ارتباط میان مصرف پسته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی
آفتاب یزد23مهر87:محققان آمریکایی اعلام کردند، با گنجاندن پسته در رژیم غذایی می توان خطر ابتلا به بیماریهای قلبــی عروقی را کـــاهش داد. محقـــق دانشگاه ایالتـــی پنسیلوانیا که مسئولیت انجام این پژوهش را بر عهده داشت، اعلام کرد: شرکت کنندگان در این پژوهش از یک رژیم غذایی حاوی 35 درصد کل چربی و 11 درصد چربی اشباع شده به مدت دو هفته استفاده کردند. پسته 10 تا 20 درصد انرژی کل بدن را تامین میکند. رژیم غذایی حاوی حداقل 20 درصد پسته باعث کاهش لیپوپروتئین و کلسترول بدبه میزان 12 درصد می شود و رژیم غذایی حاوی حداقل 10 درصد پسته باعث کاهش کلسترول خون به 9 درصد خواهد شد. همچنین پسته دارای مقدار زیادی فیبر است که به هضم مواد غذایی کمک و کلسترول و قند خون را تنظیم می کند.
-----------------------------
آفتاب یزد:متخصصان علوم تغذیه توصیه میکنند، اگر می خواهید قوی و تندرست باشید هر روز پسته بخورید. پژوهشگران اخیرا تحقیقی انجام دادهاند تا دریابند که پسته از چه طریقی کلسترول بد را کاهش میدهد. سارا گیبائور متخصص مرکز تحقیقات تغذیه انسان در آمریکا که در این بررسیها شرکت داشته، خاطرنشان ساخت: ما مکانیسمهای عملکردی را مورد بررسی قرار دادیم تا اثرات کاهش دهنده کلسترول پسته را توضیح دهیم. در این پژوهش، متخصصان تاثیر افزودن پسته به یک رژیم غذایی مخصوص سلامت قلب و کم چرب را بر روی فاکتورهای خطرزای بیماریهای قلبی و عروقی آزمایش کردند. در این مطالعه، رژیمهای مختلف غذایی آزمایش شدند. نتایج آزمایشات نشان داد، مصرف پسته، انرژی بیشتری را به رژیم غذایی اضافه میکند. بر اساس نتایج پژوهش فوق، پسته تاثیر سودمندی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی دارد. 9/7/87