زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

امگا3

 این روزها بیشتر از هر زمان دیگری صحبت از امگا 3 می‌شود.

امگا ۳ برای نخستین بار در سال ۱۹۷۹ با تحقیق روی شیوه غذایی اسکیموها کشف شد.

مطالعه روی خون اسکیموها نشان داد با وجود آن که اسکیموها غذای اصلی خود را از گوشت حیوانات پرچرب شکاری تهیه می‌کردند، ولی اسیدهای چرب موجود در خون آنها مانع از تجمع پلاکت و در نتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگ‌ها می‌شود.

بر این اساس شاید اولین سوال خانواده‌ها این باشد که امگا 3 چیست و چرا باید مورد استفاده قرار بگیرد؟ در تعریف امگا 3 گفته می‌شود که نام گروهی از اسیدهای چرب غیراشباع ضروری است.

این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیده‌اند که اولا برای ادامه حیات بدن کاملا ضروری است و ثانیا چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست، حتما باید از طریق رژیم غذایی با مکمل‌ها تامین شود.

در واقع بدن انسان برای برطرف‌کردن نیازهای خود به مواد تغذیه‌ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. اسیدهای چرب از اجزای تشکیل‌دهنده چربی‌هاست که بدن قادر به تولید انواع ضروری آن نیست و باید از طریق ماده غذایی تامین شود.

منابع امگا 3 چیست؟

انواع ماهی و آبزیان(سرد و تر)، تخم کدو (سرد و تر،اگرخوردیم کنارش گردو بخوریم )و تخم کتان و گردو از منابع مهم امگا 3 به حساب می‌آیند. در واقع منبع امگا 3 در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، قزل‌آلا(ماهی دریا استفاده کنیم نه استخری که بعلت دادن دارو به ماهی ها عامل بیماری بخصوص دیابت هستند)، تن، اسقومری و شاه‌ماهی تعریف می‌شود.  

 

در گیاهان نیز روغن‌های سویا، آفتابگردان، دانه کتان و گردو، فندق و کنجد حاوی امگا 3 است. علاوه بر این، مواد غذایی غنی‌شده با امگا 3 مانند برخی از نان‌ها، آبمیوه‌ها، روغن‌ها و تخم‌مرغ مورد توصیه متخصصان تغذیه است.

امگا 3 و سلامتی

مصرف امگا 3 در واقع می‌تواند برای مبتلانشدن به مجموعه‌ای از بیماری‌ها مفید باشد که برخی از این موارد را مرور می‌کنیم.

ـ‌ اولین و مهم‌ترین تأثیری که امگا 3 به آن معروف شده، نقش آن در پیشگیری از بیماری‌های قلبی ـ عروقی است.

ـ‌ رژیم غذایی سرشار از امگا 3 مانع خشکی و ریزش مو می‌شود.

ـ‌ به گفته پزشکان، سالمندان برای پیشگیری از آلزایمر غذاهای حاوی امگا 3 مصرف کنند.

ـ‌ امگا 3 باعث بهبود خلق و خو، رفتار و شخصیت اشخاص می‌شود. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که میزان اسیدهای چرب امگا 3 در خون آنها کم است، نسبت به دیگران رفتار متغیرتر و دیدگاه منفی‌تری دارند و دارای علائم خفیف افسردگی هستند، در عین حال افرادی که اسیدهای امگا 3 بیشتری در خون خود دارند، سازگارترند.



با همه خواص مفیدی که مصرف امگا 3 دارد، اما برای برخی هم مضر است. افراد دچار اختلالات خونی، کسانی که پوستشان براحتی دچار کوفتگی و کبودی می‌شود، کسانی که از داروهای رقیق‌کننده خون مثل آسپیرین یا وارفارین استفاده می‌کنند، افرادی که به غذاهای دریایی حساسیت دارند و افرادی که فشار خون خیلی بالا و کنترل‌نشده دارند، نباید امگا 3 مصرف کنند.

مصرف دوز بالای امگا 3 سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کند بنابراین کسانی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است نباید از آن استفاده کنند.


منبع:جام جم


در همین رابطه: 

What Is Omega 3?
Overview

Omega 3 is the name of a type of fat that is found in oil-rich fish and some plant oils and is also known as ‘n-3‘.  They are from the family of ‘good’ fats - polyunsaturated fatty acids (PUFAs) that are not only beneficial for health but are essential in the diet.

Fatty acids are the building blocks of fats and there are many different types of fatty acids, some of which can be made by the body, and some which cannot. The so-called essential fatty acids are vital substances that the body must have to maintain optimal health, yet they cannot be made by the body, so a dietary supply is essential.

Omega 3 fatty acids are one of two families of essential fatty acids, and they are derived from the parent of this family: ALA (alpha linolenic acid).  The most effective omega 3’s are EPA (eicosapentaenoic acid) and DHA (docosahexaenoic acid).  Although the body is able to convert ALA to EPA and DHA, the way it does this is inadequate, which is why oil-rich fish are such an important food, as they contain the omega 3’s already in long-chain form omega 3.

DHA and EPA are long-chain polyunsaturated fatty acids and are also referred to as: LC omega 3 PUFAs.  Oil-rich fish are the only nutritionally significant source of long-chain omega 3 fatty acids. The other ’family’ of essential fatty acids is the omega 6 group, found in plant oils and some animal fats. 

Long-chain omega 3 fatty acids are needed for normal growth and development in the body, and are also required to maintain cardiovascular health and brain function. Therefore, everybody should be aiming to consume enough regularly to prevent deficiencies and to be healthy.

Since omega 3 essential fatty acids are needed for the membranes of all body cells their role in health is wide reaching: encompassing not only healthy heart and brain function but also playing an important role in the normal function of the eyes, the nervous system, the kidney, and the liver, in fact all body systems. Other functions also include the contraction of muscles and the dilation/constriction of blood vessels, blood clotting, and inflammatory processes.

Only consuming plant sources of essential fatty acids (i.e. ALA) means that the conversion process to the longer chain fats, DHA and EPA, will not be efficient therefore possibly requiring an additional source of omega 3 to maintain optimum intakes.

It is oil-rich fish that are a great source of long-chain omega 3 polyunsaturated fatty acids. The main oil-rich fish available in the UK are: salmon, trout, mackerel, sardines, pilchards, herring, kipper, eel and whitebait, fresh, frozen or tinned. Tuna is only counted as an oily fish if it is fresh or frozen, as the tinned variety does have some oils, but not as much as the fresh one.

Areas where omega 3 may promote health
and well-being:
heart health: lowering blood pressure, reducing the risk of heart attacks and strokes and protection against heartbeat abnormalities
brain function: optimal brain and eye development in babies, especially in premature babies, attention deficit disorder, Alzheimer’s disease and depression
rheumatoid arthritis
inflammatory skin disorders
inflammatory bowel disease

 


احتیاط:

phخون افراد سالم متعادل است

سیده زهره طباطبائی 

مواد غذایی مصرف شده در هنگام گوارش، مواد بازی یا اسیدی تولید می‌کنند. بدن انسان برای داشتن عملکرد خوب و پیشگیری از بیماری‌ها و به خصوص پیری پوست به pH ثابتی در حدود 7 نیاز دارد.

نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد زمانی که کمتر غذا می‌خوریم احتمال ابتلا

به بیماری‌های مربوط به افزایش سن مثل بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و بیماری آلزایمر کاهش می‌یابد

تأثیر اسیدی شدن pH خون این است که بدن مواد معدنی را از استخوان ها بیرون می‌کشد تا سطح اسیدیته ی خون را پایین بیاورد. این حالت زمانی پیش می‌آید که گوشت قرمز، قند و غلات تصفیه شده‌ی زیادی بخورید و سبزیجات و میوه‌ها سهم اندکی در رژیم غذایی‌تان داشته باشد. برای همین سعی کنید در هر وعده غذایی نسبت مواد غذایی قلیایی به مواد غذایی اسیدی را 70 به 30 تنظیم کنید؛ یعنی 70 درصد مواد غذایی قلیایی مثل سبزیجات و میوه های تازه و 30 درصد مواد غذایی اسیدی مثل گوشت، تخم مرغ، پنیر، نان، آرد، پاستا، مواد غذایی صنعتی. توصیه می‌کنیم مواد غذایی اسیدی را با مواد غذایی به اصطلاح «جبرانی» مصرف کنید مثلاً گوشت را با سبزیجات، پاستاها را با گوجه فرنگی و پنیر را با انجیر خشک میل کنید.


منبع:تبیان




Alkalinizing Foods
Photo Credit Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images



اسیدی شدن PH خون علل گوناگونی دارد:

1- استرس هیجانی. استرس و تنش اسیدیته خون را افزایش میدهد.

2- رژیم غذایی اسیدی کننده خون.

3-تجمع مواد سمی.

4-واکنش سیستم ایمنی بدن.


***

بدن برای جبران PH اسیدی از املاح معدنی قلیایی استفاده میکند. چنانچه رژیم غذایی حاوی مواد معدنی کافی برای جبران نباشد،  تجمع اسید در سلولهای بدن و یا آزادسازی مواد معدنی استخوانها را در پی خواهد داشت.

البته بیش از حد قلیایی شدن خون نیز برای بدن مضر میباشد و باید سعی شود تا تعادل اسید و باز بدن با مصرف رژیم غذایی مطلوب حفظ گردد. از آنجایی که بدن در محیط اندکی قلیایی تر بهترین کارایی را داراست بنابراین باید بیشتر از غذاهایی که پس از گوارش یافتن تولید باز میکنند استفاده شود. میزان اسیدی و قلیایی بودن مواد غذایی پس از گوارش آنها تغییر می یابد. مثلا پرتغال که یک میوه بسیار اسیدی ست پس از متابولیزه شدن ادرار را قلیایی میکند.







هنگامی که اسیدیته خون و مایعات بدن از حد معمول افزایش می یابند مشکلات بسیاری را در بلند مدت برای فرد پدید می آورد که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

1- پیری زود رس.

2-آسیب به سیستم قلبی-عروقی-افزایش تصلب شرایین.

3- افزایش وزن، چاقی و دیابت.

4-سنگ کلیه و نارساییهای کلیوی و مثانه ای.

5-کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن.

6-افزایش آسیبهای رادیکالهای آزاد خون.

7-پوکی استخوان.

8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسید لاکتیک.

9-خستگی مزمن-سردرد-سر گیجه-ترش کردن(رفلکس معده)-گاستریت معده-کاهش انرژی.

10-افزایش ترشحات مخاطی.

11-افزایش تنش واسترس-بی خوابی.

12-خشکی پوست ومو-ناخنهای شکننده.
 
13-کاهش توانایی بدن در جذب مواد معدنی و دیگر مواد مغذی.


***

توصیه ها:


*میوه‌ها، سبزیجات,بادام و آب میوه‌های طبیعی غنی از منابع باز هستند. مخصوصاً میوه‌های خشک نظیر کشمش سیاه. انجیر ,رازیانه و کلم سبز هم از بهترین نمونه‌ها می‌باشند.


 * انجام ورزش منظم به وسیله تسریع در عملکرد تنفسی و سیستم گردش خون باعث کاهش اسیدیته بدن شده و در تنظیم اسیدیته نقش موثری دارد. بهترین ورزش‌ها، پیاده‌روی، دو و دوچرخه‌سواری است.

ورزش و مراقبه به کاهش استرس کمک می کند.ایروبیک ,یوگا و تای چی بهترین ورزشها هستند.


* آب زیاد بنوشید. هر روز حدود 6 تا 8 لیوان آب بنوشید که 1 تا 2 فنجان آن می‌تواند چای گیاهی یا میوه‌ای باشد.

*با طولانی کردن مدت جویدن غلات میتوانید از خاصیت اسید سازی آنها بکاهید. (هر لقمه را 40 بار بجوید).



pH strip

http://www.trans4mind.com/nutrition/pH.html


مطالعه بیشتر:

http://feelandlookgoodnow.com/healthy-blood-ph-levels/



پی نوشت:

اشتباهات رژیم های لاغری از نگاه طب اسلامی، ایرانی


پ.ن:

دوستان عزیز با پوزش فراوان مدتی کوتاه وبلاگ به روز نمی شود.

شاد و تندرست باشید.

نقدی بر برخی نظرات دکترخرسند تغذیه درمان

 سلام
مطلب دکتر خرسند در صفحات ثابت رو خوندم
http://zatun.blogsky.com/pages/11/
ولی بعضی لینکهای مطلب که khorsand.nl هستن کار نمیکنه و khorsang.org کار میکنه.
بسیار جالب بود و چند سوال برام پیش اومده: اگر پختن غذاها آموزش شیطان به ضحاک بوده، آیا معصومین ما هم هیچوقت غذای پخته نمیخوردند؟ نشنیدم جایی توصیه کنند که غذای پخته نخورید. تا جایی که من اطلاع دارم توصیه معصومین اینه که گوشت باید حداقل 40 روز یکبار خورده بشه. البته از هر روز گوشت خوردن هم نهی شده. در مورد برنج پخته ما که نمیتونیم برنج خام بخوریم. یعنی باید برنج رو کامل حذف کنیم؟ حبوبات هم همینطور... 

http://golsame.persianblog.ir/ 

پاسخ :

یکی ازمشکلات موجود درجامعه علمی یا تفریط و کم کاری و پژوهش نکردن درست وکامل است یا افراط که یک چیزی را بیش ازحد بزرگ می کنیم
تلاش های اقای خرسند هرچند نتایج خوبی داشته ومانع ازبین رفتن کلیه های خودش شده است بلکه بیش از ۴۰سال بعدازانکه پزشکان گفته اند اگر کلیه هایت را خارج نکنی ظرف یک هفته می میری اما هنوز زنده است ولی افراط درانها هم هست که باید به فرموده قران :وبشرعبادالذین یستمعون القول ویتبعون احسنه
باید گفتارهای نیک هر دانشمندی را پذیرفت ومابقی اش را فاکتورگرفت
بفرموده حضرت عیسی درباره یک الاغ مرده متعفن گفت چقدر دندان های زیبائی داشته ودارد
تحقیقات اقای خرسند واقای خدادادی وحسین روازاده هرچند اثربخش هستند اما چون برپایه سخنان ائمه و پیغمبر آنطورکه باید وشاید بنا نشده اندکامل نیستند وهرکدام به نحوی اشکالاتی دارند
امام کاظم به یکی از یارانشان که رنگ زردی داشت گفت گوشت کباب کن بخور
هفته بعد امدگفت خوب نشدم
امام فرمود مگرگوشت راکباب نکردی بخوری ؟
گفت خیر
فرمودند برو گوشت را کباب کن بخور
حکایت امروز زنان جامعه ما هم اینطوراست بجای اینکه حرف امام کاظم را توجه کنند وگوشت راکباب کنند بخورند شربت فروگلومین و قرص فروس سولفات و قرص استامینوفین میخورند واین است که درتمام گزارش های علمی پزشکی قید شده که زنان بیشتر از مردان دچار ناراحتی اعصاب وافسردگی هستند
درخصوص برنج این که پخته اش بیماری زا است شکی نیست
چون از سی سال قبل که مردم ایران این عید پلو آن عید پلو میخورند اینقدر بیماری اعصاب رواج نداشت اما کنون چون مرتب هرروز پلو میخوریم همه عصبی هستیم بهتراست بجای پلو سعی کنیم چلو (کته)بخوریم اما بقول شما نمیشه برنج خام خورد
ویتامین ب ویتامین اعصاب است
اگرپلو بخوریم کل ویتامین های ب که هشت صدم درصداست 08/%هنگام ابکش کردن ازبین میره یعنی هم کم است هم ازبین میره
بهتراست برای بچه ها تخم مرغ که 1%ویتامین ب دارد روی پلو ریخت
ولی در چلو این ویتامین ها حفظ میشود

آشنایی با خواص کره بادام زمینی

 

کره بادام زمینی را چه به صورت نرم و چه با خرده‌های بادام زمینی بخورید، بسیار لذیذ بوده و دارای خواص فراوانی است.

کرهٔ بادام زمینی گونه ای از کره است که از بادام زمینی به دست می آید. این کره ازجمله کره‌های گیاهی است که طرفداران زیادی دارد و از لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است. هر ساله یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف ساخت کره آن می شود.

بهتر است کره بادام زمینی را به دلایل فراوانی که به برخی از آن‌ها پرداخته‌ایم، در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

برای قلب مفید است

این ماده غذایی به خاطر سرشار بودن از چربی‌های غیراشباع، از جمله دوستداران قلب محسوب می‌شود.

چربی موجود در این ماده غذایی از همان نوع چربی است که مصرف آن در رژیم‌های مدیترانه‌ای، توصیه شده و باعث می‌شود احتمال بروز خطر بیماری قلبی در فرد تا میزان 21 درصد کاهش یابد.

دارای آنتی‌اکسیدان است

کره‌های بادام زمینی از لحاظ میزان آنتی‌اکسیدان، می‌توانند با برخی میوه‌ها که حاوی آنتی‌اکسیدان بالا هستند برابری کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها از آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کنند.

از سکته مغزی پیشگیری می‌کند

کره بادام زمینی دارای فلاوونوئیدی به نام ریزرواتول است که در انگور نیز یافت می‌شود.

این ماده با افزایش خون در مغز، ‌از بروز سکته مغزی در فرد پیشگیری می‌کند.

به سلامت کیسه صفرا کمک می‌کند

از ابتلا به سرطان روده پیشگیری می‌کند

کره بادام زمینی در پیشگیری و عدم ابتلا به سرطان روده نقش مهمی را بر عهده دارد.

طبق تحقیقات صورت گرفته، مصرف این کره در زنان تا 58 درصد و در مردان تا 27 درصد، احتمال بروز سرطان روده یا کولون را کاهش می‌دهد. 

 

http://hamshahrionline.ir/details/132573 

تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی 

مطلب مرتبط درویکی پدیا  

روی آن کلیک کنیم

ادامه مطلب ...

ویتامین ب ۳ درمان وسواس

بادام زمینی 
بادام زمینی گرم و تر است برای طبع سوداوی یعنی سرد وخشک مناسب است

بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می باشد و از این نظر می توان گفت جزو آجیل ها نیست.

بادام زمینی، منبع خوب انرژی است. 100 گرم بادام زمینی حاوی 50 گرم چربی، 16 گرم کربوهیدرات است.

بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد. در بین آجیل ها، بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین می باشد. 100 گرم بادام زمینی حاوی 25 گرم پروتئین می باشد. پس اگر کودک شما فقط بادام زمینی یا کره بادام زمینی می خورد، از کمبود پروتئین در کودک نگران خود نباشید.

بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می باشند.

در 28 گرم بادام زمینی، حدود 2 گرم فیبر وجود دارد. این مقدار 9 درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین می کند.

بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B3 می باشد، 112 میلی گرم در 100 گرم. ویتامین B3 باعث افزایش کلسترول خوب ( HDL) می شود، فرایند پیری را به تعویق می اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

برای افزایش این ویتامین توصیه شده که مردان 16 میلی گرم در روز و زنان 14 میلی گرم در روز بادام زمینی مصرف کنند. 

ویتامین E نیز در بادام زمینی وجود دارد. 28 گرم بادام زمینی در حدود 10درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می کند.

بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند.

جالب است بدانید که آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی به همان اندازه میوه ها می باشد و از سیب، چغندر و هویج، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

منیزیم موجود در بادام زمینی، گرفتگی عضلانی را دور می کند.

بادام زمینی دارای فولات نیز می باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.

بادام زمینی حاوی پتاسیم می باشد. پتاسیم موجب تنظیم فشار خون و تنظیم ضربان قلب می شود و از گرفتگی عضلانی و ادم جلوگیری می کند.

فسفر در بادام زمینی وجود دارد که جلوی ضعف و خستگی را می گیرد.

بدون کلسترول می باشد.

مواد مغذی موجود در بادام زمینی: مقدار در 28 گرم

کالری 166

پروتئین 7/6گرم

کربوهیدرات 1/6 گرم

فیبر 3/2 گرم

چربی 14 گرم

ویتامین E 2/2 میلی گرم

ویتامین B3 8/3 میلی گرم

فولات 1/41 میکروگرم

مس 19/0 میلی گرم

منیزیم 50 میلی گرم

فسفر 101 میلی گرم

پتاسیم 187 میلی گرم

بادام زمینی

فواید بادام زمینی

1- بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

2- یک رژیم دارای بادام زمینی، به خاطر افزایش منیزیم، فولات، فیبر، مس و ویتامین E ، خطر بیماری قلبی را کم می کند. مصرف 28 گرم بادام زمینی در روز، موجب کاهش بیماری قلبی می گردد. برای جلوگیری از بیماری قلبی، حداقل 1 مشت بادام زمینی و دیگر آجیل ها یا 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را 4 بار در هفته میل کنید.

3- اگر 28 گرم بادام زمینی، آجیل و یا کره بادام زمینی در هفته میل کنید، 25درصد خطر پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم کرده اید.

4- به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که بهمیزان کم ار آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.

5- بادام زمینی را 2 بار یا بیشتر در هفته مصرف کنید. ثابت شده است زنانی که از این امر پیروی می کنند، تا 85 درصد سرطان روده بزرگ را از خود دور کرده اند و به همین ترتیب مردان تا 27 درصد این سرطان را کاهش داده اند.

6- میوه نارس آن، ترشح شیر را زیاد می کند.

7- روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.

8- بادام زمینی از نظر خواص، شبیه روغن زیتون می باشد.

مضرات بادام زمینی:

بسیاری از افراد به بادام زمینی حساسیت دارند. معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران کودکی ظاهر می شود.

اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در نهایت بیهوشی و مرگ است.

کم خوردن، بهتر از هرگز نخوردن است. بهتر است فرهنگ غذاخوردن خود و خانواده مان را تغییر دهیم.

مریم سجادپور- کارشناس تغذیه

*مطالب مرتبط:

خواص آجیل شب یلدا

تنقلات سودمند

آجیل چه خاصیتی دارد ؟

آیا آجیل خوب است یا نه؟ 

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=19778

بجای بتادین از عسل برای پانسمان زخم بدن خود استفاده کنیم

 تاثیر عسل در بهبود زخم‌های مقاوم به آنتی بیوتیک 

امروزه برای  شتشوی زخم ها از آب عسل بجای  بتادین استفاده می شود وتاکنون یک بیمارستان درتهران ازاین روش استفاده میکند  

تجربه شده زخم هائی که با عسل پانسمان شده رد زخم نمی ماند اگردختربچه ها درصورتشان زخم ایجاد شد بطور حتم ازاین روش استفاده کنیم تا اثر رخم باقی نماند چون دربزرگ سالی اثرزخم سبب استرس او می شود  

----------

در یک تحقیق جدید نشان داده شد که عسل ماده‌ای موثر در مراقبت و درمان‌های زخم‌های موضعی است. نوعی عسل بومی موسوم به >Leptospermum< که در نیوزیلند و استرالیا یافت می‌شود،‌ ماده‌ای موثر در بهبود زخم‌های موضعی به ویژه زخم‌هایی است که در برابر آنتی بیوتیک‌ها مقاوم هستند.  

در مقاله‌ای که در مجله اروپایی بیماری‌های عفونی میکروبیولوژی بالینی به چاپ رسیده، آمده است: برای اولین بار این روش در مصر باستان استفاده شده است.  

  

 

به گفته محققان در تولید این نوع عسل از نوعی ترکیب گیاهی خاص و منحصر به فرد استفاده می‌شود که خاصیت ایده آلی در پوشانندگی زخم دارد. 

این ترکیب حاوی مواد جدید آنتی میکروبیال و ایمنی سازی است.  

این عسل چندین خواص دارد که به درمان زخم کمک می‌کند از جمله اینکه سطح PH آن پایین است، بافت‌های غیر ضروری را از روی منطقه زخم بر می‌دارد، رشد بافت تازه را تحریک می‌کند و میزان درد و زخم را کاهش می‌دهد.

29شهریورروزپیشگیری بروزمسمومیتهاباموادشیمیایی وشوینده‌های خانگی

 

بسم الله الرحمن الرحیم

روزنامه کارگزاران: دکتر عبدالکریم پژومند، روز جمعه به مناسبت 29 شهریور، روز پیشگیری از بروز مسمومیت‌ها با مواد شیمیایی و شوینده‌های خانگی اظهار داشت: «برخی خانم‌های خانه‌دار برای نظافت بیشتر منزل از جمله سرویس‌های بهداشتی ممکن است فرآورده‌های سفیدکننده [وایتکس]را با مواد شیمیایی مثل جوهرنمک مخلوط کنند تا به اصطلاح کاشی‌های سرویس بهداشتی برق بیفتد.»    

 

وی انجام چنین کاری را بسیار خطرناک دانست و افزود «بخارها و گازها ناشی از ترکیب این مواد بسیار سمی و خطرناک است و استنشاق آن موجب التهاب ریه می‌شود.» این استاد دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی همچنین هشدار داد پس از مصرف مواد شوینده، سفیدکننده، جرم‌بر و لوله‌بازکن در محیط‌های بسته و کوچک به هیچ عنوان در این مکان‌ها توقف نکنید. زیرا گازهای تولیدشده در این محیط‌ها سمی است و استنشاق آنها موجب مسمومیت خواهد شد.

وی که رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان است اظهار داشت: معمولا هرسال نزدیک ایام عید نوروز تعداد مسمومین خانه‌دار که به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، افزایش می‌یابد که علت مسمومیت آنها ناشی از استفاده نادرست از مواد شوینده خانگی و شیمیایی است.

وی درخصوص ترکیبات «کاربامات» مثل حشره‌کش‌های خانگی که به‌صورت اسپری، پودر و گچ‌های حشره‌کش در کناره‌های دیوار استفاده می‌شوند اظهار داشت در منازلی که کودک خردسال نیز در آن به‌سر می‌برد، نباید از گچ‌ها و پودرها برای از بین بردن حشرات خانگی استفاده کرد. «کودکان خردسال برحسب غریزه که هر چیز را به دهان می‌برند، در صورتی که گچ و پودر کنار دیوار را هم ببینند ممکن است آنها را هم بخورند و مسموم شوند.» وی به خانواده‌های دارای کودک خردسال توصیه کرد برای از بین بردن حشرات خانگی از اسپری استفاده کنند که کم‌خطرتر است

زیتون:قبلاهم اثبات شده بوداستفاده ازشوینده هادرمحیط بسته سبب بدن درد عصبی(فیبرومیالوژی)می گردد. هرچقدر تغذیه خوب داشته باشیم اما این چیزها را رعایت نکنیم نتیجه نمی گیریم

 

کمبودویتامین ب دربدن مثل نارسانی برق ماشین است

                                                بنام خدا

شاید بشه گفت ویتامین ب در بدن مثل ذغال دینام موتور ماشین عمل می کند کم که بشه دیگه ماشین روشن نمیشه و آدم هم سکته می کند  

درسته اثرمحیط موثراست و هرچقدر تغذیه مفید باشد شرایط محیطی سبب میشه ناکام شویم و علل پرخاشگری در ما ناکامی است هر چندهم برنامه غذائی منظم داشتم علاوه بر غذا عوامل محیطی را هم باید مهار و مدیریت کرد تا ما را از پای در نیاورد  

 

پس ما به دو علت پرخاشگر می شویم یکی عوامل تنی (کمبود ویتامین ب)یکی عوامل محیطی یا ناکامی ها و عدم موفقیت ها که این هم ریشه در همان کمبود مواد آلی بدن دارد که مقاومت ما را در برابر عوامل می کاهد 

برخی عوامل محیطی مثل آلودگی صوتی و آلودگی هوا را به تنهائی نمیشه ازبین برد   

 

 

ولی برای موفقیت بیشتر درزندگی بهتراست صبح ازروی قرآن یک سوره کوتاه حداقل بخوانیم و تسبیحات حضرت زهرا را معکوس ۳۴مرتبه سبحان الله 33الحمدلله 33الله اکبر بگوئیم   

کمر درد بیماری طبع سرد است غذای حاوی باز بخوریم بهبود یابد

 ایکس بانو:اعصاب مصاب ندارمhttp://delneveshteha-007.blogfa.com/

عصبیم... خیلی زیاد... روزی 1لیوان گل گاوزبون میخورم بازم انگار نه انگار، همش حواسم به خودم هست که با کسی بد حرف نزنم، اصلاً حالم عادی نیست

یعنی روزی یه doneurin 10 میتونه این همه عوارض داشته باشه یا اینکه به دارو ربطی نداره؟ عصبی، غمگین، زود رنج، تحریک پذیر، کسل، بیقرار(اصلاً یجا بند نمیشم)، کم اشتها...  

اون شیکوریدین رو هم که باید همراه با سیخ تجویز کنن که از گلوی آدم بره پایین... 

به همه‏ی خوش خلقی‏های بالا سردرد و دلدرد و کمردرد شدید هم اضافه کنید و از این ترکیبات یه فرشته بسازید!

بدبختی گریه کردنمم مثل آدمیزاد نیست، حدود 30ثانیه گریه میکنم 5-6 دقیقه هم هی مماخمو میکشم بالا، همین!!!میرم بیرون، دوستامو میبینم، خونه رو تمیز میکنم، آهنگ گوش میدم، میرقصم، آرایش میکنم، لاک میزنم خلاصه هر کاری که قبلاً دوست داشتمو انجام میدم ولی اصلاً حال و هوامو عوض نمیکنه ،حوصله‏ی حرف زدن و حتی شنیدن هم ندارم (تا حالا اینجوری نشده بودم همیشه حتی تو بدترین اوضاع روحی هم شنونده‏ی خوبی بودم) 

----------

علاوه براینکه عارضه آن دارو هستنداین نشانه ها ،علامت طبع سرد هم هستند. 

معمولا افراد طبع سرد دچار کمر درد می شوند کسانی که معده خود را براثرخوردن غذاهای سرد و تر،سرد می کنند دچار دل درد می شوند سر درد غالبا نشانه کمخونی است باید از غذاهای استرس زاپرهیزکرد وغذای سازگار با طبع خود بخورید  

هربیماری طبق نظر مرحومه پریرخ دادستان (برجسته ترین روان شناس ایران که همه اساتید این رشته شاگردان مستقیم و غیرمستقیم وی هستند ) 53درصد فشار عصبی ایجاد می کند درنتیجه باید غذاهای حاوی ویتامین ب هرروز مصرف کنیم بخصوص روغن زیتون بابو