X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)
شنبه 30 دی‌ماه سال 1391

تاثیر غذاهای حاوی پتاسیم(خشک)در کاهش‌ ‌فشار خون

   

                                                    بسم الله الرحمن الرحیم

‌‌ ‌افزایش میزان پتاسیم در رژیم های غذایی نه تنها خطر افزایش فشار خون ‌را در افراد‌ ‌کاهش می دهد  بلکه بیمارانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند را درمان می کند. ‌ ‌پژوهشگران اظهار کردند[ازاین خبرمی توان نتیجه گرفت پرفشاری خون نتیجه تراست] یکی از علل سلامت افرادی که سبزیجات[گرم وخشک]و انواع میوه را‌ ‌مصرف می کنند می‌تواند جذب پتاسیم کافی در بدن آنان باشد

 وبه همین دلیل است که این‌ ‌افراد کمتر به بیماری‌های قلبی ‌مبتلا می شوند. ‌طبق گزارشات، یکی از دلایل پرفشاری‌ ‌خون و بیماری های قلبی در بین آمریکایی ها، کمبود پتاسیم و فزونی ‌بیش از حد سدیم در‌ ‌رژیم های غذایی آنان است. به گفته محققان، با افزایش جذب پتاسیم وکاهش سدیم ‌می توان‌ ‌این بیماری ها را در آنان به 10 درصد رساند.‌‌یکشنبه,13 مرداد,1387 - شماره : 2415  آفتاب یزد

زیتون:غذاهای خشک بخصوص گرم وخشک غنی ازپتاسیم هستند به صفحات ثابت  پست طبع ها نظرنمائیم خوردن چندعددمویزصبح ناشتا ومیل کردن یک قاشق شیره انگورصبح وشب درافزایش پتاسیم بدن خیلی موثراست وخون رارقیق میکند عصاره لیموترش باسیرنیزموثرمی باشد 5عددلیموبا20حب سیردر2لیوان اب جوشانده میشه تا به یک لیوان برسد قبل غذایک قاشق استفاده میشه  

وجودپمپ های سدیم وپتاسیم دربدن نشان ازاهمیت این دواست درحدیث امام صادق هم هست که ما افزایش سدیم (تری)رابا پتاسیم (خشک )درمان می کنیم وبالعکس

نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)