زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

شیربدون خرما نخوریم تا صورتمان جوش نزندودچارافسردگی نشویم

قابل توجه جوانان اعم ازدختران وپسران بخصوص نوعروسان وآقا دامادها!

پیغمبر:یاعلی تاهفت روزپس ازعروسی شیرو...نخورید

آفتاب یزد23آبان:مصرف شیر و غذاهای آماده موجب بروز جوش بر روی پوست می شود    

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف شیر، غذاهای آماده، ماهی و جلبک های خوراکی به دلیل آلرژی زا بودن(سرد و تر بودن ) ، در ‌بروز جوش بر روی بخش های مختلف پوست بدن موثر است. ‌‌ ‌ (وقتی طبع ما سرداست کبد غذاهای سرد وتر را که می خوریم جذب نمیکند بلکه پس میزند تبدیل به هیستامین میشه که بهش میگن آلرژی که برایش انتی هیستامین تجویزمیشه )

وی افزود: تغییرات هورمونی همراه با سایر عوامل همچون حساسیت های غذایی، مصرف ‌داروهای ضد بارداری و ید موجود در نمک های یددار از دیگر علل بروز جوش بر روی پوست بدن است. براساس تحقیقات انجام شده، کاهش میزان عنصر "روی" در بدن نیز سبب افزایش پیدایش جوش بر روی ‌پوست می‌شود. ‌وی با بیان اینکه جوش بر اثر اختلال در غدد چربی پوست در نواحی صورت، بازوان، سینه، شانه و پشت کمر بروز می کند، ‌افزود: از علل مهم بروز جوش، تغییرات هورمون های جنسی در سنین بلوغ است که سبب افزایش ترشح ماده ای به نام ‌‌"سبوم" می شود. ‌این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی موثر در کاهش جوش روی پوست، گفت: مصرف کدوحلوائی ومسمائی(گرم وتر)، کرفس(گرم وخشک)، کاهو(تصفیه کننده خون ولی سردوتر)، هویج(کرم وخشک)، ‌اسفناج(آهن دارولی سردوتر+برای طبع گرم)، میوه جات تازه، نخود(گرم وخشک)، برنج کامل سبوس دار، گردو(گرم وخشک)، تخم مرغ(غذای مطلق)، گوشت ماکیان و صدف های خوراکی در درمان ‌جوش و پیشگیری از بروز آن موثر است.

زیتون:هیچ غذائی بهترازروغن زیتون خام وشربت عسل برای پیشگیری ازجوش صورت نیست البته بایدازخوردن شکروموادغذائی که شکردرآن بکاررفته نیزپرهیزکردوبه جای آن عسل وخرما وانجیرومویزومغزهاوامثالهم استفاده کرد

علت اینکه غذاهای ذکرشده درمتن خبرسبب جوش زدن میشونداین است که سردوتر(بلغم زا)هستندوامروزه طبع اغلب مردم به دلیل برنج خوری سردوتراست یعنی غذای سردوترراکبدآنهاپس می زندوبصورت جوش وآلرژی ازپوست وبینی و...بیرون می ریزدپس بایدغذاراباطبع سازگارساخت یعنی باشیرخرماوعسل وانجیرومویزخوردباماهی زیره وگردوچرخ کرده و...

راز جوانی در بدن انسان ها    

آفتاب یزد:رمز جوانی در بدن هر یک از انسان ها به طور خاص وجود دارد و آن را می توان در ژن‌هایی که جزئی از واحدهای ساختاری بدن هستند، پیدا کرد. یک متخصص تغذیه و علوم زیستی گفت: دانشمندان عقیده دارند، اطلاع کافی از علم ‌تغذیه و آگاهی به وضع و نوع غذاهایی که روزانه مصرف می کنیم، در کم کردن استرس و هیجانات عصبی که ‌باعث از بین بردن دستگاه هاضمه می شوند با استفاده از روش های نوین مصون سازی، به انسان در برابر ‌انواع بیماری ها کمک می کند.‌ وی افزود: دانشمندان با استفاده از علوم زیست شناسی، ژنتیک، تغذیه و پزشکی، جهان تازه ای را به ‌روی ما گشوده اند.‌ وی تصریح کرد: عمر فعلی ما با در نظر گرفتن وضع سلول ها و بافت های بدن به مراتب کمتر از آن چیزی ‌است که باید باشد و تحقیقات نشان داده که عمر یک انسان می تواند بین 120 تا 150 سال باشد.

زندگی در ساحل طول عمر را بیشتر می‌کند 

سه منطقه آب وهوائی  (گرم وخشگ،کوهستانی،ساحلی)هستندکه آنهارادردوره ابتدائی خوانده ایم.به ترتیب زندگی ساحلی بهترازگرم وگرم بهترازکوهستانی است چون درتحقیقات احمدعلی نوربالا(تگ ویژگی جامعه درحال گذاروصنعتی)مردم مناطق کوهستانی مثل چهارمحال بختیاری وگلستان بالاترین افسردگی رادارندالبته هوای آن مناطق بهتراست اما غذای آنهاناسازگارباکبد(طبعشان)است. 

