امام رضا:«اگرمیخواهیدسرمانخوریدسه لقمه عسل باموم بخورید»
19اسفند87آفتاب یزد: بیشترین میزان مواد آنتی اکسیدان عسل در موم آن قرار دارد . آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با خنثی کردن مواد زیانبار در بدن ، در جلوگیری از بروز بیماری ها و انواع سرطان اهمیت بسزایی دارند. بر اساس بررسی های جدید ، موم طبیعی حاوی مقادیر بسیار زیادی از مواد آنتی اکسیدان است و این محصول ، از غنی ترین منابع مواد آنتی اکسیدان در طبیعت میباشد. شواهد نشان می دهد میزان مواد آنتی اکسیدان موجود در عسل ، از میزان این مواد در موم کمتر است و با گرفتن موم از عسل ، آثار سودمند آن کاسته می شود.
من همیشه عسل میخورم و موافقم