X
تبلیغات
رایتل

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)
سه‌شنبه 14 آذر‌ماه سال 1391

غذاهائی برای لاغری

چاقی یعنی تری زیاد بدن(سدیم بالای بدن) 

روزهای زیبا با طعم بهاری‌شان فرامی‌رسند! بعد از فصلی سرد که انواع تارتیفلت‌ها (نوعی غذا تهیه شده از سیب زمینی) و راکلت‌هایش (نوعی پنیر) تعادل وزنی تان را برهم زده‌اند،….

روزهای زیبا با طعم بهاری‌شان فرامی‌رسند! بعد از فصلی سرد که انواع تارتیفلت‌ها (نوعی غذا تهیه شده از سیب زمینی) و راکلت‌هایش (نوعی پنیر) تعادل وزنی تان را برهم زده‌اند، حالا وقتش رسیده که فواید محصولات تازه و کم کالری بهار را کشف کنید و ازشان بهره ببرید! ترب، توت فرنگی یا حتی میگو به منوی غذایی تان تنوع می‌دهند و به شما در کم کردن وزن کم می‌کنند.گوجه فرنگی، یک عصارۀ سبک
برای حفظ تناسب اندام، به گوجه فرنگی فکر کنید! گوجه فرنگی کالری بسیار اندکی دارد و از بین برندۀ سموم است. ویتامین‌ها زیادی نیز در این صیفی تازۀ بهاری یافت می‌شود: ویتامین C، ویتامین E و پروویتامین. به طور خلاصه، گوجه فرنگی مجموعه‌ای از طعم‌ها و سبکی است… دستور غذاهایی که بر پایۀ گوجه فرنگی اند، متعدد و خوشمزه هستند. پس دیگر در مصرف گوجه فرنگی شک نکنید!(اما اگرطبع شما سرد و تر است هم چاق می شوید هم بدنتان عفونت می گیرد که منجربه سرطان میشود)

میگو، بدون افراط
افراد بسیاری هستند که تمایل به میگوهای کوچک نیم پز در منوی بهاری‌شان دارند. با این حال، باید خود را از وسوسه و اغوا شدن محافظت کنند، چون کسی که می‌گوید میگو، حتماً از مایونز، کره و نان و… هم یاد می‌کند. بهتر است که میگو را با کمی آبلیمو و سالاد سبزیجات خام بخورید. زمانی که دریا همه چیز را برایتان مهیا می‌کند، شما هم از آنها لذت ببرید. پیش به سوی میگو!(کلا ماهی لاغرکننده است بهتراست یک درمیان بخوریم تا لاغرشویم اما اگرطبع سرد وتر داریم چون ماهی هم مثل گوجه فرنگی سرد و تر است باید کنارش سیاه دانه وخرما وگردو بخوریم تا فلج نشویم بعدازماهی خوردن یا چیزهای سرد فوری حمام نکنیم که احتمال فلج شدن یا بهم ریختن اعصاب بسیار بالا است )

هویج، سرشار از ویتامین
هویج کمکی واقعی برای لاغری است؛ این خوراکی حاوی ویتامین‌های ضروری بدن مانند پروویتامین، ویتامین A و ویتامین C است. هویج کالری بسیار کمی دارد و سرشار از فیبر است، بنابراین به هضم غذا کمک می‌کند.  این ماده غذایی دوستداران طراوت و شادابی را مجذوب خود کرده است. برای بهره بردن از تمام فواید هویج، توصیه می‌شود که آن را خام یا بخارپز به همراه سس سالاد رژیمی مصرف کنید.

فواید هویج چیست؟ کاروتن‌های (آنتی اکسیدان‌ها) موجود در این گیاه از پوست شما در مقابل رادیکال‌های آزاد حمایت کرده و رنگ گونه‌تان را درخشان می‌سازند.  پس زنده باد هویج!

توت فرنگیِ کم کالری
توت فرنگی مثال نقضی است برای این فکر که همیشه خوردن یک چیز خوشمزه یعنی اضافه شدن وزن! توت فرنگی که به طور طبیعی شیرین است، کالری اندکی هم دارد. میزان ویتامینش مدافعان سیستم ایمنی بدن را فعال می‌کند؛ خوردن یک واحد از این میوه در روز، نیاز روزانۀ بدن به ویتامین C را تأمین می‌کند. برای یک دسر سالم و سبک، توت فرنگی طبیعی پیشنهاد می‌شود!

جوجه، سبک و خوشمزه
در این فصل، برای لذت بردن از یک غذای سبک و نداشتن هیچ گونه نگرانی، کافیست از جوجه‌ای که کباب شده استفاده کنید. جوجه را بدون مواد چرب کباب کنید، مزۀ فوق العاده‌ای خواهد داشت، خصوصاً اگر کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. پرندگان چربی کمی دارند و اگر به میزان متعادل مصرف شوند، تأثیر سویی بر تناسب اندام نخواهند داشت. در خوردن جوجۀ کبابی همراه با یک سالاد تازه شک نکنید، نوش جان!

ترب، با لذت بجوید
برای جذب اولین اشعه‌های آفتاب، فوراً ترب را انتخاب کنید! ترب سرشار از ریزمغذی‌ها و مواد معدنی است، و به خاطر کالری کمش معروف است. این سبزیِ ریشه‌ای بهترین دوست برای داشتن تغذیه‌ای سبک است! ترب را خام (بدون کره) بخورید که به هضم غذا کمک می‌کند، ضمناً این خوراکی حاوی ویتامین‌های ضروری (A، C و P) برای بدن است. ترب را به همراه سبزیجات خام دیگر بخورید و لذت ببرید! اومممممم!

مارچوبه، ترکیب آب و فیبر
۹۲% مارچوبه متشکل از آب و یکی از سبزیجات کم کالری بهار است! حواستان باشد که در سس پرچرب خیسش نکنید. فیبرهایش جریان هضم را آسان کرده و به دفع کمک می‌کنند.
این سبزی سفید یا سبز می‌تواند با سبزی‌های خام دیگر به عنوان پیش غذا یا به عنوان سالاد و همراه غذا خورده شود. در بهار، از مارچوبه با تمام فوایدش لذت ببرید!

کابیلو، ماهی کم چرب
کابیلو، پادشاه ماهی‌های کم چرب است! گوشتش، ترد و خوشمزه است و همه به سبک بودنش باور دارند ! برای اینکه از مزۀ خوش آن لذت ببرید و نگران اضافه شدن وزن هم نباشید، بهتر است که این ماهی را در کاغذ زرورق پیچیده و در فر قرار دهید و با چند برش لیمو ترش میل کنید.
علاوه بر این، در طول جریان هضم، این ماهی به راحتی توسط بدن جذب می‌شود. همه چیز کابیلو خوب است!

کدو مسمایی، در خوردنش میانه روی نکنید!
۹۵% کدو مسمایی متشکل از آب است، بنابراین برای تناسب اندام بسیار ارزشمند خواهد بود. کالری اش کم و طعمش عالی است، و یک تغذیۀ متعادل را کامل می‌کند. سس بشامل و دیگر گراورهای همراه (نوعی پنیر)  را حذف کنید: کدو را به طور طبیعی و بخارپز میل کنید!
کدومسمایی، منبع فیبر و سرشار از ویتامین‌های C، B3 و پروویتامین A است. چه لذتی دارد، خوردن این خوراکی بدون نگرانی از افزایش وزن!

کنگر فرنگی، قلب لاغری
سبزیجات اغلب به خاطر طعم‌شان تحسین می‌شوند، کنگر فرنگی علاوه بر طعمش ویتامین و موادمعدنی فراوانی نیز در خود دارد. کنگر فرنگی را می‌توانید با یک سس سالاد رژیمی به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی (مثلاً در املت) نوش جان کنید. اگر برگ‌هایش را دوست ندارید، مغز این سبزی با کمی نمک خوشمزه خواهد بود.
به این ترتیب، با استفاده از محصولات لذیذ و تازۀ این فصل می‌توانید تناسب اندامتان را هم حفظ کنید! 

http://www.sinohe1144.blogfa.com/post-3188.aspx

نظرات (2)
نام :
ایمیل : [پنهان می ماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
سه‌شنبه 14 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 10:51 ق.ظ
+ زهرا (عاشقانه های مسیحا
عالی

سپاس
امتیاز: 0 0
سه‌شنبه 14 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 08:30 ب.ظ
+ یاسمن
واقعا دستهای خیرخواهانه ات گلباران

چقدر نکته ریز و کاربردی داشت
نمیدونستم ماهی لاغر کننده است
و اینکه بعد خوردن ماهی و غذاهایی با طبع سرد حمام نریم

یادمه تو یکی از پستهای وبلاگتون خوندم حمام درمان طبع سرد و تره درسته؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام
پیغمبر:دوا’البلغم حمام ودوا’ الدم الحجامه
بله یاسمن عزیز
وقتی سرد و تر هستیم پوستمان چرب است منافذ سلول ها را می بندد لذا حمام داروی آن است همانطورکه رسول خدا فرموده اند
خبری که دراین رابطه بود اگریافتم برایت میگذارم اما فعلا این راداشته باش ویادت باشه که باید حمام گرم باشد سونا بخارهمیشه استفاده کن انشا’الله
تعرق مانع بروز حملات قلبی می‌شود.تعرق صحیح یکی از شاخص‌های سلامت است که می تواند از بروز حملات قلبی جلوگیری کند- ‌به گزارش شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، گرچه این روزها از وسایل سرمایشی مختلف برای خنک شدن در فصل گرما ‌استفاده می شود، اما بدن انسان به صورت طبیعی یک سامانه زیستی برای خنک شدن دارد که همان "تعرق" است. ‌با اینکه تعرق از نظر اجتماعی پدیده ای مطلوب نیست زیرا بوی آن آزار دهنده است اما از نظر بهداشت و سلامت، عرق ‌کردن به هیچ وجه بد نیست. به گفته متخصصان دانشگاه دالاس آمریکا، ‌تعرق، شاخص خوبی برای ارزیابی سلامت افراد است. کسانی که به خوبی تعرق نمی کنند در مقایسه با افراد دیگر در ‌معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های مرتبط با دمای بدن و حملات قلبی و مرگ قرار دارند. اندازه جثه انسانها ‌و جنسیت آنها در میزان تعرقشان تاثیر گذار است. عامل دیگر تاثیرگذار در این زمینه، تعداد غده های عرقی است. برخی ‌افراد فقط ‌یک میلیون غده تعرق دارند، حال آنکه برخی دیگر حدود چهار میلیون غده تولید کننده عرق در بدنشان دارند. به گفته متخصصان، ‌نکته جالب توجه این است که نمی توان بر تعداد این غده تولید کننده عرق افزود یا از تعداد آنها کاست زیرا تعداد این ‌غدد در طول زندگی ثابت است. با اینکه نمی توان تعداد این غدد را تغییر داد اما می توان کارایی آنها را با ورزش کردن ‌افزایش داد، زیرا ورزش کردن سبب بزرگتر شدن این غدد می شود ودر نتیجه وضعیت خنک شدن بدن، بهبودپیدا می‌کند. 31 شهریور,1387روزنامه آفتاب یزد