آفتاب 20آبان87:محققان اعلام کرده‌اند، افرادی که در نزدیکی دریاها و اقیانوسها زندگی می‌کنند عموما از طول عمر بیشتری ‌برخوردارند.‌از جمله این نواحی می توان به ایتالیا، ژاپن، کاستاریکا و مناطقی از ‌کالیفرنیا اشاره کرد. ‌تیمی از محققان که مسئول بررسی عمر مردم در این گونه مناطق دریایی بوده‌اند اعلام کرده‌اند، این نواحی بیشترین ‌افراد بالای صد سال را به خود اختصاص داده اند. ‌بر اساس یافته های محققان، زندگی در نزدیکی دریا علاوه بر طول عمر موجب می شود افراد دارای سلامت عمومی و ‌حافظه بهتری نیز باشند. ‌بررسی‌ها نشان می‌دهد، استفاده از هوای پاکیزه، رژیم غذایی کم چرب و دریایی و پیاده روی مردم این مناطق کمک ‌شایانی به افزایش طول عمر و سلامت آنها می‌کند. ‌ در مقابل مردمی که در شهرهای بزرگ و شلوغ زندگی می کنند به دلیل استفاده از هوای آلوده و مشغله زیاد و ‌استفاده از غذاهای آماده و پر چرب و محیط استرس زا، از طول عمر کمتری برخوردارند. ‌

طب آلوپاتیک،بلافاصله پس از عصب کشی دندان، مسکن بخورید    

طب اسلامی،عصب کشی نکنیدباخوردن سیر+غذاهای گرم وخشک عفونت رابخشکانید.

یک دندانپزشک به افرادی که دندان خود را عصب‌کشی می کنند توصیه کرد، قبل از خروج از مطب یا در اولین فرصت ممکن از ‌مسکن استفاده کنند و مصرف آن را تا هنگام شروع درد احتمالی به تاخیر نیندازند. اگر چه بیشتر افراد پس از عصب کشی دندان دچار درد ‌نمی‌شوند اما در درصد کمی از افراد چنین اتفاقی می‌افتد. ‌این دندانپزشک با اشاره به اینکه درد دندان پس از عصب کشی به نحوی است که در صورت شروع به سختی می توان با مسکن آن را ‌رفع کرد؛ افزود: بنابراین به مراجعه کنندگان توصیه می‌شود بلافاصله پس از عصب کشی حداقل از یک دوز مسکن استفاده ‌کنند. ‌وی با بیان اینکه نوع مسکن در این خصوص اهمیت ویژه ای ندارد، گفت: افراد می‌توانند هر مسکنی که به طور معمول ‌استفاده می‌کنند، مصرف کنند و چنانچه پس از 24 ساعت، فرد دچار درد نشد لزومی به ادامه مصرف مسکن نیست. ‌این جراح و دندانپزشک عمومی در پایان افزود: جلوگیری از ایجاد درد، آسان‌تر از ساکت کردن درد پس از شروع آن است. 7مهر

زیتون:مصرف داروقبل ازعصب کشی برای خشک شدن عفونت است وبعدازعصب کشی برای کاهش دردوپیشگیری ازعفونت مجدددرصورتیکه مویزوبخصوص سیرخام بصورت خردباآب قورت داده شودپس ازچندروزعفونت ازبین می رودونیازبه عصب کشی نیست.ولی اگرکسی همت نداشت ودندانهای خودرادوست نداشت ومیان بر زد تا زودتر ازشردرد خلاصی یابدبازهم مصرف روغن زیتون خام بهترازمسکن است.امتحان کردن غذاهاهم به تجربه می افزایدکه برای دیگراطرافیان قابل استفاده است وهم بدلیل نداشتن موادشیمیائی ازسرطان پیشگیری می نمایدهم هزینه کمتری داردوهم شادابی زیادتری.

چه غذاهائی سلنیوم دارد؟!

متخصصان تغذیه اعلام کردند: خوردن گوشت ماهی آزاد برای سلامتی، از مصرف کپسول‌های روغن ماهی مفیدتر است. هرچند بلعیدن کپسول‌های روغن ماهی می‌تواند به اندازه خوردن گوشت ماهی آزاد برای تقویت مغز و دریافت چربی مفید امگا3، سودمند و تقویت کننده باشد اما گوشت ماهی آزاد نسبت به روغن ماهی برتری‌هایی نیز دارد. ماهی آزاد حاوی دوز قابل توجهی از عنصر سلنیوم است. به گفته پژوهشگران، سلنیوم عنصری است که بسیاری از افراد با فقدان آن مواجه هستند در حالی که وجود آن در حفظ سلامتی بدن، بسیار موثر و حتی ضروری می‌باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهد سلنیوم یک آنتی اکسیدان بسیار مهم در بدن است و با مصرف آن خطر بروز بیماری‌های قلبی و همچنین انواعی از سرطان‌ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند. 

سابقه موضووع افسردگی  

http://zatun.blogsky.com/1391/09/20/post-277/

نظرات 9 + ارسال نظر
علی رضا دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 01:43 ب.ظ http://beesee.blogsky.com/




السلام علیک یا فارس الحجاز

رها دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 03:58 ب.ظ http://z1raha.blogfa.com

سلام
ممنون از اینکه وقت میزارید و به کامنت ها جواب کامل میدید.

من پسرم اصلا شیر گرم ، عسل، خرما دوست نداره شیر رو هم گاهی به اجبار و تشویق من سرد و خالی میخوره نمیدونم چطوری این عادت و از بین ببرم
آیا شیر کاکائو مفید هست؟ متاسفانه اونم داغ دوست نداره میشه راهنماییم کنید؟

سلام
گردکاکائو بخر شب با شیرمخلوط کن بنوشد یا شیرخرما تهیه کن یا کنارشیرخرما یا عسل بخورد یا شیر را با عسل شیرین کن درشب
صبح به هیچ وجه لبنیات استفاده نکنید بفرموده امام صادق درد بی درمان(سندرم)است سیستم دفاعی بدن ضعیف میشه بیمارمی شویم الان موج ایدز که ناشی ازنقص سیستم ایمنی براثرشیروپنیرخوردن درصبح است به ایران امده درافریقای گرسنه ایدز بیشتراز اروپای سیراست چون اروپا حرف امام صادق را عمل میکند افریقا نمیکندمی ترسند اگرضبح نان پنیررا به عسل وروغن یا تخم مرغ تغییربدهند درجا بمیرند درحالیکه اینها مختص صبحانه است وشیروپنیرمختص شب
اشکالی ندارد که شیرداغ نمیخورد درروستا شیررا که می دوشند سرمی کشند یا سرشیررا که شب دوشیده اند صبح میخورند سرشیرروغن است وصبح خوب است ولی شیرکلسیم دارد باید شب استفاده شود
سعی کنید شیرینی جات قنادی وتنقلات بقالی نخرید تامعرض دیدش نباشد دانش اموز برای سوخت مغزش که همین خرما و عسل و..است توان درس خواندن دارد (هیدروکربات) سعی کن صبح شربت عسل استفاده کند ی قاشق عسل بریز درکمی اب معمولی حل کن بقیه لیوان را اب خنک بریز یا شب اب معمولی بریزبگذاردریخچال خنک شود صبح بنوشد جرعه جرعه هم که بنوشد تا چندساعت کفایتش میکند وسوخت مغزش تامین میشه تا ظهر که برمیگردد البته میان وعده هم پسته ببرد که خون سازاست وبچه تا ۲۰سالگی که درحال رشد است نیاز به غذای خون ساز بیشتری دارد چه پسرچه دختر

بهار دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:51 ب.ظ http://kaveereyakh.blogfa.com

ممنون از پستتون
مفید بود

بهار دوشنبه 20 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 11:52 ب.ظ http://kaveereyakh.blogfa.com

بچه که بودم
از جریمه های نانوشته که بگذریم
سلمانی و ساعت و سیب
سکه و سلام و سکوت
و سبزی صدای بهار
هفت سین سفره ی من بود
بچه که بودم
دلم برای آن کلاغ پیر می سوخت
که آخر هیچ قصه ای به خانه نمی رسید
بچه که بودم
تنها ترس ساده ام این بود
که سه شنبه شب آخر سال
باران بیاید
بچه که بودم
آسمان آرزو آبی
و کوچه ی کوتاهمان
پر از عبور چتر و چلچراغ و چلچله بود
کاش هنوز بچه بودم

رها سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 08:39 ق.ظ http://z1raha.blogfa.com

سلام چرا آدرس شما رو تایپ میکنم ی صفحه دیگه میره صفحه اول وب باز نمیشه؟

برحی اوقات بلاگ اسکای خراب است اونطوری میشه

رها سه‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 09:01 ق.ظ http://z1raha.blogfa.com

آدرس آخرین پستتون اصلا بعد از تایت از وب من باز نمیشه مگه اینکه آدرس صفحات دیگتون رو بزارم ایرادی نداره؟ اونم باید از وبتون کپی کنم

یاسمن جمعه 24 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 10:53 ب.ظ http://paktarinehsas.blogfa.com/

چقدر خوشم اومد از این پست اطلاعات مفید و کاربردی توش بود

نمیدونستم شیر طبعش سرده

رامین جمعه 24 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 06:41 ب.ظ

این غذاهایی ک این بالا گفته من هر وقت خوردم جوش زدم مخصوصا عسل و خرما و تخم مرغ.طبعمم گرم هست.
شیر هر وقت میخورم جوش نمیزنم و پوستم شاداب میشه درست برعکس این بالا .

جوش زدن خوب است نشان میدهد ان خوراکی ها سیستم ایمنی بدن شما را فعال تر کرده وسموم بصورت جوش ازبدن خارج شده که اگرمرتب بخورید بعد چندروز دیگه سموم بطور کامل دفع میشه وپوست شفاف میشه
اما شیرکه میخورید پوست مات میشه وتوان دفع سموم را ندارد جوش نمی زنید

سحر شنبه 17 مرداد‌ماه سال 1394 ساعت 05:22 ب.ظ

:

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد