زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

بجای بتادین از عسل برای پانسمان زخم بدن خود استفاده کنیم

 تاثیر عسل در بهبود زخم‌های مقاوم به آنتی بیوتیک 

امروزه برای  شتشوی زخم ها از آب عسل بجای  بتادین استفاده می شود وتاکنون یک بیمارستان درتهران ازاین روش استفاده میکند  

تجربه شده زخم هائی که با عسل پانسمان شده رد زخم نمی ماند اگردختربچه ها درصورتشان زخم ایجاد شد بطور حتم ازاین روش استفاده کنیم تا اثر رخم باقی نماند چون دربزرگ سالی اثرزخم سبب استرس او می شود  

----------

در یک تحقیق جدید نشان داده شد که عسل ماده‌ای موثر در مراقبت و درمان‌های زخم‌های موضعی است. نوعی عسل بومی موسوم به >Leptospermum< که در نیوزیلند و استرالیا یافت می‌شود،‌ ماده‌ای موثر در بهبود زخم‌های موضعی به ویژه زخم‌هایی است که در برابر آنتی بیوتیک‌ها مقاوم هستند.  

در مقاله‌ای که در مجله اروپایی بیماری‌های عفونی میکروبیولوژی بالینی به چاپ رسیده، آمده است: برای اولین بار این روش در مصر باستان استفاده شده است.  

  

 

به گفته محققان در تولید این نوع عسل از نوعی ترکیب گیاهی خاص و منحصر به فرد استفاده می‌شود که خاصیت ایده آلی در پوشانندگی زخم دارد. 

این ترکیب حاوی مواد جدید آنتی میکروبیال و ایمنی سازی است.  

این عسل چندین خواص دارد که به درمان زخم کمک می‌کند از جمله اینکه سطح PH آن پایین است، بافت‌های غیر ضروری را از روی منطقه زخم بر می‌دارد، رشد بافت تازه را تحریک می‌کند و میزان درد و زخم را کاهش می‌دهد.

نظرات 9 + ارسال نظر
نوعروس شنبه 22 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 12:09 ب.ظ http://yasesepidemahboob.blogfa.com/

وای ملسی زیتونی جون از راهنمایین و حضورت
ولی متوجه نشدم اینطور وقتا زیتون چی بخورم که سر درد نگیرم؟
بازم ملسی بوووووووووووووس آبدار

روغن زیتون بابو بخور
روغن های بی بو به علت اغشتگی به موادشیمیائی این اثررا ندارند

نیلوفر شنبه 22 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 12:30 ب.ظ http://niloofaresahra.blogsky.com

سلام و خسته نباشید و با تشکر از مطالب خوبتان

زهرا شنبه 22 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 01:10 ب.ظ http://golsame.persianblog.ir/

سلام
مطلب دکتر خرسند رو خوندم
http://zatun.blogsky.com/pages/11/
ولی بعضی لینکهای مطلب که khorsand.nl هستن کار نمیکنه و khorsang.org کار میکنه.
بسیار جالب بود و چند سوال برام پیش اومده: اگر پختن غذاها آموزش شیطان به ضحاک بوده، آیا معصومین ما هم هیچوقت غذای پخته نمیخوردند؟ نشنیدم جایی توصیه کنند که غذای پخته نخورید. تا جایی که من اطلاع دارم توصیه معصومین اینه که گوشت باید حداقل 40 روز یکبار خورده بشه. البته از هر روز گوشت خوردن هم نهی شده. در مورد برنج پخته ما که نمیتونیم برنج خام بخوریم. یعنی باید برنج رو کامل حذف کنیم؟ حبوبات هم همینطور...

یکی ازمشکلات موجود درجامعه علمی یا تفریط و کم کاری و پژوهش نکردن درست وکامل است یا افراط که یک چیزی را بیش ازحد بزرگ می کنیم
تلاش های اقای خرسند هرچند نتایج خوبی داشته ولی افراط درانها هم هست که باید به فرموده قران :وبشرعبادالذین یستمعون القول ویتبعون احسنه
باید گفتارهای نیک هر دانشمندی را پذیرفت ومابقی اش را فاکتورگرفت
بفرموده حضرت عیسی درباره یک الاغ مرده متعفن گفت چقدر دندان های زیبائی داشته ودارد
تحقیقات اقای خرسند واقای خدادادی وحسین روازاده هرچند اثربخش هستند اما چون برپایه سخنان ائمه و پیغمبر آنطورکه باید وشاید بنا نشده اندکامل نیستند وهرکدام به نحوی اشکالاتی دارند
امام کاظم به یکی از یارانشان که رنگ زردی داشت گفت گوشت کباب کن بخور
هفته بعد امدگفت خوب نشدم
امام فرمود مگرگوشت راکباب نکردی بخوری ؟
گفت خیر
فرمودند برو گوشت را کباب کن بخور
حکایت امروز زنان جامعه ما هم اینطوراست بجای اینکه حرف امام کاظم را توجه کنند وگوشت راکباب کنند بخورند شربت فروگلومین و قرص فروس سولفات و قرص استامینوفین میخورند واین است که درتمام گزارش های علمی پزشکی قید شده که زنان بیشتر از مردان دچار ناراحتی اعصاب وافسردگی هستند
درخصوص برنج این که پخته اش بیماری زا است شکی نیست
چون از سی سال قبل که مردم ایران این عید پلو آن عید پلو میخورند اینقدر بیماری اعصاب رواج نداشت اما کنون چون مرتب هرروز پلو میخوریم همه عصبی هستیم بهتراست بجای پلو سعی کنیم چلو (کته)بخوریم اما بقول شما نمیشه برنج خام خورد
ویتامین ب ویتامین اعصاب است
اگرپلو بخوریم کل ویتامین های ب که هشت صدم درصداست 08/%هنگام ابکش کردن ازبین میره یعنی هم کم است هم ازبین میره
بهتراست برای بچه ها تخم مرغ که 1%ویتامین ب دارد روی پلو ریخت
ولی در چلو این ویتامین ها حفظ میشود

سوگل شنبه 22 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 01:24 ب.ظ

سلام آقای هاشم
خدا قوت برادر
چرا اینقد زحمت میکشین مطالبو میل میزنین؟
من میام همینجا مطالعه میکنم
شرمنده میشم اینطوری...
وبلاگ قشنگی دارین...مخصوصا اون گلهای بابونه ی آویزی خوش رنگ خیلی چشم نوازن...
راستش اینهمه از طب سنتی و ایرانی گفته میشه خیلی خوبه..اما گاهی واقعا باید به سمت طب پیشرفته رفت..
نمونش من که چند شب پیش دنبال درمان یک مشکل خانومونه سرچ میکردم که برخورد کردم به یک مطلب که سیر در این مورد معجزه میکنه!!
منم سریع دست به کار شدم و از سیر استفاده کردم..چشمتون روز بد نبینه مردمو زنده شدم...وای خدای من...
اما بعدش ۲بار از داروهای شیمیایی استفاده کردم و ظاهرا دیگه هیچ مشکلی نیست...
بیشتر فک میکنم طب اصیل برای پیشگیری خوبه و طب جدید برای درمان بهتر باشه...

سلام برخواهراندیشمندم ممنون از دید ونگاه خردمندانه وزیبایت
میل بصورت گروهی برای همه دوستان ارسال شده ولی خب برخی اوقات ادامه مطلب به ورود به وبلاگ ارجاع شده
نظرت درست است دانش تغذیه برای پیشگیری حرف اول را میزند اما برای درمان باید ازدانش دارو درمانی استفاده کرد مثلا نیاز به جراحی داشته باشیم الزاما باید دارو بی حسی به ما تزریق بشه والا می میریم
هم دارو هم تغذیه مطلق نیستند نسبی هستند یعنی شما نوشتی با دارو بهترشدم ولی یکی ازدوستان به این خاطر به وبلاگ علاقمند شد که نوشته بعلت خوردن نان خامه ای مسموم شده بودم پزشک دارو داد بدتر شدم ازتغذیه استفاده کردم خوب شدم
اما سیر خوردن !!
سیر فشار را می اندازد فقط زمانی باید خورد که بخواهی استراحت کنی
سیر را فقط باید برای درمان عفونت خورد وان هم اگرمشکل بیماری کبد نداشته باشیم یعنی اگرخلط سینه داشتیم باید سیر بخوریم و فقط یک پره نه بیشتر
سیر را بهتراست رنده کنیم وبا اب قورت دهیم بعدش نمک بچشیم
برای زخم فقط باید ازعسل استفاده کرد و پانسمان کرد هم زود خوب میشه هم اثرزخم باقی نمی ماند

هیچ و پوچ/مونا شنبه 22 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 01:28 ب.ظ http://www.hichopo0ch.blogfa.com

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااااااااام
سلاااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااام
سلاااااااااام
سلاااااام
سلاااام
سلاام
سلام
.♥
.♥
..♥
...♥
....♥
.....♥من آپم اون طرفاهم یه سر بزنییییید
......♥......................♥...♥
..........♥.............♥............♥
..............♥.....♥...................♥
...................♥.....................♥
................♥......♥..............♥
..............♥.............♥....♥
.............♥
...........♥ منتظرتم
.........♥
......♥
....♥بای بای
..♥
.♥

مژگان امینی شنبه 22 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 01:44 ب.ظ http://mozhganamini.persianblog.ir

یک سوال که به این پست ربط ندارد:
کره ی بادام زمینی خوب است یا نه ؟

سلام
کره بادام زمینی خوب است اما هیچ روغنی مثل روغنی گوسفندی نیست چون زنان عشایر که زایمان میکنند یک پیاله روغن گوسفندی راداغ کرده سر می کشند و از بستر برخاسته به مسیرخود ادامه میدهند
برای تنوع هرچیزی راباید خورد
حالاکه پول می دهیم پس چه بهتر که پای چیزی بدهیم که اثردرمانی ان محرز است وکره گوسفندی اینطوراست
اما اگربناست کره گیاهی مصرف کنیم کره بادام زمینی مناسب ترازسایرکره های گیاهی است
سعی کن هیچ موقع ازکره های گیاهی بسته بندی شده موجود دربازار استفاده نکن

[ بدون نام ] یکشنبه 23 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 10:10 ق.ظ

سلام. ممنون از جواب خوبتون. درست میفرمایید. باید همه سخنان را شنید و بهترینش رو انتخاب کرد. که البته بهترینش همان فرمایشات معصومین ما و موافق آنهاست.
در مورد این اثر عسل بر زخم، لینکی مفید از یه دوست خوب رو براتون میذارم:
http://tebesonati135.blogfa.com/post/11
تجربیاتی که نوشتن به نظر من خیلی مفید هست. نظرتون چیه؟

چه کنیم که جای زخم و سوختگی های معمولی روی پوست باقی نماند؟ معجزه عسل و روغن زیتون
سلام دوستان

موضوع این پست راهکاری برای باقی نماندن جای زخمها و سوختگیهای سطحی روی پوست هست. خیلی ساده است: استفاده از عسل و سپس روغن زیتون. بخصوص زخمهای سطحی که مثلا با چاقو روی دست ایجاد میشود، با استفاده از عسل و روغن زیتون به راحتی جوری از بین میره که جایی از آن باقی نمیمونه. تا وقتی زخم هنوز به اصطلاح تر هست می شه با عسل روی اون رو پوشاند تا عفونی نشه. این بیشتر در زخمهای عمیقتره وگرنه زخمهای خیلی سطحی چندان به این مرحله احتیاج نداره. بهترین راه برای عفونی نشدن زخم استفاده از عسل هست(میدونستید هیچ میکروبی بیشتر از چهار ساعت نمیتونه در عسل زنده بمونه؟). بعد هم در زمانی که زخم داره خوب میشه مرتب روی اون رو با روغن زیتون چرب کنید و خواهید دید که هم زخم شما خیلی زودتر خوب میشه و هم جای اون روی بدن نمیمونه. در سوختگی های عمیق من شخصا تجربه ای ندارم اما برای خودم و دوستان و اطرافیان زیاد پیش اومده که سوختگیهای معمولی روزمره با قابلمه و بخار و ... رو با روغن زیتون به سرعت مداوا میکنیم. احتمالا همه شما این تجربه رو دارید که اگه خدای نکرده دستتون که مدام با آب در تماسه کمی بسوزه به این راحتی زخمش به اصطلاح جمع نمیشه و با هر بار آب خوردن و خیس شدن زخم مثل روز اول تازه میشه. اما اگه از روغن زیتون استفاده کنید میبیند که چقدر سریع زخمتون بهبود پیدا میکنه. من یکبار این رو به دوستی که چندین روز بود سوختگی دستش بدلیل خیس شدن مداوم حین کار تازه مونده بود و سوزشش اذیتش میکرد پیشنهاد کردم. یک روز بعدش دیدمش که زخمش رو نشونم داد و گفت میبینی جمع شده؟ فقط یک بار با روغن زیتون چربش کردم و دو سه ساعت گذاشتم موند و همین یک بار اثر عجیبش رو دیدم. البته کلی هم دعام کرد.

انشالله هیچوقت به چنین درمانهایی نیاز پیدا نکنین اما اگه براتون پیش اومد امیدوارم که این پیشنهاد براتون مفید باشه و اگه استفاده کردید و جواب داد به من هم خبر بدید

نکته مهم: دوستان عسل و روغن زیتون سرشار از خواص معجزه آسا هستند. از اونها غافل نباشید.

این پست معرفی شده درکامنت است
خیلی عالی است
من این را بارها تجربه کرده ام اثر زخم نمی ماند

مهدیه سه‌شنبه 25 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 08:20 ق.ظ http://mahdia1356.persianblog.ir/

سلام صبحتون بخیر
بسیار عالی و مفید ...
ایشالله همیشه ایام موفق و سربلند باشید

مهسان چهارشنبه 22 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 09:15 ب.ظ http://www.partianano.ir

من با استفتده نکردن از بتادین کاملا موافقم اما عسل هم جایگزین مناسبی نیست جون خالص بودن اون مشخص نیست در صورتی که شکر داشته باشه کاملا مضره .
بنطرم الانه بهترین پانسمان ، پانسمان هایی هستند که با فناوری نانوسیلور تهیه شدن
http://www.partianano.ir/%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%85%DB%8C.html

شکراستحاله شده است وما ازعسل معمولی بازاراستفاده میکنیم خوب جواب میدهد نه جای زخم میماندنه بهبودش زیادطول میکشد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد