری و اجتماعی را به شیوه کاملا مؤثری کاهش دهیم، نمی‌توانیم به‌طور فوری نسبت به کاهش میزان آلودگی‌ها اقدام کنیم اما می‌توانیم غذاهایی را که با زمینه، ارثی ما ناسازگارند و در نتیجه برای فرد مربوطه مضر هستند، نخوریم.

•آیا ریزگرد را نیز می‌توان منبع بروز پاره‌ای از بیماری‌های سرطان‌زا دانست؟

ریزگردها تنها حامل گرد‌و‌خاک کویرهای عراق یا عربستان نیستند؛ اینها ناقل آلودگی‌های مواد رادیواکتیو و استهلاکی و مواد جنگی و صنعتی موجود در سرزمین عراق پس از اشغال هستند. ریزگردها در واقع آلودگی سمی کارخانه‌ها و آلودگی مواد سوختی و استهلاکی، از قبیل لاستیک، انواع لنت‌ها، کفش و آسفالت و... را با خود حمل می‌کنند و به کشور ما انتقال می‌دهند که بدترین آن ترکیبات بنزن، ناشی از سوخت گازوئیل است که سرطان‌زایی خیلی بالایی دارند.

دلیل دیگر سرطان‌زایی و خطرناک‌بودن این ذرات، همانگونه که از اسم آن پیداست ریزبودن آنهاست که باعث می‌شود راحت‌تر از طریق منافذ به عمق بدن نفوذ کنند؛ به همین دلیل ما به همه توصیه می‌کنیم حتما شب‌ها قبل از خواب موهای خود را زیر دوش آب بشویند و این آلودگی‌های روزانه را که به‌دلیل بار الکتریکی ساکن مو و البسه پلاستیکی به بدن چسبیده‌اند با خود به رختخواب نبرند؛ در غیراین صورت این آلودگی‌ها در طول شب راحت‌تر به درون بدن نفوذ می‌کنند. بنا بر آمارها افرادی که در مناطق مرکزی شهرها زندگی می‌کنند، 10 برابر بیش از افرادی که در اطراف شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند. همچنین آلودگی زیست‌محیطی یک یا دو نوع نیست و تنها در دود بنزین و گازوئیل خلاصه نشده است.

• آن طور که گفتید به‌نظر می‌رسد منابع آلودگی هوا گسترده‌تر از آنچه ما می‌پنداریم هستند.

این آلودگی‌ها از طریق مواد سوختی بنزین یا گازوئیل و تمام مواد استهلاکی که می‌پوشید. (کفش و لباس) و مواد آرایشی که استفاده می‌کنید، منتقل می‌شود؛ در واقع این آلودگی‌ها آب نمی‌شوند و در زمین فرو نمی‌روند. اگر هم مواد تشکیل‌دهنده لباس و کشف در خاک تجزیه شوند دوباره مطابق چرخه زیست‌محیطی به گیاهان باز می‌گردند و شما آنها را مورد استفاده قرار می‌دهید. اگر می‌خواهید بدانید هوایی که استنشاق می‌کنید چقدر آلوده است به عینکتان نگاه کنید یا شب هنگام روی میز خود دست بکشید و مشاهده کنید که چه لایه ضخیمی از خاک و ریزگردها آن را پوشانده است. متأسفانه این نوع آلودگی‌ها بسیار ریز و گردمانند هستند و ما به آنها توجه نمی‌کنیم و از ریز‌ترین منافذ به بدن ما نفوذ می‌کنند.

از طرفی شما یک مسئله را باید از نظر بیولوژی مدنظر قرار دهید. فرض کنید که شیشه‌ای در پایتان فرو رفته است. این مسئله باعث درد شدید و ایجاد زخمی عمیق در پایتان شده است. به پزشک مراجعه می‌کنید و شیشه را در می‌آورد و پایتان را پانسمان می‌کند و خیالتان راحت می‌شود. دو روز دیگر نیز این حادثه را فراموش می‌کنید اما یک دانه عدس را کف کفشتان بگذارید و چندین کیلومتر با آن راه بروید. به مرور زمان شدت این فشار، پا و کمر و کل سیستم عصبی شما را تحریک و ایجاد درد موذی و مزمن در آن می‌کند. چرا این اتفاق رخ می‌دهد؟ برای اینکه دانه عدس محرک کوچکی است که در مدت طولانی اثر بیماری‌زایی شدیدتری دارد. همین باعث می‌شود که درد بسیار شدیدی را در کف پا و بالا‌تر تا پشت و کمر ایجاد کند؛ لذا اثرات بیماری‌زایی تحریکات کوچک در درازمدت خطرناک‌تر است.

•آیا خود ما نیز در ابتلا به بیماری‌ها دخیل هستیم یا بیماری‌ها بیشتر بر اثر عوامل ژنتیک یا بیرونی بروز پیدا می‌کنند؟

یکی از دلایل بروز بیماری‌ها این است که کمتر پیش می‌آید که مواظب سلامت خود باشیم و از بروز بیماری‌ها پیشگیری کنیم؛ در صورتی که بدن هم به مراقبت و کنترل نیاز دارد. نباید بگذاریم وضعیت به آن مرحله برسد که حتما با بروز بیماری متوجه عدم‌ رعایت اصول تغذیه و بهداشت شویم اما ما متأسفانه هرچه می‌خواهیم می‌خوریم. به‌عنوان مثال اخیرا شب یلدا بود و همه نخستین روز از نخستین‌ماه زمستان را گرامی داشتند اما امان از این شب که فرد هرچه را می‌خواهد تا پاسی از صبح می‌خورد و این باعث می‌شود که حتی پایش به‌ دلیل خوردن زیاد بی‌برنامه در این شب به بیمارستان باز شود؛ چرا که در این شب ما از انواع و اقسام غذا‌ها و میوه‌ها می‌خوریم؛ انواع و اقسام شیرینی‌ها و ترشی‌ها را مصرف می‌کنیم.‌ همه‌چیزخوری که بیشتر در فست‌فودهای آمریکایی مد شده است نیز به مثابه سمی است که ما به بدن خود تزریق می‌کنیم. معده نمی‌تواند تشخیص بدهد که آیا این قسمت از غذا پخته شده یا خوب پخته نشده است. باید بدانیم در چه زمانی یک غذا باید مصرف شود هر غذایی یک خاصیت اسیدی(PH) دارد. تا آنجایی که می‌شود باید افراد از یک نوع غذا در هر وعده استفاده کنند. در مورد میوه‌ها هم این امر صدق می‌کند. به‌عنوان مثال اگر امروز سیب خوردید فردا پرتقال بخورید و سعی کنید هردوی اینها را با هم نخورید. ما در کنار تکثیر عوامل تحریکی مواد محرک جدید نیز داریم و این عوامل، غذاهای صنعتی هستند.

•چرا امروزه بیماری‌ها گسترش یافته‌اند؟

برای اینکه بدانیم چرا بیماری‌ها امروزه گسترش یافته و حتی نوزادان با پوست زخمی به‌دنیا می‌آیند و خیلی بیش از گذشته به بیماری مبتلا می‌شوند باید اصول سلامتی را بدانیم. آستانه تحریک‌پذیری امروزه به‌شدت کاهش یافته است؛ دلیل آن نیز استرس‌های زیست‌محیطی، استرس‌های تغذیه‌ای و استرس‌های زندگی است. در تعریف سلامت، ما می‌توانیم بگوییم که سلامت، یعنی اینکه در بدن فرد حالت تعادل کاری بین تمام اندام‌ها و ارگانیسم‌ها وجود دارد. مغز یک فرد سالم مانند کامپیوتر هواپیمایی که در فضاست اطلاعات را می‌گیرد آنها را تشخیص می‌دهد و فرمان را صادر می‌کند. علت اینکه بیماری‌ها با وجود پیشرفت‌ها در علم پزشکی شیوع بیشتری پیدا کرده‌اند اشباع ظرفیت دفاعی بدن با انواع بارها و استرس‌های تغذیه‌ای، زیست‌محیطی، عصبی، مسمومیت‌های دارویی، عفونت‌های مزمن و حتی بیماری‌های دندان است که نقش بسیار بزرگی و که متأسفانه کمتر به آن توجه می‌شود چون معمولا دندانپزشکان دخالتی در تشخیص بیماری‌های مزمن اعضای بدن ندارند و متخصصان پزشکی هم از دخالت در دندانپزشکی پرهیز می‌کنند. ما همیشه حداقل با مشاوره دندانپزشکی سعی در ایجاد یک پل تشخیصی و ایجاد ارتباط بین همه متخصصان و دندانپزشکان داریم.

پیغمبر:برشما باد خوردن مویز...اخلاق را نیکومیکند

 مویزنمادخوراکی های گرم وخشک وبهترین فست فوداست  

--------------------

رییس انجمن مددکاران اجتماعی معتقد است که باید برای افزایش سلامت روانی جامعه برنامه‌ریزی شود.

به گزارش ایسنا، به نقل بخش وبلاگ‌های خبرآنلاین، سیدحسن موسوی چلک، در یادداشت خود آورده است:

"یکی از موضوعاتی که در چند وقت اخیر در رسانه ها و افکار عمومی بیش از همیشه به آن پرداخته می‌شود، موضوع خشونت است. اتفاقاتی از قبیل زورگیری با قمه در روز روشن که فیلم آن در سطح جامعه پخش شده یا قتلی که با خودرو در منطقه میدان کاج در چند روز قبل اتفاق افتاده است و موارد مشابه دیگر (که تحلیل مطالب رسانه ها، سایت‌ها و مطبوعات موید نکته فوق است) گویای نگرانی از افزایش خشونت در جامعه است. آمار پرونده‌های مربوط به ضرب و جرج در مراجع قضایی نیز این موضوع را تایید می‌کند. در افزایش خشونت عوامل مختلفی در سطوح فرد، خانواده و جامعه دخیل هستند و پیامدهای مختلفی را نیز در این سطوح به دنبال خواهد داشت.

یکی از نکاتی که در این زمینه لازم است به آن توجه شود، برنامه ریزی برای افزایش سلامت روانی و اجتماعی مردم است. امروزه فشارهای مختلفی که به مردم وارد می‌شود آستانه تحمل آنان را پایین آورده است. لذا در چنین شرایطی احتمال عدم کنترل خشم در روابط میان افراد جامعه تشدید می‌شود. در این زمینه هم مردم و هم دستگاه‌های مرتبط برای آموزش مهارت‌های مختلف ارتباطی از جمله کنترل خشم و ... باید فعال‌تر و دقیق‌تر و کارشناسی شده‌تر عمل کنند.

سیاست‌های رسانه‌ای هم نباید ترویج‌کننده رفتار‌های خشن باشد. موضوعی که متاسفانه در بسیاری از فیلم‌ها شاهد هستیم. حتی برای خنداندن مردم نیز یکسره دعوا و خشونت به اشکال مختلف را نشان می‌دهیم. تحلیلی بر رفتار و ادبیات کلامی و غیرکلامی هنر پیشه‌ها حتی در سریال‌های طنز نیز گویای این مسئله است.

بدون شک در جامعه‌ای که مردم از نشاط اجتماعی، پویایی اجتماعی و سلامت روانی بیشتری برخوردار باشند، رفتار‌های خشونت‌آمیز کمتر خواهد بود. لذا همه باید برای شادی برنامه‌ریزی کنیم حتی اگر مشکلات متعدد از جمله مشکلات مالی داشته باشیم. توجه به پیشگیری اجتماعی( به معنای عام آن) انتخاب بهترین رویکرد می تواند در این راه باشد."   

------------------

ماست با برنج خوردن اخلاق را فاسد میکند

حجامت کردن افراد طبع سرد یک جنایت است

خبرگزاری ایسنا خبرزیررا درج کرده که بنظرمی رسد یک تحقیق آبکی باشد ونباید به این نوع تحقیقات توجه کرد چون اگرطبع سرد باشد عسل نوشیدن بهترازهرروشی جواب میدهد اما اگرطبع گرم باشد حجامت جواب میدهد پس هرکس میداند طبعش سرداست بخصوص زنانی که دوبارسزارین یا جراحی شده اند نباید حجامت کنند چون باازدست دادن گلبول های قرمز بدنشان عفونتی وسرطانی میگردد : 

سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۱

طبق نتایج یک پژوهش جدید، حجامت باعث بهبود فاکتورهای خونی در مبتلایان به دیابت می‎شود بنابراین پیشنهاد می‌شود که این روش به‌عنوان درمان مکمل در افراد دیابتی نوع 2 مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دیابت یکی از مهم‎ترین مشکلات بهداشتی جهان محسوب می‌شود که در این بیماری سلول‎های بتا مستعد تخریب توسط رادیکال‎های آزاد هستند. با توجه به مکانیسم‎های حجامت، مطالعه‌ای با هدف بررسی تاثیر حجامت بر فاکتورهای بیوشیمیایی و استرس اکسیداتیو همزمان با دارو درمانی توسط مجید رمضانی، دانشیار گروه داخلی از دانشگاه علوم پزشکی اراک و همکارانش انجام شد.

در این مطالعه کارآزمایی بالینی از 30 نفر از افراد دیابتی در دو طیف ابتدایی و انتهایی بیماری مراجعه‌کننده به مرکز دیابت، 5 میلی لیتر نمونه خون وریدی گرفته شد. این افراد علاوه بر دریافت درمان دارویی متفورمین و گلی بن کلامید پس از یک ماه مورد حجامت قرار گرفته و بعد از یک ماه مورد بررسی قرار گرفتند و نمونه‎های خون وریدی قبل و بعد از درمان از نظر شاخص‎های دیابت و استرس اکسیداتیو مقایسه شدند. جهت ارزیابی پراکسیداسیون لیپیدی از تیوباربیتوریک اسید، برای اندازه‌گیری آنتی‌اکسیدان‌های تام سرم از روش FRAP و فاکتورهای بیوشیمیایی خونی با کیت‎های پارس آزمون اندازه‎گیری شدند.

یافته‎ها حاکی از آن است که میزان هموگلوبینA1C ، قند خون ناشتا، قند خون 2 ساعت پس از ناشتا، تری گلیسیرید، کلسترول، لیپوپروتئین با دانسیته پایین و همچنین لیپوپروتئین با دانسیته بالا نیز افزایش معنی‎داری را نشان داد و اسپارتات ترانسفراز در افراد دیابتیک پس از حجامت کاهش معنی داری را نشان داد.

طبق نتایج این پژوهش، حجامت باعث بهبود فاکتورهای خونی در افراد دیابتیکی ‎شده و پیشنهاد می‌شود که به عنوان درمان مکمل در افراد دیابتی نوع 2 مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است مشروح این پژوهش در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک منتشر شده است.

معجزه خوراکی های گرم - تجربه کنید غذاهای گرم را درهمه بیماری ها

Miracle Drink : Carrot, Beet Root and Apple 
 
Visit Us @ www.Fropki.com
 
 
 
Visit Us @ www.Fropki.com
 
 
نوشیدنی معجزه گر: ( ترکیب هویج ، چغندر و سیب)

این نوشیدنی در زمانهای قدیم برای مدت های طولانی رایج بوده است 
آقای سیتو به این نوشیدنی کاملا ایمان دارد ، او می خواهد که این مطلب به اطلاع تمام کسانی که مبتلا به سرطان هستند برسد
این نوشیدنی میتواند از بدن در مقابل رشد سلول های ناسالم محافظت نماید ، آقای سیتو قبلا مبتلا به سرطان ریه بوده است و یک متخصص طب گیاهی از وی میخواهد تا از این نوشیدنی برای درمان استفاده نماید و وی برای مدت سه ماه بصورت پیوسته از این نوشیدنی استفاده مینماید و اکنون سلامتی خود را بدست آورده و میتواند بسبب  استفاده از این درمان از زندگی خود لذت ببرد و امتحان آن برای شما نیزهیچ ضرری نخواهد داشت
 
این نوشیدنی معجزه گر بسادگی تهیه میگردد
مواد لازم (چغند رقند  ، هویج و سیب از هر کدام یکعدد )
موارد فوق را با پوست قطعه قطعه کرده و سپس با هم در آبمیوه گیری قرار داده و پس ازآ بگیری بلا فاصله  بنوشید .
این نوشیدنی در در مان امراض زیر موثر خواهد :
1-جلوگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی
2-پیشگیری از بیماریهای کبد ، کلیه ، لوزالمعده و همچنین درمان زخم معده
3-تقویت ششها ، جلوگیری از حمله قلبی و فشار خون بالا
4- تقویت سیستم ایمنی بدن
5- مفید برای بینایی و همچنین رفع خستگی ، خشگی و قرمزی چشم
6- برای رفع خستگی ناشی از فعالیت های فیزیکی و همچنین درد های عضلانی
7- رفع مسمومیت ، کمک به حرکات روده و رفع یبوست که در نتیجه سلامت پوست و بشاش شدن آن را نیز بهمراه خواهد داشت
8- بهبودن مشکل بوی دهان ناشی از سوء هاضمه
9-کاهش دردهای دوران قاعدگی
 
این معجون فاقد هرگونه اثر سوئی بوده ، کاملا مغذی میباشد و براحتی جذب بدن میگردد ضمنا  برای کاهش وزن نیز مفید است
بعد از دو هفته مصرف مستمر شما متوجه اثر آن بر روی سیستم ایمنی بدنتان خواهید شد ضمنا تاکید میگردد تا ثیر مفید آن مشروط به مصرف آن بلافاصله پس ازآبگیری میباشد 
 
بهترین زمان مصرف :
آنرا بصورت ناشتا اول صبح و یک ساعت قبل از صبحانه میل نمایید و برای اثر مطلوبتر توصیه میشود دو بار در روز یک بار صبح و یکبار قبل از ساعت 5 یعد از ظهر میل نمایید .
 
هرگز از انجام آن پشیمان نخواهید شد همچنین انجام آن هزینه زیادی نخواهد داشت
 لطفا برای خانواده و دوستان خود ارسال نمایید .
 
باسپاس بیکران از کتایون خانم عزیزفرستنده این میل